Araminai, galetum tu man ta patobulinta mestelt? Nes siaip NO$gba SOUL EATER geima paveza iki pagrindinio meniu ir tada nustoja reaguoti i klavisus visiskai, nors siaip muzika eina ir viskas atrodo ok.
Cosplayerės Futarės reportažai iš įvairių Lietuvos cosplay renginių! :3
Galiu padėti užsisakyti perukus/kitas cosplay smulkmenas iš eBay. Just PM me~
I'm Commander Max Shepard and this is my favorite forum in Lithuania.

Araminas, tavo pazistamas ir mano pazistamas J_byyx.
Siuo metu:
Fallout 3: Oblivion tesinys tik po atomines bombos. Puiku.
Guitar Hero:Aerosmith: bugina, tik del to kad gh dainos jau truputi pabodo sita, reik atzaist.
World of Goo: metu atradimas, puikus zaidimas is negirdetu vyruku tikrai bus topuose.
Fifa Manager 09: eilini karta bandau tiket kad galiu istempt bent viena sezona.
Call of Duty2: vienas is favoritu tad nusprendziau pereit dar karta.
Worms World Party: legenda atgaivinta netplay su zonieciais.
NES ir NeoGeo emuliatoriai.
Na ir zinoma a bunch of games already mentioned before.

Cosplayerės Futarės reportažai iš įvairių Lietuvos cosplay renginių! :3
Galiu padėti užsisakyti perukus/kitas cosplay smulkmenas iš eBay. Just PM me~
I'm Commander Max Shepard and this is my favorite forum in Lithuania.

Isleistas Umineko no Naku Koro ni 2-ojo epizodo eng patch'as, Turn of the Golden Witch!
Patch'o ieskoti cia
Pirma Fate, dabar sis, uch... nosebleed.

Zaidziu "World of goo" geras game...tik mane kai nepereini kokio lygio paras paima bet nk, nervus i koncervus![]()
[SIGPIC]http://img32.imageshack.us/img32/8209/crimsonmelodyanimesigna.png[/SIGPIC]

Kartais įsijungiu Prince Of Persia:Warrior Within (Pultelis ir free-form fighting system, ko daugiau žmogeliui reikia), dar Devil May Cry 3 . Kai norisi aštrių pojūčių, įsijungiu kurią nors Silent Hill dalį, dažniausiai antrą (labiausiai man patinka), Cold Fear, ar Resident Evil 4. Nesu užkietėjęs geimeris, bet kartais užeina noras išsiliet ant NPC.
Paskutinį kartą taisė GranRey : 2008-11-04, 22:21

Pradejau
Dynasty Warriors 6, smagu pasipliekt pries visus, bet kazko ivairesnio neradau. Siek tiek primena kinu mitologinius filmus tokius, kaip Skraidantys Durklai.
Samurai Warriors 2 labai panasus i DW6, gal del to, kad tai pat Koei zaidimas. Skirtumai tarp DW6 ir SW2 tik tiek, kad siame zaidime Japonu mitologija ir letesnis gameplay. Asmeniskai idomesni man DW6![]()
![]()
Paskutinį kartą taisė Evil_of_Darknesz : 2008-11-09, 13:02
Ghmm, turbut greiciau butu atsakyti ko as nezaidziu ;D
Ilgai neuzsizaidziu vieno zaidimo... o siaip dazniausiai tai sukuosi aplink RPG zaidus, dar strateginius, ipac kur su rpg elementaisFPS irgi traukia bet sie dazniausiai online buna, bet jei online tai orentuojasi i F2P. Tik ne cs ._. jau prisizaidziau cs savo laiku turbut iki grabo lentos.
Pastaruoju metu Fallout 3 ziadziu ir dar tikrinu keleta online graju(ziurejau kas naujo DOMO, ir va dabar siunciu PiStory) ... bet viskas visur tas pats per ta pati.. ta pati systema tik kitokia grafika.. labai sunku surasti kazka unikalaus.
Mėgstami