Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 13 iš 200 PirmasPirmas ... 3111213141523113 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 193 iki 208 iš 3186

Gija: Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)

forumo idiotas
    Įstojimo data
    2007 12 08
    Vietovė
    niekur
    Įrašai
    41
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    nu jau japonų grupių neklausau, tik pavienes kelias dainas iš anime, klausau black, pagan, doom metal. Visai nieko Joe Hisaishi klausos

shidzu
    Guest
    jrock'a klausau dažniausiai...nors ir kitokių paklausau ,ne tik šio žanro ,o grupės kurios groja pas mane visada tai X japan,Hideto Matsumoto,plastic tree.Iš kito žanro dažnai paklausau theatres des vampires ir OST dažnai klausau
    Paskutinį kartą taisė shidzu : 2008-07-31, 17:22

Hajimemashite

Katsu avataras
    Įstojimo data
    2007 01 18
    Vietovė
    *confused* where am I? oO
    Įrašai
    227
    Padėkos
    0
    Dėkojo 4 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    13
    Altenative metal grupės Flyleaf pakartotinai išleistas 2005-ų metų debiutinis albumas „Flyleaf“. Pats pirmas albumo kūrinys „I‘m so Sick“ yra „bomba“. Nepaisant to, kad taip jaučiama Deftones įtaka, šis kūrinys priverčia suklusti. Beklausant kitų kūrinių šis įspūdis blėsta ir galiausiai visiškai išblėsta. Bet nepaisant pesimizmo, pirmas pliusas yra pirmasis gabalas; kitas privalumas būtų tai, kad tai female-led grupė; bei trečias pliusas, kad šiame pakartotame leidime galima rasti penkių pagrindinių albumo kūrinių akustines versijas. Man patiko, vertas dėmesio nors ir ne dėl visų kūrinių. Verta tikrai atkreipti dėmesį į „I‘m So Sick“, „Fully Alive“, „Perfect“, „I‘m Sorry“

Nine Inch Nails „Y34RZ3R0R3M1X3D“. Labai laukiau kol pagaliau pasirodys remixuotas „Year Zero“ albumas. Kaip ir ankstesnieji remix albumai, taip ir šis albumas yra puikus. Žinoma, subjektyviu vertinimu, ne visi remixuoti kūriniai skamba gerai. Kiekvienas remixuotojas savaip pateikia NIN kūrinį ir tai nėra blogai. Tiesiog man labiau patinka originalus skambesys. Man labai patiko šios versijos - „The Great Destroyer“ (Modwheelmood); „Survivalism“ (Saul Williams); „Vessel“ (Bill Laswell); „The Warning (Stefan Goodchild feat. Doudou N‘Diaye Rose); „Another Version of the Truth“ (Kronos Quartet and Enrique Gonzalez Muller); „Zero-Sum“ (Stephen Morris and Gillian Gilbert)

Due le Quartz prieš išsiskirstant 2002 metais išleistas Best Album. Viena iš priežasčių, kodėl krito į akį ši viena iš visual kei grupių, buvo tai, kad Due le Quartz buvo, vieno iš dabar žinomiausio j-rock solisto, Miyavi pirmoji grupė. Miyavi, kaip gitaristo, įtaka labai jaučiama grupės kūryboje. Ir nors dabar Miyavi pasuko savo kūryboje prie daugiau akustinio skambesio (prie kurio linksta ir mano širdis), tačiau kaip rodo Due le Quartz kūriniai ir pirmieji jo solo albumai – sunkesnis elektrinių gitarų skambesys yra gana novatoriškas. Vieni iš įsimintiniausių Due le Quartz kūrinių būtų „Byou“, „Requiem“, „Replica“, „Re Shake Speare“.

Tokyo Ska Paradise Orchestra labai netikėtai radau ir likau sužavėtas. Ska, ska-jazz grupė, kurią sudaro mažiausiai dešimt narių, jau nuo 1985 metų puikiai gyvuoja. Neseniai klausiausi 1994 metų albumo „Fantasia“, tiesiog labai lengvai užvaldo skambesys, priverčiantis sustoti, atsiplaiduoti ir tiesiog klausytis.
    Paskutinį kartą taisė Katsu : 2007-12-10, 12:19

Rašytojas
    Qone avataras
    Įstojimo data
    2006 08 28
    Vietovė
    a
    Įrašai
    219
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Rammstein , Molotov ir soad kaip priklauso, o daugiau zaidimu ir anime ost'ai- Jesper Kyd, Kelly Bailey, Alexander Brandon, ZUN(touhau muzika), Sato Naoki, Yasushi Ishii t.t..

ELO
    9inch avataras
    Įstojimo data
    2007 11 13
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    197
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    6
    Citata Autorius Qone Žiūrėti skelbimus
    Rammstein , Molotov ir soad kaip priklauso, o daugiau zaidimu ir anime ost'ai- Jesper Kyd, Kelly Bailey, Alexander Brandon, ZUN(touhau muzika), Sato Naoki, Yasushi Ishii t.t..
    Rammstein'u fanas! I'm not alone! Yey!! Rammstein ir DarkSeed vieninteles bei geriausios vokieciu grupes, pasaulini pripazinima pelniusios grupes ;]]

Gib mir Benzin

Es fließt durch meine Venen
    Es schläft in meinen Tränen
    Es läuft mir aus den Ohren
    Herz und Nieren sind Motoren

Benzin!!!!!
    Paskutinį kartą taisė 9inch : 2007-12-10, 17:56

Purinsesu no Darukuneso

Hellsing_lover avataras
    Įstojimo data
    2007 02 15
    Vietovė
    Hellsing HQ
    Įrašai
    1.379
    Padėkos
    305
    Dėkojo 351 kart 177 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    2
    Reputacija
    38
    Man irgi Rammstein patinka... Kartu su tėčiu dažnai klausomės

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Narys
    LunaM avataras
    Įstojimo data
    2007 08 14
    Vietovė
    didele
    Įrašai
    53
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    At the moment Unkle pradejau klausytis.

3;2;1; click boom cicaboo
    nejiten avataras
    Įstojimo data
    2007 11 19
    Vietovė
    Lithuania
    Įrašai
    74
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Nu as tai klausau muzikos kaip ; punk rock, hard rock, rock, metal... Ir dar kaikas as ziaurei nemegstu lietuvisku muziku.......!

Rašytojas
    SeiSoraYu avataras
    Įstojimo data
    2007 03 09
    Vietovė
    -
    Įrašai
    258
    Padėkos
    31
    Dėkojo 16 kart 9 žinutėse
    Reputacija
    12
    Niekada nemaniau kad Marlyn Mansonas gali kažką gero padaryt.Bet kai išgirdau jo The Nobodies dainą ir sužinojau jog ten jo daina negalėjau patikėt ^^

Ir ji man asocijuojasi su naruto nes pamačiusi šį klipuką http://www.youtube.com/watch?v=M-ADZmCaVSA pamilau tą dainą
    Paskutinį kartą taisė SeiSoraYu : 2007-12-12, 17:44

Sauliazauras
    Smart avataras
    Įstojimo data
    2007 12 05
    Vietovė
    WILNO
    Įrašai
    356
    Padėkos
    1
    Dėkojo 7 kart 7 žinutėse
    Reputacija
    8
    As klausau: Old school punkrock,SKA,New wave,emo,metalo ir Airiu gerimo dainu.

Miego žmogus.

ast. avataras
    Įstojimo data
    2007 11 16
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    176
    Padėkos
    154
    Dėkojo 32 kart 10 žinutėse
    Reputacija
    10
    Vieno muzikos žanro tikrai neišskirčiau, nes jis gan įvairus.. patinka nuo roko iki klasikos. Nemėgstu tik heavy metal ir kitų, kuriuose yra žodis metal.. nors būna išimčių.. [jų gi visada būna..]. Mėgstamiausios grupės ar atlikėjo(-os) neturiu.. Nesidomiu pačiais atlikėjais, grupių nariais, tiesiog klausausi jų muzikos.. ;D
    Kalbant apie kalbą, kuria atliekama daina, tai klausausi lietuviškų, angliškų [kas be ko.. ;D], yra keletas rusiškų, japoniškų, vokiškų... ;D
    Paskutinį kartą taisė ast. : 2007-12-14, 19:47
    Spoileris:

Cyber Snake
    FainaruFantaji avataras
    Įstojimo data
    2007 04 28
    Vietovė
    Esthar-Gongaga
    Įrašai
    732
    Padėkos
    0
    Dėkojo 2 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    11
    Suklydot, pas mane isimciu ner, as neklausau Lietuviskos muzikos... Siuo metu playlist`e vel sukasi visi FF OST`u remix`ai ir keli originalus OST`ai.

P.S. Gal kas zino kur gaut Hitman Movie OST?

Working underground.

O.o ....
    Dekko13 avataras
    Įstojimo data
    2007 12 15
    Vietovė
    Asmenybe be savo AS
    Įrašai
    119
    Padėkos
    1
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Na man patinka metal, Alternatyvi... turiu keista skoni muzikai nes kartais paklausau ir opreros

月の詩
    HajiHaji avataras
    Įstojimo data
    2006 11 27
    Vietovė
    Essex
    Įrašai
    143
    Padėkos
    0
    Dėkojo 3 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    7
    as pats tai prie electro muzikos labiau linkes :} siaip pas mane j-rock ir uk muzika dominuoja, kam idomu, galit mano last.fm paziureti, nros as cia jau buvau numetes sita linka berods

Super mega ultra rašytojas

Egura avataras
    Įstojimo data
    2007 05 17
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    676
    Padėkos
    268
    Dėkojo 316 kart 102 žinutėse
    Reputacija
    30
    šiek tiek į šalį šiomis dienomis lyrinius nukrypimus... (<--- j-rock)

prieš savaite atradau Japonijos breakcoro atstovą Maruosa... sugoi...
    žodžiu likau apstulbus, nes iš japonų esu tik cheesy core stuff girdėjus... šis vyrukas mane nustebino....

http://www.youtube.com/watch?v=sU8WM...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=qS-s38V7lAI

o čia vat šį savaitgalį sukasi pas mane...kažkotai labai savaitgalinę mano nuotaiką atspindi...su Japonija nieko bendro :-P

http://www.youtube.com/watch?v=gsssmM365Q8

Sauliazauras
    Smart avataras
    Įstojimo data
    2007 12 05
    Vietovė
    WILNO
    Įrašai
    356
    Padėkos
    1
    Dėkojo 7 kart 7 žinutėse
    Reputacija
    8
    Uzmirsau pasakyti ,kad kartais patinka klausyti televiziniu themiu.Dabar viena daina yra mano parase.

http://www.youtube.com/watch?v=ICiFnQrHOrk MASH.Tik seriale ji be zodziu.
    http://www.youtube.com/watch?v=j_N8D_nJlp4 quantum leap.

Puslapis 13 iš 200 PirmasPirmas ... 3111213141523113 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

Liudnos lietuviskos dainos

andrius karevas

muzika 2012 mp3

lietuviskos topines 2011 dainos

NJ PASITASKOM

kokias dainas klausot

Rusiskos mp3

tytia mina

Geros rusiskos mp3

kokias dainas klausote

mp3 liudnos

2012 m. Dainu albumai mp3

mina teremina

kokias dainas klausot kai liudna

geros lietuviskos dainos download

bardakas eik download

Truputi pasitaskom mp3

kokios muzikos klausote animezona

kasiakus@gmail.com

Rusiskos dainos nemokama.2011 mp3tatu dainos parsisiųstibardakas eik download mp3kokias dainas klausote liudnos nuotaikosmodern talking klipau parsisiuntimuimuzika rusiska mp3
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •