>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>
Nenoriu kištis į tavo asmeninį gyvenimą, bet tu turėtum baigti taip agresyviai elgtis su žmonėmis. Nuo to nebus nei geriau jiems, nei tau pačiai.
Tai puiku, kad tu nebijai išsakyti savo nuomonės ir pan. Man netgi keista, kad kai kurie vyrai ir moterys kompleksuoja del to, kad mano jog tos paties lyties atstovas yra jam patrauklus. Aš esu mergina, ir man labai patinka gražios, paslaptingai atrodančios merginos be rūbų, turiu jų pilą kompiuteryje. Bet čia nėra nei biseksualumas ar kažkas panašausda moterys traukti lytiškai aišku).
Ir tikrai nereikia kompleksuoti dėl išvaizdos. Kas viduje yra svarbiausia, ir kai tu pradedi geriau pažinti žmogu jis pasidaro tau patraukliausias ir mieliausiai pasaulyje, nors iš išvaizdos tau jis kažkada atrodė, pasakykim, prastas. Tavo nuotraukoje aš pamačiau miela ilgalaukę jauną merginą. Tikrai fotogenišką, bet kai aš jau spėjau susipažini su tavo būdu, nuotraukoje man pasirodė pasipūtusi mergiotė. Tu gali ant manes dabar pilt savo pyktį ir panašiai, grasinti, man visiškai nesvarbu.
Noriu tik palinkėt sėkmės gyvenime ir kad tavo nelaimės išsispręstų. Išties maloniau bendraut su laimingu žmogumi, negu su tuo kuris pykstas nuo to kad kitas žmogus jam pataria arba...tiesiog nusišypso

Mėgstami