Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 9 iš 12 PirmasPirmas ... 7891011 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 129 iki 144 iš 188

Gija: Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?

I'm a woman on a mission

Dark-Tarou avataras
    Įstojimo data
    2008 07 14
    Vietovė
    Bournemouth
    Įrašai
    521
    Padėkos
    78
    Dėkojo 286 kart 84 žinutėse
    Reputacija
    25
    Citata Autorius FainaruFantaji Žiūrėti skelbimus
    12 $%^&.... 14 man... Pries 4 dienas suejo. Tiesa sakant ta foto dariaus, kai buvo 13 man. Bet cia ne esme. Komentuot gali, as gi zinau, kad cia sudas, ir zinau daugiau ar maziau, kokios klaidos. Neturiu kompleksu del isvaizdos ir tuo labiau nebijau kalbet realybej, nes joje sneku ganetinai nemazai. Mentalitetas... Hmpf, priklauso nuo situacijos. Jei man pakis grazu vaikina sakysiu, kad jis grazus, sexy ir t.t. Jei man pakis grazia mergina sakysiu, kad ji grazi, sexy ir t.t. Jei netycia papulsiu tarp besidazanciu fyfu apkalbanciu zmones nuo A iki Z susilaikysiu joms nedavus i galva tik todel, kad jos "mergaites" o mergaiciu musti negalima. Mane visada trauke dalykai, kurie bent pagal sena tvarka traukia labiau berniukus. Pvz.: masinytes, statymas is smelio and so on. Taip pat profesija tokia... Na dar ne profesija, bet turetu ateity tapti profesija - prie kompu. Nelabai daug panu pasirinktu. Taip pat esu is tu, kuriem paprasciausiai nelabai rupi ju isvaizda. Tipiskai vyrai yra neperdaugiausiai prisiziurintys [nesakau, kad smirdantys ar apzele, tiesiog neperdedantys]. Taip pat kiek zinau yra toks dalykas mergaites su mergaitem, berniukai su berniukais, kuris isugdomas mokykloje. Jei ne taip vaikiskai, tai pavadinciau savo lyties aukstinimas ir priesingos lyties zeminimas. Niekada nebuvau mergaiciu pusei, tiesiog ne mano mastymas. Budavau su berniukais ir didziai pasakysiu, kad visdar esu! Bet is tiesu esu tik tom-boy, tikrai uzkietejas tom-boy ir tiek.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>

Nenoriu kištis į tavo asmeninį gyvenimą, bet tu turėtum baigti taip agresyviai elgtis su žmonėmis. Nuo to nebus nei geriau jiems, nei tau pačiai.

Tai puiku, kad tu nebijai išsakyti savo nuomonės ir pan. Man netgi keista, kad kai kurie vyrai ir moterys kompleksuoja del to, kad mano jog tos paties lyties atstovas yra jam patrauklus. Aš esu mergina, ir man labai patinka gražios, paslaptingai atrodančios merginos be rūbų, turiu jų pilą kompiuteryje. Bet čia nėra nei biseksualumas ar kažkas panašausda moterys traukti lytiškai aišku).

Ir tikrai nereikia kompleksuoti dėl išvaizdos. Kas viduje yra svarbiausia, ir kai tu pradedi geriau pažinti žmogu jis pasidaro tau patraukliausias ir mieliausiai pasaulyje, nors iš išvaizdos tau jis kažkada atrodė, pasakykim, prastas. Tavo nuotraukoje aš pamačiau miela ilgalaukę jauną merginą. Tikrai fotogenišką, bet kai aš jau spėjau susipažini su tavo būdu, nuotraukoje man pasirodė pasipūtusi mergiotė. Tu gali ant manes dabar pilt savo pyktį ir panašiai, grasinti, man visiškai nesvarbu.

Noriu tik palinkėt sėkmės gyvenime ir kad tavo nelaimės išsispręstų. Išties maloniau bendraut su laimingu žmogumi, negu su tuo kuris pykstas nuo to kad kitas žmogus jam pataria arba...tiesiog nusišypso

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>

O dėl piešimo (grįžtant į temą0 man tenka savarankiškai mokytis ir tobulintis. Tiesa, aš šiais metais pradėjau lankyti animacijos būrelį. Man to reikia ateičiai, kad įgyvendint savo svajone, tapti animatore

Citata Autorius KaroleLary Žiūrėti skelbimus
    siaisp nuo vaikystes paisau....po to kai perejau is vienos mokykla i kita patekau i dailes klase.... dar metus lankiau dailes mokykla...tik del laiko stokos meciau....o siaip siais metias diplomini darau mokykloje...ir uz tai gausiu diploma su kuriuo galesiu stoti i kokia nors menininko profesija...zodziu visa gyvenima paisau...

Tai labai puiku o į kokią meninę profesiją tu taikaisi?
    Paskutinį kartą taisė zio : 2008-07-24, 14:03

Cyber Snake
    FainaruFantaji avataras
    Įstojimo data
    2007 04 28
    Vietovė
    Esthar-Gongaga
    Įrašai
    732
    Padėkos
    0
    Dėkojo 2 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    11
    Citata Autorius Dark-Tarou Žiūrėti skelbimus

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>

Nenoriu kištis į tavo asmeninį gyvenimą, bet tu turėtum baigti taip agresyviai elgtis su žmonėmis. Nuo to nebus nei geriau jiems, nei tau pačiai.

Tai puiku, kad tu nebijai išsakyti savo nuomonės ir pan. Man netgi keista, kad kai kurie vyrai ir moterys kompleksuoja del to, kad mano jog tos paties lyties atstovas yra jam patrauklus. Aš esu mergina, ir man labai patinka gražios, paslaptingai atrodančios merginos be rūbų, turiu jų pilą kompiuteryje. Bet čia nėra nei biseksualumas ar kažkas panašausda moterys traukti lytiškai aišku).

Ir tikrai nereikia kompleksuoti dėl išvaizdos. Kas viduje yra svarbiausia, ir kai tu pradedi geriau pažinti žmogu jis pasidaro tau patraukliausias ir mieliausiai pasaulyje, nors iš išvaizdos tau jis kažkada atrodė, pasakykim, prastas. Tavo nuotraukoje aš pamačiau miela ilgalaukę jauną merginą. Tikrai fotogenišką, bet kai aš jau spėjau susipažini su tavo būdu, nuotraukoje man pasirodė pasipūtusi mergiotė. Tu gali ant manes dabar pilt savo pyktį ir panašiai, grasinti, man visiškai nesvarbu.

Noriu tik palinkėt sėkmės gyvenime ir kad tavo nelaimės išsispręstų. Išties maloniau bendraut su laimingu žmogumi, negu su tuo kuris pykstas nuo to kad kitas žmogus jam pataria arba...tiesiog nusišypso

Pirma paziurek kada tas post`as rasytas.
    O antra tai atsikratyk "roziniu akiniu."

Working underground.

cruel man shigofumii avataras
    Įstojimo data
    2008 07 05
    Vietovė
    factory
    Įrašai
    153
    Padėkos
    1
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    as lankiau dailes mokykla ir menininkas is manes buvo vykes ,dabar jau i univera varysiu nors labai nenoriu
    Destiny is waiting ,lets move foward to it.

מיד

Airiz avataras
    Įstojimo data
    2004 01 09
    Vietovė
    Hunter's Village
    Įrašai
    2.306
    Padėkos
    158
    Dėkojo 666 kart 249 žinutėse
    Reputacija
    87
    Em..njo..tiekto

uztat as balta ir pukuota
    Cheshiro avataras
    Įstojimo data
    2007 09 23
    Vietovė
    vln
    Įrašai
    136
    Padėkos
    1
    Dėkojo 2 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    7
    kaip ir baigiau dailes mokykla... bet.. bet... noriu atgal...^^ o nieks neleis..
    Never trust a smiling cat...

Spoileris:

Satyricon for ever

Horror and Mystic lover Haji avataras
    Įstojimo data
    2008 07 04
    Vietovė
    Lietuvoj xD
    Įrašai
    120
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Na piesti megstu ir tikrai noreciau ismokti bet kad pieva gaunasi xD aisq tam reikia lankyti bureliu ar kazka kita daryti bet tam nlb laiko turiu ^^

Loki'd

Derogatory` avataras
    Įstojimo data
    2007 10 06
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    436
    Padėkos
    9
    Dėkojo 44 kart 15 žinutėse
    Reputacija
    21
    Hmm, daile domiuosi nuo pat mažens, nes lėmė, tai, kad mano tėvai bei giminės iš tėvo pusės yra menininkai. : )
    Na, o dabar jau tris metus lankau dailės mokyklą, šiais metais lankiau papildomas piešimo studijas pas dėdę. O šiaip ateityje ketinu stoti į architektūrą.

Spoileris:
    Citata Autorius FreaK`aZ Žiūrėti skelbimus
    3ds max 9 + vray1.5

FreaK`ai, man patiko tavo kurti interjero fragmentai, ypač toji vonia ir biuras su oranžiniais pufais. :] Gal kartais mokaisi VGTU? Kurio kurso studentas esi?

Mrs.Timberlake Holly avataras
    Įstojimo data
    2008 07 27
    Vietovė
    Šiauliai
    Įrašai
    17
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Piešiu nuo 5metų.... Mano mėgstamiausias piešimo objektas - žmogus ( na aišku pasitaiko, kad piešiu ir ką kitą ). Nesenai baigiau dailės mokyklą ( ačiū Dievui... ) jau ten taip man buvo atsibodę.... kad uch... O dar labai mėgstu dirbt su photoshopu jau turiu šiokį tokį skilą ant PS Gaila, kad perrašyti windowsai, nebeturiu savo darbų, kurie mano kompe buvo

Rimtas forumo narys
    chibi_nemiga avataras
    Įstojimo data
    2008 08 01
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    144
    Padėkos
    29
    Dėkojo 3 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    9
    paskaitinėjau šio puslapio pradžią ir net sunerimau, galvoju vėl per savo žioplumą į ne tą temą nusukau...
    bet ne, pasirodo čia apie menininko išsilavinimą [ir apie FainaruFataji kalbama. galėjot bent kur atskirai pakalbėt.>.> na ne esmė.]
    taigi, jau antrus metus lankysiu Kauno A.Martinaičio dailės mokyklą.^^ kolkas esu visai tuo patenkinta.

Cyber Snake
    FainaruFantaji avataras
    Įstojimo data
    2007 04 28
    Vietovė
    Esthar-Gongaga
    Įrašai
    732
    Padėkos
    0
    Dėkojo 2 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    11
    Malonu susipazinti. Kaip matote cia yra oficiali "Meet Fainaru thread."

^_________________________________________________ __^

Working underground.

Procrastinator

Eglaya avataras
    Įstojimo data
    2005 07 22
    Vietovė
    Seulas, Pietų Korėja
    Įrašai
    604
    Padėkos
    36
    Dėkojo 76 kart 32 žinutėse
    Reputacija
    48
    O.o'' Perskaičiau temą nuo pat pradžios, kad suprasčiau, kas čia dėjosi 6-7 psl.

Į temą:
    kadangi klausimas "menininko", tai 8 metai muzikalkėj ir tas popierinis diplomas gal šiek tiek ir skaitos.

Nesu baigus jokių dailės mokyklų ir per dailę mokykloj nekaip sekdavos (vis kažkuo neįtikdavau mokytojai >.>''). Čia, kiek matau, visi piešia, bet pačiai nelabai išeina. Peizoju tik kartais ir tuomet, kai užeina noras. O tas būna labai retai... Vat, vienas iš tokių labiau nusisekusių darbų:
    Spoileris:

Ne į temą:
    ta diskusija buvo labai seniai (taip, aš visuomet pažiūriu, kada pranešimas įdėtas į forumą), bet kadangi pati turiu ant avataro "vyrą" Naruto, tai jaučiu pareigą paaiškinti - jau daugiau negu porą metų sukuos 'fan-girl' bendruomenėj kitame forume, ir ten gyvendama išmokau viena - bernas ant merginos avataro reiškia ne sutrikusią asmenybės orientaciją, o tiesiog rodo tai, kas tam žmogui patinka

[kitaip mes ten visos būtumėm nenormalios ^^;;]

Rimtas forumo narys
    chibi_nemiga avataras
    Įstojimo data
    2008 08 01
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    144
    Padėkos
    29
    Dėkojo 3 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    9
    hmmm, na ir man malonu susipažinti.^w^
    Eglaya, gražus darbas šiaip. tiksliau sketchas. tik lūpas reiktų pataisyti manau...
    eeh, o aš maniau, kad ne taip supratau... aš irgi kažkada avą su Cloudu iš FF 'nešiojau'.XD ir su Ren iš Jigoku Shoujo. ir dabar, kaip matote, su Soul. man čia nieko keisto. jei patinka tas veikėjas, užsidedi su juo avą ir laiminga, nesvarbu, ten vaikinas ar mergina. žymiai keisčiau man tie žmonės kur forumuose/internetiniuose žaidimuose kitos lyties atstovu apsimetinėja. na bet nesmerkiu ir tokių.
    ir viskas manau. baigiu šitą diskusiją, nes ji čia jau floodu patapo.>.>

Kawaii >:D bleach avataras
    Įstojimo data
    2008 08 06
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    95
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    na as tai db lankau meno mokykla, dailes skyriu. tai siais metai ten busiu jau penktoke : na is viso yra sesios klases tai as jau taip sakant uz dvieju metu turesiu sioki toki issilavinima

Rain Dragon
    Renata avataras
    Įstojimo data
    2008 05 25
    Vietovė
    Narta
    Įrašai
    659
    Padėkos
    287
    Dėkojo 172 kart 100 žinutėse
    Reputacija
    23
    seip piesiu nuo mazu dienu + trecius metus lankau dailes bureli.. save pavadinciau: zmogumi prie meno

Ima firin mah lazah!!! Exotic Anime Girl avataras
    Įstojimo data
    2008 07 04
    Vietovė
    20 amziuje pirmyn
    Įrašai
    75
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    joa as tikrai labai graziai piesiu nuostabiai

UVERworld
    TheCoolMaker avataras
    Įstojimo data
    2008 02 10
    Vietovė
    Šilutė- Šiaulių baraks :D
    Įrašai
    156
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Na lankiau dailės mokyklą, 6 metus išėjau dabar ŠU studijuoju Dailė(dizainas), tai bus kaip ir meninis išsimokslinimas anime visgi piešiu nedrąsei dar na per mažai laiko tam skiriu ir nesigauna taip kaip noriu , bet va kopijuoju nuo vaizdo puikiai

Puslapis 9 iš 12 PirmasPirmas ... 7891011 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

high shear mixer

parkour bureliai

vda adf

kas geriau ar kdf ar vda

parkuor pradmenis

architektura istojimas

kdf manau grafika

istoti i kdf

kacelkes anime

solfedzo kas tai