A taip. Baigta Vilniaus Justino Vienožinskio dailės mokykla.

A taip. Baigta Vilniaus Justino Vienožinskio dailės mokykla.
baigsiu šiemet dailės mokyklą, ir va visas mano išsilavinimas ;D gal dar po to ir papildomai į dailę eisiu, nes labai patinka ^^
the real world didn't want such a freak like me
because I have an onigiri instead of my brain
so I came to anime world
it's a really cozy place to be

Nuo 2 iki 5klases sustiprinta daile lankiau,4-6h per savaite,mokytojos is dailes mokyklos ateidavo. Pamenu paskutinius metus belekaip uzkniso paveikslu "interpretacija" muziejuoseBaigiant pradine mokykla,kaip atsisveikinimo dovana is 26darbu turejo buti atrinkti tik 3,is kuriu papuole ir maniskis,sita laikau didziausiu savo pasiekimu
Dailininku netapau,nes mano stilius pan kaip Vincent'o van Gogh'o,tad db tik siaip retkarciais nupiesiu kokia nors nesamone
![]()
Jau bus 2 metai, kai baigiau dailes studijas

metus lankiau daile, bet nieko neismokau nes mokytoja sedi visa pamoka tyli ir kavute geria. o seip per dailes pamokas esu dailes mokytojos ''numyletine''. nu piesiu dar nelabai gerai, nes dar tik 7-toj klasej mokausi
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130
Jau ketvirtoke meno mokykloj esu istikro ziauru nes dar 2 metus lankyt reikes
I read , i copy, i quote and then i just ignore it(Pink color makes me paranoid)

Šiais metais baigsiu dailės mokykla. Lankau dailės mokyklą 7-nerius metus. Šiemet diplominis, darysiu tapybos darbą XD Būsiu dailininkė su išsilavinimu![]()

Kedainiuose lankaiu tik du metus dailes mokykla, budama 12 kl ejau su sestokais - ir nepabaigiau ;/ nes per velai atejau, bet reikejo siokiu tokiu pagrindu (velai susigriebiau ), kad istociau kazkur - tad ir teko lankyti ir galva GRUZINTI tarp mazesniu - LIPDYTI VISOKIUS PUODUKUS IR VAZELES ;D... Dabar studijuoju VTDK interaktyvu dizaina ;D ( i VDA blin neprieme ;/ - bet ir gerai - dabar pagalvojus ... ;D ) Tai tiek - siaip visas mano issilavinimas kilo is korteliu dbz, yu-gi-oh, duel master, digimon perpiesinejimo, o veliau is anime video piesdavau sustabdybama dar mangos visokios... - todel mano piesimo diapazonas labai siauras - nemegstu piesti kazko kito ;D ;D
abc
1 metus lankiau J. Vienožinskio dailės mokyklą :3
Mėgstami