Ce paskaitinejau foruma, prisiziurejau darbu, nuomoniu ir man pasidare idomu, ar kas turi koki nors oieseje ar dailinka isislavinima, tarkim baige dailes mokykla.
As meniskai as tai ne![]()

Ce paskaitinejau foruma, prisiziurejau darbu, nuomoniu ir man pasidare idomu, ar kas turi koki nors oieseje ar dailinka isislavinima, tarkim baige dailes mokykla.
As meniskai as tai ne![]()

nieko as nelankiau atsikaleu piesdamas songokus ir db paisau ka galvoju ir visxkitaip sakan "nepashlovintas namu dailininkas"

tris su puse metu lankiau dailioske, neapsigyniau diplominio, nes jis man ideja butu kainavus daug pinigu, tad taip ir negrizau po akademiniu. dviem metam uzmeciau piesima. dabar kazkaip vel ima noras imtis piestuko, bet jau baisiai nedrasiai.
fanartu nepaisau. ir turbut nepradesiu.

aš per daug tingiu eit kad galėčiau. Tiesa, du metus lankiau nulinę klasę muzikos mokykloj , o tada mane išmetė:rolleyes: per daug nesisielojau
![]()

Nu jo, mokotes bet nieka neismokstat![]()
As muzikalke siais metais baigsiu, bet systra saka ka ne i ta mokykla istojau, reikeje man i dailes ait, daugiau piesiu negu groju
![]()
![]()
![]()
![]()

as siais metais i dailes mokykla varysiu nes dailes mokytoja paskatinonu pradinese klasese lankydavau bureli piesimo mokykloj tai mokytoja su prievarta turedavo isvaryti

studinu architektura, tai te imo didelis debilishkas pieshimo burelis su mazochistine pakraipa. o del dailes mokyklu te baigiau kazhkokia nereikshminga, nieko tolkam neishmoke, tixliau tinginio neishware ibo kaip tingejau wisa laik piesht taip i daba tingiu.
beto tema neprokur neisipaisho i Mangos skilty.

O ta tavo dailishke gal prie vingio parko ? FreaK`aZ?
I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!
liko vieneri metai daolioskeio toliau jau ziuresiu...

A gal kas audiovizualini mena studijuojat?

Juo Youka tokios dailioshkes tai shu... 100% sutinku
I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!
Mėgstami