-
Naujokas
- Reputacija
- 0
Mano anime, kaip tik vieną sapnavau. Du draugai patenka į laivą (kaip Nojaus arka, didžiulis medinis tik skirtas ne žvėrims), kokiu tikslu, nežinau, bet jau kitą ryta vienas iš draugu pabunda ir pastebi, kad visi aplinkiniai elgiasi kažkaip keistokai, taippat ir jo draugas, linkčioja, klupi, sako nežinomus žodžius... Jis stengiasi viską atlikti kaip minia, bandos principas ir jam nepavyksta prisitaikyri prie nežmoniško sinchroniškumo, jo žioplas pastangas pastebi kolegos, kila sumaištis, nuostaba, pašaipa. Pasirodo vyresnieji, vyksta pokalbis.... Ir veikėjas suvokia, kad pateko į baisią sektą, kurios nariai vergauja su šypsena ir tada pabūdau. Bet man toks patiktu. Itraukiantis, parodantis kaip gyliai žmonės itraukiami į sektas ir kaip karais beviltiška iš ten juos ištraukti. Apie piešimą - mane labiausiai domina šviesios, per darug akies neriežiančios arba pastelinės spalvos. Piešimo stilius tarkim kaip: Usagi Drop, Miyazaki kurinių. Stiliai: drama, slice of life, trilerio elementai....
-
Įrašo Ačiū / Patinka - 2 Ačiū
-
Mano kazkas butu panasaus Vampire knight,tik ne apie meile o apie veiksma, butu burtininku ir pan. : D fantastinio stiliaus anime.
D
-
-
Naujokas
- Reputacija
- 0
Mano anime butu panasus i Steins;gate, psychological, sci-fi, suspense ir truputis comedy, kad nebutu liudna.
-
-
Na mano anime butu daug smurto (ypac beprasmio), nuogybiu bei sekso scenu, jokiu mazvaikiu gelbejanciu pasauly, soundtracka sudarytu klasikinis metalas, pagr herojus butu panasus i Guts (nesusiprateliams jis yra is Berserko). Nors pabaiga gal ir butu laiminga, bet ji butu pasiekta per dideles kancias ir su daugybe nuostoliu (gyvuju ypac). Taip pat pdidelis pliusas butu daznom ir ziauriom gore scenom be jokios cenzuros. Apskritai anime turetu neturet jokios cenzuros. Tegul zarnos liejasi laisvai kaip sakoma
. Taip pat veikejai neturetu seiletis del visokiu nesamoniu, pvz "as per jaunas alkoholiui" ar pries bica stovi nuoga merga o jis "o dieve, man geda ziuret". Pageidautina kad pagr veikejas rukytu, nes jau daede visa ta komercine pries rukyma kompanija (dievinu 20 a. vidury
). Zodziu labiausiai noreciau kieto anime apie kieta bica negelbejancio pasaulio, o greiciau gelbejancio savo subine nuo visokiu slykstyniu, tuo paciu paciam uzsiimant vsokiom slykstynem... Gaila kad tai ir liks svajone...
-
-
Įrašo Ačiū / Patinka - 1 Ačiū
-
Naujokas
- Reputacija
- 0
Tikrai noreciau pamatyti!
Bookmarks