Mano anime, kaip tik vieną sapnavau. Du draugai patenka į laivą (kaip Nojaus arka, didžiulis medinis tik skirtas ne žvėrims), kokiu tikslu, nežinau, bet jau kitą ryta vienas iš draugu pabunda ir pastebi, kad visi aplinkiniai elgiasi kažkaip keistokai, taippat ir jo draugas, linkčioja, klupi, sako nežinomus žodžius... Jis stengiasi viską atlikti kaip minia, bandos principas ir jam nepavyksta prisitaikyri prie nežmoniško sinchroniškumo, jo žioplas pastangas pastebi kolegos, kila sumaištis, nuostaba, pašaipa. Pasirodo vyresnieji, vyksta pokalbis.... Ir veikėjas suvokia, kad pateko į baisią sektą, kurios nariai vergauja su šypsena ir tada pabūdau. Bet man toks patiktu. Itraukiantis, parodantis kaip gyliai žmonės itraukiami į sektas ir kaip karais beviltiška iš ten juos ištraukti. Apie piešimą - mane labiausiai domina šviesios, per darug akies neriežiančios arba pastelinės spalvos. Piešimo stilius tarkim kaip: Usagi Drop, Miyazaki kurinių. Stiliai: drama, slice of life, trilerio elementai....

Atsakyti cituojant
D

. Bet daug darbo reikėtu idėti ,kad ką nors normalaus sukruti tai pasilaikysiu idėjas sau gal ateityje kažkas išeis 
.

). Zodziu labiausiai noreciau kieto anime apie kieta bica negelbejancio pasaulio, o greiciau gelbejancio savo subine nuo visokiu slykstyniu, tuo paciu paciam uzsiimant vsokiom slykstynem... Gaila kad tai ir liks svajone...

Mėgstami