Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 9 iš 9 PirmasPirmas ... 789
Rezultatai 129 iki 134 iš 134

Gija: Koks būtų jūsų anime?

Naujokas serafimas avataras
    Įstojimo data
    2008 09 09
    Vietovė
    Sostinej
    Įrašai
    5
    Padėkos
    2
    Dėkojo 2 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Mano anime, kaip tik vieną sapnavau. Du draugai patenka į laivą (kaip Nojaus arka, didžiulis medinis tik skirtas ne žvėrims), kokiu tikslu, nežinau, bet jau kitą ryta vienas iš draugu pabunda ir pastebi, kad visi aplinkiniai elgiasi kažkaip keistokai, taippat ir jo draugas, linkčioja, klupi, sako nežinomus žodžius... Jis stengiasi viską atlikti kaip minia, bandos principas ir jam nepavyksta prisitaikyri prie nežmoniško sinchroniškumo, jo žioplas pastangas pastebi kolegos, kila sumaištis, nuostaba, pašaipa. Pasirodo vyresnieji, vyksta pokalbis.... Ir veikėjas suvokia, kad pateko į baisią sektą, kurios nariai vergauja su šypsena ir tada pabūdau. Bet man toks patiktu. Itraukiantis, parodantis kaip gyliai žmonės itraukiami į sektas ir kaip karais beviltiška iš ten juos ištraukti. Apie piešimą - mane labiausiai domina šviesios, per darug akies neriežiančios arba pastelinės spalvos. Piešimo stilius tarkim kaip: Usagi Drop, Miyazaki kurinių. Stiliai: drama, slice of life, trilerio elementai....

2. Jums dėkoja:

Narys spoonium avataras
    Įstojimo data
    2011 07 23
    Vietovė
    lietuva
    Įrašai
    38
    Padėkos
    24
    Dėkojo 4 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    Mano kazkas butu panasaus Vampire knight,tik ne apie meile o apie veiksma, butu burtininku ir pan. : D fantastinio stiliaus anime. D

Naujokas HitOut avataras
    Įstojimo data
    2011 11 06
    Vietovė
    Zemeje
    Įrašai
    13
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    As kadangi gerai gan anime moku piest bet vis pritingiu kurti kanors kaip ''savo manga '' bet dabar jau rimtai uzsiimsiu tuo ir gan senei jau norejau pradet kurt manga (anime) (piesimas bus mano paties ranka ''piestuku'', jokiu pc photo shop ir pan ) bet , kad nebutu jokiu ''nesamone'' ar pan is jusu puses tai ir aprasysiu mazdaug apie ka noriu kurt-
    Pirmiausia tai pavadinimas:
    Chain- Grandine
    apie anime: 8 metu vaikas gavo palikima is savo prosenelio sidabrine grandinele su sidabriniu kryziumi, prosenelis pasake pries mirti ''uzsidejas grandinele, busi vienas is n............'' Po 8 metu paauglys mokosi mokykloje , kurioje jam patinka kitos klases mergina, mergina neseniai istojusi i mokykla i ja niekas nekreipia demesio ji buvo pirmune bei su niekuo nebendrauja. Paauglys vardu Kouji Hiriba (DD nezinau koki varda parinkt tai kas sove toki ir sugalvojau ) 16 metu trumpais rudais plaukais. Kouji Hiriba daznai ziuri kriminalines zinias ir mintyse galvoja kodel as negaliu nieko padaryt? bet kodel as suku galva del to? ir istarias garsiai kodel as toks silpnas negaliu padet! ir pasigirsta aidu (bleach anime Ichigo hollow balsu :}) 8 metai prabego ir tu dar nesupranti ?

Nu va kazkas tokio cia jau ne kaip aprasymas jau beveik kaip pradzia parasiu nzn ideju daug galiu ir daug ka keist gal ir visai neidomei skamba :} bet jau pradejau piest ir i animezona sukursiu kokia skilti jai bus galima kurioje suspaustus foto po serija kas savaite idesiu gal kas lauks kam patiks kam ne :}

Naujokas fumbi avataras
    Įstojimo data
    2011 10 06
    Vietovė
    Lithuania
    Įrašai
    5
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Mano anime butu panasus i Steins;gate, psychological, sci-fi, suspense ir truputis comedy, kad nebutu liudna.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Rimtas forumo narys
    mattusha avataras
    Įstojimo data
    2012 01 18
    Vietovė
    アルコールの村
    Įrašai
    106
    Padėkos
    19
    Dėkojo 23 kart 14 žinutėse
    Reputacija
    2
    Mano anime , būtų kitoks nei įprasta rodyčiau jį kitu kampu, piešimas butu išskirtinis. Nenuspėjama būtu story line pabaiga būtu liūdna ir ir priverčianti susimąstyti. Veikėjai būtu keistoki su savo ideologijomis ir principais. Supinčiau romance su mystery ir horror žanru ,gal dadėčiau sci-fi ir nepasmirsčiau comedy žanro ,bet tikrai nekisčiaus echii nu gal truputi ir galų gale likčiau nesuprastas arba genijus . Bet daug darbo reikėtu idėti ,kad ką nors normalaus sukruti tai pasilaikysiu idėjas sau gal ateityje kažkas išeis .

Uzvaldytas tamsos demoniacman666 avataras
    Įstojimo data
    2008 04 16
    Vietovė
    Mrj-kosmosas, Vln-Niujorkas
    Įrašai
    312
    Padėkos
    5
    Dėkojo 3 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    Na mano anime butu daug smurto (ypac beprasmio), nuogybiu bei sekso scenu, jokiu mazvaikiu gelbejanciu pasauly, soundtracka sudarytu klasikinis metalas, pagr herojus butu panasus i Guts (nesusiprateliams jis yra is Berserko). Nors pabaiga gal ir butu laiminga, bet ji butu pasiekta per dideles kancias ir su daugybe nuostoliu (gyvuju ypac). Taip pat pdidelis pliusas butu daznom ir ziauriom gore scenom be jokios cenzuros. Apskritai anime turetu neturet jokios cenzuros. Tegul zarnos liejasi laisvai kaip sakoma . Taip pat veikejai neturetu seiletis del visokiu nesamoniu, pvz "as per jaunas alkoholiui" ar pries bica stovi nuoga merga o jis "o dieve, man geda ziuret". Pageidautina kad pagr veikejas rukytu, nes jau daede visa ta komercine pries rukyma kompanija (dievinu 20 a. vidury ). Zodziu labiausiai noreciau kieto anime apie kieta bica negelbejancio pasaulio, o greiciau gelbejancio savo subine nuo visokiu slykstyniu, tuo paciu paciam uzsiimant vsokiom slykstynem... Gaila kad tai ir liks svajone...

And nothing else matters

Puslapis 9 iš 9 PirmasPirmas ... 789

Lankytojai forumą randa ieškodami:

usakou

Anime Zona moe Eisas Kuperis

Nindziu telekineze

nindzu kovos su ginklais

galaktiko futbolas anime

SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas