Pranešimų su Nuotraukom/Paveiksliukais formavimo TAISYKLĖS

Collapse
This topic is closed.
X
Ši gija yra iškelta
X
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Airiz
    מיד





    • 2004 01 09
    • 1656

    Pranešimų su Nuotraukom/Paveiksliukais formavimo TAISYKLĖS

    Sveiki.
    Šioks toks taisyklių atnaujinimas.

    Atsiradus gausai naujokų, kurie neskaito taisyklių ir deda vaizdinę informaciją kaip jiems užsinori ( tingiu, skubu, ai nemoku) atsirado daug pasikartojančių pataisymu ir tu pačių klaidų.
    Ir patys postai negražiai atrodo. Tad...
    1. Nuotraukas, piešinius dedam TIK Thumbnailais (sumažintais vienodo dydžio paveiksliukais) pvz. www.Imagebam.com, jokių tekstinių nuorodų ir http pagrindų kodų su kažkokia reklamą aplinkui.
    Aukščiau minėtos taisyklės negalioja Just Art gijai, suprantu kad turint savo piešinius kitose resursuose nelabai patogu juos kelt čia.
    2. Jei dedat Nuotrauką, Piešinį kurie netelpa į forumo post'o formą (užlenda už ribų) - mažinkit, nes 50 procentu čia ekrane, 50 procentu kažko už ekrano ribų..negražu.
    3. Stenkitės išlaikyt postų proporcijas, jei dedat nelyginį skaičių nuotraukų/piešinių - centruokit, jokių dėjimų po vieną nuotrauką stulpelių
    4. Dedam paveiksliukus pagal temą. Jei Gija vadinasi Wallpapers arba Anime Wallpapers nedėkit tenais pusnuogių mergų vien dėl to kad nuotrauka/paveiksliukas tokio pat dydžio (rezoliucijos) kaip jūsų ekranas ir kažkur forume ją pavadino wallpaperiu. Pas mus forume daug nepilnamečių. Tam yra Hentai/Live Ecchi/Ecchi, bet ir tada, dedam į riboto prieinamumo Gijas. Pls, atsiminkit tai.
    5. Jokio perdėto prievartos vaizdavimo nors kažkieno tai ir vadinama menų. Menas platus supratimas, kiek menų - tiek nuomonių. Tai liečia daug Kraujo, Galunių, Nudity tiek piešinių tiek nuotraukų.
    Mūsų forumas tokio pobūdžio "meną" ne itin toleruoja, savo PC jūs galit laikyt ką tik norit - čia Ne.
    6. Samojų dėl rasinių skirtumų bei samojų liečiančiu terorizmą (terorizmas turi teviena bjauru veidą) bei temas, kurios tai leičia tiesiogiai.
    Taipogi paveiksliukų (juoku) galinčiu ižėist zmonių religinius isitikinimus, bei vienų iš viešai pripažintu religijų aktyvios (atviros) propagandos, bei draudžiamos (oficialiai priskiriama sektų veiklai), vaizdinių/šukių vaizdavimas, tai nebus toleruojama.
    Taipogi, jokių gijų tiesiogiai nesusijusių su Art bei vaizdine informacija (reklama, savų nuomonių atskirose gijose (jei sukurtos nesuderinus su administracija) bereikšmio fludo ir etc.)
    Sankcijos: Už taisyklių nesilaikimą postose (pranešimose) žeidžianti, smurtą bei nuogumą ne vietoje vaizduojanti vaizdine informacija bus trinama ir/ar bus prašoma suformuot ją pagal aukščiau minėtas taisykles.
    Tai liečia visą Forumas--->Galerijos skyrių
    .
    Už pakartotinus pažeidimus bus trinami patys pranešimai.

    Atsižvelgiant į situacijas bei pažeidimų įvairovę (jei pasitaikys) taisyklės bus pildomos. Geros dienos.
    Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-08-30, 22:10.
Working...