Žiūrėti RSS

Dai-Katana

Anime Zona Podcast'o projektas

Įvertinti įrašą

Podcast'as yra labai įdomus ir smagus užsiėmimas tiek kūrybos tiek ir klausymo prasme. Trumpai podcast'ą galima apibūdinti kaip panašią į radio eteryje girdimą laidą kuri įrašyta skaitmeniniu pavidalu ir pasiekiama bet kur ir bet kada. Mano nuomone tokio dalyko Lietuvoje tikrai seniai reikėjo turint omenyje kad tam nereikia ypatingų techninių galimybių ir patirtis įgyjama labai greitai tiesiog tai darant.

Podcast'as turi ganėtinai didelį potencialą būti klausomas visų, nes tendencija ta kad dabartinis jaunimas bei dabartiniai senukai kaip kad aš nebejaučia motyvacijos grįžti į forumą, vartytis tarp temų krūvos ir peckeliotis su daugybe teksto. Tas pats galioja ir man. Labai aptingau su visokiu rašymu nors visad buvau tinginys. Ką padarysi. Tačiau šiuo atveju podcast'as turi šansą būti kaip ir motyvacinė priemonė pritraukti kitus žmones ne vien tik prie Anime Zonos bet ir išplėsti jų akiratį. YouTube erdvė jau daugybė metų yra tam reikalui ideali vieta ir būtų gerai ją pradėti išnaudoti turint omenyje kokia stipri yra Anime Zonos bendruomenė nors ir su visais savo atoslūgiais ir potvyniais.

Kad šį projektą padaryti sėkmingu ir ilgalaikiu reikalingas vienas dalykas - žmonės. Kas smagiausia kad tam net nereikia eikvoti daug savo laiko kaip kad vertimams, anime fansubų leidimams ir taip toliau. Todėl tie kas neturi laiko tokiems dalykams tačiau nori kažką veikti gali paprasčiausiai paskirti kelias minutes per savaitę atsiųsti įdomią nuorodą ar kelių pastraipų pranešimą, kelių minučių balso pranešimą ar kitokiu pavidalu naudingą medžiagą kuri tiktų podcast'ui.

Čia yra tik mano nuomonė ir kaip pavyzdį bei motyvacinį žingsnį bandau pats pradėti šią veiklą su viltimi kad kiti palaikys mane ir prisidės prie šios veiklos. Ypač pasibaigus vasarai kai žmonės sugrįš iš šiltųjų kraštų žiemoti namo. Bent jau tikiuosi.

Taigi - naujausius epizodus planuoju skelbti kol kas čia, Anime Zonos tinklaraštyje ir kolkas apsiriboju tik informaciniais jų variantais bei eksperimentuoju su programomis kaip tą procesą padaryti greitesniu ir efektyvesniu.

Su manimi galite susisiekti forume, per skype ar paspaudę žemiau nurodytą nuorodą ir palikti balso pranešimą.

Adjos o/

Skelbti "Anime Zona Podcast'o projektas" į StumbleUpon Skelbti "Anime Zona Podcast'o projektas" į Google Skelbti "Anime Zona Podcast'o projektas" į Facebook

Atnaujinta 2015-08-01 08:51 nuo Dai-Katana

Kategorijos
AnimeZona

kom.

1. Bardakas avataras
    Viskas atrodo tikriau kai išgirsti balsą
  2. Dai-Katana avataras
    Citata Autorius Bardakas
    Viskas atrodo tikriau kai išgirsti balsą
    Taip, bet skaitymas jaučiasi žiauriai. Negaliu aš niekaip prisiversti neskaitant kalbėti kai vienas su savimi kalbu.
  3. cobabara avataras
    O man kaip tik nesijautė skaitymo. Šiaip tokiu atveju, kai reikia pateikti nemažai informacijos, bent jau punktų sąrašas visada būna. Anyhow, džiugu, kad šitiek iniciatyvos rodoma.
    P.S. aš forumo žvaigždė? Mjoa
  4. Dai-Katana avataras
    Citata Autorius cobabara
    O man kaip tik nesijautė skaitymo. Šiaip tokiu atveju, kai reikia pateikti nemažai informacijos, bent jau punktų sąrašas visada būna. Anyhow, džiugu, kad šitiek iniciatyvos rodoma.
    P.S. aš forumo žvaigždė? Mjoa
    O ką ne? Konkursiukus organizuoji, banzai žurnaliuką taip pat.
  5. Dai-Katana avataras
    Tiesa dėl šito podcasto - labai verta buvo pradėti šitą epizodą nes bedarant ir keliant šio to pramokau išvis. Susipažinau ką reiškia YouTube muzikos teisių "claimas". Jeigu būtų kokia kita muzika - video galėjo būti išjungtas garsas. Šiuo atveju atlikėjas leidžia naudoti jo muziką YouTubėje tačiau reklamos gali būti jo metu. Kitokiu atveju būtų tekę trinti video, perredaguoti naujai ir įkelti iš naujo. Visai įdomu.