Anime Zona Podcast'o projektas
nuo
2015-08-01 07:33 (5914 žiūrėta)
Podcast'as yra labai įdomus ir smagus užsiėmimas tiek kūrybos tiek ir klausymo prasme. Trumpai podcast'ą galima apibūdinti kaip panašią į radio eteryje girdimą laidą kuri įrašyta skaitmeniniu pavidalu ir pasiekiama bet kur ir bet kada. Mano nuomone tokio dalyko Lietuvoje tikrai seniai reikėjo turint omenyje kad tam nereikia ypatingų techninių galimybių ir patirtis įgyjama labai greitai tiesiog tai darant.
Podcast'as turi ganÄ—tinai didelį potencialÄ… bÅ«ti klausomas visų, nes tendencija ta kad dabartinis jaunimas bei dabartiniai senukai kaip kad aÅ¡ nebejauÄia motyvacijos grįžti į forumÄ…, vartytis tarp temų krÅ«vos ir peckeliotis su daugybe teksto. Tas pats galioja ir man. Labai aptingau su visokiu raÅ¡ymu nors visad buvau tinginys. KÄ… padarysi. TaÄiau Å¡iuo atveju podcast'as turi Å¡ansÄ… bÅ«ti kaip ir motyvacinÄ— priemonÄ— pritraukti kitus žmones ne vien tik prie Anime Zonos bet ir iÅ¡plÄ—sti jų akiratį. YouTube erdvÄ— jau daugybÄ— metų yra tam reikalui ideali vieta ir bÅ«tų gerai jÄ… pradÄ—ti iÅ¡naudoti turint omenyje kokia stipri yra Anime Zonos bendruomenÄ— nors ir su visais savo atoslÅ«giais ir potvyniais.
Kad šį projektÄ… padaryti sÄ—kmingu ir ilgalaikiu reikalingas vienas dalykas - žmonÄ—s. Kas smagiausia kad tam net nereikia eikvoti daug savo laiko kaip kad vertimams, anime fansubų leidimams ir taip toliau. TodÄ—l tie kas neturi laiko tokiems dalykams taÄiau nori kažkÄ… veikti gali paprasÄiausiai paskirti kelias minutes per savaitÄ™ atsiųsti įdomiÄ… nuorodÄ… ar kelių pastraipų praneÅ¡imÄ…, kelių minuÄių balso praneÅ¡imÄ… ar kitokiu pavidalu naudingÄ… medžiagÄ… kuri tiktų podcast'ui.
ÄŒia yra tik mano nuomonÄ— ir kaip pavyzdį bei motyvacinį žingsnį bandau pats pradÄ—ti Å¡iÄ… veiklÄ… su viltimi kad kiti palaikys mane ir prisidÄ—s prie Å¡ios veiklos. YpaÄ pasibaigus vasarai kai žmonÄ—s sugrįš iÅ¡ Å¡iltųjų kraÅ¡tų žiemoti namo. Bent jau tikiuosi.
Taigi - naujausius epizodus planuoju skelbti kol kas Äia, Anime Zonos tinklaraÅ¡tyje ir kolkas apsiriboju tik informaciniais jų variantais bei eksperimentuoju su programomis kaip tÄ… procesÄ… padaryti greitesniu ir efektyvesniu.
Su manimi galite susisiekti forume, per skype ar paspaudę žemiau nurodytą nuorodą ir palikti balso pranešimą.
Adjos o/
![]()