• Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai: Aš ir mano kambarys (BALSAVIMAS)

Tema tikrai gan lengva - piešiame save savo kambariuose. Labai svarbu, kad pieštume tiktai tai, kas egzistuoja jūsų gyvenamoje patalpoje (aišku leidžiu perstatinėt daiktus, daryt juos skraidančius ir etc.), bet svarbiausia nieko paranormal neprikūrinėti. Bei piešinyje pridėti save. Dėl tam tikrų susiklosčiusių sąlygų, šiai temai bus skirta daugiau laiko: darbus siųsti iki sausio 10 dienos. Yra klausimų? Rašykite!

Spoileris:

PAPILDYTA

Iš tolimesnių komentarų:

UŽDUOTIS - KUO REALIAU STENGTIS NUPIEŠTI SAVE SAVO KAMBARY (kuo realiau = be jokių nebūtų išsigalvojimų).

Čia duoti pavyzdžiai turėjo parodyti, kaip galima būtų sukomponuoti tokį darbą ir taip pat bandymas sukelti kokias nors teigiamas ar neigiamas emocijas.

Jei neturi savo kambario, piešk save tame kambary, kur daugiausiai praleidi laiko.

Piešti svajonių kambarį NEGALIMA.

Galite vaizduoti ne visą kambarį, o tik svarbiausius jo fragmentus.

Ačiū.

Šis straipsnis pirma buvo paskelbtas šioje forumo gijoje: Teminiai Pradedamčiųjų Piešimo Konkursai. Aš ir mano kambarys nuo Cere Žiūrėti originalų pranešimą
    kom. 80 kom.
    1. Hellsing_lover avataras
      Hellsing_lover -
      Hehe, o iš temos paveikslo tai taip ir knieti visokių psichuškių pripiešt
    1. RayYuka avataras
      RayYuka -
      Citata Autorius Hellsing_lover Žiūrėti skelbimus
      Hehe, o iš temos paveikslo tai taip ir knieti visokių psichuškių pripiešt
      Na jei kas gyvena pshichuškėj, tai prašom. >^^<
    1. Hellsing_lover avataras
      Hellsing_lover -
      Citata Autorius RayYuka Žiūrėti skelbimus
      Na jei kas gyvena pshichuškėj, tai prašom. >^^<
      Bus "aš ir mano baltas minkštas kambarys"
    1. Hanano Toma* avataras
      Hanano Toma* -
      Tema tai

Bet tikriausiai aš nedalyvausiu Savo kambario neturiu
    1. Cere avataras
      Cere -
      Mieli pradedantieji ir ne tik!

Dabar tikrai žmonės, be jokių atmazų - tiek daug laiko ir tokia superinė tema, nematau, ko čia jos nepiešti ir bandyti nuo jos atsimazinti. + Už dalyvavimą visi gausite po įsivaizduojamą sausainį!♥

Citata Autorius Hanano Toma* Žiūrėti skelbimus

Bet tikriausiai aš nedalyvausiu Savo kambario neturiu..
      Taii laisvai gali piešti save ir tame kambaryje, kuriame daugiausiai laiko praleidi. c:
    1. slicKrox avataras
      slicKrox -
      Citata Autorius Hanano Toma* Žiūrėti skelbimus
      Tema tai

Bet tikriausiai aš nedalyvausiu Savo kambario neturiu
      Piešk svajonių kambarį :v
    1. Anim3 avataras
      Anim3 -
      Už įsivaizduojamą sausainį apsimoka stenktis , jeigu ne aš tai mano sesė tikrai dalyvaus.
    1. kazikoks avataras
      kazikoks -
      Citata Autorius slicKrox Žiūrėti skelbimus
      Piešk svajonių kambarį :v
      Išsivaizduojamam kambary tikriausiai ne tik daiktai skraidytų, o to daryt neleido
    1. JY-KO-X avataras
      JY-KO-X -
      siap galite bet ka nupiest visgi jusu kambario manau daugumoje nemate ir vargu ar pamatys tad jei ir nelabai gerai jis atrodo pasitelkit fantazija ir i ja ikelkit save
    1. Mapicy avataras
      Mapicy -
      Citata Autorius kazikoks Žiūrėti skelbimus
      Išsivaizduojamam kambary tikriausiai ne tik daiktai skraidytų, o to daryt neleido
      Berods kad daiktus skraidinti leido
    1. Sashiri avataras
      Sashiri -
      Citata Autorius kazikoks Žiūrėti skelbimus
      na isivaizduojamam kambary juk nebutinai ka nors tokio fantastinio galima paisyt, realybej ir buna kliovu daiktu
    1. Cere avataras
      Cere -
      PRIMENU VISIEMS, skaitykite pavadinimą - AŠ ir mano KAMBARYS, tai reiškia, kad tema prašo kažko realaus ir susiję su jumis.. Man asmeniškai įdomu pažiūrėt, kaip kiti vaizduoja save ir savo aplinką.

IR DAR, kas dar nežino, SIŲSTI DARBUS MAN Į PM.
    1. Hanano Toma* avataras
      Hanano Toma* -
      O gerai bus jei paimsiu tuos baldus, kurie priskiriami mano kambario zonai, o visą kitą prifantazuosiu(aišku neperdaug)?
    1. Cere avataras
      Cere -
      Gali gali. c:

Tarkim galiu pasiūlyti tokį dalyką, kad įvairūs piešiniai ar kitokie 2D dalykai jūsų kambary gali tapti 3D and stuff (if you know what I mean)
    1. Renata avataras
      Renata -
      Aše labai susipykau su perspektyva :< nieko, kad viskas mano kambaryje bus kreiva ?
    1. Cere avataras
      Cere -
      Jei su perspektyva nekas, tai bandyk iš spalvinės pusės viską pagelbėti.

Be to, jus turite VISĄ MĖNESĮ. Nenorite tarkim geriau padirbėti prie šito darbo? Aš jau nežinau kiek eskizų būčiau pridariusi tokiai temai. hrr
    1. Renata avataras
      Renata -
      Eskizu jau dafiga tik visur perspektyva kliūna XD
    1. Hanano Toma* avataras
      Hanano Toma* -
      Jo perspektyva vienas labiausiaia užknisančių dalykų -_- Jei galėčiau vien žmogeliukus paišyčiau xDDD
    1. JY-KO-X avataras
      JY-KO-X -
      Na norint buti universaliam tenka ir perspektyvos ismokti ,nes visgi nepamirsk jog ji naudojama ne tik aplinkai kurti, bet ir norint sukurti ispudingus personazu pakreipimus, o ir visgi jei esi pakankamai uzsispyrus, jos gali ismokt per 1 diena na, o tai tinkamai isnaudoti tau gali prireikt kiek ir daugiau laikko Siap turiu ideja siai temai tik va as nemanau dalivauti ,o gal kam tai sukels minciu : Pameginkit savo kambari patalpinti po vandeniu ir paversti jy akvariumu, kur jusu daiktai pradedant piestukias baigiant jumis plaukios kaip ore , dar yspudi sustiprintu pro langa krintanti saules sviesa, o kad butu linksmiau iterpkit ir augintini tarkim kate gaudancia jusu piestas popierines zuvytes
    1. Cere avataras
      Cere -
      Čia jau gan paranormal sakyčiau - gyvenime tokie dalykai tikrai nevyksta. I: