• Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai. Tema: Siaubas (balsavimas)

Vaiduokliai, monstrai, paranormalūs reiškiniai, klounai... Viskas, kas kelia šiurpą ir verčia alpti iš baimės. Tema yra pakankamai plati, tad vietos pasireikšti fantazijai yra labai daug. Svarbu tik viena, kad piešinyje būtų išreikšta siaubo atmosfera. Kokiais būdais jūs tai pasieksite - nesvarbu. Galbūt surasit kažką originalaus, gal patys turit fobijų, kurias galėtumėte nupiešti. O gal rasite siaubą ten, kur niekas net nesitikės...

Vienintelis prašymas - nepieškite skerdynių, kur kraujas liejasi fontanais. Tai yra labiau šlykštu, nei baisu. Kraujo piešinyje gali būti, tačiau tik tuo atveju, jeigu jis tikrai yra būtinas. Visgi, jis neturėtų būti pagrindinis akcentas.

Šis straipsnis pirma buvo paskelbtas šioje forumo gijoje: Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai. Tema: Siaubas. nuo Reito Žiūrėti originalų pranešimą
    kom. 30 kom.
    1. Fullmetal(aurimas) avataras
      Fullmetal(aurimas) -
      dalyvaut ar ne reik ideja gera sugalvot na bet per tris savaites galima kaka gero nuveikt
    1. Zx-Shade avataras
      Zx-Shade -
      Idomiai atrodo, laukiu rezultatu.
    1. Reito avataras
      Reito -
      Šiandien paskutinė diena, per kurią dar galite siųsti piešinius. Kas norite dalyvauti ir dar neatsiuntėt man piešinio - paskubėkite
    1. ironmaden avataras
      ironmaden -
      daug piesiniu?
    1. Reito avataras
      Reito -

Dalyviu Darbai

SaMe-chan

Renata

ironmaden

Autoriaus Komentaras:
      "Va kas gimsta kai parsisiunti nauja zaidima ir turi fantazija..."

Tiuoma

Bevardis

TheNewGuy

Sekmės dalyviams renkantis balsus!
      Taip pat turiu prašymą nerašykite pranešimų su vienu žodžiu už ką balsavote. Komentarus palikite išsamius, kodėl balsuojate būtent už šitą piešinį, kas labiausiai patiko, kodėl kiti nepatiko ir pan.
    1. Bevardis avataras
      Bevardis -
      Visi darbai gražūs. O labiausiai patiko šių narių darbai: TheNewGuy, Tiuoma, SaMe-chan. Kas mano akim užkliuvo, į tai galite nekreipti dėmesio, nes visiems niekad neįtiksi su darbu. Na pasikartosiu visi darbai gražūs, "TheNewGuy" darbe aš pasigendu truputi spalvingumo, "Tiuoma" darbe norėtųsi truputi tamsesnių spalvų, o "SaMe-chan" patiko viskas taigi už gražius pirštus ir akis balsą atiduodu "SaMe-chan".
    1. SaMe-chan avataras
      SaMe-chan -
      Balsuoju uz The New Guy, nes pas mane kartais taip buna, kai esi viena dideliam kambary ir kadangi bijau tamsos, tai kiekvienas daiktas atrodo igauna naujas bauginancias formas. ;> GOOD JOB!!!
    1. Hanano Toma* avataras
      Hanano Toma* -
      "Tiuoma" darbe norėtųsi truputi tamsesnių spalvų
      As pati norejau tamsesniu spalvu, bet lapas buvo toks visas garbanotas garbanotas tai pabijojau dar tuos kelis sluoksnius tept
      Gal kita kart labiau pasiseks
    1. MinaTo avataras
      MinaTo -
      Visu darbai labai grazus , bet vis delto reikejo issirinkti viena . Taigi savo balsa atiduodu Renatai ;DDDD
    1. Unusual avataras
      Unusual -
      Missed of oldschool monsters Balsas ironmaden.
    1. lialia avataras
      lialia -
      Sunku buvo apsispręsti tarp dviejų piešinių: Same-chan ir TheNewGuy. Abu labai gražūs darbai, daug dėmesio skirta smulkioms detalėms. Abu piešiniai į temą. (nu šeip visi piešiniai į temą xDDD). Balsavau už TheNewGuy, nes labiau akį traukia ta šviesa tolumoje ir taip bauginančiai atrodo. Žodžiu visų darbai labai gražūs, bet pagal mane kažko dar trūksta būtent likusiuose darbuose. Visiem sėkmės toliau siekiant gerų rezultatų!
    1. ironmaden avataras
      ironmaden -
      TheNewGuy.... eik tu... nera cia net ka balsuot.. epinis darbas... man 17 beveik o dar kyla nesklandumu su jausmais kai dar vienas namie lieku ir po tamsius kambarius tenka vaiksciot.. tai seip va piesinys tuos jausmus pasakantis.... epic win...
    1. TheNewGuy avataras
      TheNewGuy -
      SaMe-chan - Tos akys is krutines lendancios ir nagai tikrai labai graziai ,bauginanciai atrodo. Tik vienas dalykas: jos kaires rankos konturai kazkaip keistai dingsta (jaigu ten ranka)
      Renata - Tamsa liejasi pro langus ir lubas labai patiko. Spalvinimas irgi grazus. Minusiukas tik del perspektyvos ,nes (bent man) atrodo kad tas kambarys ar koridorius baigiasi vienoje vertikalioje linijoje.
      ironmaden - Na grazus monstras tik kad tokiu jau nebijau
      Tiuoma - Labai patiko ideja ,grazus plaukai ir grazus spalvinimas. Rankos ir kojos puikiai nupiestos. Nepatiko tik jos raktikauliai ir tos pilos akys.
      Bevardis - Atrodo toks gan paprastas darbas ,net nzn ka pasakyt.
      Ydomus man pasirode jos plaukai

Bet aisku tai tik mano bereiksme nuomone
      O mano balsa gauna Tiuoma ,cuz i liked it the most
    1. ironmaden avataras
      ironmaden -
      "ironmaden - Na grazus monstras tik kad tokiu jau nebijau "

eik tu tik velniau... ne tik dar kad bijotai... bet man atrodo pamates toki monstra plyta iskakotai...... nors seip tai jo nlb baisus mano tas piesinys... tavo tai vienu zodziu geras... tikrai vertas pergales... ir cia ne del to kad gerai nupiesiai.. bet nupiesiai tai ka kiekvienas istikruju galvoja kas toj tamsoj gyvuoja... o kai galiausiai ijungi sviesa tai nieko ten nebuna... tai va butent del to kad tas piesinys tai va parodo yra WIN jau.... nu bet vienu zodziu kitu darbai irgi geri... tik va gal tos tokios minties truksta... o apie savo tai isvis nesneku... tikrai galvojau kad atsiras zmoniu kurie irgi pabaisa kokia pies... pasirodo buvau toks vienas...
    1. TheNewGuy avataras
      TheNewGuy -
      Citata Autorius ironmaden Žiūrėti skelbimus
      "ironmaden - Na grazus monstras tik kad tokiu jau nebijau "

eik tu tik velniau... ne tik dar kad bijotai... bet man atrodo pamates toki monstra plyta iskakotai...
      Nu nevisai tai norejau pasakyt Jaigu dabar zeciau koki siaubu filma tai man maza japonu mergaite ,juodais plaukais ,sedintiti tamsoje pasirodytu baisesne uz koki nors baisa pabaisa kuris visus kapoja.

Bet jai dabar atsisukciau ir uz manes toks monstras stovetu ,then yeah ,I would probably sh*t bricks

Citata Autorius ironmaden Žiūrėti skelbimus
      galvojau kad atsiras zmoniu kurie irgi pabaisa kokia pies...
      As ir taip galvojau ,todel ir nepiesiau pabaisos ,nupiesiau ju daug
    1. cobabara avataras
      cobabara -
      visų pirma, tai džiugu, kad dalyvių gana gausiai, bent jau kiek aš seku šitus teminius [kas turbūt nėra labai ilgai], tai daugiausiai darbų pateikta. tai vot. šiaip man labiausiai patiko SaMe-chan pabaisiukė ir TheNewGuy darbas, niekaip negalėjau apsispręst, tai mečiau monetą
    1. OpHiEll avataras
      OpHiEll -
      Balsavau už TheNewGuy šis piešinys toks tikrai atspindintis tamsos siaubą ypač mažų vaikų akimis, jis man primena filmo trailerį kuris turi pasirodyt neužilgo don't be afraid of the dark hmm nors pavadinimas turėtų skambėt atvirkščiai afraid of the dark ...
    1. slicKrox avataras
      slicKrox -
      Prie visų darbų labai pasistengta. Pagirtina. Labiausiai balsuot rinkausi tarp pirmojo ir paskutiniojo darbo. Pirmasis originalesnis kažkuo, bet paskutinis patiko labiau dėl perteiktos atmosferos. Isirinkti buvo tikrai nelengva...
    1. Mapicy avataras
      Mapicy -
      balsuoju uz TheNewGuy nes darbas is tikruju SUPER! SaMe-chan darbas irgi vertas demesio, net pavydziu kad as taip nemoku :] na o seip visi pasistenget saunuoliai laukiam nugaletojo ;]

P.S. Renatos fonas fantastiskas
    1. Algirdyz avataras
      Algirdyz -
      Pagrinde rinkausi iš Same-Chan ir TheNewGuy darbų. Labiausiai įspūdį paliko. Tikriausiai nubalsuosiu už paskutinįjį. Bet pirmasis tikrai ne daug kuo atsilieka, jei bent kiek atsilieka.