• Nauji Anime: 2011 Pavasaris

» Po ypatingai gūdžios žiemos, sulaukėme ypatingai daug anime. Tiesa įvairovė nelabai didelė, tačiau truputį atgims pora apmirusių žanrų. Pavyzdžiui sporto gerbėjai sulauks poros naujienų.

»Kita kas krenta į akis, tai jog sulauksim nemažai ryškių anime tęsinių, pavyzdžiui po metų pertraukos vėl vėl tesis pašėlusi Gintama istorija. Arba nauja Appleseed adaptacija.

»Taigi geras šis sezonas ar blogas spręsti jums, bet iš tokios gausybės tikrai kiekvienas turėtu rasti bent po vieną sudominusį anime.

kom. 34 kom.
    1. Kazimieras avataras
      Kazimieras -
      Girdėjau, kad AB gali būti pratęstas, tačiau no avail?
      Laukiam HSOTD ir paskutinių gerų ecchių prieš ban'us! :>
    1. Algirdyz avataras
      Algirdyz -
      Nu beveik nieko gero nematau. Ačiū dievui teko panaudot žodį "beveik".
      Kadangi mačiau Akagi ir jis labai patiko visada ketinau pažiūrėt Kaiji, bet niekaip nesusiruošdavau. Ką gi, turiu mėnesį pažiūrėt pirmą sezoną . Appleseed gal ir nieko visai būtų, bet kad atbaido frazė remake... Taip pat gan įdomiai pasirodė Denpa Onna to Seishun Otoko. Tačiau nežinau, labai nestabiliai jis bus mano anime sąraše. Tikriausiai greit dropinsiu. Bene labiausiai tikriausiai sudomino Hyouge Mono. Mėgstu tuos samurajų laikus, o ir iš santrumpos atrodo gan rimtas anime. Iš jo man rodos tikiuosi daugiausia.

Ai nu dar gal ir į X-men akį užmesiu
    1. sek0ne avataras
      sek0ne -
      yay Appleseed, yay X-men, yay HOTD... viskas (filmu neskaiciuoju)
    1. Aeval avataras
      Aeval -
      Na, pavasaris žada šį tą geresnio nei žiema. Ao no Exorcist labiausiai laukiamas. Taip pat būtinai pažiūrėsiu Sket dance, Tiger and Bunny, Hyouge Mono ( mėgstu apie samurajus ). Seikon no Quaser II ir Maria Holic netikėti tesiniai. Bent jau Quaser nesitikėjau taip greit pamatyt. Turiu viltį, kad labiau manga pradės sekt ir bus daugiau veiksmo.
    1. paschendale avataras
      paschendale -
      Duokit man Kai. Duokit man Dži. Duokit man Kai-Dži!

Runner-up: Numirėlis Stebuklų Šalyje. Nes patraukliai atrodo ir kiek pamenu manga pradžia buvo nebloga.
    1. Perla avataras
      Perla -
      Radau keletą anime, kurie sudomino. Tačiau niekas stipriai neužkabino.

Citata Autorius Kazimieras Žiūrėti skelbimus
      Girdėjau, kad AB gali būti pratęstas, tačiau no avail?
      Visos kalbos apie Angel Beats pratęsimus yra tik gandai. Kol kas neteko girdėti jokios oficialios info.
    1. Lota :D avataras
      Lota :D -
      Liūdna šiek tiek... Nieko per daug gero nematau Tikriausiai užmesiu akį į daug ką, juk reikia kažką išsirinkti. Nelabai kas mane čia traukia, labiausiai aprašymu užkabino Deadman Wonderland, C, Denpa Onna to Seishun Otoko ir Katte ni Kaizou. Tiger & Bunny gali būti labai įdomus dalykas, priklausomai nuo to, kaip kūrėjai sužais su šia idėja... Daugiau nelabai ką ir matau. Ao no Exorcist? Gal... Pažiūrėsim, pamatysim
    1. exccgmen avataras
      exccgmen -
      Ecchi. Visur ecchi.
      Laukiamiausi turbūt būtų Sket Dance (kurio mangą neseniai baigiau skaityti, ir galiu pasakyti, kad buvo labai įdomi; gintamos fanam turėtų tikrai patikti) ir Ao no Exorcist. Nežinau, kodėl Toriko yra tarp nepaminėtų, nes manga yra labai įdomi, tikėkimės, kad ir anime toks bus...
    1. dfsafsaf avataras
      dfsafsaf -
      Pavasario sezono tai nemažai anime laukiu ir dauguma tikrai pamėginsiu žiūrėt.
      Hen Zemi ir Yondemasuyo, Azazel-san OVA'os labai patiko, tai tikiuosi neblogai pasijuokti šituos bežiūrėdamas, nes humoras čia (bent OVA'ose) yra netradicinis.
      Hidan no Aria tikrai išmėginsiu vien dėl to, kad MaL webe jis kažkodėl yra prirašytas prie Yandere & Yangire klubo, tai dėl to sudomino
      Denpa Onna to Seishun Otoko - labai patiko posteris, aprašymas sudomino, o dar kai prie jo Shaft dirba, tai tik labiau laukiasi, tas pats ir su Katte ni Kaizou (o šio kurėjas dar tas pats, kuris sukūrė Zetsubou Sensei).
      Steins;Gate irgi visai sudomino aprašymas, bei manau bus atgaiva po visų ecchi . C tai irgi aprašymas įdomus, bei čia originalus anime ne pagal kokia mangą ar novelę, tai vien dėl to mėginsiu žiūrėt . Tiger & Bunny irgi gan įdomiai atrodo, įdomu tik kaip tai viskas bus pateikta.
      Bet laukiamiausi turbūt esa Deadman Wonderland ir Seikon no Qwaser II , bet šių nors ir labai laukių, tikriausiai lauksiu BD/DVD releasų, jei neairins geros kokybės be cenzūros versijų.
      Tų visų ecchi ovų irgi gan laukiu, visgi kai OVA'os dažnai ir kokybė bent piešimo geresnė
      Dar tikrai mėginsiu žiūrėt Ao no Exorcist (žiūrint Star Driver, kai jį vis reklamuoja, tai animacija labai gražiai atrodo ), bet kažko ypatingo ar naujo iš jo nesitikiu ir manau bus gan tipinis tokio žanro anime. Tas pats ir su Ore-tachi ni Tsubasa wa Nai.
    1. Puny avataras
      Puny -
      Tiek visko daug visko ką norėčiau pamatyt... anime daug geresni nei žiemos sezono. Labiausiai laukiu Ao no Exorcist ir Deadman Wonderland. Greičiau kovo pabaiga!
    1. demoniacman666 avataras
      demoniacman666 -
      Pamatyt tikrai bus ka, tiek is tesiniu, tiek is naujienu. Tik gaila kad jojio siaubeko nera, bet uztai laukia nemazai geru sci-fi tad bent man sis sezonas nebus nuobodus.
    1. cobabara avataras
      cobabara -
      nu ką, prieš porą savaičių prasivaliau savo 'plan to watch', pasilikdama tik Claymore ir Petshop of Horrors.
      dabar nutariau pabandyti ir žiūrėti anime grynai dėl seiyuu [turiu omeny būtent šitą sezoną, o ne apskritai]. na, išskyrus X-men, nes X-menai man visada patiko, pagal istoriją ir t.t.
      tai vat pagal seiyuu susidarė 4 anime, na, gal ir ne per daug...
      [jeigu kam įdomu, tai kiti trys sąraše AO no Exorcist, Katte ni Kaizou ir Ano Hi Mita Hana no ae wo Bokutachi wa Mada Shiranai]
    1. Miesto_Druidas avataras
      Miesto_Druidas -
      Nežinau ar dar gali kilti klausimų ko laukti, kai naujame sezone yra C ([C] The Money of Soul and Possibility Control), pats laukiamiausias be jokios abejonės, na ir Kaiji, bet nežinau ar verta sekti kaip ongoing'ą, jei bus toks pat lėto tempo kaip ir pirmas sezonas. Taip pat manu reiks patikrinti X-Men, Deadman Wonderland ir Steins;Gate jei bus galimybė.
    1. Zx-Shade avataras
      Zx-Shade -
      Niekas nesudomino, eilina kartą kažkokios nesamones. Jau nuo iron man'u pereinam prie x-men'u. Amerikonai užvedė kažkokia madą su tais 3D. Jau atsibodo tie demonai ir žemės drebėjimai. Dėkoju už aprašymus...
      Mano nuomonė:
      Spoileris:
      Smells like shit
      ....
      Laukiam vasaros.
    1. ciombiukas avataras
      ciombiukas -
      Na gal bus ką pažiūrėti, labiausiai tai laukiu poros tesinių, o kitkas su laiku.
    1. Nightwister avataras
      Nightwister -
      manau kad bus įdomu pamatyti kas toliau dėsis šiame anime Seikon no Qwaser II
    1. Unusual avataras
      Unusual -
      Man kaip sci-fi prijaucianciam Appleseed XIII visai neblogai atrodo, o su X-Menais baisu net spet kas gali gautis.
    1. Arizona avataras
      Arizona -
      Labiausiai Gintamos tesinys laukiamas,pagaliau.
      Seip reiks pacekint Deadman wonderland ir Ao no Exorcist, visai sudomino.
    1. aKi avataras
      aKi -
      Maria Holic, CC. Šiuo metu daugiau nieko gero nematau, nors porą geresnių shounen prigriebsiu (jei bus, aišku). Na ir dar laukiu xxxHolic:Rou 2, kuris čia nepaminėtas. O jau ko nelaukiu, tai X-Men, kažkaip beveik neabejoju, jog bus sudirbtas reikalas, kaip koks Iron Man.
    1. Gecas avataras
      Gecas -
      Iš naujų sudomino tiktai Hyouge Mono nes anime apie Japoniją ir samurajus, iš tęsinių žiūrėsiu būtinai Kaiji kurio pagaliau sulaukėm, ir High school of the dead. Iš x-men niekos nesitikiu netgi gaila kad bus kuriamas nes jau sudirbo iron men ir Wolverine