• Piešimo konkursas: Nelaimės sukeliančios juoką ir kiti oblomai (balsavimas)

» Sveiki visi, praitos temos nugalėtoja paskelbė būtent tokią temą: Nelaimės sukelenčios juoką ir kiti oblomai. Taigi, jus tereikia nupaišyti kokį atsitikimą kuris pašaliniui žmogui sukeltu juoką. Tai gali būti paprasčiausias paslydimas ant ledo, šeip koks užgriuvimas ant kito žmogaus, kokio nors dalyko netyčinis išmetimas. (pvz: porcelianinių lėkščių).

» Tai neturi būti žiaurius atsitikimas, kaip nukritimas iš antro aukšto. Tai turi būti menkas nelaimingas atsitikimas be jokių susižalojimų (na nebent užgauta savigarba). Svarbiausia, kad keltu juoką, arba būtų ir liūdna ir juokinga. Piešinius siųskite iki Vasario 20...

Šis straipsnis pirma buvo paskelbtas šioje forumo gijoje: Piešimo konkursas: Nelaimės sukelenčios juoką ir kiti oblomai nuo Kastetas Žiūrėti originalų pranešimą
    kom. 21 kom.
    1. FlameHaze avataras
      FlameHaze -
      siaip klausimas gal mano lietuviu kalba surudijus bet apsvieskit mane kas yra "oblomai" lietuviu kalbos zodyne nera sito.

tai niekas neatsakys? man tikrai idomu kas tie oblomai, as net ignoruoju tokias klaidas kaip praitos ir pan

gi cia ne siaip tema o patekus i pagrindini/titulini animezona puslapi
    1. slicKrox avataras
      slicKrox -
      Citata Autorius Reito Žiūrėti skelbimus
      Kas liečia pačios temos, tai manyčiau ją turėtų rengti ir prižiūrėti kas nors iš moderatorių. Pvz Kastetui duoti privilegiją moderuoti Piešinių sub forumą, tada būtų žymiai lengviau viską vykdyt.

Kas liečia pačios temos, tai manau būtų gerai ją skelbti pagrindiniame puslapyje, kaip jau kažkas rašė. Žinoma, reiktų gražiau ir tvarkingiau ją apipavidailinti, bet čia jau kita tema...
      Konkursas startiniam būtų paskelbtas kur kas greičiau, jei viskas su tema būtų idealu, tačiau buvo pateikta šiek tiek kreivoku formatu ir su rašybos klaidomis (tačiau kas jų nedaro?). Be Aramio pagalbos turbūt ir pats būčiau nepastebėjęs kai kurių elementarių rašybos klaidų. Temos autoriui rekomenduoju į FireFox įsirašyti Lt žodyną, kuris padeda išvengti rašybos klaidų. Po to keista, kodėl pati konkurso temos autorė/-ius nepaskelbė temos?..
    1. RayYuka avataras
      RayYuka -
      Citata Autorius slicKrox Žiūrėti skelbimus
      Konkursas startiniam būtų paskelbtas kur kas greičiau, jei viskas su tema būtų idealu, tačiau buvo pateikta šiek tiek kreivoku formatu ir su rašybos klaidomis (tačiau kas jų nedaro?). Po to keista, kodėl pati konkurso temos autorė/-ius nepaskelbė temos?..
      Šiaip man šitas dalykas irgi nepatinka .
      Nes padėkas gauni ne tu, o kažkas kitas... which is kinda unfair...
      Bet rimtai ar tai ką nors pakeistų?Aš te norėjau pasakyt, kad naujokui ar forumiečiui nesakančiam forumo naujienų yra sunku susekti šia konkurso temą... Juo labiau ,kad ji yra aplankale PIEŠINIAI kas nieko neturi bendro su konkursuu... ir dar prieš tą aplanką yra piešinių gijos "Prededančiųjų keverzonės" kt... Aš pati pirmą kartą ieškodama vykstančio konkurso temos, po pertvarkimo, ilgai vargau. >>"
    1. Aramis avataras
      Aramis -
      Citata Autorius slicKrox Žiūrėti skelbimus
      Konkursas startiniam būtų paskelbtas kur kas greičiau, jei viskas su tema būtų idealu, tačiau buvo pateikta šiek tiek kreivoku formatu ir su rašybos klaidomis (tačiau kas jų nedaro?). Be Aramio pagalbos turbūt ir pats būčiau nepastebėjęs kai kurių elementarių rašybos klaidų. Temos autoriui rekomenduoju į FireFox įsirašyti Lt žodyną, kuris padeda išvengti rašybos klaidų. Po to keista, kodėl pati konkurso temos autorė/-ius nepaskelbė temos?..
      Temą kaip naujieną ir pats galėčiau aptvarkęs kelti (kas liečia gramatiką) kadangi tokią galimybę turiu, jei tik tame problemos. Tačiau tai reiškia, kad ir stilistiką tai įtakos.
    1. slicKrox avataras
      slicKrox -
      Citata Autorius RayYuka Žiūrėti skelbimus
      Aš te norėjau pasakyt, kad naujokui ar forumiečiui nesakančiam forumo naujienų yra sunku susekti šia konkurso temą... Juo labiau, kad ji yra aplankale PIEŠINIAI kas nieko neturi bendro su konkursuu... ir dar prieš tą aplanką yra piešinių gijos "Prededančiųjų keverzonės" kt... Aš pati pirmą kartą ieškodama vykstančio konkurso temos, po pertvarkimo, ilgai vargau. >>"
      Jeigu kiekvienai kūrybinio kampelio gijai dar skirti ir po atskirą sub-forumą su pavadinimu "konkursai", tuomet galbūt bus dar baisiau...

Prieš kelias savaites sub-forumo piešiniai netgi nebuvo ir dabar nesvarbu ar tai jūsų piešiniai, ar kokie nors konkursai, susiję su tuo yra keliami ten, kad būtų patogiau rasti ir nesiblaškyti.
      Citata Autorius Aramis Žiūrėti skelbimus
      Temą kaip naujieną ir pats galėčiau aptvarkęs kelti (kas liečia gramatiką) kadangi tokią galimybę turiu, jei tik tame problemos. Tačiau tai reiškia, kad ir stilistiką tai įtakos.
      Na, jei turi, gerai, nes kitą savaitę išvykstu ir nežinia ar turėsiu laiko prižiūrėti AZ startinį.
    1. Bardakas avataras
      Bardakas -
      Manau darom sąžiningai ir kaip fotografijos konkurse - žmogus kuris laimi, skelbia naują temą pats. Temas dalinai aptvarkysiu ir darom pagal eilinį šabloną naujienų ar kitų mažesnių konkursų.

Citata Autorius Kastetas Žiūrėti skelbimus
      O kas viska priziures? Tas kuris laimi? jis ir priziuri nauja tema ir surenka visus piesinius?
      Taip. Jei laimėtojas nenorės nieko daryt, tai darys antros vietos laimėtojas.
    1. Kastetas avataras
      Kastetas -
      Citata Autorius Bardakas Žiūrėti skelbimus
      Manau darom sąžiningai ir kaip fotografijos konkurse - žmogus kuris laimi, skelbia naują temą pats. Temas dalinai aptvarkysiu ir darom pagal eilinį šabloną naujienų ar kitų mažesnių konkursų.
      O kas viska priziures? Tas kuris laimi? jis ir priziuri nauja tema ir surenka visus piesinius?
    1. Kastetas avataras
      Kastetas -
      Nelaimės sukelenčios juoką ir kiti oblomai

Na štai ir atėjo laikas balsuoti už konkurso dalyvius. Gaila, kad šį karta jų tik du bet užtat išties geri darbai. Kaip visada Kanda sugeba nustebinti. Kaip pati paminėjo- šitas darbas buvo skubotas. Reito irgi gražus piešinukas. Savo balsą būtent jam ir atiduodu.
      Balsavimas vyks iki Kovo 1d. T.y. Iki kito antradienio.
      Na štai ir dalyviai.

Kanda

Reito

1. cobabara avataras
      cobabara -
      abu darbai labai patinka. Kandos man pats darbas gražesnis, bet Reito labiau atspindi temą, manyčiau.
    1. witkus avataras
      witkus -
      Reito? ar man čia rodos ar tavo piešinį, ten fone kur vaikinas virtuvės tarpdurį stovi. Ar tik čia ne ta pati situacija kur pradedančiūjų keverzonėse buvai įkėlęs? kur vaikinas virtuvėj užklumpa mergina, tiksliau catgirl, švarinančią šaldytuvą ir iš rankų išmeta puodelį?!
      jei taip tai geras!
      Na, aš už Reito balsuoju nes išties prajuokino, o Kandos darbas gražiai be priekaištų nupieštas, tik man tos merginos labiau gaila pasidare nei prajuokino... Na į tikrai bjaurią situaciją pakliuvo jinai.
      Žinau ką tai reiškia...
    1. Kanda avataras
      Kanda -
      Wow balsavau uz Reito,- zmogus tikrai sudejo nesveikai daug darbo XD. Situacija tikrai komiskesne XD, daugiau veikeju, fonas padorus, berniukas raudonom akim is vis gerulis ... XD GERAI PAGALVOJUS Kandos darbas is vis nejuokingas XDDDDD blogai suziuretas temos pavadinimas XD ups.
    1. lialia avataras
      lialia -
      Buvo tikrai labai sunku apsispręsti, nes abu darbai geri. Balsavau už Reito, nes manau tame piešinyje daugiau veikėjų ir kompozicija gražesnė ir derinasi spalvos gražiai ir tikrai daug darbo įdėta. Norėjau balsą atiduot for Kanda, nes patiko spalvų derinys (man pasirodė geresnis negu Reito (neįsižeisk bet taip yra)). Pas Kanda klaida yra ta man rodos, jog fone nėra tiek daug veikėjų kaip pas Reito. Kanda, galėjai padaryt ten kokią gatvę su žmogučiu ar keleta jų nupiešt.. Žodžiu abu darbai nuostabūs! Sėkmės toliau piešiant Reito ir Kanda!
    1. Algirdyz avataras
      Algirdyz -
      Balsavau už Reito, nes piešinys labiau atitinka temą, yra labai detalus ir reikalavo tikrai daug laiko.
    1. Ausra avataras
      Ausra -
      Apsispresti buvo sunku, nes abu darbai man labai patiko. Kandos darbas tikrai labai grazus tos piktos akys ziauriai graziai atrodo, o situacija irgi labai nemaloni, bet balsavau uz Reito, nes man labai patiko fonas ir pati mintis
    1. Reito avataras
      Reito -
      Gaila, kad Kanda turėjo tiek mažai laiko piešimui, tačiau nepaisant to, manau kad jos piešinys nupieštas žymiai gražiau nei mano. Balsavau už ją, tačiau tikrai ne dėl to, kad kito pasirinkimo nebuvo. Toli man dar iki jos lygio, tačiau stengiuosi po truputį tobulėti.
      Kas liečia Kandos piešinio, tai asmeniškai man užkliuvo mašina ir jos padėtis. Pati idėja yra įdomi, tačiau tai, kad automobilis yra nuotrauka - šiek tiek sumažina efektą. Vis dėlto, jeigu nekreipti dėmesio į automobilį - piešinys nupieštas tikrai puikiai. Nerasi prie ko prisikabinti

Kalbant apie mano piešinį, tai turiu prisipažinti - dar niekada nebuvo taip smagu piešiant. Ankstesnius piešinius piešti taip pat malonu buvo, tačiau šitas buvo kažkas įspūdingo. Nesakau, kad jis išėjo tobulas, tačiau piešiant jį išmokau daug naujo, po truputį pradėjau suprasti spalvinimo sistemą, rankų piešimas nebėra jau toks baisus. Po jo baigimo kažkur pusvalandį žiūrėjau į jį negalėdamas patikėti, kad būtent aš jį nupiešiau. Dėkui visiems, kas balsavo už mane!

P.S. witkus, visiškai teisingai. Ten yra tas pats vaikinas, kuris randa netikėtą svečią virtuvėje
      Kažkaip pamaniau jog įdomiau bus, jei piešinyje įdėsiu šiokių tokių atskirų nuorodų.
    1. MinaTo avataras
      MinaTo -
      Abu darbai labai grazus . As atiduodu savo balsa Kandai , nes ji turejo mazai laiko nupiesti piesini , bet nupiese labai gerai ,)
    1. Nanami avataras
      Nanami -
      Abu darbai man be galo patiko ;O Bet kadangi teko išsirinkti vieną, tai savo balsą atidaviau Reito, nes prie šio piešinuko padirbėta tikrai daug.~ Puikiai atskleista tema, o ką jau kalbėti apie patį piešimą ir visas detales! ♥~
      Kandos darbas taip pat labai gražus ir padirbėta irgi nemažai, tačiau fone kažko trūko. Mergina atrodo tiesiog pasakiškai~
    1. soldrao avataras
      soldrao -
      Kandos piešinys labai dailus, tačiau balsavau už Reitą, nes Reitos piešinio idėja geresnė ir labiau atspindi temą
    1. Kanda avataras
      Kanda -
      Wow XD aciu uz atsiliepimus XD na taip - mazai laiko buvo, bet cia jau mano bedos XD XDDDD tai fona sakar makar teko padaryti ir siaip verkt reikia is tokios situacijos he he - rimtai nejuokinga ir kas man tada uzplauke, kad taip sugalvojau... XD XD XDDDD Bet mat ji guzas - dziugu, kad kazkaip daug balsuotoju yra XDD Reito - nusluostei man nosi - saunuole arba saunuolis XDDDD
    1. RayYuka avataras
      RayYuka -
      Ačiū kas dalyvavavot. (:
      Norėjau pamatyti daugiau linksmų piešinėlių, bet tikriausiai tema nebuvo tokia patraukli. Labai dėkoju judviem be, kurių išvis nebūtų įvykęs šis konkursas.))