• Nuostabi Utsukushikimono pagrindinė filmo Berserk kompozicija (Video)

» Tame pačiame Newtype žurnale, kuriame buvo apublikuotas Berserk anime atgimimas, šeštadienį buvo pranešta, kad anime startuos su filmu 2011 metais. Esamiems Newtype ir ANN duomenimis tai bus pirmasis filmas, projekto pradžia, o kokiu formatu, TV ar filmai, kol kas nežinia. Jei tektų rinktis net nežinau kokiu formatu labiau norėčiau. Žinoma filmai būtų kur kas vizualiai kokybiškesnis tiek piešimas, tiek kiti elementai, tačiau žinant kokiais tempais yra leidžiamas EVANGELION "remeikas", tuo pradedu abejoti. Projektas ekranizuos visą Kentarou Miura istoriją.

» Pasirodo, kad gandai (Nauja Berserk adaptacija – gandai ar realybė?) sklaidę rūke apie metus – tiesa. Taip, taip, tie patys, kurie teigė, kad iš Studio 4°C darbuotojo nutekėjusi slapta informacija, kadrai - neva vaizdai iš bekuriamos naujos Berserk anime adaptacijos pagal mangą. Naujas Berserk persipynęs dizainas su kompiuterine ir įprastu piešimo stilium atrodo savitai. Gaila, kad šiek tiek prarandamas „oldschool“ piešimo stilius...

kom. 50 kom.
    1. Squall avataras
      Squall -
      Neziurejau originalo, tad manau bus proga.
    1. guess avataras
      guess -
      na pagal manga , tai tikrai yra ka parodyt anime pavidalu...laukiam pasirodant siam projektui :P
    1. Siroiokami avataras
      Siroiokami -
      OMG laukiu nesulaukiu. tkejasi, kad kadanors sulaksiimee tesinio, bet kad taip greitai ;D labai idomu, kaip po 12 metu pertraukos atrodis sio anime ekranizacija
    1. taven avataras
      taven -
      Na uz senaji tikrai "berserk" negali but blogesnis.Ziuresim kas iseis...
    1. dariussst avataras
      dariussst -
      gal reiktu paziuret atrodo idomus turetu but
    1. Whitex avataras
      Whitex -
      Citata Autorius taven Žiūrėti skelbimus
      Na uz senaji tikrai "berserk" negali but blogesnis.Ziuresim kas iseis...
      Kaip cia pasakius...
      Senasis Berserk iskele kartele taip aukstai, kad ojojoi...
    1. SataNa avataras
      SataNa -
      na, pats laikas jau buvo šią naujieną parašyt. Geriausia, kad čia bus manga adaptacija, originalas be iškraipymų(šito tai nesu tikras), o kadangi nėra tinkamos progos prisiruošt skaityt pačią mangą... Prisiverst skaityt...

aš mieliau renkuosi tokį variantą
      Matęs pirmą berserk šedevrą, numanau ir užuodžiu, kad sulauksim tokio pat gėrio ir net geresnio.
    1. xipzo avataras
      xipzo -
      mmmm, bet manga visdar nebaigta? ar klystu?.... Jei enbaigta, tai anime pabaiga gali skirtis nuo mangos pabaigos... ?
    1. fasian avataras
      fasian -
      tikekimes nenuvils kaip ir pries tai isejas berserk
    1. Bardakas avataras
      Bardakas -
      Manga pagal dabar einančius istorijos vingius atrodo, kad dar tik įpusėjo. Taigi galima tikėtis iš berserk bent keletos sezonų arba labai sutrumpintos versijos. Kadangi manga einanti po senojo Berserk anime dar stipriau nusipošlino ir tapo agresyvesnė, bijau, kad šis naujas anime bus labai sušvelnintas ir gali dingti tas malonumas jį žiūrėt. Sakyčiau tie žiaurumai mangoj stipresnį įspūdį kėlė ir jei jų nebus per anime versiją, tai jis gali visiškai nublankt ir tapt eiliniu medi-evil fantasy flick'u į kurį daugelis žiūrės tik dėl to, jog tai Berserkas. Na, kompanijos užsiimančios projektu pralobs su šiuo triuku.

Bet tikėkimės geriausio: išlaikytų tokią pat atmosferą kaip senajame Berserke; nebūtų 3D cg; necenzūruotų kraujo ir žiaurumo; neištemptų, bet ir nesutrauktų; gražiai nupieštas veiksmas; tinkami įgarsintojai; ir, kad Kentaro Miura paspardytų anime kūrėjams šiknas kaip atlikt darbą.
    1. Katsu avataras
      Katsu -
      Aš kolkas patenkintas tuo, ką pamačiau iš trumpų klipų. Netgi labai. Visgi laikas nestovi vietoje, praėjo daugiau nei 10 metų, tad animacija tiesiog turi keistis. Bet vien dėl to fakto, kad kuriamas Berserk, uch, net gera pasidarė. Net neatsimenu ties kuriuo chapter'iu sustojau skaityti mangą - bus proga vėl prisiminti.
    1. Ozis avataras
      Ozis -
      Pokyciai vien del pokyciu yra blogai, tuo labiau, kad juos bandoma daryti vienam geriausiu visu laiku anime. Grazus vaizdelis yra gerai, bet berserko privalumas yra istorija ir atmosfera. O taip pat man dar neteko matyt nei vieno padoraus 3d cg filmo - vis kurejai per daug uzsizaidzia su grazia grafika, likusius elementus palikdami ant ledo.
    1. demoniacman666 avataras
      demoniacman666 -
      Vis delto norai pildosi, turbut geresnes dovanos artejancio gimtadienio proga negalejo buti. Biski gasdina tas CG bet bent jau galima tiketis atidziai sekamos manga istorijos. Berserk... FTW!!!
    1. Edvinukas avataras
      Edvinukas -
      Labai laukiu tikiuso bus toks pat geras kaip ir praeita anime ekranizacija, dar kas butu saunu kad ir filma sukurtu aisku ne koki holivudini pjaustom gaudom
    1. yomi_yomi avataras
      yomi_yomi -
      kiek supratau tai tipo bus maisyta su 3D vaizdu ?.. nes jai taip tai pat buvo ir su neon genesis evangelion.. perkure su tuom 3D ir visas malonumas dingo... man daaug didesnis kaifas kaip buna kaip tariant "oldschool" piesimas XD.... nekenciu tu tinginiu su savo tais nekokybiskais anime >.<
    1. DStalker avataras
      DStalker -
      Aš kol kas kažkaip skeptiškai žiūriu. Traileriai man atrodo tinkamesni būtų žaidimui ar kažkam panašaus, o ne BERSERKUI
      Tiesiog atrodo jie man perdaug "nulaižyti", nei tiktų pagal atmosferą, tikiuosi šitas stilius ir liks tik promo klipų lygyje, o pats anime bus pavaizduotas rimčiau. Aišku galbūt mane įtakoja pirmoji anime adaptacija, bet kol kas įspūdis toks.
      Taip pat bijau, kad bus stipriau cenzūruojama ir nebūtinai kraujas ar žiaurumai. Bent sprendžiant iš trečio treilerio - Caska visa lapais nubarstyta ir jie atrodo kaip prilipę - wtf? Neprisimenu panašiai pavaizduotos scenos mangoje ar originaliam anime, jau stilius atrodo nukrypęs į mainstreemą.
      Esu nuomonės, kad kai yra ribojamas biudžetas(kaip buvo su originaliu Berserku) o animacijos kokybę riboja dar ir techninės galimybės, tai kūrėjai labiau padirbėja ties režisūra - pasitelkiamos kitos priemonės sukurti geresnei atmosferai, tos pačios animacijos kiekvienas kadras turi daryti didesnį įspūdį, nes jų būna mažiau, veikėjai tikroviškesni(pavadinkim geresne vaidyba - seiyuu ir pieštinių veikėjų), labiau įtraukianti istorija (tas taikytina ir apskritai kinematografijai). O kai tik pradedama stengtis užkovoti žiūrovų širdis animacijos grožiu, dažnai kiti dalykai nustumiami į pašalę, ir nors pažiūrėti būna gražu, tačiau po to dažnai lieka kažkoks tuštumos jausmas.
      Todėl reiškiu abejonę, kad perspjaus ar bus bent toks pat geras anime kaip originalas.
    1. yomi_yomi avataras
      yomi_yomi -
      anou.. as tik dabar pastebejau kad cia kazkokie to dvd prsitatymai XD... tai biski matosi tas 3 D... >.<.. bet yra ir to ko as labai norejau... ispuoseleti judesiai.. *_*.. as myliu animes kuriose yra veiksmo ir judesiai yra gerai apgalvoti.. as istikruju nesu net ziurejusi tos animes.. ir jus visi baigiat mane isvesti is kantrybes !! reikes ziureti XD!!!
    1. Anonymous avataras
      Anonymous -
      Ash pazhiurejau tas reklameles tai ma pasirode kad visos jos ish pirmojo anime, gal tai bus pirmojo remeikas...
    1. SataNa avataras
      SataNa -
      ... Manga adaptacija juk aiškiai parašyta.
    1. Killerbee avataras
      Killerbee -
      Citata Autorius SataNa Žiūrėti skelbimus
      ... Manga adaptacija juk aiškiai parašyta.
      Tai dar nieko nesako. Žiūrint nuo kokio tomo "adaptuoti" pradės.