Sveikučiai! Kaip vasarėlė? Neprailgo?
Heh, na, kad neprailgtų padarom vasarą šiek tiek linksmesnę. Kaip?
Kauno Kyumeikan Kendo mokykla organizuoja virtualų Kendo turnyrą. Aštuoniuose miestuose nuo liepos 23 iki rugpjūčio 27 kas trečią dieną vyks kompiuterinio, „Nintendo Wii“ žaidimų konsolei sukurto, Kendo žaidimo [Deca Sports TM 2] turnyras. Pagrindinis Kendo turnyro prizas – japoniškas kardas.
Turnyre gali dalyvauti visi 6-14 metų amžiaus vaikai. Tad, jei pats esi tokio amžiaus ar turi jaunesnį broliuką ar sesutę, nedvejok - registruokis ir dalyvauk, nes tiek registracija, tiek dalyvavimas yra nemokami!
joa, aš ir norėčiau sudalyvauti, bet, kad jau per senas... ;/ o nieko iš jaunesnių nepažįstų, ką galėčiau pasiųsti į kovą ir man, kad ką nors laimėtų
Gal kas norit iš jaunimo už mane kautis? Aš žinokit galėčiau geras treneris būti
joa, aš ir norėčiau sudalyvauti, bet, kad jau per senas... ;/ o nieko iš jaunesnių nepažįstų, ką galėčiau pasiųsti į kovą ir man, kad ką nors laimėtų
Gal kas norit iš jaunimo už mane kautis? Aš žinokit galėčiau geras treneris būti
Jau geriau normalia kendo kova surengt.
Sitas turnyras taip atrodo kad kyumeikan vaikams tik sukurtas, jeigu laimes koks vaikas is klaipedos ar panasei kur kendo nepraktikuoja, laimes ta shinaju ir ka jis su juo darys? Dauzys draugus savo ar lauks 10 metu kol kazkas nuspres klaipedoj kendo mokyti. (Nors gal ir anksciau bet vistiek..)
Sitas turnyras taip atrodo kad kyumeikan vaikams tik sukurtas, jeigu laimes koks vaikas is klaipedos ar panasei kur kendo nepraktikuoja, laimes ta shinaju ir ka jis su juo darys? Dauzys draugus savo ar lauks 10 metu kol kazkas nuspres klaipedoj kendo mokyti. (Nors gal ir anksciau bet vistiek..)
80% of nerds fail at martial arts. 0,5% fail at video games. MA R PWNED.
Tas kardas tam vaikui bus kaip antikvariatas or something. Žodžiu pasidės ant lentynos, ateis draugai, pasigirs jiems, ateis svečiai, pasigirs jiems, ateis policija, jau nepasigirs jiems. Kad tarkim ir pats laimėčiau, jei galėčiau dalyvauti tikriausiai pasidėčiau į "kolekciją" ir tiek. Beje, juk svarbiausia dalyvauti.
Dooffy, kol tokių kaip tu yra čia tai niekada nebus kažko gražaus. Žinai posakį: "nedomina, nepatinka, nedalyvausi - tai nekomentuok (aka dusk)"? Jei dar ne, tau užauk ir viskas bus gerai
Dooffy, kol tokių kaip tu yra čia tai niekada nebus kažko gražaus. Žinai posakį: "nedomina, nepatinka, nedalyvausi - tai nekomentuok (aka dusk)"? Jei dar ne, tau užauk ir viskas bus gerai
Krad, jūs nepykite labai ant Doofio... jei pasižiūrėsit pagal postus, jis jums vis vien kaip ir kolega. Kad ir ne virtualus, bet kaip ne kaip kendo užsiiminėja...
Tai aš nepykstu, tiesiog keista iš kur tiek kažkokios neapykantos ar pasipiktinimo pas žmogų gali būti, kai pats nieko nedaro, o kitus tai kritikuoti pilnu tempu Sakau - jei kas nepatinka, tai geriau kartais patylėti. Protingesnis tada bent atrodai
Forumo pranešimas