• Baigiasi Full Metal Alchemist Manga

» Ilgai leista ir sulaukusi nežmogiškai didelio pasisekimo manga, baigiasi liepos mėnesį ir tai jau buvo patvirtinta ateinančiame Shounen Gangan numeryje. FMA Fanai galvoja, kas laukia Gangan'o, kai baigsis ši manga, bei kokia bus mangos pabaiga...

» Seniau buvo kalbama, jog anime ir manga baigsis vienu metu ir turės tokią pačią pabaigą, o kaip viskas baigsis dabar- lieka paslaptimi, kuri greit bus atskleista. Tikroji problema yra mangos užbaigimas, nes FMA buvo 3 vietoje, tarp daugiausiai parduotų mangų 2009 metais, One Piece ir Nana buvo pirmose...
    kom. 18 kom.
    1. mariux9998 avataras
      mariux9998 -
      Jau kurį laiką sklandė gandai, manau, kad jau ir pats laikas atėjo, o kad anime su manga gali baigtis, tai tikiuosi ir viliuosi, kad taip bus.
    1. Aeval avataras
      Aeval -
      Na, tiesa sakant, nenustebino. Siek tiek gaila, vis tik viena megstamiausiu mangu. Nebebus ko lauk visa menesi...
    1. Semashke avataras
      Semashke -
      Aš taip ir maniau, kad tuoj baigsis , nes žiuriu dabar Brotherhood ir ten nebeparašyta "watching 55ep-?" , o berods "55ep.- 63" . Liko jau nebedaug seriju T T
    1. druzokas avataras
      druzokas -
      Lenkiu galva sitai Mangai. Laukiam nekantriai kokia bus pabaiga
    1. PaperAngel avataras
      PaperAngel -
      Ašarų pakalnė. Mano numylėtinė šita manga, gaila, kad jau galas šviečia, bet taip jau yra-visi geri dalykai kažkada turi baigtis...
    1. pinokio avataras
      pinokio -
      skaitant manga kitokios minties ir nebuvo like, kadangi ten jau baigiasi visos kovos su homunculais ir t.t Siaip tai gaila kad baigiasi nes kaip jau Aeval sake, nebus ko laukti visa menesi...
    1. Evil Mastermind avataras
      Evil Mastermind -
      Man baugu, kad nepadarytu kokios visai prastos pabaigos, nes paskutiniam skyriuj buvo pats veiksmo sukurys, neisivaizduoju, kaip per 3 likusius skyrius galetu manga kureja padaryt normalia atomazga... nebent "to be continued... NEVER!!", kas, aisku, butu pati prasciausia imanoma pabaiga
    1. WiLLiUx avataras
      WiLLiUx -
      O ar Brotherhood rodo tiksliai, kas mangoje vyksta? Nes man manga kažkaip sunkiai skaitosi, vieną kartą buvau maždaug pusę perskaitęs, paskui nebeskaičiau, vėl pradėjau iš naujo, bet nelabai ji traukia mane. O senesnė anime labai patiko, tai žiūrėčiau dabar Brotherhood jei tiksliai pagal mangą rodo.
    1. Evil Mastermind avataras
      Evil Mastermind -
      Citata Autorius WiLLiUx Žiūrėti skelbimus
      O ar Brotherhood rodo tiksliai, kas mangoje vyksta? Nes man manga kažkaip sunkiai skaitosi, vieną kartą buvau maždaug pusę perskaitęs, paskui nebeskaičiau, vėl pradėjau iš naujo, bet nelabai ji traukia mane. O senesnė anime labai patiko, tai žiūrėčiau dabar Brotherhood jei tiksliai pagal mangą rodo.
      Beveik, t.y., siužetas tas pats, filleris tik vienas, bet vietomis smarkiai trumpinama (dažniausiai tada, kai veiksmas sukasi apie antraeilius personažus, kurie man asmeniškai žymiai įdomesni už tuos brolius Elrikus xDD ).
    1. WiLLiUx avataras
      WiLLiUx -
      Citata Autorius Evil Mastermind Žiūrėti skelbimus
      Beveik, t.y., siužetas tas pats, filleris tik vienas, bet vietomis smarkiai trumpinama (dažniausiai tada, kai veiksmas sukasi apie antraeilius personažus, kurie man asmeniškai žymiai įdomesni už tuos brolius Elrikus xDD ).
      Ačiū už atsakymą, visgi tada reiks mangą paskaityt.
    1. Lafleur avataras
      Lafleur -
      ahh the sweet rule of equivalent exchange
      brings me back

na laukiam laukiam kaip cia baigsis ;p
    1. winry3 avataras
      winry3 -
      Seniai jaučiau,kad jau pabaiga arti... Liūdna,tiek nuostabių metų praėjo,kai su nekantrumu naujo skyriaus laukdavau...Why do all good things come to an end?
    1. Aeval avataras
      Aeval -
      Na, stai ir baigesi... Asara ispaude
    1. ForestTiger avataras
      ForestTiger -
      Heh... Baigės.. Gaila blin, dar mielai paskaityčiau apie jų tolesnius nuotykius besimokant rytų ir vakarų alchemijos . Na, kad ir kaip bebūtų gailą, yra kaip yra . Tikrai neeilinė manga. Dabar liko sulaukti tv serijų pabaigos.
    1. Lota :D avataras
      Lota :D -
      Negaliu patikėti, kad baigėsi... Net kažkaip tuščia pasidarė... Bet nieko negalim padaryti; gera pabaiga gerai mangai Beliko sulaukti anime pabaigos ir tikėtis, kad Hiromu Arakawa dar kokį hitą sukurs
    1. hadesgirl avataras
      hadesgirl -
      Velnias baigėsi viena geriausiu mangu
      Spoileris:
      didžiausias pabaigos netikėtumas didelis Edas...
    1. Bardakas avataras
      Bardakas -
      Prašau, jei kas rašysit kažkokius komentarus susijusius su FMA manga siužetu - naudokitės spoiler funkcija.
    1. krapija avataras
      krapija -
      Nu liūdnoka po šiandien, kai paskutinį chapterį paskaičiau, aišku pabaiga galėjo ir mažiau saldi būt.
      Spoileris:
      be ryšio prikėlimas broliuko buvo, mustango regos atgavimas, bet vistiek, sugebėjau per visą anime mėgstamiausius veikėjus prarast pabaigoj galėjo šiek tiek mažiau primalt, o taip greit viskas įvyko, daug ką perverst reikėjo.
      Bet pati manga gavos tikrai gera, laukiau laukiau tos pabaigos ir še tau, nuliūst teko pabaigoj. Turbūt su pirma manga atsisveikinau