• IIchan Eroge Project / Эроге ычана

» All Hail 410! IIchan Eroge Proje – vizuali novelė, pasakojanti apie pionierių stovyklą alternatyvioje Sovietinėje Rusijos ateityje. Autoriai kol kas laiko save anonimais, pavadinę projektą – Erogame Project. Turbūt įkvėpti japoniškų vizualių novelių ir anime jie ryžosi sukurti kažką savito.

» Istorija prasideda ganėtinai įdomiai: Jaunas atsiskyrėlis vieną šaltą vakarą nusprendžia pasivaikščiot. Nieko neįtardamas įsėdo į šalimais sustojusi autobusą #410, o atsibusta tik paryčiais visiškai nepažįstamoje vietoje ir nieko neatsimenantis kaip čia pateko. Paslaptingai netgi metų laikai pasikeitė vietom. Nuo to istorija ir prasideda, kai jaunas paklydėlis sužino, kur jis atsidūrė ir bando išsiaiškinti kas gi čia dedasi.
    kom. 9 kom.
    1. FreaK`aZ avataras
      FreaK`aZ -
      ar čia tik man, ar išties landscape'uose jaučiasi Shinkai Makoto stiliaus plagijavimas? ypač paskutiniaim pic'e
    1. Wishmaster avataras
      Wishmaster -
      Background'ai - grynas win! Su personažais daug sunkiau... Nelabai organiškai atrodo tokių vaizdų fone. Žaidžiau demo versiją ir galiu pasakyti kad šis žaidimas tikrai turi gražią ateitį. Labai prajuokino originalių veikėjų vardų kaip pravardžių naudojimas. Слвая, СССР-тян, Уныл-тян, Двач-тян... Deja taip ir nesupratau kas yra Olgos prototipas. Iš pradžių galvojau kad Россия-онеесама, bet rodos nelabai panaši.
    1. fasian avataras
      fasian -
      nelabai supratau cia zaidimas?anime ar kas? 0.o
    1. modis avataras
      modis -
      All Hail 410! IIchan Eroge Proje – vizuali novelė
      Nesuprantanciam: knyga žaidimas. Spaudineji ir tekstą skaitai. Būna pasirinkimų siužeto vingiams. Nors pats tiek težinau kas tai
      Kažkaip labai prie širdies atrodo, gal parsisiųst, bet kirilicos skaityt beveik nemoku nors rusiškai suprantu
    1. Airiz avataras
      Airiz -

Daaaamn....backgroundai по боку, o dėl šitos CCCP maikutės pabandysim žaidimą kai laiko bus >
    1. mishan avataras
      mishan -
      Idomiai atrodo, reikes pabandyti kai pilna versija isleis. Antras pic man kazkodel Darker than Black primena, na o treciame jau ir veikejos vardas is Higurashi parasytas...
    1. witkus avataras
      witkus -
      Citata Autorius FreaK`aZ Žiūrėti skelbimus
      ar čia tik man, ar išties landscape'uose jaučiasi Shinkai Makoto stiliaus plagijavimas? ypač paskutiniaim pic'e
      ne ne tau vienam taip, man irgi itartinai panasu i Makoto Shinkai stiliu...
    1. FlameHaze avataras
      FlameHaze -
      kokiomis kalbomis jis bus isleistas, tik rusu?
    1. Wishmaster avataras
      Wishmaster -
      Citata Autorius FlameHaze Žiūrėti skelbimus
      kokiomis kalbomis jis bus isleistas, tik rusu?
      Yra norinčių jį versti į anglų, bet kol kas bus tik rusu kalba