Žiūrėti pilną versiją : J-ROCK, VISUAL KEI etc.
sagara sanosuke
2010-03-05, 23:17
kažkaip visiškai beprasmiškų žinučių čia prispaminta. šiaip tai tik iš J-rock labiausiai mėgstu Maximum the Hormone, MUCC, Girugamesh, Dir en Grey, lynch.
Maximum the Hormone ir girugamesh mano mėgstamiausios j-rock grupės
Iš lengvesnių - Aqua Timez, FLOW ir t.t. :)
Dar Nightmare, High and Mighty Colour ir daugelis kitų... :D
Bet visų geriausia - GIRUGAMESH :sup: :dausuose:
Klausau dauguma grupių kokios jau buvo čia paminėtos. O šeip patinka Hight and Mighty color. Gražus balsas tos panelės.
Lilele01
2010-05-29, 14:31
irgi klausau Aqua Timez dar Miyavi, Beat Crusaders(Beck soundtrack)
waa... Miyavi nelabai man patinka,tik kelios jo dainos..ir seip jis fainas^^
Golden bomber[Visual kei] uzveze mane super grupe^^ despairs ray nerealus singlai O_O
ir dar maximum the hormone-koi no mega lover kiekviena diena ju klausau :love:
Phantasmagoria, Dir en Grey, MUCC. Kelios DEADGAZE, D'espairs Ray, X Japan ir The Gazzete dainos.
Miyuki-san
2010-07-16, 12:02
The Gazette (pati pirmoji)
Miyavi, Alice Nine, An Cafe, Deluhi, Mucc, Dir En Grey, Girugamesh, etc.
Neseniai pradejau klausytis Radwimps
Girugamesh, Maximum the Hormone, coldrain, VAMPS(keletą dainų), X-Japan, Loudness
Teehee.
Plastic Tree! syrup16g! Suga Shikao! 9GOATS BLACK OUT! emmuree! ...[Silence]! Dir en grey! lynch.! Kaggra,! deadman! Radwimps! Monoral! Rentrer en Soi! Rin Toshite Shigure! Coaltar of the Deepers! Suneohair! the studs! school food punishment! Gullet! UnsraW! deathgaze! Kei! D'espairsRay! MUCC!.... *vynioja sąrašą iki begalybės* n__n
Klausau NightMare(Ruka ow); Sug; Miyavi; Gazette; Maximum The Hormone
Mano mėgstamiausios: Versailles, Rentrer En Soi, Onmyoza, Dir en Grey, the GazettE ir Deluhi :)
Caffeine
2010-12-05, 20:09
Pažįstu vieną čiuvelį, kuris klausosi j-rock ir yra ale visual key. Prieš j-rocko klausymąsi nieko neturiu, bet į mokyklą ateiti pasidažius akis, blakstienas ir nagus ir po to dar stebėtis, kodėl jį klasiokai atstumia yra virš visko.
Veikia su vBulletin™ Versija 4.1.10 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Visos teisės saugomos.