Žiūrėti pilną versiją : Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai: Aš ir mano kambarys (BALSAVIMAS)
Tema: Aš ir mano kambarys
http://fc09.deviantart.net/fs47/f/2009/199/4/f/4f051d27fa04cdf1a33b1d0652807ac3.jpg
Tema tikrai gan lengva - piešiame save savo kambariuose.
Labai svarbu, kad pieštume tiktai tai, kas egzistuoja jūsų gyvenamoje patalpoje (aišku leidžiu perstatinėt daiktus, daryt juos skraidančius ir etc.), bet svarbiausia nieko paranormal neprikūrinėti. Bei piešinyje pridėti save. (hihihi c: )
Dėl tam tikrų susiklosčiųsių sąlygų, šiai temai bus skirta daugiau laiko: darbus siųsti iki sausio 10 dienos.
BALSAVIMAS
Iki SAUSIO 27 DIENOS.
kazikoks:
http://img860.imageshack.us/img860/6341/00000manokambaryss.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/860/00000manokambaryss.jpg/)
Anim3:
http://img819.imageshack.us/img819/5842/002lrr.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/819/002lrr.jpg/)
Renata:
http://img850.imageshack.us/img850/592/atvaizd0111.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/850/atvaizd0111.jpg/)
Maimi:
kai nolifinu
http://img441.imageshack.us/img441/2711/myroomek.th.png (http://imageshack.us/photo/my-images/441/myroomek.png/)
JY-KO-X:
http://img263.imageshack.us/img263/5797/dedyy.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/263/dedyy.jpg/)
TheNewGuy:
http://img851.imageshack.us/img851/6703/whoootwelcometomycrib.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/851/whoootwelcometomycrib.jpg/)
Reito:
http://img10.imageshack.us/img10/4061/contjj.th.jpg (http://img10.imageshack.us/img10/4061/contjj.jpg)
Linkių visiems sėkmės ir gero balsavimo!
♥
Hellsing_lover
2011-12-08, 14:59
Hehe, o iš temos paveikslo tai taip ir knieti visokių psichuškių pripiešt :D
Hehe, o iš temos paveikslo tai taip ir knieti visokių psichuškių pripiešt :D
Na jei kas gyvena pshichuškėj, tai prašom. >^^<
Hellsing_lover
2011-12-08, 16:44
Na jei kas gyvena pshichuškėj, tai prašom. >^^<Bus "aš ir mano baltas minkštas kambarys" :D
Hanano Toma*
2011-12-08, 17:22
Tema tai:sup:
Bet tikriausiai aš nedalyvausiu:( Savo kambario neturiu:varna:
Mieli pradedantieji ir ne tik!
Dabar tikrai žmonės, be jokių atmazų - tiek daug laiko ir tokia superinė tema, nematau, ko čia jos nepiešti ir bandyti nuo jos atsimazinti. + Už dalyvavimą visi gausite po įsivaizduojamą sausainį!♥
Bet tikriausiai aš nedalyvausiu:( Savo kambario neturiu..
Taii laisvai gali piešti save ir tame kambaryje, kuriame daugiausiai laiko praleidi. c:
slicKrox
2011-12-08, 18:37
Tema tai:sup:
Bet tikriausiai aš nedalyvausiu:( Savo kambario neturiu:varna:
Piešk svajonių kambarį :v
Už įsivaizduojamą sausainį apsimoka stenktis ;), jeigu ne aš tai mano sesė tikrai dalyvaus.
kazikoks
2011-12-09, 09:24
Piešk svajonių kambarį :v
Išsivaizduojamam kambary tikriausiai ne tik daiktai skraidytų, o to daryt neleido :neisitiki
siap galite bet ka nupiest visgi jusu kambario manau daugumoje nemate ir vargu ar pamatys :D tad jei ir nelabai gerai jis atrodo pasitelkit fantazija ir i ja ikelkit save :D
Išsivaizduojamam kambary tikriausiai ne tik daiktai skraidytų, o to daryt neleido :neisitiki
Berods kad daiktus skraidinti leido :D
Išsivaizduojamam kambary tikriausiai ne tik daiktai skraidytų, o to daryt neleido :neisitiki na isivaizduojamam kambary juk nebutinai ka nors tokio fantastinio galima paisyt, realybej ir buna kliovu daiktu :D
PRIMENU VISIEMS, skaitykite pavadinimą - AŠ ir mano KAMBARYS, tai reiškia, kad tema prašo kažko realaus ir susiję su jumis.. Man asmeniškai įdomu pažiūrėt, kaip kiti vaizduoja save ir savo aplinką.
IR DAR, kas dar nežino, SIŲSTI DARBUS MAN Į PM.
Hanano Toma*
2011-12-10, 17:59
O gerai bus jei paimsiu tuos baldus, kurie priskiriami mano kambario zonai, o visą kitą prifantazuosiu(aišku neperdaug)?
Gali gali. c:
Tarkim galiu pasiūlyti tokį dalyką, kad įvairūs piešiniai ar kitokie 2D dalykai jūsų kambary gali tapti 3D and stuff (if you know what I mean)
Aše labai susipykau su perspektyva :< nieko, kad viskas mano kambaryje bus kreiva ?
Jei su perspektyva nekas, tai bandyk iš spalvinės pusės viską pagelbėti.
Be to, jus turite VISĄ MĖNESĮ. Nenorite tarkim geriau padirbėti prie šito darbo? :D Aš jau nežinau kiek eskizų būčiau pridariusi tokiai temai. hrr
Eskizu jau dafiga tik visur perspektyva kliūna XD
Hanano Toma*
2011-12-12, 17:30
Jo perspektyva vienas labiausiaia užknisančių dalykų -_- Jei galėčiau vien žmogeliukus paišyčiau xDDD
Na norint buti universaliam tenka ir perspektyvos ismokti :D ,nes visgi nepamirsk jog ji naudojama ne tik aplinkai kurti, bet ir norint sukurti ispudingus personazu pakreipimus, o ir visgi jei esi pakankamai uzsispyrus, jos gali ismokt per 1 diena na, o tai tinkamai isnaudoti tau gali prireikt kiek ir daugiau laikko :) Siap turiu ideja siai temai tik va as nemanau dalivauti ,o gal kam tai sukels minciu : Pameginkit savo kambari patalpinti po vandeniu ir paversti jy akvariumu, kur jusu daiktai pradedant piestukias baigiant jumis plaukios kaip ore , dar yspudi sustiprintu pro langa krintanti saules sviesa, o kad butu linksmiau iterpkit ir augintini tarkim kate gaudancia jusu piestas popierines zuvytes :)
Čia jau gan paranormal sakyčiau - gyvenime tokie dalykai tikrai nevyksta. I:
Čia jau gan paranormal sakyčiau - gyvenime tokie dalykai tikrai nevyksta. I:
Jeigu pas tave nevyksta, tai dar ne pas visus- seniau po žiemos sniego atotirpių pas mane tokie dalykai beveik būdavo namo rusį lol. persileksiu į purviną, netvarkingą, visokiu šlamštu užkrautą rūsį, kur kažkada tikrai vaidenosi, kur ant lubų penktagramos, sienos išmargintos uždavinių sprendimų, voratinklių ir suodžių XD Beto turbūt nedalyvausiu, neberandu laiko tam darbeliui >.>" nors gal... tas mano namo požemis tikrai įkvepia.
Jeigu pas tave nevyksta, tai dar ne pas visus- seniau po žiemos sniego atotirpių pas mane tokie dalykai beveik būdavo namo rusį.
Atsiprašau, bet kažkas iš mūsų arba nemoka skaityti, arba gyvena visiškame kosmose.
Gerbiamas JY-KO-X truputį nukrypo nuo mano duotos temos - panorėjo iš savo kambario padaryti akvariumą, kuriame žmogus esti gyvas be oro ir katė plaukioja paskui kažkokį niekelį. Varnai - tavo požemis (jei jau tikrai nemeluoji) yra realus ir stichiškų nelaimių paveiktas.
Tai man atrodo su supratimu man viskas gerai, tik kad tu truputį lygini du skirtingus dalykus - išgalvotą povandeninį pasaulį su plaukiančiom katėm (kas yra beveik neįmanoma) ir savo rūsį, kuris sezoniškai patvinsta.
UŽDUOTIS - KUO REALIAU STENGTIS NUPIEŠTI SAVE SAVO KAMBARY (kuo realiau = be jokių nebūtų išsigalvojimų).
Pavyzdžiai duoti pirmoje gijoje turėjo parodyti, kaip galima būtų sukomponuoti tokį darbą ir taip pat bandymas sukelti kokias nors teigiamas ar neigiamas emocijas.
Aš gal neaiškiai viską išdėstau?..
Bardakas
2011-12-14, 22:29
Atsiprašau, bet kažkas iš mūsų arba nemoka skaityti, arba gyvena visiškame kosmose.
Gerbiamas JY-KO-X truputį nukrypo nuo mano duotos temos - panorėjo iš savo kambario padaryti akvariumą, kuriame žmogus esti gyvas be oro ir katė plaukioja paskui kažkokį niekelį. Varnai - tavo požemis (jei jau tikrai nemeluoji) yra realus ir stichiškų nelaimių paveiktas.
Tai man atrodo su supratimu man viskas gerai, tik kad tu truputį lygini du skirtingus dalykus - išgalvotą povandeninį pasaulį su plaukiančiom katėm (kas yra beveik neįmanoma) ir savo rūsį, kuris sezoniškai patvinsta.
UŽDUOTIS - KUO REALIAU STENGTIS NUPIEŠTI SAVE SAVO KAMBARY (kuo realiau = be jokių nebūtų išsigalvojimų).
Pavyzdžiai duoti pirmoje gijoje turėjo parodyti, kaip galima būtų sukomponuoti tokį darbą ir taip pat bandymas sukelti kokias nors teigiamas ar neigiamas emocijas.
Aš gal neaiškiai viską išdėstau?..
Na tikrai suprasti užduotį, kai peno kūrybai davei semtis iš tokių pavyzdžių kurie visi daugiau mažiau fantastiniai, pradedant temos pavadinimo viršeliu, yra sunkoka. Tai visi daugiau mažiau įsivaizdavo užduotį: kaip vaizduoti save kambario aplinkoje, bet nepagailint fantazijos, ką tarkim pasiūlė JY-KO-X. Užduotis taip pat gal ir būtų net įdomesnė ir kūrybiškesnė, nei tik save pavaizduoti kažką bedarant labai tradiciško savo kambaryje (galiu lažintis, kad mažiausiai pusė dalyvių būtų sumasčiusi piešti save prie kompo kambaryje).
Užduotis taip pat gal ir būtų net įdomesnė ir kūrybiškesnė, nei tik save pavaizduoti kažką bedarant labai tradiciško savo kambaryje.
Temos pranešimas piešėjams buvo labiau tas, kad jie stengtųsi ieškoti paprastuose ir kasdieniškuose dalykuose kažką neįprasto ir galėtų prikaustyti žiūrovų dėmesį. Visos temos prieš tai buvo kone vien fantazijos pagrindu (ir galiu net pasakyti, kad net mano paskutinis piešinys AZ konkurse ir buvo pernelyg fantastiškas) ir manau, kad šį kartą AZ pradedantiesiems piešėjams reikia ištraukti iš rutiniško gyvenimo kokią nors įdomią liepsnelę apart kuriant dar vieną mindfu*k'išką piešinį. Manau tokia maža praktika būtų jiems į naudą.
Na daugumai pieseju atvirksciai rialistinio kone akademinio piesimo nesinori, tad manau todel ir leisdziam sau pafantazuoti gi piesti tik paprasta kambari nuobodu, o tai primena griestas piesimo pamokas, kai fantazijos turim per akis mazai norinciu susispausti i savo kambary realybeje nors ir koks jis grazus bebutu, tad fantazija kaip kremas pirageliui :)
Nnn... iš tikrųjų, tai jeigu Cere sugalvojo temą ir tam tikrus reikalus jai, manau būtų teisinga jų laikytis...nes jie yra temos dalis... :cat12:
Nebent aišku yra taisyklės, kuriose temos kūrėjas negalėtų konkrečiai apibrėžti temos struktūros ar pan...
pvz; aš sugalvoju temą "sodas" ir duodu reikalavimą, kad piešinio pagrindas ar akcentuojama spalva būtų mėlyna, arba "romatiška akimirka" , bet piešinyje privalo kur nors kabėti voras.... why not?
Pavyzdžiai gal ir ne patys geriausi, bet tai mano nuomonė šituo klausimu...
Ir šiaip Cere's tema aiškiai apibrėžta...
akuma666
2011-12-15, 14:24
Temos pranešimas piešėjams buvo labiau tas, kad jie stengtųsi ieškoti paprastuose ir kasdieniškuose dalykuose kažką neįprasto ir galėtų prikaustyti žiūrovų dėmesį. Visos temos prieš tai buvo kone vien fantazijos pagrindu (ir galiu net pasakyti, kad net mano paskutinis piešinys AZ konkurse ir buvo pernelyg fantastiškas) ir manau, kad šį kartą AZ pradedantiesiems piešėjams reikia ištraukti iš rutiniško gyvenimo kokią nors įdomią liepsnelę apart kuriant dar vieną mindfu*k'išką piešinį. Manau tokia maža praktika būtų jiems į naudą.
Na, pagal mane fantazija, kaip tik padeda į kasdienę rutiną pažvelgti kitu, įdomesniu kampu ;]. Tema ganėtinai sudėtinga, bet manau, jog tiesiog reikia, kaip fotografijoj, pritaikyti tam tikrą kampą arba tam tikrą apšvietimą ir išeis visai įdomus piešinys.
Na daugumai pieseju atvirksciai rialistinio kone akademinio piesimo nesinori, tad manau todel ir leisdziam sau pafantazuoti gi piesti tik paprasta kambari nuobodu, o tai primena griestas piesimo pamokas, kai fantazijos turim per akis mazai norinciu susispausti i savo kambary realybeje nors ir koks jis grazus bebutu, tad fantazija kaip kremas pirageliui :)
Yra nemažai čia tokių žmonių, kurie nelanko jokių papildomų dailės mokyklų ir akademijų, tokių piešiančių for fun. Ir jūs žinote, mokslo šaknys karčios, bet vaisiai saldūs; papildomi griežti darbai tikrai nepasunkins gyvenimo. c:
Na, pagal mane fantazija, kaip tik padeda į kasdienę rutiną pažvelgti kitu, įdomesniu kampu ;]. Fantazija yra kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas, nes visi įvairiai gali interpretuoti ir įsivaizduoti visokius neįmanomus dalykus. Ši tema yra labiau skirta neliesti fantasy pasaulio ir ieškoti ką nors įdomaus paprastame gyvenime, pvz.: savo kambaryje. (:
Na siap ir as nelankiau niekada jokiu piesimo pamoku ir pats per 12 metu ismokau visko. Tik kai kuriuos dalykus kaip perspektyva suzinojau is destytojos per 1 pamoka. Na o del temos manau nieko ir nepridursi daugiau, tik klausimas ar atsiras norinciu piesti griestomis taisyklemis ypac jog anime zanras mazai kada buna be fantastikos?
kazikoks
2011-12-16, 20:37
Aš darbą pridaviau dar prieš jum pradedant čia svaigt apie fantazijas.
Na o del temos manau nieko ir nepridursi daugiau, tik klausimas ar atsiras norinciu piesti griestomis taisyklemis ypac jog anime zanras mazai kada buna be fantastikos?
Mažai kada būna? Na atleisk, mes semiamės informacijos iš tikrai skirtingų šaltinių.
Dark-Tarou
2011-12-17, 16:53
JY-KO-X: užteks kelt dramas. Puiku, kad esi toks šaunus ir viską taip moki, bet kiek girdėjau konkurse nesiruoši dalyvaut, tai gal baigsi ginčytis ir geriau savo talentus išnaudok padėdamas kitiems išmokt piešt, o ne trollindamas cere. Ar gera buvo tema pamatysim konkurso gale. (p.s: man tema patiko, laukiu darbų, noriu pastalkint jūsų kambarius)
Na siap ir as nelankiau niekada jokiu piesimo pamoku ir pats per 12 metu ismokau visko. Tik kai kuriuos dalykus kaip perspektyva suzinojau is destytojos per 1 pamoka. Na o del temos manau nieko ir nepridursi daugiau, tik klausimas ar atsiras norinciu piesti griestomis taisyklemis ypac jog anime zanras mazai kada buna be fantastikos?
Prie ko čia anime žanras jei kalbama apie paprastą kambario ir savęs jos aplinkoje vaizdavimą?
Manau kiekvienam priimtinesnis vaizdavimo stilius, kurį autorius valdo pakankamai gerai, o nevaizduoti kambario taip kaip yra prisižiūrėjęs visokiausiose imageboard'ose.
O tai yra akademinis, savo stilius, anime stilius ir t.t.
Ir nereikia uždavinėti sau ir kitiems nereikalingų klausimų.
o kokie prizai? Nes aš kažkaip jų čia nematau :cat11:
Prizai AMVAZAR'e.
Ha, įdomiai įdomiai..
AZ forumo pradedančiųjų piešimo konkursuose prizų tokių kaip ir nėra, bet laimėtojas yra įpareigojamas sukurti naują temą ir ją paskelbti.
Menininkai, liko 3 dienos iki balsavimo, o darbų nėra labai daug.
KUR JŪSŲ įkvėpimas dingo? :<
Autorius Dark-Tarou
JY-KO-X: užteks kelt dramas. Puiku, kad esi toks šaunus ir viską taip moki, bet kiek girdėjau konkurse nesiruoši dalyvaut, tai gal baigsi ginčytis ir geriau savo talentus išnaudok padėdamas kitiems išmokt piešt, o ne trollindamas cere
NA kaip tik del sito nesiginciju nes tuo ir uzsiimt maziau ar daugiau planuoju. Kai sio menesio gale pasirodys jau galu gale baigtas 1 chapteris mangos "Rosck star" kuriai jau 9 prakaito litrus isspaudziau pristatysiu savo ideja kuri daugmaz palies tuos kurie bent truputi turi sugebejimo piest mangas ) O del konkurso manau jau mane sunervinai (geraja prasme :mad: ) !!!Dark-Tarou!!!! TAD LAIKYKIS DALYVAUJU:stop:
Atsiprasau jog rasau dar karta :malda:
Autorius Airiz
Prie ko čia anime žanras jei kalbama apie paprastą kambario ir savęs jos aplinkoje vaizdavimą?
Manau kiekvienam priimtinesnis vaizdavimo stilius, kurį autorius valdo pakankamai gerai, o nevaizduoti kambario taip kaip yra prisižiūrėjęs visokiausiose imageboard'ose.
O tai yra akademinis, savo stilius, anime stilius ir t.t.
Ir nereikia uždavinėti sau ir kitiems nereikalingų klausimų.
Nesuprask klaidingai, bet butent del to jog esu siame forume karta nukentejes vien del to jog kazkada patalpinau piestu rialistiniu merginu eskizus maniau jog saitui su pavadinimu ANIME ZONA nera leidziamas turinys nesusijes su anime . Kazkada mano nickas cia buvo ANIMANGERIS kol 1 diena negavau zinutes jog butent del to jog nebuvau ptalpines ne 1 anime stilium kvepiancio darbo gavau bana :D :D BEt dabar esu patenkintas siuo saitu tad gryzau :D
kazikoks
2012-01-08, 21:18
!!!Dark-Tarou!!!! TAD LAIKYKIS DALYVAUJU:stop:
Tai gal sekančiam kartui pervadinam konkursą, išimam žodį "pradedančiųjų" ir visi praded normaliai piešt?
Bardakas
2012-01-08, 22:02
Tai gal sekančiam kartui pervadinam konkursą, išimam žodį "pradedančiųjų" ir visi praded normaliai piešt?
Pritariu. Konkursas jau jaučiasi, kad išsiplėtė kiek labiau nei vien pradedančiųjų. Tik klausimas ar tai neatbaidytų mažesnius piešimo sugebėjimus turinčius dailininkus?
I'm in ^^ o sketch tipo piešinukas tinka?
Iki sausio 10-os čia skaitosi imtinai, ar tik iki 9-os dienos 23:59?
O jei kalbant apie pažengusiųjų dalyvavimą konkurse, tai asmeniškai aš nematau nieko blogo tame. Pats esu visiškai naujokas piešime, tačiau turint omeny, kad šiuo metu vyksta tik vienas konkursas šią tema, tai nematau jokių priežasčių diskriminuot tuos, kurie valdo pieštuką šiek tiek geriau, nei kiti. Juk jau kuris laikas šiuose konkursuose dalyvauja tokie autoriai, kurių nė už ką nepavadinsi pradedančiaisiais. Net kai atradau šį forumą jame dalyvaudavo tokie žmonės kaip Kanda (kuri, asmeniškai man, tikrai padarė didelį įspūdį ir norą konkuruoti), kurios tiesiog liežuvis neapsiverčia pavadinti naujoke. Ką jau kalbėt apie TheNewGuy, kuris nuo pirmojo pasirodymo tapo mano mėgstamiausiu dailininku...
Pagrinde, tokiuose konkursuose turi šansų laimėti visi. Prizo čia nėra, pagrindinis tikslas yra pasirodyti prieš kitus ir parodyti savo mintis duota tema. Taip pat yra tas noras išgirsti kitų nuomonę, paglostančią savimeilę arba pamokančią, į ką derėtų atkreipti dėmesį, kad galėtum tobulėt. Tačiau bendrai paėmus šiame konkurse piešimo technika yra nelabai svarbi, kiek pačios idėjos išpildymas. Pavyzdžiui aš laikau save visišku naujoku piešime, tačiau vien tas faktas, kad kažkas balsuoja už mano darbus, nors tuo metu yra ir žymiai geriau ir profesionaliau nupieštų piešinių, suteikia man nemažai džiaugsmo, kas ir yra geriausias prizas, koks tik gali būti.
Dark-Tarou
2012-01-09, 05:00
Šiaip labai nedrąsu ir man buvo kelt temos dėl 'pažengusiųjų' dalyvavimo, visad konkursą stebėjau patyliukais >w> Reito has a point. Plius, tie 'pradedantieji' ir 'pažengusieji' nuo pat forumo atradimo rėžė akį. Kas nustatinėja kada tu pažengęs, o kada ne? Nupieši darbą šiam konkursui (na pvz koks nelabai žinomas žmogelis kaip buvo Kanda) ir ką diskvalifikuosit už tai, kad darbas 'per daug pažengęs?
Dalyvaus ir mažesnius piešimo sugebėjimus turintys žmonės. Čia didžiausias prizas parodyt save. nowJapan surenkam visokio piešimo lygio darbų ir žmonės dalyvauja žinodami, jog turės stiprių priešininkų.
Gerai, kad šitas konkursas neturi prizų ir yra varomas motivacija, išvengiam nereikalingų dramų ir visi tiesiog gali have fun.
Tiesiog reik parink tinkamą temą :I
HAHAHA kaip juokinga----- ka gal cia kad as dalyvauju jus sunerime ir del to ar sy konkursa galima vadint pradedanciuju ;D
Esu dekingas tiems kas taip mano, bet dauguma net mano darbu nera mate ir negalite teigti ar as tai gerai darau :D O ir jei ir butu prizai as ju tiesiog atsisakyciau, nes visgi as jau senokai isaugau is konkursu mazu ir uzsiimu rimtesniais darbais, nes kiek tu gali paisinet , o ypac jei planuoji tai daryti visa gyvenima :D O siam konkure gal del to jog nelabai ( Dark- Tarou) patinka jei ateini i tema ir rasai pastebejimus joje nedalyvaudamas :D Manau kaip ir gyvenime teks man siame saite uzsidirbt menininko varda :D :D :D
Darbas baigtas ir issiustas tik gaila ne toks kokio norejau rezultatas :D jei gavai parasyk nes jei ka atsiusiu dar karta :D
Imtiniai iki sausio 10 dienos, SAUSIO 11 DIENA SKELBIAMAS BUS BALSAVIMAS..
Darbus as gaunu, JY-KO-X gavau ir taviski darba.
Galiu pasakyti, kad dalyvaujantieji vis kaupiasi ir kaupiasi, tad dziugu matyti, kad bent kazkas dalyvauja. Thumbs up!
TheNewGuy
2012-01-09, 23:09
Imtiniai iki sausio 10 dienos, SAUSIO 11 DIENA SKELBIAMAS BUS BALSAVIMAS..
Phew ,buvau isitikines kad balsavimas vyks 10 diena ,jau ruosiausi siust savo nedabaigta ,uzrushinta darba.
Didelis ACIU Reito uz tikrai nustebinusius zodelius ,kurie taip nuotaika pakele ir priverte ka konkursui nupiest :w00t:
Aš pagalvojau, gal ir man šia tema kažką nupiešt? Haha
Labai malonu girdėt, kad vis daugiau jungiasi dalyvaut. (x
Sveiki :) Seniai čia ir berašiau... :) Matau kad ši gija atgijo, tai labai džiugu :) Norėjau paklausti, ar čia vis dar galima šiaip įdėti savo darbą, nes tik šiandien pamačiau temą ir iškart sugalojau idėją :D tai ar būtų galima vėliau šiaip įmesti savo keverzonę?
:cat11:
Bardakas
2012-01-10, 00:13
Sveiki :) Seniai čia ir berašiau... :) Matau kad ši gija atgijo, tai labai džiugu :) Norėjau paklausti, ar čia vis dar galima šiaip įdėti savo darbą, nes tik šiandien pamačiau temą ir iškart sugalojau idėją :D tai ar būtų galima vėliau šiaip įmesti savo keverzonę?
Manau, kad niekas nepyktų.
Dalyvaujant šiame piešimo konkurse, darbus siųsti man į PM. (:
kazikoks
2012-01-10, 20:08
Manau šiaip darbą gali įmest ir į šiaip pradedančiųjų giją su temos prierašu.
Bardakas
2012-01-10, 21:13
Koks gi skirtumas, jei darbas pagal temą, o žmogus nenori dalyvaut konkurse, bet šiaip pasirodyt su darbu, tai tegu deda prie šios gijos. Logiška visai.
Man asmeniškai didelio skirtumo nėra, tiesiog kaip jau Bardakas sakė, kadangi piešinys atitiks temą, tai mano nuomone jis čia ir turėtų būt :) O šiaip, iki kada čia vyks balsavimas? Nes aš žinočiau, kada jį baigt man geriau :)
TheNewGuy
2012-01-10, 21:39
Balsavimas vyks Sausio 11 diena ,taigi tau dar valanda su trupuciu liko
Balsavimas vyks Sausio 11 diena ,taigi tau dar valanda su trupuciu liko Turite laiko iki Sausio 11 dienos 16 : 00.
Atleiskite už delsimą~
PASKELBTAS BALSAVIMAS.
Linkiu visiems dalyviams sėkmės!
Na, AZ'oneriai, ar turite savo favoritus šiame konkurse? [x
Vis dar nėra komentarų? Keista...
Kagi, pabandysiu aš porą žodžių brūkštelėti.
Pirma, kas šiek tiek užkliuvo, tai balsavimo trukmė. Mano manymu virš dviejų savaičių yra šiek tiek per daug.
O kas liečia darbų, tai:
kazikoks: Prisipažinsiu, vos tik pamačiau šitą paveiksliuką net nesupratau kas jame yra nupiešta (tiksliau - nelabai įžiūrėjau) ir net nesistengiau domėtis. Ir tik dabar, kadangi reikia bent kažką parašyt apie jį, šiek tiek įsigilinau. Nors jame nieko pernelyg įspūdingo ir nėra, nes iš kambario pavaizduoti tik langas, radiatoriai ir stalo kampas (ir nuotraukos, kurioms įžiūrėti teko gerokai palaužyt sprandą ir pakilnot monitorių), tačiau pati mintis man visai patiko :) Tas spalvotas linijas iš pradžių palaikiau nieko nereiškiančiais ornamentais ir tik vėliau supratau kad tai yra muzikos garsai, kurie sklinda, kaip supratau, iš lūpinės armonikėlės (?). Į anatomiją net nesigilinsiu, nes visu pirma ne tai yra svarbu šiam piešinyje, o visu antra - ne man apie tai kalbėt ;D
Reziumuojant - nesu tikras ar tai geras piešinys ar ne. Idėja nebloga ir ji tikrai neblogai išpildyta.
Anim3: Nemažai klausimų kilo žiūrint į šitą piešinį, pagrindiniai būtų šie: "Nejaugi pas tave tikrai durys arkos formos?" (Jei taip, tai "kietai"!), "Sienos iš tiesų išmargintos ornamentais?" ir "Kas ten per širdies formos daiktas prie lovos?". O kalbant bendrai - tai yra paprastas ir aiškus piešinys. Suteikiantis tik informaciją, bet neturintis idėjos. Nors gal šiam konkurse idėja ir nebuvo svarbi :) Taip pat šiek tiek pasigedau žodelio "Aš" iš konkurso pavadinimo. :)
Renata: Pirmas įspūdis - "Kambarys, kuriame gimsta nemažai keistų ir įdomių dalykų". Nors šios temos eigoje buvo diskutuojama apie tai, kad piešinys būtų realistiškas, tačiau nepasakyčiau, kad jam čia nevieta. Gražus ir įdomus piešinys, nelabai net žinau ką dar galima bepridurt.
Maimi: Šitas kūrinys yra vienas iš man labiausiai patikusių (dar nebalsavau, nes niekaip negaliu apsispręst tarp šio ir TheNewGuy piešinio). Labiausiai patiko spalvinimo technika, suteikianti lengvumo ir visiškai tuščiam piešiniui duodantis pilnumą. Aš nekartą bandžiau taip spalvinti, bet tam pas mane vis dar rankos per kreivos. Su laiku gal ir išeis taip "pavaryt", bet kolkas galiu tik grožėtis kitų darbais :)
JY-KO-X: Štai čia jau eina sunkioji artilerija. Nors ankstesniuose piešiniuose pasitaikydavo tuštumo jausmas - čia detalių nors kibirais semk. Tai tikrai ne "pradedančiųjų" lygio piešinys, vis dėlto, asmeniškai man, šoniniai piešinukai padarė didesnį įspūdį, nei kad pagrindinis. Spalvinimas tikrai yra gražus (vėlgi, baltas pavydas apėmė...). Ta tvarkinga betvarkė taip pat nekliūna. Tiesą pasakius, net nežinau ar išvis turiu teisę kritikuot šį piešinį, nes esu dar per kvailas ir nepatyręs šioje srityje, kad objektyviai galėčiau vertinti.
TheNewGuy: Jau šioj temoj rašiau savo nuomonę apie tave ir šis piešinys ją tik patvirtina. Apsiribosiu tik paminėdamas, kad tiek idėja, tiek atlikimas yra nuostabūs. Nes jeigu daugiau rašysiu, tai tebus įvairūs ditirambai tavo talentui išaukštinti. Tad tiek.
Reito: Ok, porą žodžių apie saviškį piešinį... Kritikuoti ir liaupsinti jo nesiruošiu, nes ne man apie tai rašyt. Iš tiesų vos sugebėjau pabaigti jį, nes jis tiesiog pasirodė neįdomus (o ir šiaip nemėgstu nei fotografuotis, nei save paišaliot). Vis dėlto šiaip netaip nupiešiau ir esu net patenkintas rezultatu. Tai toli gražu nėra šedevras, bet man jis patinka :) Taip pat noriu padėkot žmonėms, kurie už jį balsavo.
Na ka laikas pakalbet ka mes darome blogai !
Man jausmas kai ieinu i sia tema toks kvailas pabandykit pajusti ( 3 vaikai smelio dezej ir 4 imkim jau suauge arba ugteleje bando isstumti mazesnius is smelio dezes :D ) cia kalbejau apie piesima kodel TheNewGuy , Reito,Maimi ir as bandom pasirodyti kvailumo kaina varzydamiesi pradedanciuju temoje , na as pulciau teisintis jog savo darba nuisunciau vien del to, jog mane isprovokavo jog as rasau sioje temoje nuomone pats joje nedalyvaudamas, bet kaltas kadangi nusiunciau. be to kvaila ir tai jog kazkas parase zinute su klausimu kas nuspres ar tu pazenges ar ne o atsakymas gi pats tai gali padaryti nuspresdamas ne kur gali buti nugaletoju bet gedingu ir ar neverta palaukti pazengusiuju konkurso . O ir nesazininga tuo atzvilgu kai nenustatoma temos piesimo priemoniu naudojimo apibrezimas , tarkim as is tiesu galiu puikei piesti plancete bet jos neturiu ir naudoju tapyba ar spalvotus piestukus, o tai darant nukrypsta liniju detalumas spalvos nepasidengia tobulai vienodai ir begale kitu problemu fotkinimas ar skenavimas velgi minusas sumazeja formatas spalvos nebe tokios gyvos kaip baigus piest . Manau nor ir taip mazai dalyviu buna kurie aktyvai dirba bet mano manymu reikia viska daryti kad ir maziau bet taip jog netektu tokiems pradedantiems piesejams kaip kazikoks, Anim3:, Renata nusivilt vien del to jog mes atiman is ju balsus ) ir vertetu pamastyti ar nebutu geda jog tarkim pazenges piesejas dalyvautu mazu vaiku konkursuose ? ir kaip jaustumemes patys silpnesniuju vietoje ?
O imkim siulau sukurti dvikovu tema kur butu galima susikauti nustatant taisykles abipusiu sutarimu :)
Ir sori bardakui uz tai jog anksciau neapgyniau jo nuomones jog cia pradedanciuju tema :D:malda:
O savo taskus kuriuos gavau noretau paskirstyt kazikoks 3 balai , Anim3 1 balas ir Renata 4 balai
Butu gerai mano darba jei kas isimtu nes geda man :neisitiki
kazikoks
2012-01-16, 01:27
Na ka laikas pakalbet ka mes darome blogai !
Man jausmas kai ieinu i si foruma toks kvailas pabandykit pajusti ( 3 vaikai smelio dezej ir 4 imkim jau suauge arba ugteleje bando isstumti mazesnius is smelio dezes :D ) cia kalbejau apie piesima kodel TheNewGuy , Reito,Maimi ir as bandom pasirodyti kvailumo kaina varzydamiesi pradedanciuju temoje , na as pulciau teisintis jog savo darba nuisunciau vien del to, jog mane isprovokavo jog as rasau sioje temoje nuomone pats joje nedalyvaudamas, bet kaltas kadangi nusiunciau. be to kvaila ir tai jog kazkas parase zinute su klausimu kas nuspres ar tu pazenges ar ne o atsakymas gi pats tai gali padaryti nuspresdamas ne kur gali buti nugaletoju bet gedingu ir ar neverta palaukti pazengusiuju konkurso . O ir nesazininga tuo atzvilgu kai nenustatoma temos piesimo priemoniu naudojimo apibrezimas , tarkim as is tiesu galiu puikei piesti plancete bet jos neturiu ir naudoju tapyba ar spalvotus piestukus, o tai darant nukrypsta liniju detalumas spalvos nepasidengia tobulai vienodai ir begale kitu problemu fotkinimas ar skenavimas velgi minusas sumazeja formatas spalvos nebe tokios gyvos kaip baigus piest . Manau nor ir taip mazai dalyviu buna kurie aktyvai dirba bet mano manymu reikia viska daryti kad ir maziau bet taip jog netektu tokiems pradedantiems piesejams kaip kazikoks, Anim3:, Renata nusivilt vien del to jog mes atiman is ju balsus ) ir vertetu pamastyti ar nebutu geda jog tarkim pazenges piesejas dalyvautu mazu vaiku konkursuose ? ir kaip jaustumemes patys silpnesniuju vietoje ?
O imkim siulau sukurti dvikovu tema kur butu galima susikauti nustatant taisykles abipusiu sutarimu :)
Ir sori bardakui uz tai jog anksciau neapgyniau jo nuomones jog cia pradedanciuju tema :D:malda:
O savo taskus kuriuos gavau noretau paskirstyt kazikoks 3 balai , Anim3 1 balas ir Renata 4 balai
Butu gerai mano darba jei kas isimtu nes geda man :neisitiki
Paprastai nesikišu į diskusijas ir vertinimus čia, bet šį kartą ir aš pasisakysiu.
Nemanau, jog bent vienas iš čia dalyvaujančių trūks plyš siekia pergalės. Tai pramoga su šiokiu tokiu azartu. Man nei šilta, nei šalta koks kitų dalyvių lygis ar atlikimo technika. Vargiai pavadinčiau kurį nors darbą profesionaliu, greičiau tai vidutiniai ir žemo lygio darbai.
Suskirstymai, apribojimai ir panašūs dalykai skirti kai siekiama kažko konkretaus. Jei norėtume dalyvaut konkurse kur varžytimėmės dėl geriuasio vardo ar prizo dalyvautume normaliame, kaip pavizdys NowJapan, piešinių konkurse.
Ir kitas dalykas, tikrai drįsčiau ginčytis, jog kuris nors iš dalyvių priimtų išmalda.
P.s. Manau balsavimui ir savaitės užtektų.
( Ir kitas dalykas, tikrai drįsčiau ginčytis, jog kuris nors iš dalyvių priimtų išmalda.)
Cia ne ta turejau galvoje tai aiskindamas tiesiog manau kaip ir Bardakas turejo galvoje pradedanciuju piesimo temas ir konkursus palikti pradedantiesiems o ne kas nori tas dalyvauja. Gi butent tam ir yra isskirtos temos pradedanciuju ir pazengusiuju, kad nebutu tokios painiavos ar neskanios misraines ir tam kad vieta sau rastu visi visokio lygio piesejai o ne tik tie kurie piesa geriausiai.
(Nemanau, jog bent vienas iš čia dalyvaujančių trūks plyš siekia pergalės. Tai pramoga su šiokiu tokiu azartu.)
Azartas dingsta kai pamatai skirtumus tarp darbu ir pamates visuma naujai iejes atsitiktinis tikrai nepuls ziet visu darbu jis pazies tik tuos kurie gaeriausiai atrodo tai Ryskus saplvoti grazus ir aiskus :0 cia faktas
Bardakas
2012-01-16, 12:39
Kad neturėjau galvoje atskirti visiškai, tik kontempliavau apie mintį kaip jaustųsi patys piešėjai jei visi ir pažengusieji ir pradedantieji dalyvautų vienoje temoje. Bet rodos nebuvo jokių priežasčių, kad taip nebūtų ir visiems viskas ok. Nematau reikalo toliau plėstis, konkursą tiesiog vadinam "Teminiai Piešimo Konkursai" ir viskas. Čia skamba gan keistai, kad žmonės kurie gali piešti ir nori dalyvauti - nedalyvauja, bijodami užgošti mažiau pažengusius piešėjus, ala šiek tiek pasipūtėliškai gal net. Mano vertinimas visuomet būna labiau orientuotas ne tik į bendrą estetinį (tradiciškai kaip žmonės suprantą estetiką) vaizdą, įdėto darbo sudėtingumą, bet į tai kaip jis atliktas ir kuom išsiskiria nuo kitų darbų, manau, kad yra ir daugiau forume tokių žmonių kurie peržiūrėdami darbus juos taip vertina. Vienaip ar kitaip, čia ne koks piešėjų forumas ar portalas, nereikia taip labai sureikšmint piešimo lygio, kai daugelis piešia vien tam, nes tai smagu, o gauti temą ir pagal ją piešti ir yra tas azartas, ne konkursas čia variklis.
Autorius bardakas
. Mano vertinimas visuomet būna labiau orientuotas ne tik į bendrą estetinį (tradiciškai kaip žmonės suprantą estetiką) vaizdą, įdėto darbo sudėtingumą, bet į tai kaip jis atliktas ir kuom išsiskiria nuo kitų darbų, manau, kad yra ir daugiau forume tokių žmonių kurie peržiūrėdami darbus juos taip vertina. Vienaip ar kitaip, čia ne koks piešėjų forumas ar portalas, nereikia taip labai sureikšmint piešimo lygio, kai daugelis piešia vien tam, nes tai smagu, o gauti temą ir pagal ją piešti ir yra tas azartas, ne konkursas čia variklis.
Man atrodo jog klaidinga turint tris ar daugiau zmoniu forume suprantanciu ne tik estetini kurinio grozi teigti, jog jo lygis aukstas ir pakankamai issivystes ,jog cia ne pieseju forumas ar pieseju tema. Be to visgi atsizvelgiu jog tu supranti ir ivertini kitaip nei dauguma cia esanciu nariu, bet balsavima tai vikdo visi ir ju dauguma ir jie supranta tik estetini grori ir nemato prastesnio lygio piesinuke tai kas jam patiktu.
Ir klausimas ar tas kuris nesenei pradejo piesti turi buti ivertinamas pagal neestetini grozi, nes gi visgi norint to pasiekti reikia ismokti kurti estetiskai ir pagal taisykles , o butent to ir siekia pradedantieji.
Nepamirskim jog matantis tik estetini grozi ir niekada neivertina silpnesniu uz save.
Pagrinde visus atsakymus galima rasti kazikoks ir Bardako "post'uose", tad bijau, kad galiu kartotis...
Asmeniškai man šis konkursas tikrai nėra dėl laimėjimo. Pagrinde ši tema yra tas pats, kas ir "pradedančiųjų keverzonės", tik turinti tam tikrą temą (kas, bent jau man, labai praverčia, nes padeda apsispręsti ką piešti). Taip pat pliusas tame, kad savo piešinį gali palyginti su kitais. Pažiūrėti kaip tą pačią temą interpretuoja kiti, atkreipti dėmesį į tai, kur dar galima tobulėti ir t.t. Ir man visiškai nesvarbu kokio lygio yra kitų piešiniai. Jeigu kito piešinio technika geresnė - vadinasi autorius daugiau dirbo tobulindamas ją, o "parintis" dėl to, kad kažkas geriau piešia, yra tiesiog kvaila.
Tiesą pasakius - netgi džiaugiuosi kad yra dalyvių, piešiančių žymiai geriau nei aš. Todėl ir kyla azartas tobulėt ir, galbūt, kada nors aplenkti juos.
P.S. Posakis "dauguma mato tik estetinį grožį" yra tikrai iš piršto laužtas. Nepatariu nuvertint kitų žmonių. Tai jokiais atvejais nėra naudinga.
JY-KO-X pasirode kruopsciausias darbas uz ji ir balsavau
Reito nepyk bet siaip mano nuomone tu is cia esanciu geriausia darba nupiesei, o as uz The new guy balsavau galbut todel kad jis uz mane balsavo :D :D O kalbant kodel tavo geriausias tai yra atsakymas tas jei nemoki ar mazai turi skilu dirbt kompu ( ta prasme piest ) darbas bus panasus i Thenewguy o kai esi pakankamai ivaldes arba jau labiau prie to pasedejes tada matosi :D panasiai kaip tavo :D
fasian Aciu bet nebereikejo gi kad ir kaip sakytu jog cia ne konkursas as busiu pries, o ir prizas yra tikras - sukurti nauja tema konkursui
Be to visvien manau jog tokie konkursai nesugeba parodyt kuris pieseja stipresnis piesime tad vertetu sukurti nauja dvikovu tema.
TheNewGuy
2012-01-17, 10:56
JY-KO-X Uz tavo darba balsavau nes jis man labiausiai patiko (prisidejo tai kad darbas buvo piestas tradiciskai ir sutinku su fasian jog darbas "pasirode kruopsciausias").
O kalbant kodel tavo geriausias tai yra atsakymas tas jei nemoki ar mazai turi skilu dirbt kompu ( ta prasme piest ) darbas bus panasus i Thenewguy o kai esi pakankamai ivaldes arba jau labiau prie to pasedejes tada matosi panasiai kaip tavo
O del sito tai visiskai nesutinku ,neturi esmes kiek tu dirbt(piest) su kompu moki (ismokt kad ir per diena galetum) , mano ir Reito darbai atlikti visiskai skirtingai. As tiksliai nezinau kaip jis dare ,todel atsiprasau jai klystu. Padarytas line art'as (tvirtas pagrindas) ir tada sumestos spalvos ir visa kita. As savajy atlikau labiau tradicisku budu ,viskas paprastai nutapya* ant vieno layer'io (ir kadangi apskritai man tapyt nesigauna ,o ne del to kad su kompu dirbt nemoku ,mano darbas toks netvirtas ir purvinas atrodo).
Nebandau nieko pateisint ,tik paaiskint.
vertetu sukurti nauja dvikovu tema.
Patinka man si ideja :)
TheNewGuy
Sory jei kiek nelabai isigilines suskubau parasyt, gi as net tavo darbu nesu mates, o susikaut su tavim noreciau kone labiausiai.
Tad kam reik rasyt kad ikurtu ( DIDZIAJA ANIME ZONOS KOVU ARENA ) ir jei pasirasytum as pirma kova TheNewGuy skirciau tau :cat22: :D po to nerialu butu isbandyt kova su Reito nes nepyk bet visgi jo darbas sioj temoj pagal mane gaeriausias :sup:
Balsavau už JY-KO-X, nes man labai patiko visas piešinys, nes jame yra smulkiai nupiešta netvarka, piešiniai, katinėlis, kurie man primena tikro meninko kambari, žinoma ir mano, tiesiog labai gražu;)
Beje, visi darbai ypatingi ir įdomūs, tuo labai džiaugiuosi!
Linkiu sekmės visiems dalyviams!!!;)
REITO
"Anim3: Nemažai klausimų kilo žiūrint į šitą piešinį, pagrindiniai būtų šie: "Nejaugi pas tave tikrai durys arkos formos?" (Jei taip, tai "kietai"!), "Sienos iš tiesų išmargintos ornamentais?" ir "Kas ten per širdies formos daiktas prie lovos?". O kalbant bendrai - tai yra paprastas ir aiškus piešinys. Suteikiantis tik informaciją, bet neturintis idėjos. Nors gal šiam konkurse idėja ir nebuvo svarbi :) Taip pat šiek tiek pasigedau žodelio "Aš" iš konkurso pavadinimo. :)"
Durys paprastos (stačiakampio formos) :D, sienos paprastos, o ten prie lovos tai naktinė "lempa". Ačiū už komentarus.
JY-KO-X
"O savo taskus kuriuos gavau noretau paskirstyt kazikoks 3 balai , Anim3 1 balas ir Renata 4 balai"
Ačiū :), ps. pats balsavau už save, nes piešė mano sesė tai liūdna nesurinkt nei vieno balo :)
Riko-chan
2012-01-20, 13:52
Aš balsavau už JY-KO-X irgi dėl to nes darbas pasirodė kruopščiausias, matyti daug įdomių, smulkių detalių ir tai labai patiko ^^ .
KUSO!!!!!!! kaip tik kai nusprendziau dalyvaut ir nupiesiau PASIRODO KAD KONKURSAS PASIBAIGES!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!! :klavatura:
Click_Here
2012-01-22, 09:35
Neapsisprendziu tarp triju paskutiniu darbu, uz kuri balsuoti. Visi trys paprasti ir puikiai atspindi tema, o paskutiniai du dar ir nuotaikingi. Taip pat JY-KO-X darbas tikrai grazus ir tie pergrusti piesiniu lapai kambary kazkodel atrodo graziai ir seip skleidzia piesinys toki jaukuma.
Visi kiti piesiniai zinoma grazus, turi ir pliusu ir minusu, bet akies nelabai traukia, asmeniskai man barbiu kambariai, kuri nupiese Anim3, nepatinka. ( prasom neisizeisti, nieko blogo omenyje neturiu )
Nežinau ar pastebėjot, bet 4-iuose dailininkų darbuose figuruoja kompiuteris :D
Nesuprantu kodėl dalyviai balsuoja vienas už kitą ir net patys už savę ir prie ko kažkieno sesė kai jos darbą postin'a kitas žmogus.
Jei tai konkursas - turi būti kažkokios taisyklės.
Jei tai ne konkursas - tai Jūsų paslaugomis visos su menų susijusios gijos.
Balsavau už Reito , nes įdomiausias piešinys.
CocoDark
2012-01-27, 18:46
Balsvau už JY-KO-X: , nes kaip dauguma minėjo piešinys pasirodė kruopščiausias, ir šiaip žiauriai gražus :3 :sup:
Cere kodėl neskelbi nugalėtojo ? O.o ir kodėl nugalėtojas neskelbia naujos temos O.o"
Aš net nesu tikras kas laimėjo. Balsų skirtumas yra per daug mažas, kad daryti kokias nors tikslias išvadas (aš net negaliu patikėti kad išvis tiek surinkau...), nes aš pats abejoju ar mano piešinys vertas laimėjimo.
Vis dėlto jeigu bus nuspręsta kad vis dėlto man skelbti naują temą - galiu ją pateikti vos ne iš karto. Tik noriu perspėti, kad esu sumąstęs šiokių tokių pakeitimų ir grynai norisi paeksperimentuot su tam tikrom konkurso dėtalėm, kas, manau, gali sukelt šiek tiek nepasitenkinimo... :rukau:
Reito sveikinu laimejus :sup: O laimejai teisingam vertinime, tavo darbas is cia esanciu sauniausias tad drosk kurt temos :D Jei cere kiek uzsnudo ir veluoja tai skirtumo neturi nes ji sake iki 27 o ne 29 d :D O del kaskokiu naujoviu tai manau jei labai rimtos tai pasiderink su atsakingais . o siaip as taipogi pritarciau kazka keist :D
Atleiskite už grubų pavėlavimą.
SVEIKINAME NUGALĖTOJĄ REITO
Dabar jam pereina estafetė kurti naują temą, hihi!
O kitiems menininkams linkiu sėkmės kitame AZ piešimo konkurse!
Veikia su vBulletin™ Versija 4.1.11 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Visos teisės saugomos.