Žiūrėti pilną versiją : best music
piccosan
2005-11-30, 10:12
tai va dar viena gija... kokio anime garso takelis(iai) ar siap muzonas geriausias.. ir be jokiu kriteriju...
nurodot pati anime arba konkrecia daina..ir diskutuojat...
man patinka is last exile cloud age symphoni ir sousei no aquarion fajnos dajnos :fifi:
Man seip is Naruto praktiskai visi Toshiro Masudos gabalai geri, dar Ghost in the Sehll neblogi...
Hmmm tokio kaip vieno geriausio ner... Man patinka Girls Bravo, Onegai Teacher, Green Green, Berserko, Last Exile OSTai
Jo Berserko geras Penpails - Tell Me Why ir Forces, BECK irgi geri Beat Crusaders - Hit In The USA ir ED MY World Down, Cowboy Bebop isvis isskirtinis dalykas, labai patinka Call Me Call Me. Siaip dabartinis Bleach OP patinka High And Mighty Color - Ichirin no Hana. Kas dar... Na visas FLCL ost'as geras grupes The Pillows (ypac Little Buster). Dar One Piece (shouchi no tsuke, ZZ - A to Z) ir .hack(Aura theme, Liminality, Edge).
Geriausia is tikruju isskirt sunku. Gal but Call Me Call Me ar ZZ - A to Z.:D
Soramaro
2005-11-30, 13:48
Na pasikartosiu, bet Mononoke hime the best. Dar weza Naruto... FLCL ir Girls Brawo... dar weza Samurai Champloo...
tamagochi
2005-11-30, 13:53
Lain izangine daina, Escaflowne, taip pat visi Mayzakio filmai turi gerus soundtrackus.
Is naujesniu tai Samurai Champloo bei Elfen Leid
Naruto Akeboshi - Wind :)
Man tai patiko Mouse op ir en..
megstu OST, tik anime tuo retai pasizhymi. Megstamiausi zhinoma Haibane Renmei, Chobits, 12th Kingdoms
Man ost numeris vienas Memories(Phantom of the Opera) geras klasikines su tehno misinys.Neblogas Guardian Angel op is Texnolyze.The Delgados dainos is Gunslinger Girl :( gaila kad tokia grupe isiro.FF Advent Childrens gabalas One Winged Angel gerai veza.Kas dar :confused: a dar GITS, Helsing, Wolf's Rain, Elfen Lied ost :fifi:
Mamoru En
2005-11-30, 18:26
daugiausia is NOIR, seip megstu dar Gundam seed, Samurai x, Samurai Champloo, Elfen lied, FLCL, oi nu ir dar daug.. XD
FreaK`aZ
2005-11-30, 21:28
Trigun'o, Hellsing'o ziaurei geri.ish Berserko endingas ir Forces priot, Samurai Champloo tokis ipatingas, siaip dar Witch Hunter Robin geras, Akiros,samurai 7, Cowboy Bebop irgi geras, (ypac gaditsa tie bliuzovi gabaliukai su slide guitar'a ir garmoshke), dar BECK'o labai wezhantis. Ish naujesniu tai Mushishi opening ending compilation is quite good.
Iš Rurouni Keshin ovų - Alone again, tears i cried, quiet life,yellow monkeys(gali būti iš samurai x filmo), reminiscence, įpatingai gražus - In the rain.
Iš Angel Sanctuary - lost, gabriel, messiah, setsuna's theme ir Maayos Sakamoto - cries in the dark.
Dar kiek pamenu Animatrix geri soundtrack'ai buvo..
Hellsing, FLCL, Ghost In The Shell geri, dar patinka Elfen Lied, Noir.
Geresnio gabalo uz Wake Up Your Heart dar nesu girdejes (YGO GX)
O siaip megstu pagrinde is Inuyasha, tipo My Will (Club Mix) , Do As Infinity - Desire arba is "FULLMETAL ALCHEMIST- The Movie: Conqeror Of Shambala" Ending Lost Heaven
Na is to ka maciau, labiausiai patiko Wolf's Rain, Hellsing, Ninja Scroll, Rurouni Kenshin dar kazkas ko dabar neatsimenu :) ir dar Serious Sam: First/Second Encounter :D
Na is to ka maciau, labiausiai patiko Wolf's Rain, Hellsing, Ninja Scroll, Rurouni Kenshin dar kazkas ko dabar neatsimenu :) ir dar Serious Sam: First/Second Encounter :D
Aha, Wolf's Rain geri soundtrack'kai buvo, o tas paskutinis Maaya Sakamoto - Gravity.
Bet šiaip man pačiam anime soundtrack'ai buvo geresni..
"Aha, Wolf's Rain geri soundtrack'kai buvo, o tas paskutinis Maaya Sakamoto - Gravity."
Tai cia Gravity tau patiko ar ne? ar patiko labiau negu visi kiti?:)
sielasekys
2005-12-06, 14:28
berserk, na intro ar autro, patiko net nutabinau ir dainuot ismokau:D
geri naruto intro ir aoutro kai kurie, zinoma hellsing visas saund trackas, final fantasy movie geras buvo ir tiek, beje gal kas berserka turi? anime? mielai darkart paziureciau,,, (na in cd's)
FreaK`aZ
2005-12-06, 20:51
berserk, na intro ar autro, patiko net nutabinau ir dainuot ismokau:D
geri naruto intro ir aoutro kai kurie, zinoma hellsing visas saund trackas, final fantasy movie geras buvo ir tiek, beje gal kas berserka turi? anime? mielai darkart paziureciau,,, (na in cd's)
O.o pasakyk berserko endingo tab'us.
sielasekys
2005-12-06, 21:50
O.o pasakyk berserko endingo tab'us.
jei teisingai pamenu, dabar gitaros rankose neturiu bet akordai:
c2 em g em :) ir viskas, na is klausos tabinau daug nesitikrinau, zodziu jau seniai pamirsau
looking back the morning comes dont find you face in your glass aaai
svarbiausia paklausyk o akordus kaip keist is gabalo isgirsi, beje gal tu is vln ir turi berserk in cd's?
Stone > Gravity gražus, bet tie kurie buvo pačiam anime, ir skambėjo labai trumpai, irgi labai gražūs. :)
FreaK`aZ
2005-12-07, 13:36
jei teisingai pamenu, dabar gitaros rankose neturiu bet akordai:
c2 em g em :) ir viskas, na is klausos tabinau daug nesitikrinau, zodziu jau seniai pamirsau
looking back the morning comes dont find you face in your glass aaai
svarbiausia paklausyk o akordus kaip keist is gabalo isgirsi, beje gal tu is vln ir turi berserk in cd's?
ne, neturiu, kazhkam paskolinau ir nebsugryzho man tie cd, o kadangi nepamenu ish kur siunciau tai per nauja ir nebepersisiuntinejau.
Chinatsu Hashirobei
2005-12-07, 16:51
Man tai labai patinka Gundam Seed ir FullMetal Alchemisto visi openingai ir endingai. o seip ir kitu animu faini, zinoma kuriu maciau ^^
Na galiausiai kai pažiūrėjau visus WR epizodus, galiu pasakyti, jiems soundtrack'us kūrė daugiausiai Maaya Sakamoto, bent jau visus begining ir ending theme'us.
Šiaip gražiausias man buvo 'Tell me what rain knows' nepamenu kuriam epizode.
'cloud' pradžia graži (epizodas, kai jie palieka miestą). Na išties WR ir Rurouni Kenshin soundtrack'ai geriausi. :)
P.s - Garden Of everything labai gražus, tik nesu tikra ar iš WR.
sielasekys
2005-12-08, 19:25
ai na kaip teisingi tabai? nes is atminties grynai pasakiau...?
Tokius dalykus galima ir PM pasiklausti.
undefined Hmm.. man visai nieko Is 'SHAMAN KING' neblogos dainos ypac kai dainuoja ZEKE (HAO ASAKURA) :love: :blob: jis toks mielas ... :love:
FreaK`aZ
2005-12-10, 18:36
dar vat atminiau wiena, the Prayer ish Wonderful Days ost'o neralus gabalas.
p.s. tabai teisingi
CeraS`VictoriA
2005-12-11, 01:47
Man tai labiausiai patiko Hellsing soundtrackaj... po to Last Exile, RK, Naruto, Bleach... ^^ vnz ka turiu tas man patinka :D
FLCL- Pillows: visi gabalai, o ypac stalker...
Veikia su vBulletin™ Versija 4.1.11 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Visos teisės saugomos.