Žiūrėti pilną versiją : J-pop
Man pasidarė įdomu ar lietuvoje yra J-pop fanų...
aš žinau, kad J-rock yra gan populiarus ir daug kas jo klauso, šiuo metu ir K-pop pasidarė gan populairus, bet retai kada randu žmonių kurie klauso J-pop.
Taigi ar yra tokių žmonių kurie klauso J-pop, jei taip ko daugiausiai/dažniausiai klausote?
Chaoslity
2011-07-16, 18:29
Klausau kartais, nors K-pop mano playlist'e dažniau aptiktum. Paprastai būna anime soundtrack'ai, arba pavienės įvairių grupių/atlikėjų dainos.
Kaip gaila... O taip norėtųsi surast žmonių kurie klauso J-pop ir juo domisis, o ne vien sountrack'u ir panašiai...
FlameHaze
2011-07-19, 22:31
na paskutiniu metu mano playliste 99% japonu kalba dainos.
padeda mokytis japonu kalba etc ir siaip visai patinka.. tiesa dainos mokytis kalba tinka jau turint pagrinda.. nes daznai jos buna per greitos ir per daug "familiaraus" stiliaus kad pradeti mokytis. na bet mane kas diena supa japonu kalba skaitoma rasoma klausoma ir kalbama :0.. turbut daugiau nei bet kuri kita...
ar esu jpop fanas nezinau, klausau ir tiek ir yra ten visko bet dazniausiai turbut pop :)
patinka atlikejai hmm
mr children, greeeen, utada hikaru, kimura takuya, perfume.. daug is otaku kulturos kotoko, little non etc..
Kaip gaila... O taip norėtųsi surast žmonių kurie klauso J-pop ir juo domisis, o ne vien sountrack'u ir panašiai...
Rip Slyme keliautu prie tokio žanro irgi. Tai dalinai galima sakyti klausau
Man taip pat kaip ir FlameHaze padeda mokytis JP kalbą, tik dalykas tas kad tie 99.8% yra j-rock'as... Gan sunku prisitaikyt prie popso, kurio aš gyvenime beveik ir neklausiau.. Kartais dar K-popsu užkiša mano mintis kokia draugė ar dar kas nors xD
Nakanamori
2011-07-22, 00:42
Ooo patikek, pilna lietuvoj jpop fanu, net dedule 35~metu maciau su visa Morning musume cd kolekcija o.O
Miesto_Druidas
2011-07-22, 13:15
Japonišką muziką mėgstu ir dabar mano grojarašty ji užima labai didelę dalį. Galbūt nevisai JPop, bet mėgstamiausi atlikėjai ir grupės: school food punishment, Rurutia, supercell, Capsule, Ami Suzuki, Itou Kanako, Kalafina, FictionJunction ir kiti Yuki Kajiura projektai ir kt.. Ne popsas, bet taip pat labai patinka - Jazztronik.
Esquisse
2011-07-22, 13:22
Klausau J-Pop, ir visada klausydavau. Pastaruoju metu dažniausiai merginų atlikėjų [pvz. Ami Suzuki, C-ute], vaikinų balsas labiau prie J-Rock traukia.
Hanano Toma*
2011-07-22, 15:58
Man labiau prie širdies j-rock, bet labai myliu Otsuka Ai dainas...
Vis dėl to nesu ta vienintelė ant J-pop daug pasinešus xD
Ir vis dėl to yra žmonių ir LT klausančiu Mornign Musuem ir bent jau C-ute(mano pagrindinės grupės apytiksliai)
As tai visu japonisku muzikos zanru klausausi ^^is jpop As klausausi: Mornign Musuem, C-Ute,Kat-Tun,Arashi,Akb48,Buono!, na ir dar galybes kitu grupiu c:
Veikia su vBulletin™ Versija 4.1.11 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Visos teisės saugomos.