PDA

Žiūrėti pilną versiją : Sunkiausia vieta piešiant

Puslapiai : [1] 2 3

m-a-z-y-l-i-s
2005-02-26, 11:20
Kokia kuno vieta jum sunkiausia piesti pasakykite ir ash paieskosiu jums totorialu ir ishversiu juos i LT kalba galesite pasimokinti... :hmm: :w00t: :D
Ir neverykit kad ash tipo naujokas ir rasau nesamones nors si saita suzinojau labai nesenai apie manga tikrai ishmanau daug... ;) :D

KazE
2005-02-26, 17:09
eik eik isversi :? o tau neatrodo kad jei jau zmones domisi anime manga tai anglu kalba tikrai moka :? ir kaikurie nat ir bendra supratima apie japonu :?

o delsi ishmanymo as tau pasakysiu kaipsi viena karta man Homer J. Simpson per televizoriu pasake: "Klausyk dabar manes idemiai, kad ir koks grazus, greitas ar protingas bebutum, pasaulyje atsiras bent 1000000 zmoniu, kurie tau parodys, kaip tu nieko nesupranti"

bi0dileet
2005-02-26, 17:30
jo jo KazE žmogus nori padėt o tu jį kritikuoji taip žiauriai :D šeip būtų gerai jei rastum kokį tutorialą plaukus piešt nes ** gaunas :eek:

m-a-z-y-l-i-s
2005-02-27, 09:29
jo jo KazE žmogus nori padėt o tu jį kritikuoji taip žiauriai :D šeip būtų gerai jei rastum kokį tutorialą plaukus piešt nes ** gaunas :eek:
http://artcorner.org/tutorials/lessons/hair/keiiii/
Prasom... O tam kuris mane kritikuoja neatsimenu jo nick'o tai neturiu ka pasakyt... Nebent kad jam tik tuos simsonus o ne anime ziuret :) Na jej nenorit verstu tai tada jum tik ir angliski tutai...

DJ
2005-02-28, 16:37
KazE - TU NIEKO NESUPRANTI :D :D :D :D

Lei
2005-08-09, 20:00
man reiketu pagalbos su rankomis... (delnais, pirshtais, nagais ir t.t...) kartais neblogaj isheina :D , o kartais tikras sh :rant: gaunasi...

Foxsym
2005-11-09, 09:58
mirus tema blin :rant:

Thanatos
2005-11-10, 23:11
Man sunkiausei kuna , akis ir veida piesti problemu nera .

Mouse[ON]
2005-11-11, 00:24
Kas nors turit ka nors pries simpsonus?! man tai nieko nera linksmiau (aisq yra bet..) kaip ziureti simpsonus ir juoktis!

P.S. m-a-z-y-l-i-s, vertinu tavo pastangas padeti, bet ar nepaprasciau butu tiesiog kur nors ikelti visa informacija kuria turi apie manga piesima? as nepiesiu, bet manau kitiem tai praverstu, nevisi zino ko nori paklausti, o kai informacija lengvai pasiekiama imi skaitai ir randi tai apie ka net negalvojai kad gali rejketi :)

juliteo
2005-11-11, 18:35
man tai blogai sekasi piešti akis :neisitiki

Foxsym
2005-11-11, 20:52
na jo mouse , pritariu ,butu daug parasciau,
ma nosi sunku piest je ka , is sono ypac bet ziurint kokiudar stiliu piesi, lb daug laiko uztrunku kol nupiesiu sia kuno dali, palygis su kitomis kuno dalimis.

piccosan
2005-11-28, 20:17
man tai reik pasymokit piest,,,pirstus ir pedas...uzknisa.... :mad: nors ir siap nemoku piest... :p :p

FAlleN_AngeL
2005-12-01, 20:58
Man sunkiai pedos,pirstaij,nosis ir liemuo.

CeraS`VictoriA
2005-12-08, 22:08
man tai sunkiauisiai rankos ir uzpakalis :D lol
p.s. klausiau dailes mokytojos - rankas ismoksta normaliai piesti tik 5 kurse :D tad nesinervinkit jei neiseina ^^

ocard'a
2006-01-10, 17:42
Kol pradesiu piest bent pakenciamai man dar piest ir piest.. Bet, sunkiausia rankas :(
ir nosys tokios lame iseina:(

kita
2006-01-11, 16:57
Įdėjus darbo neikas nėra neįgyvendinama.

ramzerg
2006-02-10, 16:41
turiu sunkumu nupieshti ish shono butent TA PATI veikeja, kuri nupieshes esu ish priekio pvz.
Pusiau shonu problemu nebuna... tfu tfu tfu =)

.kyoraku
2006-02-14, 17:17
nesu labai kažkoks didelis "piešėjas" bet kuomet piešiu man labai sunku buna nupiešti kuna ... taip, rankas, kojas... ypač pirštus :neisitiki

Lax..
2006-02-14, 18:18
Joa...:hmm:
Sunku piest - viska...papr. jei neturi tokios dovanos, kaip TALENTAS tai neismoksi piest is viso...

Lei
2006-02-18, 08:53
Wa, chia tai geras pastebejimas- be talento ne ish wietos... Gerai, kad ash jo turiu...

lediniz
2006-03-31, 19:51
Man tai rankas sunkiausia irgi:kodama:

KenYoo
2006-03-31, 20:33
man tai sunkiausia izgaut gera weido israikshka kartais... dar sunku ranku ir koju linijas isgaut geras, ai nezinau net, kartais nesigauna tas, kartais kitkas.

POOLY
2006-03-31, 21:30
man tai sunkaiusia kojas

*Michiyo*Yamahita
2006-03-31, 22:04
Siaip man tai yra sunku proporcijas gerai pagaut,tenka po keliu valnadu ziuret kas negerai gavosi,nes ispradziu nesimato

Lax..
2006-03-31, 22:08
Siaip idomu:
Galioja ta fuckin' teorija apie 7 galvu proporcijas anime kunams?

*Michiyo*Yamahita
2006-03-31, 22:20
Kai kuriuose galioja,kas yra uz tikroviskus kunus,o siaip kitur tai galvos truputi didesnes uz kunus,kunas neproparcingai plonas,o pas merginas dideles krutines XDDD

POOLY
2006-04-01, 15:56
As maciau kaip atrodo proporciojos gal tik karta ( neskaitant anime filmu ) bet del to nesuku galvos juk tam yra trintukas. Svarbiausia aman atrodo smailas kaklas didesnes akys mazyte nosyte platesne peciai liesesne nei tikra mergina ( kalbant apie panas ) nu ir tiek papildykit kas dar svarbu arba pataisykit.

spacefox
2006-05-14, 12:06
man tai sunkiausia kompozicija=.= ir pati piesinio mintis. Nu dar koks fonas visada maisos po kojom=.=

kitty
2006-05-21, 16:18
sunkiausia zinoma piesti jausmus...ypac sunku-asaras,liudesi...bet nera nieko neimanomo...nors piesiu tik tada kai verkiu,ir piesinius paskui sudraskau (dazniausiai), daznai jie buna sugadinti mano asaromis,todel ir sunku toliau kazka daryti :D bet siaip-jei moki piesti,isijauti i piesini ir emocijos pacios viska padaro uz mane...ir gaunas visai neblogai :kodama:

Tsubasa fuju
2006-05-21, 16:51
man tay lengviausia kazkodel zmones liudincius, verkiancius piest, tadu jie israiskingesni ir mielesni uz paprastus gaunas... Bet nemegstu kazko tokiu kitiem rodyt... Kazkaip nekaip jauties... Tipo pati zliumba tay ir kitus zliumbiancius piesia ir t.t....

rezzzes
2006-06-20, 01:24
nu man kad ir lb kejsta bet sunkiausia piesht batus :rant: ta prasme ju ilgi ir koju ilgi atitaikyt nu krc :D matot ash nesinaudoju skeletais taj bishki ash lol, bet pajshaw del wisishko sawo malonumo taj :fifi:

Sasumi
2006-08-09, 17:45
man...na man sunku nupieti dailias rankas t.y pirstus ir delnus,tajp pat man ne visada sekasi proporcingaj nupiesti kuna(taj galva per didele,taj nosis ne tokia...ir t.t...bet kaj pasistengiu visx isejn:cool: ),dar man neisejna plaukaj!nju nemoku as ju tiek daug nupiest kajp kad yra nupiesiama anime :hmm:

Myojin`
2006-08-10, 00:57
sjp ant anime galima ka nors isryskint, istyst, sutrumpinti ir t.t juk personazu ten visokiu boona ir su didelem galvom ir ilgom kojom ir t.t svarbu kad gerai atrodytu ;)
o jei norit ismokt sjp teisiklinga struktura , acisiuskit tas knygutes "how to draw manga" skiltyje;)

Na o man sunkiause italpint ir ikomponuot obijektus lape...

Sasumi
2006-08-10, 19:54
nju joa bet man nepatinka kad tarkim big galva,ilgos rankos ar dar ka :) bet man patinka kur vejkejaj buna sutraukti,t.y didele galva ir mazi kuneliai :haha: galiu zvengt valanda :haha:
o del komponavimo i lapa...taj man nelabaj isejna,tarkim nupiest besibuciuojancius zmones... :neisitiki :kiss: + :kiss:

adrijana
2006-08-10, 20:37
man neiseina rankos, kartais veidas...daug kas neiseina :neisitiki nezinau, tada bandau ir bandau, kol iseina...jei galva per didele,bet gerai atrodo, tai netrinu, bet siaip tai bandau, bandau ir galiausiai iseina...dabar daznai piesiu per mazus zmogeliukus:rant: jau nervint pradejo...siaip niekam isskyrys sese nerodau, kai nieks nemato tai ir galvos neskauda:D

Augiszz
2006-08-10, 22:55
O man neiseina nupiesti gerio... Mano personazai visada buna pikti ir tamsus, daznai ginkluoti, su lediniu zvilgsniu... Manau tai tik del to kad ant lapo isreiskiu savo giliai uzstrigusius jausmus :bored:

GaBrIusHKa
2006-08-11, 16:41
Man tai sunkiausia nupieš veido formą...

madness_heaven
2006-08-11, 19:14
"-O man neiseina nupiesti gerio... Mano personazai visada buna pikti ir tamsus, daznai ginkluoti, su lediniu zvilgsniu... Manau tai tik del to kad ant lapo isreiskiu savo giliai uzstrigusius jausmus-Augiszz"
gajla :cry:
nera ko gailet kiekvienas turi jausmu, kuriuos reiskia piesdamas, kiekviena siela slepia kazka neiprasto....pfu jau i pieva emiau vaziuot:rolleyes: , jaigu piesiant tai sunkiausia plaukai ir akys, niekaip normaliai nupiest neina:hmm:

Nju`Liuci
2006-08-16, 13:26
man sunkiausia nupiest kuna koja ir rankas

Myojin`
2006-08-16, 14:23
Dabar be piesdamas pastebejau jog man vis sunkiau darosi su apsvietimu.piesiny viskas gerai atrodo bet sheshelei belekokie nesuprasi is kur sviesa eina...

Džiro sesė
2006-08-16, 15:00
Dabar be piesdamas pastebejau jog man vis sunkiau darosi su apsvietimu.piesiny viskas gerai atrodo bet sheshelei belekokie nesuprasi is kur sviesa eina...

Pas man ta pati problema...

Laimonas
2006-08-27, 13:41
man tai veida su visais plaukais nosim ir akim nesigauna paisyt. bandzeu visokiu stiliu akis paisyt bet nei vienos nesiderina ir visx :cry:

Myojin`
2006-08-27, 18:59
man tai veida su visais plaukais nosim ir akim nesigauna paisyt. bandzeu visokiu stiliu akis paisyt bet nei vienos nesiderina ir visx :cry:

tesog perpiesinek is tutorialu, o jei nesigauna tobulink ranka,igudzius ir t.t.

Likimo_Kalvis
2006-08-27, 22:50
Issididinkit tutorial'u paveiksleliusIr po truputi, letai, ir perpiesinekit, kol viena neismokstit kita nesiimkit ir nuolat senus kartokit, ne pats greiciausias buds, bet uztikrints :)

Laimonas
2006-08-28, 17:58
as juos piest moku, bet as nezinau kokias akis su kokiais plaukais derint ir t.t.

Likimo_Kalvis
2006-08-28, 18:05
Fantazijai ribu nera...

Lust
2006-12-27, 17:54
nu man pwz lengwiausia isreikst emocijas, judesi , kuno linijas... BET yra pats paciausias didziausias trukumas... PIRSTAI ir SESELIAI X.x...

^sancta^
2006-12-27, 18:09
Hmm , o man apstaruoju metu kyla bedos su akimis ... :D NA ir plaukai ... :p Visakita nupiesiu , o ypac sunku su uzmerktom akim ... :p

tomaz222
2006-12-27, 19:32
gal galva kojos atrodo grazinimai :D plaukai sunkoka man nors

random
2006-12-28, 09:57
Hm, sunkiausia pirstai:( Niekaip neiseina, kad ir kiek stengciaus... Patarimas- jei nori graziai nupiesti, paziurek i koki paveiksleli, isivaizduok, kaip tu tokia linija nupiestum, po to (nebeziuredama/s i ta paveiksleli) bandyk atkartoti^^ Tikuos kam nors pades^^

tomaz222
2006-12-28, 16:14
mazyli gal galetum atsiusti kokiu nuorodu kaip akis piest dar nelabai pirstai ir rankos sekasi ka ce nelabai siaubingai :D:D

Likimo_Kalvis
2006-12-28, 16:59
mazyli gal galetum atsiusti kokiu nuorodu kaip akis piest dar nelabai pirstai ir rankos sekasi ka ce nelabai siaubingai :D:D

ce kaipo pavyzdziui http://www.tutorialguide.net/how_to_draw_manga_eyes_tutorial.html

o seip parsipusk "How to draw manga" ebook;us i bus rami galva, ten viskas yra

Got Milk?
2006-12-28, 17:14
Man kaip ir daugumai - pirstus sunkiausia piest...:neisitiki

seijuri
2006-12-28, 18:31
man ziauriai sunku nupiest plaukus, akis, kurios rodytu emocijas(nu tipo suprantat), kuna sunku nupiest....neiseina niekaip....ir kartais veido forma negrazi gaunasi...

Likimo_Kalvis
2006-12-28, 19:46
jeigu labai noriu viska galiu nupiest, bet dazniausiai tingiu :cry: :cry:

[snyguracka]
2007-01-02, 19:03
jeigu labai noriu viska galiu nupiest, bet dazniausiai tingiu :cry: :cry:

Tokia liga kuo greiciau reikai varyt is saves, nes nieko gero nebus su ja :D

man daugiausiai su seseliais ir rankom buna bedu. susinervinus kaip visad viska trenkiu...:sick:

yohdawn
2007-01-02, 19:43
pirstai ,,,delnai ir pan,,ten labai smulkiai reikia,,,o man ranka i ranka nepanasi,,bet kartais pavyksta,,,

blueangel
2007-01-02, 22:30
jeigu kas moka rusu kalba...yra tiesio fantastiskas saitas
www.drawmanga.ru

tenais yra viskas nuo A iki Z ir pavyzdzia tiesiog super!viskas labai aiskiai nupasakota...taip pat yra pamokos kair spalvinti ir kitaip prievartauti priesini su yvairiom programom)))vat!!

pvz...pamoka..."rankos"
http://www.drawmanga.ru/tutors-body/hands.shtm

lucy
2007-01-04, 12:23
www.drawmanga.ru

tenais yra viskas nuo A iki Z ir pavyzdzia tiesiog super!viskas labai aiskiai nupasakota...taip pat yra pamokos kair spalvinti ir kitaip prievartauti priesini su yvairiom programom)))vat!!

pvz...pamoka..."rankos"

Taip, sutinku, ir as ta tinklapi zinau - jis tikrai yra nuostabus! Pvz., man truko spalvinimo su kompu ziniu, ir staiga per sita tinklapi atrandi tokia nuostabia programa kaip OPEN CANVAS, kur lengviausiai dedasi screentonai, ir siaip labai malonu su ja dirbti piesiant.
O dauguma tutorialu turiu dar is seniau anglu kalba atsisiuntus.

Futari
2007-01-07, 15:18
Gosh, kaip anksciau bjauriai akis piesdavau x.x bet db anime style (tiek Elfen Liedo (naujesnis) tiek Sailormoono (senasis)akiu fasonai ikandamas ;) veido forma ir ausytes dar turi truputi trukumu, bet su laiku gereja. Kojos, oi kojos, kartais lb graziai blauzda nuo slaunies atskiriu o kartais tai supykina paziurejus. Rankos ir pirstai, reikalas lengvas - tik ne visada graziai padarau kaip pasakyt ta delno isplatejima 'T.T perejimas nuo rankos i plastaka buna kiek platesnis, o pirstai tai ismokau piest pazejus i savuosius - nykstys truputi "zemiau" uz kitus keturis pirstus. Pedos - paisau kazkokias letenytes, o kad to isvengt, dazniausiai padarau su batajs ;DDDD

Turbut viska suminejau...

Futari
2007-01-07, 15:21
A va dar ziauriausias mano trukumas - vaikinu piest nemoku x.x gal del to kad jie tokie neymantrus??? P.P

Sasumi
2007-01-07, 15:45
A va dar ziauriausias mano trukumas - vaikinu piest nemoku x.x gal del to kad jie tokie neymantrus??? P.P

eheheh...as irgi vaikinu piest nemoku T.T :cry:

^sancta^
2007-01-07, 15:56
O aš vaikinus piešiu labai lengvai ... Juos piešti daug lengviau nei merginas , proporcijų beveik nėra ir krūtinė bei kitos detales daug lengvesnės ... O kūno sudėjimuose skiriasi tik akys , pečiai , kaklas , klubai ir raumenų išsidėstymas ...

blueangel
2007-01-08, 20:37
O aš vaikinus piešiu labai lengvai ... Juos piešti daug lengviau nei merginas , proporcijų beveik nėra ir krūtinė bei kitos detales daug lengvesnės ... O kūno sudėjimuose skiriasi tik akys , pečiai , kaklas , klubai ir raumenų išsidėstymas ...
gal pamirsai,kad vaikinas turi daugiau raumenu...ir kiekviena beveik reik nupies...(arba teisingai numest seseli,kad matytusi raumenukai)...o tai daro ju paisima netgi sunkesni uz merginu...

^sancta^
2007-01-08, 20:46
Na nepasakyčiau ... Jeigu paišai kokį major amrstrong is fma , nu nežinau joa pritariu ... Bet šiaip atkreik dėmesį , jog ypač paugliams ar šiaip vaikinu iki 22metų kūno sudėjimas paišomas beveik kaip merginų , tik pečiai platesni , o dubuo siauresnis ... Na dar krutinė ne tokia didelė ir tiek ... :p

Sasumi
2007-01-08, 20:56
gal pamirsai,kad vaikinas turi daugiau raumenu...ir kiekviena beveik reik nupies...(arba teisingai numest seseli,kad matytusi raumenukai)...o tai daro ju paisima netgi sunkesni uz merginu...

aha pritariu vien del tu riaumenu:haha: kiek darbo...nu nzn,nesiseka man ir tiek jie,nors per daugiausiai ir nebandziau ju piesti...bet vistiieeeeeeeek:cry: pagalvos,kad lesbe,atsiprasant,kad vien mergas piesia:cry: :mad:

Miki
2007-03-03, 19:38
man sunkiausiai rankos pedos ir seip sunku piest kojas is ivairiu pusiu

blueangel
2007-03-04, 21:04
aha pritariu vien del tu riaumenu:haha: kiek darbo...nu nzn,nesiseka man ir tiek jie,nors per daugiausiai ir nebandziau ju piesti...bet vistiieeeeeeeek:cry: pagalvos,kad lesbe,atsiprasant,kad vien mergas piesia:cry: :mad:

DIEVE!pirma karta toki dalyka girdziu...as asmeniskai nepagalvociau XD jeigu ka busi biseksuale! XD

Izzo
2007-03-13, 17:39
man tai kai nuoga kuna piesiu neiseina ranku sujungimas per pecius ir pazastis. kazkoks bb gauans :D

Di
2007-03-13, 18:31
O man sunkiausia išlaikyti tinkamas proporcijas.. dabar kaip durniukė viską skaičiuoju galvomis.. :(

Sasumi
2007-03-13, 18:39
DIEVE!pirma karta toki dalyka girdziu...as asmeniskai nepagalvociau XD jeigu ka busi biseksuale! XD

aj nu ka...XD i'm a dramma queen,don't kreipti demesio:haha: :D
to Sleeplessness(jetau,kol parasiau X3) kas cia durno skaiciuoti galvas?as delto ir skaiciuoju,kad man sutraukos nesigautu XDDD

Ledux
2007-03-13, 19:11
O kad as grazias mergaites mokeciau piest :love: ziureciau i savo piesinuka ir ziureciau :) O siaip nesiseka rankos, pedos, merginu plaukai ( bernu tai dar nieko pagaves songoko stiliu esu tai puse velnio :haha: ) dar manga stiliaus akys neiseina , o visu sunkiausia tai sugalvoti grazu fona :)

O pla tiek daug visiems problemu o tutorialu ar siaip paaiskinimu nematyti

Di
2007-03-13, 19:13
Iš tiesų, kai pagalvoji, tai plaštakos, pėdos, plaukai (gražūs) yra sunkiausia.. Nors akys tai man jau nebe - blogiausia tai, kad dabar jau visiems jas pradėjau piešti :)

Likimo_Kalvis
2007-03-13, 19:40
O kad as grazias mergaites mokeciau piest :love: ziureciau i savo piesinuka ir ziureciau :) O siaip nesiseka rankos, pedos, merginu plaukai ( bernu tai dar nieko pagaves songoko stiliu esu tai puse velnio :haha: ) dar manga stiliaus akys neiseina , o visu sunkiausia tai sugalvoti grazu fona :)

O pla tiek daug visiems problemu o tutorialu ar siaip paaiskinimu nematyti

daugiasuia tutorialu yra google.com seip jame paciame nieko nera, bet dabar neirodinesiu kas kaip ir kodel, karoc, nueikit i google ir viska rasit, pasistengus ir video galima rast, kartais :D

Di
2007-03-13, 19:51
Pritariu :) nors aš juos tiesiog parsisiunčiu :)

Likimo_Kalvis
2007-03-13, 19:54
nu tai jo, taip butu patogiausia, nu kad ir rinkiniai "How to draw manga" online ju neimanoma rast, tik pilnas knygas nelegaliai parsisiust :)

Di
2007-03-13, 20:03
Na, aš dar mačiau jas Japan Fondation stende :) Ir, gera naujiena, sakė, kad greitai sostinės "Humanite" pasirodys šie leidiniai, o kainos jų bus apie 30-40 litų.

Sharp_katana
2007-03-14, 07:30
na, man sunkiausia piest rankas siaip. bet is interneto issitraukiau tokiu ranku poziciju tai db meginu piest. Siaip mano svajone yra isleist savo manga...:D :)

Surreal
2007-03-14, 09:45
Na, aš dar mačiau jas Japan Fondation stende :) Ir, gera naujiena, sakė, kad greitai sostinės "Humanite" pasirodys šie leidiniai, o kainos jų bus apie 30-40 litų.

Jėga :w00t: Knygų mugėj mačiau visokių fainų knygučių kaip piešti mangą, deja buvo neparduodamos :/
Šiaip man tai sunkiausia piešti akis, dažnai kažkokios kreivos gaunasi.

Nebu
2007-03-14, 14:01
Sunkiausia, kaip jau ne vienas minėjo pėdar ir ypač plaštakas. Taip pat kolkas sudėtinga perteik judesį ar pasitelkus fantaziją išgauti tam tikrą pozą, tad naudojuos reference - nuotraukas :).
Na ir beabejo kolkas sunku perteikti veide emocijas bei amžiu, turiu omeny akademinio piešimo stilistika ne manga :).

Bah rezultatai būtų daug geresni jei ne siaubas baubas tinginys. Jau pora savaičių guli ant stalo eskizas o darbas net nepradėtas T_T... Hit me someone...

Lax..
2007-03-14, 14:18
Nesąmonė tie "How to draw manga", atsispausdinęs esu vieną, tai tik perverčiau ir daugiau kaip ir neprisireikė, jau geriau kokią rimtesnę knygutę nusipirkt anatomijos ar kokį pose book'ą.

Di
2007-03-14, 14:27
Aš tai ir vienų ir kitų turiu. Ir man visi praverčia. Bent jau kol kas. Net savo nekenčiamą Marvel turiu.

Lust
2007-03-14, 20:21
www.drawmanga.ru

pvz...pamoka..."rankos"

Jau imu nebesigalėt , kad antrajai kalbai buvau pasirinkus rusu :w00t: Super tinklapis , radau visus pagrindus ir kas mane labiausiai stabde ^^ Arigato!

laksas
2007-03-14, 21:39
Man sunkiausei kuna , akis ir veida piesti problemu nera .

Prasom http://www.mangatutorials.com/, http://www.howtodrawmanga.com/tutorial.html. Sekmes piesiant ;)

sakura3
2007-03-18, 07:27
nu man gan gerai sekas pies,tik dar truputi patirties truksta...

Sharp_katana
2007-03-21, 07:37
Na, man dabar tai sunku nupiest kokias orginalias akis... :hmm: kazkaip nlb sugalvoju...:rant:

Di
2007-03-21, 07:56
Na, su tom originaliom.. be kontekso visos jos labai panašios ir t.t. Reikia kontekstą originalų sugalvoti, tuomet ir akys originalios bus.

kypshius
2007-04-29, 07:16
as irgi pora imesiu.
cia tikrai geru naudingu tut yra tik yra ir ne anime/manga piesimo:
http://www.mangarevolution.com/tutorials.php
o cia linkai i daug visokiu manga piesimo tutorialu svetainiu:
http://www.animecubed.com/howtodraw/

Gvauz
2007-04-29, 07:47
va akis as tik ir piesiu. visokes evil ir pan. nes kaip ir daugeu nemoku :D

Koori_San
2007-04-29, 13:37
Man akis ir nosį nupiešt sunkoka padėk jei gali.

--------------------------------------------------------
Your Sins Will Be Purged......
LOST SERAPH!!!!!!!!!

Gvauz
2007-04-29, 13:43
hmmm, o kaip padet?

Koaru
2007-04-29, 18:57
Man sunkiausios vietos piesiant: krutine moteriska, pirstai ranku ir kojos ^^;

Gvauz
2007-04-29, 19:11
krutine gi visx lengva :D 2 papai ir fsio

Tsuyu
2007-04-29, 19:13
krutine gi visx lengva :D 2 papai ir fsio

sveikinu zinant skaiciu, pazanga

Likimo_Kalvis
2007-04-29, 19:14
nesvarbu kad tarp ju gali 5 skirtumus surast, bet vistiek papai :D

Izzo
2007-04-29, 19:20
sveikinu zinant skaiciu, pazanga

cia geras! :haha: :haha: :haha:

Gvauz
2007-04-29, 19:26
LoL! man patinka 2 dalykai, tai papai! :D zodz bisk zmogai nuo temos nukrypot!
nemoku piest zmogu!

Fera
2007-04-29, 19:54
ka jus cia isvardinot, tai gan lengva ismokt piest (tiek kuna, akis, pirstus, pedas). o sunkiausia, tai yra su audiniu klostemis. reikia ziuret kaip krenta koks audinys ar drabuzis (juk net ir aptempti drabuziai turi klostes), o veliau dar ir seselius gerai reikia sudeti

Likimo_Kalvis
2007-04-29, 19:59
aplamai skirtigiem zmonem zkirtingi sunkumai ir kyl, asmeniskai man klostes ir seselaii, as megaujuos juos deliodams, ypac seselius :D

Gvauz
2007-04-29, 20:02
kas tos klostes? nu ir as dar ruosius studijuot dailes kolegijose ir faultetuose kai net nesistengiu piest ir ismokt nu ot tinginys as! :(