PDA

Žiūrėti pilną versiją : Onegai Teacher

KazE
2004-11-12, 04:01
<table width=700><tr><td><div align=justify>
Onegai Teacher TV + OVA

http://i6.photobucket.com/albums/y248/Kazius/animezona/onegai.jpg
AniDB (http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=16) || AnimeNFO (http://www.animenfo.com/animetitle,770,qdzwmm,onegai_teacher.html) || ANN (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=386)

Metai: 2002
Režisierius: Yasunori IDE
Studija: Doumu[/I]
Oficialus puslapis (http://www.please-please.jp/one/)
Epų: 12 TV ir 1 OVA

<p align=justify>Aprasymas:
Kai kalba pasisuka apie ecchi turbūt pačios pirmos mintys šaunančios į galvą buna: D-cup, hot springs ir krūva kawaii panelių besitaškančių hot springs'uose, kurių pap`ai nelabai tilptų ir į D-cup. Onegai Teacher ecchi pakylėja į aukstesnį lygį, kuris ecchi anime suteikia kiek kitokį atspalvį.

"All guys are fanboys" [(c) Piro from MegaTokyo] aš neišimtis, ir galiu atvirai pasakyti Please! Teacher nelikau nusivylęs. Šis anime turi visą eilę eiliniame ecchi sutinkamų atributų t.y.: meilės trikampius, kaušą pagrindinį veikėją, extra gražią pagrindinę veikeją, paslaptingą ligą, "kawaii chibi thnigy", annojing little sister, hentai older guy, panas uniformose, panas maudymukuose, panas ten, panas šen. Tačiau labiausiai šiame anime pakerėjo, ne eiliniai ecchi "namiokai" ar dailios panos, o išdirbta apeliacija į žiūrovo jausmus. Ir tikrai nežinau kas dėl to kaltas ar gerai paruoštas "skriptas" ar nepakartojamas "voice actors" darbas ar tikrai kokybiškai nupiešti veikėjai, o gal viskas iš karto, tačiau bežiūrėdamas Onegai Teacher pradėdavau kvatoti visa gerkle taip pat greitai kaip ir nutildavau poto.

Na, nežinau ar jums kada teko įsimylet mokytoją, man asmeniškai neteko, galbūt todėl į šitą istoriją žiūriu kiek kitokiu [ne tokiu kaip į eilinius ecchi anime žvilgsniu. Onegai Teacher priverčia žiūrovą patirti panašius jausmus, kokius patiria ir pagrindinis veikėjas. Tokią dailią mokytoją, kokia yra Mizuho įsimylėti labai lengva, tačiau nemanau, kad kiekvienas lengva ranka leistu ta sau padaryti. Todėl žiūrint šį anime, kas kartą Kei [pagrindinis veikėjas] darant kokius sprendimus, žiūrovas nėra tikras dėl savo sprendimo. Turbūt tai labiausiai ir sužavėjo mane, viso anime metu raudonuodavau kartu su Kei lygiai tiek pat kiek ir juokdavausi iš jo.

Onegai Teacher yra istorija apie vaikinuką Kei, kuris serga "idomia" liga. Jis patyręs didelį emocinį susijaudinimą pasineria į "stand still" buseną, kurios metu kūnas būna beveik numiręs [t.y. nustoja augti ir pan.]. Vieną vakarą stebint žvaigždes jis pamato, būsimąją meilę, Mizuho, kuri yra ateivė, atvykusi rinkti informacijos apie žemę. Įvairių aplinkybių verčiami Kei ir Mizuho susituokia ir pamažu pamilsta vienas kitą. Na taip pamažu ir užverda eilinė ecchi košė.

Kaip jau minėjau Onegai Teacher piešimas akį pamaloninatis. Pats anime siužetas niekuom neišsiskiriantis, tačiau veikėjų charakteriai nėra tokie blankūs kaip eiliniuose ecchi anime. "Soundtrack" nepajuntamas, jis yra ar jo nėra turbūt didelio skirtumo nesudarytų. Kita vertus garso efektai ir "voice actors" darbas nepakartojami ir Please! Teacher suteikiantys daugiau realistiškumo. Vienas dalykas kuris dažnai sugadindavo visą anime sukurtą nuotaiką, yra pastovus "now I will accelerate forward" ir panašaus "crap" kartojimas.

Ir pabaigai, pasakysiu ko nenorėjau sakyti anksčiau. Paimkime eilinį hentai, išmeskime visas pron scenas, padailinkime piešimą, puikiai apdirbkime garsą, viską apvyniokime eiliniu ecchi anime "popiereliu" ir gausime kažką panašaus į Please! seriją.</P>

http://i6.photobucket.com/albums/y248/Kazius/animezona/onegai1.jpg http://i6.photobucket.com/albums/y248/Kazius/animezona/onegai3.jpg
http://i6.photobucket.com/albums/y248/Kazius/animezona/onegai2.jpg http://i6.photobucket.com/albums/y248/Kazius/animezona/onegai4.jpg

Parsisiuntimui: eMule (http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=16&expandall=1) | BT (http://boxtorrents.com/details.php?id=10822)
<p align=justify>Rodykle:
Auksčiau paimta citata ["All guys are fanboys"] iš MegaTokyo (http://www.megatokyo.com), kuri tiesiogiai [ir kiek pajuokiančiai] pasako, kad visi vaikinai mėgsta kawaii merginas.
"Please!" serija, yra bendras pavadinimas: Onegai Teacher aka Please! Teacher aka Please! One ir Onegai Twins aka Please! Twins aka Please! two anime.</p></td></tr></table>

Mamimi
2005-03-21, 13:17
hah, Mamimi dabar rezia savo nuomone apie visus matytus anime :cool:
Na, OT man is pradziu pasirode visai mielas komedijinis ecchi, ziurejosi gana lengvai. Taciau, paziuirejus paskutine serija, iskilo klausimas: kuriu galu jie rode tas 10 seriju, kur Kei ir Mizuho vienas del kito svaigsta? parodytu tik kaip susituokia, praleistu ta visa tempima - svaigima, tada rodytu nuo tos vietos kaip jie issiskiria, ir butu yay anime :fifi: ir dar galetu visas serijas padaryt paskutines serijos stilium, aka very ecchi :D
laukiu malku...

sielasekys
2006-01-08, 09:06
pagaliau paziurejau seniai norejau:)

geras anime 5 daviau, labai patiko, ir veikejai ir iigarsinimas and so on, pirma kart visa perziurejau nieko pasirode, antra kart prisigeriau vyno paziurejau ir net uzsiparinau :hmm:
labai geras laabai...

aisku yra, yra tikrai fun momentu... ir apskritai, kazkaip jau tiek tu anime maciau kur visi pjaustosi, kapojasi, saudosi, paskui atskleidzia dar daugiau galiu ir daro ta pati tik daug greiciau... vat nezinau paziurejau as tokiu anime na onegai teacher ir he is my master, ir kazkaip atsigauvau, nors he is my master visiskai vidutinis.

Ojisama
2006-01-08, 16:34
Nezinau :huh: gal delto kad nesu ecchi megejas sitas animas man nepatiko. Zinoma is sio zanro negalima daug reikalauti, bet tokio apsurdisko scenarijaus dar reikia paieskoti. Pagrindinei veikejai atrodo kaip padaryti pagal sablona: akiniuotas keistuolis, suaugusi merga kuri nekontoliuoja savo emociju ir seip neturi smegenu, beviltiskai isimilejusi klases pirmune, kelios kvailos drauges kurios visada atsiranda nevietoja ir nelaiku. Na ir zinoma vis tospacios simtus kartu matytos ecchi situacijos.
P.S. cia grynai mano asmenine nuomone

Blood_Wolf
2007-04-09, 20:34
Sis anime butu tikrai vertas 5balu jei ne tas pasamones pasaulis i kuri patenki del "stand still" sitos vietoj jau kurejai perdejo:hmm:

Kure
2007-06-30, 12:33
Nu man sejp patiko labaj labaj!Cool :)Tikraj vertas 5 tasku!:)Tik...as nesuprantu kaj tas bernas Key ar kajp ten jis sirgo 3metus stand still ir kajp jo kunas neaugo??? :?

Bardakas
2007-06-30, 19:38
Na šitą drąsiai vadinu echii klasika, nepaisant, kad nėra toks jau ir senas, visgi visiems žinomas gerai ir daugelio matytas, arba privalo būt pamatytas (kaip ir koks Love Hina) ;)

steiner
2007-10-21, 19:32
na geras anime.Pats pirmas mano ziuretas anime (neskaitant lietuvoje rodytu dbz fma ir t.t)

Vienuolis
2007-10-21, 20:13
na geras anime.Pats pirmas mano ziuretas anime (neskaitant lietuvoje rodytu dbz fma ir t.t)

Jai šita patiko būtinai peržiūrėk "Onegai Twins" jis irgi sukurtas pagal "Please" projektą ;)

Kure
2007-10-22, 12:56
Tiesa pasakius man Onegai Teacher daug labiau patiko nej Onegai Twins nu nz ziuret Onegai Twins galima,bet jokio ispudzio man nepaliko...

DarkNazi
2007-11-02, 02:59
šitas anime man tikrai patiko ir paliko gera įspūdy. Duodu 5 taškus:)
Nors galėjo visos dalys būt panašesnes į paskutine serija(ova):)

Vienuolis
2007-11-02, 13:45
šitas anime man tikrai patiko ir paliko gera įspūdy. Duodu 5 taškus:)
Nors galėjo visos dalys būt panašesnes į paskutine serija(ova):)

Jai taip būtu tai būtu ne ecchi, o hentai :D

Killerbee
2007-11-20, 20:57
Suduks ant pagaliuko....:D
Labai ziauriai primine Green Green. Gal del lievo pieshimo.:D Labai prajuokino koma, kurioje net brendimas sustoja.:haha: Ir seip settingas daug labiau tinka hentajui nei anime. Irgi kaip GG. Kvaili dialogai ir personazai. Kvailas siuzetas ir seip...... 5 balai ir tik uz tai kad praziurejau. Va ova puse velnio. Yra daug geresniu hareminiu serialu. O jei nori normalesnes romatikos geriau ziuret shoujo.

Evil_of_Darknesz
2007-11-21, 04:20
:mad: Tai ka Killerbee nepatinka ateiviu meile, nesveikiems zemieciams(as turiu galvoje tuos kominius) :D :confused: :mad:

Killerbee
2007-11-21, 07:26
:mad: Tai ka Killerbee nepatinka ateiviu meile, nesveikiems zemieciams(as turiu galvoje tuos kominius) :D :confused: :mad:

Man ten isvis mazai kas patiko. Tiesiog ecchi mane nesugundysi...:)

redragon
2007-12-04, 20:12
http://www.animeparty.info/database/onegai_teacher.php
Dalinai išverstas į LT kalbą

FainaruFantaji
2008-01-24, 22:10
Tiesiog labai, labai patiko, 4/5 vien del to, kad Hyosuke man labiau patiko uz Kei ;/

antixonLT
2008-01-26, 08:54
kaj as ziurejau man taj visaj patiko.... :D

GreatSin
2008-01-26, 15:57
nu man visi patiko daug apie gyvenima pamoko.

rock-san
2008-04-09, 09:17
Pritatriu tai tikrai geras anime vienas mano megiamiausiu ir vienas pirmuju kai ji ziurejau as taiv zvengiau kad net is kedes galejai iskrist ..respect ^.^

kardis
2008-06-28, 06:12
As tai neradau geresnio animes uz sita jei kas turi dar pasiulimu kokia paziuret kad butu romace draba comedy dekociau parasykit i PM

http://img362.imageshack.us/my.php?image=bannerqh3.jpg

krapija
2008-06-28, 11:01
seniai žiūrėtas ir tikrai patiko. smagiai susižiūrėjo, net greit rodos peržiūrėjau visą, bet už twins tikrai geresnis. nors echio nekenčiu, bet šitam man nelabai smarkus buvo jis :D

Бегущий пони
2008-08-17, 02:10
Labai patiko,pamačiau daug meilės scenų..o tai būtent tai,ką ir norėjau išvyst šiame anime.Misuzu pritriankianti,su tokią mokytoją ir aš beje neatsisakyčiau slapto romano :p.Gal OVA net labiau už patį TV patiko.Ecchi visai netrukdė,ne tiek daug jo ir pamačiau,kad tai paveiktų į bendra įspūdį.Išvys ecchi man niekada nebuna problema..visad žinau,kad pamatysiu pantsu,breasts,raudonojimus..ir nieko prieš neturiu.

Mangamanas
2008-08-23, 22:34
mano megsamiausias :)

sakura445
2008-08-24, 09:28
Nors ir nesu ecchi gerbėja,bet šis anime man patiko:)

slicKrox
2008-08-26, 09:38
Suduks ant pagaliuko....:D
Labai ziauriai primine Green Green. Gal del lievo pieshimo.:D Labai prajuokino koma, kurioje net brendimas sustoja.:haha: Ir seip settingas daug labiau tinka hentajui nei anime. Irgi kaip GG. Kvaili dialogai ir personazai. Kvailas siuzetas ir seip...... 5 balai ir tik uz tai kad praziurejau. Va ova puse velnio. Yra daug geresniu hareminiu serialu. O jei nori normalesnes romatikos geriau ziuret shoujo.
Kas liečia Green Green, tai nžnau, nes nesu matęs, bet dėl visko kito tai 100% pritariu. Įdėja nors ir nėra nauja, bet įdomi, taip atrodė iš pradžių, šiek tiek priminė filmą "Mano Žmona Ateivė" (O gal, "Mano Mama Ateivė"). Iš pirmo epizodo maniau tikrai bus kažkas neįprasto ir juokingo, bet teko labai nusivilti, nes kaip Killerbee ir minėjo, veikėjai labai neįdomus, nobuodus ir dialogai kvaili, nors tai ir komedija, bet tai nepadėjo. 5/10

Mangamanas
2008-08-26, 09:42
5 taskai be zodziu , bet :) ka pasakius apie si anime , jis yra dieviskas :) bet jau man "| tj va perziurejes ji tapau anime gerbeju :) respectas ONEGAI TEACHER :)

Audriukas
2008-09-01, 20:02
Geriausias anime kokį esu matęs geriau net už SONGOKĄ :S Man jis taip patiko, kad net antra para iš eilės kaip prisimenu visą jį ir jo pamokas kaip nereikia būt užsisklendusiam ir reikia judėti į priekį :) Todėl skyriau 5/5 taškus Žinoma labai patiko 12 serija kai jis pabunda iš to vadinamo berods "teitai" ir kai tenai jam ta mokytoja primena , kad jie susituoks ir pan. buvo smagu žiūrėt, o kai ėjo į mokyklą ir rado tuos Poochy pagaliukus :D Apsiverkė, net pats susigraudinau buvo labai graži vieta nors man :)

Ai pamiršau dar paminėti apie Onegai Twins tai visai įdomu, žinoma ne taip kaip per Onegai Teacher bet kadangi antras sezonas kaip nepažiūrėsi galėtų būt ir daugiau jų :)

Nismo
2008-10-27, 18:04
labai geras anime :D ptiko labai.

mants
2008-11-05, 18:23
vienas is nedaugelio man patikusiu anime:malda::cat22: :cat1: kiek ziurejau dar neatsibodo

SataNa
2008-11-05, 19:20
patiko 4/5. Nepatiko main heroe ačkarikas nuo pačios pradžios visą laiką, užtat blondinas buvo kietas :D

Aivaras
2008-11-05, 19:47
5/5 noreciau tokia istorija patirt su savo muzikos mokytoja ^^

inge
2008-12-29, 20:37
Patiko :cat6:

tomaz222
2009-02-04, 12:24
Geras animas, echi gana subtilus, ir tik ten kur reikia.Paliko nemazai laiko apmastymams, duodu 5/5 ;)

shyliz
2009-03-01, 19:51
Sis labai geras anime , patariu paziuret kas nemate ir megsta romantika ;DD

AnimeFreak
2009-04-18, 11:04
Na o man sis anime nepatiko.Nuobodziausias mano matytas anime. Ir pagrindinis veikejas nepatiko. Labai sunkiai ziurejosi, stebiuosi,kad isvis baigiau. :cat23:

Mendeks
2009-04-18, 12:37
geras anime pilnas juoko ir tokia idomi istorija kaip mokija su savo mokinuku susituoke :D ir nesvarbu kad ji ateive :D bet anime geras patiko man ir piesimas buvo visai geras :D

Piano4rest
2009-04-18, 13:51
Patiko patiko patiko. Gal ir kvailokas anime, bet tikrai buvo daug vietu kurios priverte nusijuokti.

zeke
2009-04-18, 14:36
Patiko patiko patiko. Gal ir kvailokas anime, bet tikrai buvo daug vietu kurios priverte nusijuokti.

O man jis neatrodo kvailokas. Na gal cia del to kad kiekvienas viska vis kitaip suprantam :).
Taciau sis anime man vis dar vienas is geresniu. Megstu butent tokio tipo animus :cat1:.

Hikari_
2009-05-24, 19:30
Dropinau po keliu seriju.. Nezinau, gal del to kad man echi nelabai patinka, o gal del to kad istorija nesuzavejo, Ir gal net del to kad tas Kei nepatinka.. galejo ji normalesni padaryt:fifi:

zeke
2009-05-24, 20:04
Dropinau po keliu seriju.. Nezinau, gal del to kad man echi nelabai patinka, o gal del to kad istorija nesuzavejo, Ir gal net del to kad tas Kei nepatinka.. galejo ji normalesni padaryt:fifi:

Tame ir įdomumas kad jis kiek žemesnis už teacher :D

AKUJI-SAN
2009-05-24, 20:45
Onegai Twins daug geresnis.

Iš Onegai Teatcher tik tos dvi loli patiko-mokytojos sesuo ir ta kur ta pačia liga sirgo.

denix2
2009-05-24, 20:57
Kiekvienas turi savo nuomone, bet man šis anime labai patiko.

karolisvis
2009-05-25, 21:00
Gerulis luzau ziuredamas patariu comedy ir romanse megejams visiem paziuret ^^

Mealxnea
2009-06-24, 20:42
shis anime man paliko gera yspudy,,su gera juoko doze;]

Sagara
2009-07-23, 13:05
Pritariu! Anime tikrai neblogas! Romance + comedy.. Vėliau išvis kurioziškos situacijos būna ;D

Nepas
2009-07-26, 18:19
Onegai Teacher... As tai kazkada maciau tai pries kokius 2-3 metus, bet tik openingus ir panasiai.
Bet kai as tai pamaciau neseniai visa...
Man laikas sustojo kartu su anime.:love::D:D

Gaila kad nera sio anime tesinio:cry:
(onegai twins as neuzskaitau kaip sios serijos dalimi, dvyniai mane pykina:sick:)

Jei lieptu Onegai teacher ivertinti desimtbale sistema, duociau 11/10

Augis24
2010-05-16, 20:20
Super anime!!! :kawaii: dramos ir meiles buvo apstu jame, net nekalbu apie komedija... Nei kartelio nenukrypo akys kazkur kitur ir tiesiog net nebezinau ka pakomentuot. Tiesiog super! nemaciau tokio senai.... :dausuose:

demoniacman666
2012-04-09, 16:00
Nu man čia galima sakyti savotiška klasika. :D Bent jau vekejus žinau iš žymiai seniau negu pamačiau šitą anime. Turbūt būtų sunku suskaičiuoti visus skaitytus ir matytus doujin su mūsų porele. Tad iš anime tikėjausi šiek tiek daugiau nešvankybių, nu bet kagi padarysi, ne tas formatas... O šiaip kaip anime tai patiko net labai. Pirma nors bachurui ir turiu nemažai priekaištų, bet visgi kiaušus jis turi, o tai didelis pliusas. Prie mokytojos prikibt išvis neturiu dėl ko. Netgi užknisantis mažosios sesers personažas čia labai nenervavo, nes visgi sakė gryną tiesą apie Kei-chana. Kas liečia piešimą bei muziką, tai tų laikų standartas, nieko jau nepadarysi. Siužetas netgi galima sakyti buvo ir netgi šiek tiek įdomus, tad žiūrėjosi gan lengvai. Žodžiu už nostalgiją bei gerą nuotaiką 5/5...