PDA

Žiūrėti pilną versiją : Urban-Rivals - The online MMO Trading Card Game

Dri3er
2009-06-23, 19:50
Tai visai idomus zaidimas su kortomis . Ji zaidzia daug lietuviu(nuo 12 iki 24 metu ). Jeigu tau nuobodu pradek zaisti si zaidima.
Cia galima nusipirkti kortas jas pakelti iki max levelio(pasikeicia ir paveikslelis)ir kariauti pries kitus. Galesi stoti i lietuviu klana pasiekes 17-18 lygi: Lt_united.

Linkas: http://www.Urban-Rivals.com (spausk Register and play now )

O jeigu tu losi si zaidima pasidalink savo nuomone apie ji ir kortas
[EDIT] bei mestelkite mane i draugus. Nickas: Dri3er

DoubleR
2009-08-24, 16:17
Jau einu regintis xD Metuosi i draugus... Jei patiks dasikelsiu ir iki 17-18 lvl'o xD

Original_Prankster
2009-08-24, 16:25
Žaidžiau kažkada, išpradžių gan įdomu, bet kuo daugiau pralaimi, tuo neįdomiau daros, o pralaimi dažnai, nes dauguma žmonių už pinigus krūtesnes kortas perka. Bent jau taip anksčiau buvo.

Baka
2009-08-25, 01:33
Kaiptik neseniai pradejau losti, tai pirma diena kai viskas nauja buvo visai faina, bet paskui kazkaip truputi nublanko viskas.
Beto durniausia, kad priesininku parinkimo sistema truputi tupa imho. Mat parenka priesininka ne pagal leveli o rodos randomu is kanale esanciu. Tai kai pakliuni su vos ne dvigubai didesnio levelio priesininku tai jo krutas kortas vos su 12 piliuliu atmust pavyksta, o kas po to? Nebent pakliuna totalus noobai, tai zergu gal ka ir pavyksta padaryt tada, bet retas atvejis, labai retas.
O siaip nemanau jog verta uz realius pinigus neperkant ten kortu lost, mat laiko investuot i pinigu ir tu kreditu farminima reik gan daug, tai geriau jau kazka kito nuveikt tbh. :kiss:

DoubleR
2009-08-25, 08:27
Žaidžiau kažkada, išpradžių gan įdomu, bet kuo daugiau pralaimi, tuo neįdomiau daros, o pralaimi dažnai, nes dauguma žmonių už pinigus krūtesnes kortas perka. Bent jau taip anksčiau buvo.

Taip ir dabar tas pats.... :banana:

Sloth
2009-08-25, 15:55
Žaidžiu apie metus ( su ilgom pertraukom ), šiuo metu apie mėnesį nežaidžiau. nickas - SlothsraX . Dėl donatinimo, tai tiesa, kad už pinigus galima gerą decką susikurt, bet jei turi kantrybės ir proto, gali įveikt ir stipriausias kalades. Patarimas tiems, kurie neprasimušę dar - žaiskit daily tournaments vien dėl credito, per dvi dienas galima surinkt creditų ant 3 kortų pakuotės. O šiaip, kaip sakė, tai greit atsibosta, jei žaidi paprastai, bet kai užsikabini ant ELO turnyrų, tai būna šakės :D mano ELO rekordas 1390~ esu kelis kartus buvęs tarp top 100. Dieniniuose turnyruose visada patenku bent į top 80. Jei reiks patarimo, galit klaust, bet kortų nedalinu :P

Miglaja
2009-08-25, 17:16
Ką tik užsireginau...dar nevisai man aišku, kaip čia reikia žaist.....Mano nickas: Miglaja

daumis1992
2009-08-25, 17:33
Gan geras zaidimas pradejau zaisti si zaidima sia vasara po dvieju metu pertraukos tai daug naujo,bet kai kas nepasikeite jei daug zaisi greit atsibos na bent man jau taip su siuo zaidimu.O del kortu pirkimo tai nebtina pats dar nei kart neleidau pinigu ant kortu o aplosiu dauguma.Siaip si zaidima labiau manau megtu strategistai,nes turi numatyti visus priesininko iejimus nuo pirmo pradzios.

Dri3er
2009-08-27, 09:31
Gan geras zaidimas pradejau zaisti si zaidima sia vasara po dvieju metu pertraukos tai daug naujo,bet kai kas nepasikeite jei daug zaisi greit atsibos na bent man jau taip su siuo zaidimu.O del kortu pirkimo tai nebtina pats dar nei kart neleidau pinigu ant kortu o aplosiu dauguma.Siaip si zaidima labiau manau megtu strategistai,nes turi numatyti visus priesininko iejimus nuo pirmo pradzios.

Visiskai tau pritariu.

@Topic: kas zino, kas nezino bet jau yra baskelbtos dvi naujos Cr (collector) kortos. Tai Alec is Rescue ir Terry is All Stars. Jos taps Cr kortomis paskutin sio menesio diena. Dabar jas galima gauni nebent shop'e, nes markete ju pardavinejimai uzdaryti. Kai jie taps Cr negalesi ju jau gauti shop'e nebent marteke, bet ju kaina labai iskils Alec gali buti virs 100k (buvo 22k), o terry virs 5k ( buvo 0.1k).
Man pasiseke, kad turiu juo abu:)

mariux9998
2009-08-27, 09:56
Ir aš lošiu, jau lygtais, 4-a diena. Visai nieko, tik labai lievos kortos pradžioj. Kokį patartumėt geresnį klaną (kortų), kuris suteiktų neblogų savybių?

Dri3er
2009-08-27, 11:34
Ir aš lošiu, jau lygtais, 4-a diena. Visai nieko, tik labai lievos kortos pradžioj. Kokį patartumėt geresnį klaną (kortų), kuris suteiktų neblogų savybių?

as pradejau nuo Bangers, bet siulau tau Rescue klana, jis vienas geriausiu klnu suo juo galima lengvai gauti 1300+ Elo bei turnyruose imti aukstas vietas.:sup:

Edit: ir dar viena dalyka norejau priminti, kad rytoj bus isleistos 4 naujos kortos, apie 12:00 musu laiku.

Sloth
2009-08-27, 11:41
as pradejau nuo Bangers, bet siulau tau Rescue klana, jis vienas geriausiu klnu suo juo galima lengvai gauti 1300+ Elo bei turnyruose imti aukstas vietas.:sup:

Edit: ir dar viena dalyka norejau priminti, kad rytoj bus isleistos 4 naujos kortos, apie 12:00 musu laiku.

Heh, antrinu dėl Rescue pradžiai, mano mėgstamiausias klanas, turiu visas jų kortas. Dabar išvis geras laikas naujokui pradėt žaist, nes po cr paskelbimo visų kortų kainos labai smarkiai krinta, tai ypač pasijautė rescue. Anksčiau rescue buvo pats brangiausias klanas, net 7 kortos kainavo virš 3k, kai kituose klanuose tokių būdavo max 4.

Gaila pusbrolis durnas, pasiskolino mano 8 rescue kortas stipriausias ( marco, kerry, steve, hax, aurora ir pan...) ir gavo bana, tai dbr reikės mėnesio, kol galės gražint ;/ O be tų kortų nebeišeina ownint Dailiuose

mariux9998
2009-08-27, 13:18
O tai kokius veikėjus iš Rescue klano patartumėt, kad jau su jom būtų galima normaliai nuveikti?

Sloth
2009-08-27, 13:39
Priklauso nuo tavo biudžeto, šiaip mano daily turnyrų deckas yra toks : alec, marco, anita, elvira, kerry, steve, lea, slyde . Čia sakyčiau perfect variantas, bet pradinukui perdaug brangus, pradžiai tau siūlyčiau : slyde, glosh, larry, joana, suzie. Priklausomai nuo to, kur norėsi žaisti, jei dieniniuose turnyruose (daily) tuomet siūlau taupyt ant kerry, marco, lea, steve, anita. Jei ELO (profesionalų lyga, sunkus ir daug mąstymo reikalaujantis žaidimas), tuomet taupyk ant sledge/aurora, elvira, anita, steve, lea, kerry.

O čia rescue kortos, kurios yra būtinos kiekvienam decke : steve/slyde, kerry, elvira, lea. Visos kitos derinamos prie decko paskirties ir biudžeto. Jei nori ELO power decko, tuomet imi joana, kerry, elvira, lea, steve, sledge, glosh ir larry kaip pvz. Šiaip ELO aš naudoju life manipulation buildą : aurora, kerry, steve, slyde, anita, lea, elvira, joana.

mariux9998
2009-08-27, 14:00
Priklauso nuo tavo biudžeto, šiaip mano daily turnyrų deckas yra toks : alec, marco, anita, elvira, kerry, steve, lea, slyde . Čia sakyčiau perfect variantas, bet pradinukui perdaug brangus, pradžiai tau siūlyčiau : slyde, glosh, larry, joana, suzie. Priklausomai nuo to, kur norėsi žaisti, jei dieniniuose turnyruose (daily) tuomet siūlau taupyt ant kerry, marco, lea, steve, anita. Jei ELO (profesionalų lyga, sunkus ir daug mąstymo reikalaujantis žaidimas), tuomet taupyk ant sledge/aurora, elvira, anita, steve, lea, kerry.

O čia rescue kortos, kurios yra būtinos kiekvienam decke : steve/slyde, kerry, elvira, lea. Visos kitos derinamos prie decko paskirties ir biudžeto. Jei nori ELO power decko, tuomet imi joana, kerry, elvira, lea, steve, sledge, glosh ir larry kaip pvz. Šiaip ELO aš naudoju life manipulation buildą : aurora, kerry, steve, slyde, anita, lea, elvira, joana.
Thanks, man, pradėsiu nuo : slyde, glosh, larry, joana, suzie, kerry, elvira ir lea.
O jau ant ELO kaip nors susitaupysiu iš dieninių turnyrų.

Dri3er
2009-08-27, 14:57
dabar man kyla klausimas is kuriu klanu naujos 4 kortos iseis?
MANAU kad viena is ju turetu buti is PIRANAS klano.

Patarimas: kai isleis naujas kortas patariu ju kokias 3-4 savaites nepirkti, nes ju kaina labai nukrenta.(kai isleidimo diena isleido nauja klana ir buvo viena korta verta 18k. po kokio menesio ta korta jau vos siema 2k.)

varnass
2009-08-27, 17:39
geriau uz visus travianus ir mybrutes dar nelabai uzkabino ,bet turetu patikt

Sloth
2009-08-27, 18:49
Lengvas biznis greitam pinigų sukimui - pasilikit creditus iki naujų kortų išleidimo, tada imkit new blood packą, jei pasiseks ir bent viena korta gausit iš naujų, tai galima sakyti 7k kišenėj - ir čia tik iš vienos kortos. Creditus rinkti yra labai lengva, jei daug laiko praleidžiat prie pc, nes užtenka turnyre patekt į pirmąjį trečdalį pagal taškus, kad gautumėt creditą, dažniausiai tam užtenka apie 100 taškų, kas man kainuoja ~6-7 kovas. Per parą taip galima pasidaryti 12 creditų + 600 clintzų ( čia maksimaliai, primetant, kad skirsit bent 20min kas antrą valandą). Žaidžiant ELO, vien už surinkimą 1300 taškų gauni 10 creditų, iki 1300 užkopti yra labai lengva. Anksčiau, kai žaisdavau aktyviai į savaitę pasidarydavau 20 creditų be problemų.
Kitas biznis - spekuliavimas turguje. Daug kas, neturėdami kantrybes kortas stumdo ant 500 ar netgi 1000 pigiau, tu tas kortas superki, užmeti normalią kainą - vuolia, 500clintz pliusas nuo vienos kortos. Anksčiau spekuliuodavau dideliais kiekiais, tai į parą be problemų pasidarydavau 3000 ir daugiau clintzų, bet šitam bizniukui reik pradinio kapitalo, kurio šiuo metu neturiu. Dar vienas dalykas, jei turit greitą intiką ( ta prasme, labai greitą ) refreshinkit pirmą turgaus puslapį, ten dažnai brangias kortas noobai užmeta už ~100 clintzų. Vienas klanietis taip nusipirko net 2 cr kortas. Gaila, kad mano netas refreshina ~5sekundes, tai taip daryt neišeina :/ Dar spekuliuoti labai apsimoka kortomis, kurios būna baninamos ELO režime. Tarkim koks Dorianas baninamas kas antrą savaitę : bano savaitę jo kaina būna ~5000, savaitę, kai jis atbaninamas iškarto kyla iki ~6000. Taigi, superki kortas, kai jos užbanintos, parduodi, kai atbaninamos - lengvas biznis.
Daily tournament tipsai nežinantiems. Daily turnyruose visada dominuoja klanai, kurių bonusas attack manipulation - sakrohm, rescue, montana, uppers, sentinel, junkz. Stipriausi - Uppers ir montana, bet norint susikurti gerą daily tournament decką reikia daug lėšų, nes upperiams būtinos tokios kortos, kaip : jackie, zatman. O norint dominuoti su montana : Lyse Teria Cr ir Vickie Cr. Taigi, idealus variantas pradinukui - rescue. Toliau, decką geriausia darytis 26 žvaigždučių ir žaisti T2 kambaryje. Kodėl? Ogi todėl, kad kuo didesnis skirtumas tarp tavo ir varžovo žvaigždučių skaičiaus, tuo daugiau taškų tu uždirbsi. Tarkim, jei tavo visos kortos yra 3 žvaigždučių, o varžovo 5, ir tu laimi, tuomet uždirbsi minimum 30 taškų, bet jeigu pas tave visos 5 žvaigždučių, o pas varžovą 3, tai net pergalės atveju tegausi ~13 taškų. Kiti tipsai - jei įkerti K.O , ir tau lieka piliulių, tai už kiekvieną likusią piliulę duoda po 2 taškus, todėl visada pravartu pasilikti vieną kitą pill. Jei pamatot stiprų varžovą, net nebandykite kovoti, meskit betkokias kortas su 0 pills, kad tik jis greičiau laimėtų, nes laikas labai svarbus.

Žodžiu, biški daug prirašiau, bet tuo šis žaidimas ir žavi - jis labai platus, galima ilgai kalbėti apie įvairias strategijas ir taktikas, žaidžia daug žaidėtų, turguje pasirinkimas milžiniškas ( savotiškos ekonomikos ir spekuliavimo pamokėlės ). Beto, žaidimas tikrai greitu metu nežada numirti, nes kūrėjai deda labai didelias pastangas jam palaikyti - nuolat kuriamos naujos kortos, nauji klanai, rengiami turnyrai ir pan :)

P.S Sėkmės skaitant :D

Laarf
2009-08-27, 21:58
Katik ir as uzsiregistravau. Mano nickas Laarf. kas paskelbe savo nickus, priaddinau i friendlista, gal kadanors pravers/ :)

Dri3er
2009-08-28, 12:29
pranesu, kad jau isejo keturios naujos kortos.

Laarf
2009-08-28, 17:21
tuose daily turnyruose galetu padaryt kad kovotu +-5lvl skirtume, arba bent +-10. nes atsibodo, vis gaunu priesininka +30lvl su geru decku, tai kaip naujokui pries toki imanoma laimet...

mariux9998
2009-08-28, 18:00
tuose daily turnyruose galetu padaryt kad kovotu +-5lvl skirtume, arba bent +-10. nes atsibodo, vis gaunu priesininka +30lvl su geru decku, tai kaip naujokui pries toki imanoma laimet...

Pff, aš, būdamas 9 lvl patvarkiau 53 lvl kažkokį iš Estijos. Tiesiog reikia savim pasitikėti, tie leveliai - niekas skaityk, tik nustato, į kurį kambarį gali eiti.

Baka
2009-08-28, 18:10
Na ten tiesiog blefavimas ir laukimas kol varzovas padarys klaida.
Aisku deckas turi daug itakos, bet jei nors viena prastesne korta decke yra tai labai tiketina jog imanoma laimet.:kiss:

Laarf
2009-08-28, 19:07
Pff, aš, būdamas 9 lvl patvarkiau 53 lvl kažkokį iš Estijos. Tiesiog reikia savim pasitikėti, tie leveliai - niekas skaityk, tik nustato, į kurį kambarį gali eiti.

na jau. pasitaiko kad paemu 60lvl zaidejus. bet nuo levelio tikrai priklauso. pvz pinigu kiekis, ir tada galimybe isigyti geresnes kortas.