PDA

Žiūrėti pilną versiją : Samurai Deeper Kyo

StaR{BooM}
2004-06-15, 16:20
<table width=760><tr><td><div align=justify>
Samurai Deeper Kyo

http://www.ipix.lt/images.php/i2996_111521.jpg
@AniDB (http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=86) || @ANN (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1133) || @AnimeNFO (http://www.animenfo.com/animetitle,933,mplzhx,samurai_deeper_.html)

Metai: 2002
Žanrai: Action, Historical, Samurai, Demons, Fantasy
Studijos: Studio DEEN (http://www.animenfo.com/animestudio,34,txpjhn,studio_deen.html)
Oficialus puslapis (Jp) (http://www.starchild.co.jp/special/kyo/)
Oficialus psulapis (En) (http://www.samuraideeperkyo.us/)
Panašūs anime: Anime-Planet (http://www.anime-planet.com/anirec/187.html)
Serijų: 26

Apie siužetą:
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;1600 metais Sekigahara mūšyje Kyoshiro Mibu (paslaptingojo ir galingiauso klano atsovas) ir "Demon Eyes" Kyo (legendinis 1000 - čio žmonių skerdikas) susidūrė akis į akį. Abu kovotojai dingo, kai pasplatingasis meteoras krenkėsi į kovos lauką. Praėjus 4 metams jis pasirodo miško keliuke, Kyoshiro keliavo kaip paprastas vaistų prekiautojas. Jį sugavo Yuya Shiina, nusikalteliu medžiotoja. Nespėjus jiem sulaukti nakties juos užpuolė nežima butybė, kuri Kyoshiro vadino "Demon Eyes" Kyo, Shiina ir pats vaikinukas to negalėjo suprasti, bet užpuolikas neklydo, perženges padorumo ribas priešininkas pažadino "Demon Eyes" Kyo, uždarytą Kyoshyru Mibu kūne.

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Viso anime varomoji jėga yra Demon Eyes Kyo siekis: nužudyti Kyoshyru Mibu. Atrodytu neįmanoma. Tačiau sužinojas, kad jo kūnas yra užšaldytas ir paslėptas, jis nori surasti savo kūna ir taip vėl susikauti su Kyoshyru. Jiem skersai kelio pastoviai stoja nelabieji, kurie atsirado po meteorito nukritimo, kovoti su jais padeda ne tik Kyo neapsakoma jėga, bet ir Muramasa kardas.

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Muramasa Mibu klano vienas iš seniūnų ir kalvis nukaldinęs ginklą, keikviena Murasam'os kara nukadavo po ginkla, kurie buvo unikalus ir nepakartojami. Apjungus visus Murasama giminės nukaltus ginklus (5 kartos - 5 ginklai) gaunasi ginklas, turintis neapsakomą galią.

Pagrindiniai veikejai:

Demon Eyes Kyo - "1000 - čio žmonių žudikas", siekiantis būti geriausiu.
Kyoshyru Mibu - Mibu klano narys, sau lygiu neturintis kovotojas, trokštantis taikos.
Yuya Shiina - mergina, ieškanti samurajaus su kryžiumi ant nugaros.
Sanada Yukimura - Tokugawa šeimos priešininkas.
Sasuke - trumpojo kardo (katana sword) savininkas ir ištikimas Sanada Yukimura'i.
Benitora - Tokugawa šeimoas narys.
Migeira - vienintelis kuris žinojo ginklų paslaptį ne iš Mibu klano

http://www.ipix.lt/images.php/i2997_2.JPG http://www.ipix.lt/images.php/i2998_1.JPG

Download: BT (http://www.the-easy-tiger.net/)</td></tr></table>

Karakurt
2004-06-15, 21:12
o vat sitas kaip ne keista paliko gera yspudy. nors paskutine serija ir bugova mano gava bet seip net labiai neblogai ziurisi

Karakurt
2004-06-15, 21:15
pamirsau paminet kad animacija grazi

StaR{BooM}
2004-06-15, 22:38
aga animacija tikrai viena is geresniu, bet visas idomumas dar tame kad visi musiai istikro buvo :) o tas pagrindinis, tai bene didziausias koks yra buves Japonijo

animefreak
2005-01-26, 08:49
Samurai Deeper Kyo tai 26 serijos, apie 9 valandas, smegenu skausmo :rant: . Gera grafika be siuzeto, charakteriu ..... Vienzo net ranka nesudrebejo kai prireike vietos harde. Si anime gali lygintis su tokiais "Royal peace of shit" kaip Shaman King, Scrapped Princess, Avenger, Moon Princess ... Zinoma kas nesat mate sios animes neklausykit mano sapalioniu, paziurekit, gal visdelto jums pasirodys kad tai visu laiku geriausias sedevras ;)

DJ
2005-01-26, 09:11
Samurai Deeper Kyo tai 26 serijos, apie 9 valandas, smegenu skausmo :rant: . Gera grafika be siuzeto, charakteriu ..... Vienzo net ranka nesudrebejo kai prireike vietos harde. Si anime gali lygintis su tokiais "Royal peace of shit" kaip Shaman King, Scrapped Princess, Avenger, Moon Princess ... Zinoma kas nesat mate sios animes neklausykit mano sapalioniu, paziurekit, gal visdelto jums pasirodys kad tai visu laiku geriausias sedevras ;)
kas yra "charakteris"?
ar jus taip ilgai sėdėjot prie kompiuterio, kad net pamiršot gimtąją lietuvių kalbą?

zio
2005-01-26, 10:06
turejo minty "asmenybiu" Dj, nors tiesa sakant pas mumis ir mokytojai kaikurie sakydavo charakteris ( character). Man te nemaishos :>

StaR{BooM}
2005-01-26, 10:11

nu čia tavo asmeninė nuomonė, norečiau tau patinkančių anime listą pamatyti :cool:
+ labai idomu linijinis siužetas tau = jokio siužeto ? :), tai kokia 85% anime pagal tave gaunasi neturi siužeto :dizzy:

DJ
2005-01-26, 10:57
turejo minty "asmenybiu" Dj, nors tiesa sakant pas mumis ir mokytojai kaikurie sakydavo charakteris ( character). Man te nemaishos :>
tada išversk man į anglų kalbą žodį "personažas".

animefreak
2005-01-26, 12:06
Jup DJ cia tu tiksliai pataikei "personazas" :neisitiki Sakoma ir protingiems pasitaiko :hmm: Noreciau issamiau paaiskinti kodel SDK man ne prie sirdies, bet nenoriu cia skiesti savo subjektyvios nuomones, kuria tik as gal ir suprasiu :)
Bet vienas atsiliepimas apie SDK man patiko "If you burn it, its worth the price of some cd-r`s. But really, go watch kenshin..."
Nu o kas liecia Kenshin TV serijas :fifi:

StaR{BooM}
2005-01-26, 12:49
Jup DJ cia tu tiksliai pataikei "personazas" :neisitiki Sakoma ir protingiems pasitaiko :hmm: Noreciau issamiau paaiskinti kodel SDK man ne prie sirdies, bet nenoriu cia skiesti savo subjektyvios nuomones, kuria tik as gal ir suprasiu :)
Bet vienas atsiliepimas apie SDK man patiko "If you burn it, its worth the price of some cd-r`s. But really, go watch kenshin..."
Nu o kas liecia Kenshin TV serijas :fifi:

Kenchin OVA :malda: (4OVA+2EXTRA)

animefreak
2005-01-26, 13:40
Kenchin OVA :malda: (4OVA+2EXTRA)

Jup :malda: Kenchin OVA

Dar visi Ghibli :malda: :kodama: filmai

zio
2005-01-26, 17:11
nus irgi tep pat gis : )

chia tipo Kenshinas susi geru siuzhetu O.o' ?

Mamimi
2005-03-20, 10:34
pritariu animefreak... SDK tikrai nera geras anime, net neprisiverciau viso perziuret. Vienintele stipri jo vieta - istorinis pagrindas ir piesimas. Siuzetas man pasirode neitikinantis, personazai - ne patys geriausi (demesio vertas tik Yukimura, su aiskiai tik savo charakteriu; netgi Kyoshiro charakteris ryskesnis nei Kyo), ir dar kiekvienos serijos siuzeta lengvai galima nuspet: jie eina, juos uzpuola Kenyou, Kyo padaro savo kirti (kaaaip jis vadinasi? :confused: ), viskas baigiasi laimingai, jie eina toliau...

nesuprantu, i kokias lankas jus nuklydot, bet kas liecia Kenshin - jei norit paziuret istorini anime, geriau ziurekit Kenshin, o ne SDK :cool:

animefreak
2005-03-22, 14:41
pritariu animefreak... SDK tikrai nera geras anime, net neprisiverciau viso perziuret. Vienintele stipri jo vieta - istorinis pagrindas ir piesimas. Siuzetas man pasirode neitikinantis, personazai - ne patys geriausi (demesio vertas tik Yukimura, su aiskiai tik savo charakteriu; netgi Kyoshiro charakteris ryskesnis nei Kyo), ir dar kiekvienos serijos siuzeta lengvai galima nuspet: jie eina, juos uzpuola Kenyou, Kyo padaro savo kirti (kaaaip jis vadinasi? :confused: ), viskas baigiasi laimingai, jie eina toliau...

nesuprantu, i kokias lankas jus nuklydot, bet kas liecia Kenshin - jei norit paziuret istorini anime, geriau ziurekit Kenshin, o ne SDK :cool:
O cia tai gerai argumentuota nuomone, as manau vienzo vienodai kaip ir tu :neisitiki
Bet ziuriu tau pasiseke labiau nei man SDK as perziurejau visa :rant:
O kirtis berods baigiasi zodziais "have u heard sound of my ass....." :confused: turbut taip ir vadinas

Mouse[ON]
2005-06-23, 01:06
Mamimi teisingi zodziai... perziurejau visa, bet nesupratau kas buvo, pabaiga nepatiko visiskai.

Tacumas
2005-07-08, 11:43
jo ir man. Bt kai pora seriju paziurejau tai lyg ir pradejo patikti :huh: , bet kai dar keleta pamaciau tai pasirode, kad tai visiskas SU***!!! Nesuprasi kas ten vyksta, kol nepaziuresi min. 5 serijas. O tada isaiskes kad tai nesamone. Gaila bus laiko, tikrai... :rant:

Sable
2005-11-11, 21:09
Siandien as cia visur nuomone reziu. Tai va: neapgalvotas anime! -_- Kazkaip ziuredamas ji pats nesusigaudziau kada tai mergai pradejo patikt Kyo. Visi tie klanai/seimos ir side story visokie. Emm na daugmaz aisku ka pasakyt nori bet vel gi iki galo visko nesupranti. O dar tos isdavystes vienu kitu, tai visai galva pameti. Zodziu nelabai patariu zet si anima. O ir kovos scenos 'khem' tokios siaip sau.

Karakurt
2005-11-19, 17:49
visvien nera prastas :) pabaigon gal kiek pagrybauja bet geresnis nei vidutinistai jau faktas

SolidSnake
2006-01-06, 21:55
Anime ne prastas bet ir daugiau negu 3 balai ish 5 nedociau ! Pabaiga tesiog shudas atleiskit uz zodzius! Mintis idomi,bet 2 karat to anime neziureciau! Galetu geriau jaigu pasistengtu!

Topgun
2006-06-15, 21:23
Wa sitas man gera ispudi :cool: tik ant paskutines serijos pagal mane pravalas kazkox :confused:

Youka
2006-06-17, 18:50
o man gi visai jis patiko.
paprastas toks, filosofijos ne per daugiausiai. priesai ne per baisiausi. bet neblogas, mano manymu.
as tai patariu pazet kaip kazka nelabai rimto ;)

SolidSnake
2006-06-17, 21:49
Youka Tavo patarti anime sukurti blondinems !!! o ne vyrams !!!

White
2006-07-21, 17:11
Neispudingas sis anime... Sunkiai labai ziurejosi.. Kartais nuo karto net pasiziuredavau, ar greit baigsis serija :) Antra karta tikrai nenoreciau ziureti

osiris
2006-08-03, 14:08
labai graziai nupiestas [bent jau man] ir siaip vertas demesio anime :}

Youka
2006-08-11, 15:40
Youka Tavo patarti anime sukurti blondinems !!! o ne vyrams !!!

Ne, tie animai, kuriuos ziuriu as, yra sukurti zmonem, o ne zverim!!

Sable
2006-08-11, 21:53
Youka Tavo patarti anime sukurti blondinems !!! o ne vyrams !!!Ne, tie animai, kuriuos ziuriu as, yra sukurti zmonem, o ne zverim!!
X) vos nenusiverciau nuo kedes bibliotekoj cia kai perskaiciau

nieko nepridursi. true, true..

kas del animo, tj cia teisingai sake, kad rimtam ziurejimui netinkamas, bet siaip smagiai prasiziuri, tik kad dbr tokio pobudzio vargu ar ziureciau

Shizuka
2006-08-19, 02:31
Po 4 seriju meciau. Kazkaip neuzkabino nei kiek. Neradau jokios priezasties ziureti toliau, pasirode visiska misraine :neisitiki

monoguruoshii
2006-10-29, 22:41
Puikus anime su idomiais charakteriais. Pradzia nuobodoka, bet viduryje lengva isigilinti. Asmeniskai man, Demon Eyes Kyo paliko nebloga ispudy kaip anime personazas/charakteris (kas kam), verta paziureti anime fanams kurie gerbe samurajus ir panasiai. Pabaiga gali nuliudinti jautriuosius, gal net pora asaru nubegs.

Temari
2006-12-06, 16:18
Ok, sito anime neziurejau, :) kiek pavyko, paklausiau soundtrack'o. Aoi no Requiem ir Love Deeper paliko ispudi, muzika nuostabi, ir Tsubokura's voice is amazing.
Visgi yra geresniu soundtrack'u, gal ne tokiu monotonisku, nors geresnio balso dar neradau :) linkiu paklausyt.

HajiHaji
2007-01-23, 11:15
neblogas anime, tik personazu kiek perdaug, pasimeciau ten visko eigoje kuris kuris...

Kurotani
2007-03-22, 23:32
Vat ka tik pabaigiau žiūrėti visus 26 ep (nepasakyčiau kad per tas 10val. man įsiskaudo galva:hmm: ).. Ir tiesa sakant negalėčiau pasakyti kad priieškojau labai daug minusų vienintelis būtų toks, kad pabaigai galėjo įnešti daugiau aiškumo ir padaryti apibrėžtesnę(tai išgveno Kyoshiro?- sprendžiant iš šukuosenos taip :D ) Kas liečia pagyrimų kategoriją, tai super! sugoiii!! Bent jau man asmeniškai(mačiau ir neigiamų kolegų atsiliepimų), tai labai gerą įspūdį palikęs anime, žanras puikiai atitiko mano skonį, piešimas geras, veikėjai taip pat turi savų pliusų, taigi apibendrinant: tikrai nenuvylė :w00t: Ir tas jo pagrindinis kirtis tikrai įdomus: "Mumijo jinporio satsujinken- mizuchi!"(sounds just smth like this:D )

p.s. Ar anime išleistas pagal visas manga dalis? ar ne ir galima tikėtis tęsinio? :huh:

siaubas01
2007-03-24, 11:55
dabar kaip tik šitą žiūri, visai neblogą įspūdį palieka. Žinoma istorija tai šiaip sau, bet kadangi nėra labai ilgas, tai žiūrisi gan smagiai.
PS. Aprašymas tai būtų visai neblogas, jei kas antrame žodyje po klaidą nebūtų ;)

Evil_of_Darknesz
2007-06-11, 18:17
:mad: As po kolkas mates kelias serijes, galiu pasakyti kad arba naruto buvo kuopijuotas nuo sito arba samurai deeper kyo kopijuotas nuo naruto, vienas charas ten su skirtingom akim ir kauke(grynas kakashis) poto dar vieno vardas sasuke(bet cia ne problema) :D siaip kovos neblogos, tik kad iskur tais laikais atsirado tokiu ginklu ir gi pasimeciau... :confused: jei bendrai anime neblogas :) :mad:

ph0rest
2007-06-11, 19:20
o man vat tas Tsubokura Yuiko - Aoi no Requiem ost patiko :fifi: bet pati anime ivertinnau 4. kazkaip neina isiminti visu personazu...

Egura
2007-06-11, 19:33
Anime vidutinis.... mano akimis žiūrint...

O manga Samurai deeper kyo tai man viena is labiausiai patikusiu, kai anime pasibaigė, manga dar ėjo... Buvo pasklidusios kalbos, kad paslaptingoji mangaka Kamijyo Akimine yra moteris, nežinau kiek čia tiesos...:P

RaiDex
2007-06-12, 19:47
Paziurejau ~7serijas ir tryniau.Animacija grazi bet viskas tuo uzsibaigia,kovos tai tik svyst su kardu kelis kartus,pamatai kazkokias nupriestas linijas ir baigiasi,ant galo ziurejau kas ten vyksta...tai pastebejau kad kazkokie sajanai prasidejo su deganciais uzpakaliais...skraidyt pradejo tai...

Vinipuchas
2007-06-12, 20:35
Senokai ziejau, atsimenu kad nepatiko :D nuobodus kazkoks...neprigavo manes istorija kazko ir pats veiksmas.....zodziu 2...laiko svaistymas , perziuret nebent parsisiuntei ir gaila siuntimui ismesto laiko :P

Evil_of_Darknesz
2007-06-29, 00:44
:mad: Katik pabaigiau ziuret, visiskai nesamone pabaiga, kazkoks happy~sad endingas... Geriausia butu buve, jai jie visi butu nudvese, o dabar neaisku, kaz ten laimejo kyoshiro ar kyo ir dar ten visi pradejo pliektis ant galo... . Vienu zodziu gavosi kazkoks pravalas, pieva.... Grybo pjovimas ir tiek... Niekam nerekomenduoju sito anime, visu laiku blogiausias anime apie samurajus, kurie dar pokemonais ir super sajnais buvo pavirte... :mad:

Keitaro
2007-07-04, 16:30
Visi dvės Horror žanruose, o čia visai kas kita... :) Duodu 5 balus nes čia netrūko nieko, veiksmas, nuotaika, siužetas super, o ta varlė 6oj ar 7oj serijoj :D tai išvis :)

Selene
2007-07-08, 11:50
Gana seniai šį anime žiūrėjau, bet atsimenu, kad man jis buvo šiaip, per viduriuką. Nei labai ypatingas koks, bet visgi peržiūrėjau iki galo ir nebuvo nuobodu. Beje, man tuo metu pasirodė, jog gyvas liko Kyo, bet dabar net suabejojau :confused: . Gal kas visgi supratot, kuris ten numirė, o kuris ne?

Red_Elf
2009-06-02, 22:54
toks visai nieko:) seniai jau mačiau, bet prisimenu, kad tik Kyo patiko ir kovos neblogos:) šiaip nustebau, kad pora ten buvusių charų tikrai kažkada gyveno (wikipedijoj akis užkliuvus buvo už girdėto vardo):w00t: labi nervavo, kad vos ne kiekvienoj serijos vis po nauja trenktą demoną atsirandą, jau geriau priešai būtų paprasti mirtingieji, o dabar viena sutvarko ir jau naujas kelia galvą:hmm:
pabaiga lieviausia iš visų matytų. Taip sunervino, kad neatskleidžiama kas paėmė viršų:rant:

Mahiko
2009-09-07, 20:34
Nu anime nusiseke visai neblogai , bet manga yra 100 kartu idomesne.
Ivertinai anime silpnu 4 is 5.

Aeval
2010-04-21, 12:36
Pritariu Mahiko. Manga labai gera. Viena geriausiu apie samurajus ( mano nuomone ). Tuo tarpu anime labai jau vidutinis. Ir siaip daugeli vietu nusigrybauta ( pvz. pavirtimai monsteriais ). Galetu perkurt. Isikibe mangai i atlapus.

demoniacman666
2011-11-15, 17:30
Geras, labai patiko visom prasmemis. Gal kiek siuzetas ir per daug suvyniotas, bet tai netrugde. Megstu tokiu personazus kaip Kyo, bet biski bachuras link galo suskystejo. Pabaiga taip pat sunervino, negi negalima normaliai visko atskleisti, tuo labiau kad pratesimu net nekvepia :mad: Bet is esmes patiko ir duodu 5-/5