Žiūrėti pilną versiją : Samurai Champloo
StaR{BooM}
2004-06-13, 15:34
><table width=760><tr><td><div align=justify>
Samurai Champloo
http://img535.imageshack.us/img535/1429/samuriasampoo9793892.jpg
@AnimeNFO (http://www.animenfo.com/animetitle,1391,rqmieu,samurai_champlo.html) || @ANN (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2636) || aniDB (http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1543) || @Wiki (http://en.wikipedia.org/wiki/Samurai_Champloo)
Metai: 2004
Žanrai: Action, Historical, Martial Arts, Comedy
Studijos: Manglobe Inc (http://www.animenfo.com/animestudio,122,jqibia,manglobe_inc.html), Fuji TV (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/company.php?id=162)
Oficialus puslapis (http://www.samuraichamploo.com/)
Panašūs anime: Anime-Planet (http://www.anime-planet.com/anirec/646.html)
Manga (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/manga.php?id=3516)
Epizodų: 24
<div align=justify>
Istorija sukasi apie du samurajus ir merginą. Mugen‘as – šiurkštus ir arogantiškas piratas, pabėgęs iš kalinių salos Ryukyu. Kitas samurajus – Jin‘as, tylus ir ramus roninas. Įvykiai pasisuka labai netikėta linkme ir šie vyrukai pridaro daug nemalonumų vietiniam vadeivai. Šis pasiunta ir nusprendžia vyrukus nubausti mirtim. Štai čia įsivelia ir mergina, Fuu. Ji nusprendžia išgelbėt vyrukų kailius su sąlyga, kad jie jai padės surasti „samurajų, kvepiantį saulėgrąžomis“
Animacija nuostabi. Kovų scenos dinamiškos ir gracingos, puikiai suderintos su hip-hop ritmu. Piešimas plastiškas ir ganėtinai savotiškas. Muzika puikiai atitinka nuotaiką, veikėjų judesiai dažnai sinchronizuojami su muzikos ritmu. Ryškiausiai išsiskiria hip-hop muzika, kurią parašė tokie nuostabūs atlikėjai ir prodiuseriai kaip Nujabes, Force of Nature, Tsutchie, ir Fat Jon. Kaip ir Cowboy Bebop‘e epizodai dažniausiai koncentruojasi apie vieną veikėją, jį charakterizuoja. Kaip būdinga ankstesniems kūriniams, kažkokio įpatingo siužeto nerasime, belieka atsisėst ir mėgautis...
Taigi, Watanabe pateikė mums nuostabų anime, pilną gero veiksmo ir muzikos, nuostabių veikėjų, humoro ir neįpareigojančiu siužetu.
<hr>
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-mwBuUtdyC0&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-mwBuUtdyC0&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="700" height="344"></embed></object><hr>
Download: BT (http://www.downloadanime.org/) || BT2 (http://www.mininova.org/tor/316014)
Autorius: LAX...</td></tr></table>
Karakurt
2004-06-14, 17:08
ve ce tai tragedija kokios svietas nemate, bet ce turbut mano asmenine beda - muzika klaiki ir varanti liga - kur tai matyta kad animoj kadkoxhip hopas grotu? galima tik pusetinai ziuret jai soundas isrubilintas, ir tas liurbis su "labai krutais" judesiais kreivai ziurisi
bet ce aisku sikart subjektyvi mano nuomone
StaR{BooM}
2004-06-14, 18:09
nu hip-hop yra kur groja :P aprašysiu veliau, ten net mušasi totaliai kapueros stiliumi vienas čiuvakas 2004 metų anime visai prikolnas...
kaip ten bebutu vis geriau negu nieko kad ir kartais ne i tema buna :)
gediminas
2004-06-29, 17:29
Na ka zinau :) man tai labai vietoj tas hip-hop :) ten tokio stiliaus anime, kazkokio savitumo suteikia, labai jau monotonishka butu jei vis J-pop naudotu..
StaR{BooM}
2004-06-30, 02:17
nu man irgi tas h-h nemaiso :D , net kartais pralinksmina kazkaip kazkas naujesnio muzikos srityje, o ar gerai ar blogai jau sprendziam kiekvienas pagal save :dead:
niu kol kas tei is siais metais isleistu animu (kiek teko reget) tei Samurai Champloo vienas ydomiausiu, veikejai visai ydomus - nestandartiniai, piesimas toks funky (nor vietomis gana kreivokai atrodo), jumoras neprastas, neesu hip hopo gerbejas, bet ir muzonas visai vietoj atrodo (tinka prie bendros atmosferos). zodziu - vertas demesio, mano nuomone...
jop..taip smagiai ir lengvai laiko ziurint anime senokai jau neleidau :D mm openingas nuostabus (dainos zodzius jau beveik moku mintinai), ending'as taip pat. kazkas cia sake, kad hop'as nelabai tinka, bet mano manymu jis kaip tik padaro anima stilingu....va dar geras dalykas yra animo fight scenos...yra i ka paziuret, ne taip kaip kokiam samurai deeper kyo ;)
daviau 4 nes geriausio ivertinimo nevertas mano nuomone, nes nors atskiros serijos tikrai geros, bet pagrindiniam plotui kazko truksta, na ne kazko bet kam cia gilintis :)
Pakankamai stilingas ir originalus Anime, vertas jei ne 5, tai 4 balų :cool:
Beje, kurį laiką buvo neaišku ar pasirodys tolesnės serijos, po 17 serijos buvo tam tikras sąstingis, tačiau dabar jau žinoma, kad bus 26 ep'ai, kurie po truputį leidžiami, žiūrint AniDB (http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1543) ;)
sielasekys
2005-11-07, 13:28
liux anime, 5 daviau, as hip hopo nemegstu bet gi ne viskas tam opening ir taip toliau, nerealiai juokingas, luzom su chebra kai ziurejom, o siaip mugenas kaip kalasi... super
Ziurejau gal pries 3 menesius. Patiko. Mugen tenai megstamiausiai charas. Vien ko vertos kovos vietos. Bet dabar labiausiai prisimenu ta epa kur su amerikieciais ar tai anglais beisbola zaide ^^
tamagochi
2005-12-26, 15:34
Superinis anime - veikejai labai gerai pavaizduoti, sountrackas nerealus (hip-hopo siaip nelabai megstu, bet shiame anime tikrai labai gerai panaudotas). Grafika stilinga ir labai maloni akiai.
Turbut vienintelis nedidelis trukumas butu del storyline - bet shis anime niekada labai ir nepretendavo i drama kategorija. O kaip komedija tai veza nerealiai :)
Net gaila buvo, kad pasibaige po 26 seriju...
kaip pastebejau tai pati gijos pradzia prasidejo nuo soundtracko..bet juk tai tik pasalinis dalykas..nors man tas hip hop nemaise labai tiko kaiptik :p o seip gi anima ziuri del story o ne del muzikos...man seip tai S champloo visai patiko pirmose serijose buvo labai faina girdet kaip mergina iesko samurajaus kwepiancio saulegrazom(ne gelem kaip rasoma aprasyme ;) )nors palyginus S CH story nera labai originali..isskyrus saulegrazas :D :rolleyes: bet..animas tikrai geras...(nors kiekvieno nuomones skiriasi :cool: ) :bored: :D
one of the best overall animes i've laid my hands on!
^^"
stilius, animacija, atmosfera ir charai - viskas puiku.
kazkuo panasi atmosfera yra shura no toki 24 serijoj. kewl!
savo stiliui greiciausiai geriausias anime kuri kolkas maciau
Saunus, idomus ir linksmas. Na o muzika man netgi patiko.
Laimonas
2006-08-28, 18:02
garso takelis cool :blob: piesimas coll :w00t: animas cool cool :w00t: :blob: :banana:
Mmm, labai isskirtinis, savo stiliumi labai daug kuo primine Cowboy Bebop, kur pastarajame groja tarpgalaktinis Bebop'as, o cia - Japonijoj hip-hopas :) Sakyciau muzika imponuoja labai i tema, o vietomis ir juokinga buna (kas isivaizduotu 19a. Japonijoj zmogelius, grojancius beatbox'a?)
Sakyciau muzika imponuoja labai i tema, o vietomis ir juokinga buna (kas isivaizduotu 19a. Japonijoj zmogelius, grojancius beatbox'a?)
Man tai buvo viena juokingiausiu seriju...
Laimonas
2006-08-31, 17:26
jo vietoi mikrofono kardo rankena ir varo kol bosas sneka :haha:
Sendien visus ep pziurejau dar karta. Niekaip negaliu atsigereti :malda: :love: Bet geriausiais 15ep :haha:
Uchiha Sasuke
2006-10-09, 21:18
na ka galiu pasakyt..ta galiu;) anime tikrai orginalus..na galiu sakyt,kad patiko jis man kazkuo..net nznau:hmm:
Vienas geriausiu kada nors mano matytu anime. Kure tas pats zmogus kuris sukure bebopa gal todel jis ir yra toks ispudingas. Hip hopas man visai nepatinka, bet cia ir yra sio anime arkliukas, suliejamos dvi visiskai priesingos kulturos ir gaunama tiesiog ispudinga, juokinga ir dinamiska sinteze. Visame anime gausu simboliu ir prasmes, o vakarietiskos siuolaikines hip hopo kulturos iliejimas i samuraju pasauli tiesiog sukuria savotiska ironija ir dinamika.Anime heroja visi unikalus, jausmingi ir labai gerai atskleidziami serialio tekmeje. Si anime isvis galeciau vadinti vienu is nedaugelio sedevru, kuriu iseina tik vienetai ir kurie palieka tikrai kazka ypatinga. Shinichiro Watanabe tikrai sukure dar viena galinga anime turinti savo "stiliu" :malda:
hanaretsu
2006-10-10, 17:28
Šedevras nebūtų šedevras jei jų būtų daug:D Bet čia tai tikrai šedevras:blob:
Peliukas
2006-10-22, 19:16
5 balai :banana: . Labai originalus ir juokingas anime :) . Is kitu anime sis epas tikrai issiskiria tiek savo "funky" stiliumi tiek "hip-hop" soundtracku :fifi: . Graffity, beatbox, kapoeira... Atrodytu gan keistai tokiam laikotarpy :confused: , taciau viskas puikiai isipaiso :cool: ir sukuria gana "wacky" atmosfera. Del muzikos neturiu jokiu priekaistu, nes viskas puikiai dera, tad ant soundtracko galit nevaryt ;) ...
Tsume200
2006-10-24, 20:26
Siaip tai nieko anime....gal tikejausi kazko daugiau....gal kaikurie momentai nuobodus, bet siaip bendrai tai gera anime;]
Laimonas
2006-11-04, 09:48
o gal zinot is kur galima sito animo garso takeli parsisiust?
Peliukas
2006-11-04, 11:36
o gal zinot is kur galima sito animo garso takeli parsisiust?
Per Emule tikrai turetum rasti :fifi: ...
Laimonas
2006-11-04, 11:41
kad as tuo emule mokeciau naudotis tai as viska buciau jau parsisiuntes :haha:
Is manes per slsk xD. Arba torrentais, berods as pats siunciausi is boxtorrents saito, ar kazkas panasaus, jau nebepamenu :)
one-off_fan
2006-11-05, 17:08
Zmones imeskit kas pora picu ar siaip nuorodu i paveikslelius, nes labai noriu pamatyti kas cia per vienas... Samurai Dai Ski...
Peliukas
2006-11-05, 17:27
kad as tuo emule mokeciau naudotis tai as viska buciau jau parsisiuntes :haha:
Parsisiunti emule, instaliuoji, nuspaudi connect, tada search skiltyje irasai ko tau reikia, suo atveju samurai champloo soundtrack arba ost, tada tau ismeta lista is kurio issirenki failus kuriu tau reik ir juos downloadini :banana: ... Thats it :cool:
Evil_of_Darknesz
2006-11-05, 17:35
Zmones imeskit kas pora picu ar siaip nuorodu i paveikslelius, nes labai noriu pamatyti kas cia per vienas... Samurai Dai Ski...
:mad: http://www.animewallpapers.com ten tikrai rasi ir neviena.... :) :mad:
Likimo_Kalvis
2006-11-05, 17:58
www.animepaper.net
Laimonas
2006-11-05, 19:45
ačiū peliuk už paaiškinima dabar bėgu bandyti :blob:
Neko-ears
2007-01-09, 20:03
man sitas anime praejo;D
Geras, linksmas, idomus :D :)
baltas_tigras
2007-05-08, 16:19
3/5 nes, kiek pamenu, labai uzveike pagrindinio siuzeto tempimas ir epai i pievas. siaip piesimas labai jega, muzika taip pat, vienas is originalesniu anime, ypac turint omeny, kaip graziai siuolaikiniai dalykai buvo suderinti su tu laiku Japonija. labiausiai patike epai su grafitty paisymu ir padegta gandzos pieva :)
Killerbee
2007-05-08, 16:25
3/5 nes, kiek pamenu, labai uzveike pagrindinio siuzeto tempimas ir epai i pievas. siaip piesimas labai jega, muzika taip pat, vienas is originalesniu anime, ypac turint omeny, kaip graziai siuolaikiniai dalykai buvo suderinti su tu laiku Japonija. labiausiai patike epai su grafitty paisymu ir padegta gandzos pieva :)
Epai i pievas? Ten seip beveik visi tokie.:D Kadangi serialas nepretenduoja i rimtuma tai pagrindinis siuzetas net nebutinas.
baltas_tigras
2007-05-08, 16:34
tai va, kad tada jo galejo ir nedaryt visai, o cia padare, sugalvojo tiksla ir tt, ir taip guma buvo tempiama iki jo, kad norejos gerai keiktis. beje, pamirsau paminet, fantastiskos kovos buvo! taip meistriskai veiksmai pavaizduoti, o ne kaip kitur: kardo fragmentas, akies fragmentas, kircio fragmentas ir pabaiga :haha:
Killerbee
2007-05-08, 18:58
tai va, kad tada jo galejo ir nedaryt visai, o cia padare, sugalvojo tiksla ir tt, ir taip guma buvo tempiama iki jo, kad norejos gerai keiktis. beje, pamirsau paminet, fantastiskos kovos buvo! taip meistriskai veiksmai pavaizduoti, o ne kaip kitur: kardo fragmentas, akies fragmentas, kircio fragmentas ir pabaiga :haha:
Niekaip negaliu su tavim sutikti. Kazka aisku galima shitam anime prikisht (pvz. gan lieva pabaiga), bet tik ne siuzeta. Nu koks ten siuzetas? Veikejai nuo tashko a eina iki tashko b ir pakeliui patiria daug nuotykiu. As pats esu stipraus siuzeto megejes, bet konkreciai shitame anime nematau problemos.:)
O man tas hiphopas visas labai i tema pasirode ^ ^ Ko jau ko, o originalumo netruko jam. Nors istorija nera labai itraukianti, bet muzika mane itrauke xD o as tikrai nesu tokios megeja.. Keli epai buvo tikrai geri (tiesa, keli ir i lankas xD). Pabaiga kiek niuri.. (as aisku vel kazkokios romantikos tikejaus..) Bet siaip 4 nusipelne mano nuomone ^ ^
baltas_tigras
2007-05-08, 19:29
Nu koks ten siuzetas? Veikejai nuo tashko a eina iki tashko b ir pakeliui patiria daug nuotykiu. As pats esu stipraus siuzeto megejes, bet konkreciai shitame anime nematau problemos.:)
siaip pagrindine ideja, jog Fuu iesko samurajaus, kuris kvepia saulegrazom, o anie du ja saugo siose paieskose :hmm: man visiskai dzin butu buve, jei tai tebutu kelione is a i z, bet uzveike tai, kad 50% apie ta samuraju visai pamirsta buvo...o as taip norejau pagaliau suzinot kas jis ir kox jo rysys su Fuu:huh:
Killerbee
2007-05-08, 19:36
siaip pagrindine ideja, jog Fuu iesko samurajaus, kuris kvepia saulegrazom, o anie du ja saugo siose paieskose :hmm: man visiskai dzin butu buve, jei tai tebutu kelione is a i z, bet uzveike tai, kad 50% apie ta samuraju visai pamirsta buvo...o as taip norejau pagaliau suzinot kas jis ir kox jo rysys su Fuu:huh:
Tai ir suzinojai kaip ir priklauso - pabaigoje.:) Pabaigoje ten viskas per greit vyko, net nelabai supratau bet nusprendziau nesigilint. Esme gi visai ne tame.:D
Evil_of_Darknesz
2007-05-08, 21:13
:mad: Noretusi samurai champloo pratesimo.... Gal kas zinot ka nors ar planuojama isleist dar daliu??? :mad:
be jokios abejones geriausias anime koky teko matyti !! visko jame uztenka, kadangi esu repo fanas tai mane nurove serijos kai kurios :DDD piesimas originalus (atsiprasau jeigu jis kam atrodo netoks ir jei yra standartai ar dar kokie ten zanrai ir jis jum atrodo lievas) prarastos kartais proporcijos bet tas man ir patinka :]] siuzetas - paprastas ir tuo paciu nuostabus. kiekviena serija prasideda didleiu noru pasisotinti :] personazai (charai ar kaip jus ten sakot) gyvi ir unikalus. kiekvienas skirtingas ir savotiskas krc mano subjektyve nuomone anime is the best for me :]] one of the best is tikruju :]
Epai i pievas? Ten seip beveik visi tokie.:D Kadangi serialas nepretenduoja i rimtuma tai pagrindinis siuzetas net nebutinas.
nu tikrai ne i pievas. kad ir ta serija apie ta zmogena bjauru kuris numire laimingas nes nebera vienas arba ta pati serija kai Jinas gelbejo savo motery. ir rimtu ten yra tad prasom nestumti :]]]
puikus anime,puikus :D definitelly 5 :D puikios kovos - greitos,judrios,kruvinos, kazkas skundesi del muzikos - i ja nekreipiu demesio visuose anime,todel ir siame netrugde.Ziauriai juokingi charai, ypac Mugen'as :D gaila kad siuzetas vangokas,bet kovos atpirko viska ^^
ka dar galiu pridurti, pamenu kai jy ziurejau, o tai buvo lygiai pries metus, beje greitu metu zadu vel jy ziureti, man nepatiko tai, jog kai prasidedavo rimtumas greitai ateidavo epas visiskai linksmas ir dazniausiai ne i tema su tuo rimtumu kaip ten pavyzdziui beisbolo rungtynes ar grafiti paisymas ant sienu. kad ir kaip bebutu. pamenu samurajai man buvo visiskai neidomu o dabar isvydes samuraju kur nors prisimenu repa :]
kypshius
2007-08-11, 07:56
man patiko dėl originalaus piešimo, paskutinės serijos ir paskutinės serijos endingo
p.s. pasidariau mugeno tapkes (nepatogios :hmm:) :haha:
juudiiiss
2007-08-11, 08:07
Nu paskutines serijos ending tai tikrai buvo labai fainas! Vos isgirdus ji uzsimaniau atsisiust :blob: o siaip jei i tema tai tikrai labai saunus ir linksmas Anime :malda:
tikrai geras :) anime, neeilinis toks,, patarciau paziuret
del jame esancio hiphopo, tai as jo neisivaizduoju su kitokia muzika. jei tau repas nepriot tai samurai champloo ir isdesi i suns dienas. o kas nors pastebejot, kad pirmoje serijoje ant samuraju ten kazkuriu nugaru yra toks lyg logo primenantis adidas zenkla :]
Visais atžvilgiais Samurai Champloo buvo labai vertas žiūrėjimo. Puikus piešimas, tam tikros vaizduojamo istorinio laikotarpio detalės, veiksmo scenos bei pagrindiniai personažai visa tai ir dar daugiau yra pagrindiniai anime pliusai. Pasaulio pateikimas iš outsider pusės, kai pagrindiniai personažai keliaudami turi kovoti ne tik su kelyje sutiktais banditais, bet ir su valdžios pareigūnų siųstais pakalikais tai man patiko vien dėl to, kaip pateikiami Jin ir Mugen. Nors jų elgesys nesiskiria nuo priešininkų (kelyje pasitaikantys priešininkai tiesiog privalo būti pašalinti), tačiau jie per visą anime išlaiko esminę nuostatą jei tai darai, daryk dėl savęs, o ne dėl ko nors viršesnio.
Iš tiesų, tas keliavimas, ieškojimas, kovos, Fuu vidiniai svarstymai man labai priminė Blade of the Immortal manga istorijos tam tikrus aspektus.
Šiaip vertinu Samurai Champloo aukščiausiu balu, tačiau vistiek atrodo, jog tragiškesnė pabaiga būtų buvusi emociškai stipresnė. Bet kaip jau yra nepakeisi... Iki pabaigos viskas taip sąlyginai ramiai klostėsi, o pabaiga tikrai stipri stipriais priešininkais, bei Fuu tėvo istorijos atskleidimu. Geras siužeto toks vystymas, mano požiūriu.
funkymonk
2007-09-14, 14:34
pas mane shita TV vienoj lentynoj su Cowboy Bebop. nors daugelis su manim nesutinka, ash matau labai daug panashumu (daugiau nei pieshimo stiliu ir rezhisieriaus pavarde titruose). labai informatyvus - didelis pliusas. OST labai gerai parinktas ir su paveiksliuku zhiurisi labai saldzhiai, bet deja be vaizdo OST'o klausytis beveik neymanoma yshskyrus opening theme "battlecry". labai nuobodzhios kompozicijos kur kartojasi tas pats samplas ~5ias minutes. gaila. chia Cowboy Bebop ryzhkiai pranashesnis, bet - tai juk Yoko Kanno ^__^
Nerealus anime man jis geresnis uz bleacha bet siekt tiek prastesnis uz Full Metal Alchemist.Sound Trackas tikrai geras ir orginalus.
Tikrai neblogas anime . Patiko tai , kad jo stilius tox neeilinis ( samurai , repas ir grafiti , tikrai idomus misinys ... ) . O apie pati siuzeta ... nelabai patiko , ta istorija , nelygi stiliui :D ( idomiai cia mastau ) , kitaip tariant nieko ipatinga , taciau kaikurios istorijos , kurios neiejo i main story line buvo tikrai neprastos , ypac ta su beisbolu , geriausia serija per visa anime :D . Ta serija , kur su grafiti ... nepykit , bet mano manymu , cia buvo persistengta ... Ir galiausiai soundtrack ... tikrai neblogas , antras ( tiksliai nebepamenu ) ending'as buvo labai geras , playlist'e dar ilgai sedes :D . Apibendrinimas : jei patiktu repas , ir story line , tai be abejones duociau 10/5 , taciau mano atveju tik 4/5 .
man tai kaip tik atrodo kad su beisbolu persistengta o su graffiti tai viskas OK
blindside
2007-10-11, 11:23
Gerai sumanyta įpusti šių laikų dvasios į japonijos laikus, gaunasi geras combo ^_^ dar niekur nematytas. Labai juokingas anime, kur humoras yra situacijose, o ne tai kaip kitose animese kai koks bernas ieina ir pamato mergina kuri rengiasi pusnuoge ir gauna i galva.. pft tokie jau atsibodę, todėl man šis anime patiko, nes čia kitoksai humoras.
linksmas, nuotaikingas ir spalvingas anime serialas. čia daug jumoro, ironijos ir net parodijos elementų. puikus piešimas (išlaikant visas "Cowboy Bebop" tradicijas). gerai perteikti pagrindinių personažų charakteriai. ...ir muzika - ji man nelabai patiko, bet vertinant, kad tai viso labo pramoginis-"pašaipinis" anime, tai į ją per daug nesigilinau; paprasčiausiai visus open'ingus ir end'ingus prasukdavau.
tai anime, kurį žiūrėdamas gali smagiai praleisti laiką per daug neapkraudamas savęs visokiais 'analizais'. prie gerų, skanių užkandžių ir gėrimų (nealkoholinių!) pats tas.. (tai vienintelis kol kas anime, per kurį nuolat kažkodėl norėdavau valgyti daug daug saldainių..:))
P.s.: stiprus '4'.
neblogas, be ir nepergeras :D man jis toks paprastas animas, kuri galima paziuret tada, kai nori kiek issikraut ir atsipalaiduot :D nelabai noreciau cia ji smulkiau aptart- viskas jau issakyta :D
angellus
2008-03-03, 23:02
sitas anime man paliko dideli ispudi, butent del to, kad buvo kitoks samurai tipo anime. kuriam daugiau be sito ir afro samurai buvo taip sugretinamos siuolaikines kulturos su ano meto. beto, buvo pora epu, kurie buvo tikrai meistriskai nupiesti ir tiesiog juos gali ziureti vel ir vel. o kovu scenos, jau vien jos demesi prikaustydavo! daviau penkis net negalvodamas, super! :cat5::cat20:
Šiandien šitą pažiūrėjau.Turbūt geriausia iš to ką teko man matyti.Nerealus įspūdi,iki paskutinės minutės jaučiau įtampą ;)
Kurotani
2008-04-27, 09:52
Šiandien šitą pažiūrėjau.Turbūt geriausia iš to ką teko man matyti.Nerealus įspūdi,iki paskutinės minutės jaučiau įtampą ;)
na įtampos ten vargu ar buvo, sakyčiau viskas ėjosi gan ramiai su maža doze intrigos kai kuriuose ep.
vakar užbaigiau šio anime peržiūrą.
tikrai neblogas darbas, labai sužavėjo netikėtas beatbox panaudojimas tokio žanro anime :w00t:
Mugen kovos technika kažkuo primena breakdance, savotiškas aspektas Tokugawos eroje :D
Apibendrinant siužetas(galbūt nėra labai stiprus, bet kad pakankamai geras nepaneigsim) , ep skaičius, garso takelis, veikėjų išvystymas yra geri.kaip tik tai ko man asmeniškai norėjosi.
iš mano pusės dar bonus taškai vien už tai , kad samurajų gyvenimas parodytas kažkiek kitu, nauju kampu. 5/5
siužetas kaip tik buvo silpniausia anime vieta :)
arnazzs ova
2008-04-27, 19:54
katik baigiau žiurėt 5/5 vienas gražiausiu ir maloniausu žiureti anime. Mano vienas iš stimulu kodėl aš apskritai žiuriu anime ir kodėl man tai patinka :cat22::cat22::cat22:
muzikos tokios nemegsu bet vis tiek prie šito kaškaip pritiko. Siužetas nenuobodus. veiksmas ir kovos tiesiog meno kurinys . Ak... kodel nesukurė dar kokiu poros sezonu:cat1:
NAUJOKO NUOMONĖ
Бегущий пони
2008-08-08, 18:14
Na ką čia ir pasakyt,pačios paskutinės serijos ir buvo idomiausios man kai jie kovėsi,kaip norėjau,kad Jin su Mugen numirtų,nes tą tragedija žymiai pagerintų bendrą įspūdį anime.Apie pačias besitęsiančias serijas su kaskart nauja istorija irgi nepagailėsiu gerų žodžių.Jos pastoviai buvo įdomios,kiekvienoje serijoje netruko geru komedijos elementų ir visad išsiskyrė vis tuo pačiu bruožu:visalaik įvykdavo kažkokie atsitiktinumai ir sutapimai(kartais tai pasirodydavo labai efektingai ).Kaip jau rašiau vienoi gijoj prieš tai,šio anime vienas iš pagrindinių veikėjų Mugen tapo mano vienų iš labiausiai mėgiamų cherojų liste.Man patinka jo vulgarumas ir bele koks požiūris į gyvenimą.Dar pabaiga patiko,jautėsi šiokia tokia ironija,po 1 didelės kelionės visi išsibarstė į skirtingas pasaulio puses .
shigofumii
2008-08-08, 19:43
Puikus anime su geromis komedijos bei kovu scenomis,ispudi palieka ir itampa yra,tai geriausias anime koki maciau per pastaraja savaite.
Viskas būtų tvarkoj, bet man nepatiko tos serijos su beisbolu ir graffiti. Nei šis nei tas. 4
Бегущий пони
2008-08-10, 20:05
Viskas būtų tvarkoj, bet man nepatiko tos serijos su beisbolu ir graffiti. Nei šis nei tas. 4
Tai tos serijos buvo padarytos atpasakojant istoriją,pavyzdžiui kada pirmą kartą Japonijoje atsirado beisbolo sporto šaka arba "graffiti" menas.Jos gal tau ir pasirodė neidomios,bet jas teks pripažint originaliomis ir su mintimi.O jei pagalvojant kiek komedijos juose galima išvyst,tai kartų atsižvelgiant į viską jų negalima pavadint neįdomiomis.Be to geriau jau už tokį banalumą kaip išguldyt visą gaują "Jakudza" mulkių,išgelbėt merginą ir toliau test kelionė.
(sic)enemy
2008-08-13, 00:03
vienos is idomiausiu seriju...Ziuriu Samurai Champloo visas serijas jau 3 karta ir nerandu prie ko prikipti...
Kaip 2004 metu anime turi labai gera animacija. Art irgi geras bet nlb man patiko kaip nupiesti veikejai. Siuzetas gan geras, bet kazko truksta. OST neblogas, kovos irgi. Overall anime vertas 4/5[8/10] Daugiau nevertas, manau.
InuyashaGirl
2008-09-13, 21:40
Keistas anime. . . Einam ieskoti samurajaus kuris kwepia gejiskai :cat17: Nezinau maciau pirma serija tik . . .Manau reik paziuret wisa. . .nors ziureti netraukia . .. :D
5/5 be zodziu xDD luzau iuredamas kai kurias serijas :cat1: siaip istorija pati atrodo girdeta ir panasiai bet anime uzkabinantis ir idomus xD hip hop ten mazdaug paisosi i anime pateikima tai netrugde xD labiausiai aisku isimine ta serija kur lose beisbola :cat3: nerealu xD
nARKOMANe
2008-09-23, 18:13
man asmenishkai dar dbr shis anime yra vienas geriausiu. paitko muzika,pieshimas,istorija,NET VEIKEJAI PATIKO.all in all vertinchiau 10/10, bet manau kad niekad gyvenime antra karta nezhiurechiau, nes butu neidomu.labiausiai patiko kai mugen susidure su mirtim;D tas visas dalykas~aahh!
Viktoras
2008-10-15, 15:27
Visiskas sedevras. Kitaip ir negaliu vertinti! :w00t:
Visko cia yra lygiai tiek, kiek ir reikia. Labai paminetinas piesimas - visi veikejai kazkiek "sleivu - kreivu" "snukiu", bet del to jie ir atrodo tokie gyvi, zmogiski ir tikroviski!!! :blob: Muzika manes "neuzvede", bet tikrai labai grazi ir tinkama. O jau tie peizazai... tos banguojancios juros, osiantys miskai ir t.t. ... :love::love:
Labai gerai suregztas scenarijus - pabaigoje jau buvau tikras, kad jie visi mirs... taciau ta pabaiga, kaip viskas baigesi... ji man labai prie sirdies! :malda::love:
Vienas is paciu geriausiu anime EVER!!! :w00t:
dattebayo
2008-10-19, 12:13
Labai patiko. Niekada nemaniau kad man patiks anime apie samurajus. Gera muzika, savotiskas nupaisymas, nuostabus veikejai. Paprasta ir kiek banali istorija, o ja pasakoja visai nebanaliai. Kiekvienas ep'as pilnas veiksmo, kuris labai graziai ziurisi. Vienintelis dalykas kuris nuvyle buvo pabaiga. Tikejaus bent jau apsiverkti, ar pasijuokti, o baiges visai neutralioj nuotaikoj. Jin ir Mugen tikri perliukai. 23 ep'as tikriausiai geriausias matytas dalykas per visa anime ziurejimo istorija. PrisiLOLinau iki nuvirtimo. Dar vienas is geriausiu vaizdeliu buvo Jin apsirenges geisha rimtu veidu grojantis tuo geishu instrumentu... vienu zodziu, ziurekit ir megaukites.
5/5
Visa laika, kai ziurejau, galvojau, kad statysiu ji salia gungrave, trigun, wolf rain ir pan anime, zdz vertu 8. Bet siandien, damuses likusius 6 epus, apsigalvojau, ir tikrai negailedamas daviau 10/10. Soundtrackas labai geras, nors ir neklausau hip-hop , to siuolaikinio gyvenimo elementu permetimai i senove irgi labai idomei ziurejosi, ir pagyvino anime. Apskritai japonu humoro nelabai megstu, bet sitam anime visi komiski elementai labai vietose, skoningai. Episode apie baseball'a tai zvengiau belenkaip, gerai, kad namuose nieko nebuvo... Endingas taipogi tobulas tokiam anime, neperdaug prisaldinta, bet ir nera visiska tragedija. Overall, geriausias samurai anime :cat1:
AhouKarasu
2008-11-15, 10:03
Pats anime labai įdomus, net ir muzika... Galima sakyt taip, kad čia pirmas anime, kuriame dainos fainas ; } :cat6:
Ten per kazkuria ep ar 7 ar 8, tai ten gera repa rove xDD labai uzveda xDD :cat3: :cat1:
Siuzetas paprastas, bet gerai ispildytas. Visi personazai (ne vien tik pagrindinai) skirtingi, visi idomus, savotiski ir kai tokias tris priesingybes suvedi i viena vieta gali visada laukt netiketumu... Netruko veiksmo ir humoro. Muzika man ne kiek netrukde, netgi atvirsciai - suteike animui spalvingumo, isskirtinumo, papilde toki priesimo stiliu. Zodziu puikus anime apie samurajus. Smagaus ziurejimo kas dar nematet :)
Monstriuke
2009-02-03, 21:12
Nuostabiausias anime kuri kada nors maciau, nuostabi muzika, veiksmas, patiko tas keliavimas kad jie visada alkani, patiko ir juokigumu, ir labai veikejai nuostabus zodziu pat nuostabiausias anime. Beja ir piesimas man labai patiko
bithuthe
2009-02-04, 00:10
Vienas iš mano mėgstamiausių anime, kurį buvo verta pažiūrėt net 4 kartus.:cat5: ....pažiūrėsiu kada nors ir 5-ąjį kartą.:cat1:
Sharp_katana
2009-02-04, 14:25
Anime pradžioj buvo pasakyta, kad tai nėra tiksli Japonijos istorija, tad nesistebėkit, kad čia visko galima rast :)
Samurai Champloo man patiko. Ir net labai. Pirma: sukuriama tokia gera atmosfera jį žiūrint, dar tie bajeriai :cat1: Labiausiai aptiko 8 epizodas (kas jame - nespoilinsiu ). Fu, Jin, Mugen tokie individualūs personažai, tačiau gerai ,,sulimpa". Bendras vaizdas geras. Taigi, nenusivyliau, o norintiems smagiai pasijuokti, jį tikrai rekomenduoju. Tai tiek :haha:
TheCoolMaker
2009-03-25, 21:19
Na juoktis, tai nesijuokiau kiek pamenu per jį visai :D šeip laiko praleidimui neblogas, lyg ir niekas neerzina, tik va kad ta istorija jau tokia, intrigas nėr :huh: susižiūrėjo kažko su nemaža pertrauka :hmm:
4/5 ;)
madaralt
2009-03-26, 12:59
vienas is geriausiu matytu anime
Visai patiko, hip-hop muzika ausu neerzino ir kartu su anime, mano nuomone, derejo. Be to, Mugeno kovos stilius patiko, Copoeira with sword ^^
Dar vienas puikus mano matytas kurinys.:) Kovos vaizdingos, įspudingos, kiekvienoj serijoj komedijos tikrai netrūko, veikėjai visi savotiškai įdomūs. OP labai patiko, soundrackas-hiphopas šiaip jo nemėgstu bet bežiūrint gerai susiderino. Kartais seilė varvėdavo kai nepavalgęs žiūri į ten pateikiamus valgius.:D Rimto siužeto nebuvo, bet čia juk nėta rimtas anime. Beto patiko jog japonijos praeitis, senovė taip sakant susiejama su šiais laikais(hip-hopas, grafitti).
palanga07
2009-07-04, 17:13
matosi Watanabes darbas.. man pasirode panasus i cowboy bepob, del istorijos pateikimo budo, muzikos vietos anime epuose, veikeju skaiciaus.. siaip patikes anime 4/5
tsuki_hana
2009-07-07, 13:00
Myliu. Sitas anime mano topuose :cat1:
Zx-Shade
2009-07-14, 00:13
Na animas, visai patiko... Kovos vertos demesio ;) taip pat ir siuzetas patiko :) bet vistiek kaz ko truko, ivertinciau 4/5
Zeuriai geras visiem siulau paziuret:blob:
Nelabai mėgstu action anime ir pan. stuff, bet nu šitas tai žiaurus gėris, labai patiko, kovų scenos unreal, charakteriai visų skirtingi ir tuo pačiu įdomus (ypač Mugen xD Toks chamas).Norėčiau 2nd season ;//
5/5
shramaxaz
2009-07-28, 12:11
Nežinau kodėl, bet šį anime sužiūrėjau tik iš antro karto. Pirmąjį kartą numečiau po pusės epizodo, kažkaip atbaidė tiesiog. Ir taip kokį pusmetį pragulėjo kažkur hardo kamputyje. Na bet dabar sulindo jis labai greitai ir visi tie bajeriai laiku ir vietoj, geros kovos ir veikėjai tiesiog sužavėjo. Apibendrinant tai tiesiog NEREALUS annime.
Blizzard
2009-07-29, 10:38
nu sitas kietas :D seip duociau uz viska 4.5/5
muzika jegiska, tinka pagal anime :D hip hop senoves japonijoje :D gerai sugalvota
durniausia serija buvo ten paciam gale su tais zombiais :D ten kaskokepieva ir ant galo dar meteoras is niekur nieko :D
serija su beisbolu buvo ziauri :D ypac kaip tas slaptasis agentas (na tas pagyvenes zmogus) turejo atmusti kamuoliuka 3 kartus, o tas kapitonas komandos jam rode zenklus :D kuriuos kekvienas savaip suprato :D dar norejau is to .gif pasidaryt, geras epizodas :D
kovos patiko, mirties akivaizda gerai ekranizuota, piesimo stilius ir truputis istorijos. kaip kaskur rasiau man primine kaskiek kaubojus, tik vietoj sautuvu jie buvos su kardais :D seip labai geras anime juokingas ir tuo paciu metu rimtokas. tikrai rekomenduoju visiems, kas luzo ziuredamas pirmas kelias naruto serijas, kur ten jie visis susipazysta..
Sountrack'a galima lb gerai klausyt ir nežiūrint anime gerai klausos :D visai nieko, tik keistai žiūrisi tie judesiukai Mugen'o. didelio yspūdžio nepaliko. :)
Absurdas maišyti samurajus su hip-hopu. Jau geriau mech'ai. 2. Patiko tas veikėjas su akiniais, bet dėl jo vieno, gi nežėsiu.
wow... Jin jo pavadinimas... tu bent viena ep perziurejai?
aww, šitas vienas geriausių mano pastaruoju metu matytų anime. :}} piešimas itin patiko, kovų scenos šiaip ypatingai. vien pirmam epe, kur Mugen su Jin pirmą kartą susiremia. :} muzika limpa, nes ir pats anime su savo bendru vaizdu tiesiog nesiderintu su kitokia muzika. yra trūkumų dėl pačios istorijos, mano nuomuone, bet šiaip finale man darbas patiko. :} ir kaip kažkas jau rašė - labiausiai ne į temą serija su zombiais.. :D ten visą laiką žiūrėjau taip WTF, galvojau gal kur užslėpta mintis. nu bet nesvarbu. duodu 9/10, nes dar labai pripliusavo Mugen seiyuu. taip man patinka Kazuya Nakai balsas, negaliu<3
Hmmm pakankamai neblogas... neseniai pradejau ziureti (dabar 5 ep) ... storelinea's yra sioks toks... pasikapoja siek tiek... Hmmm kol kas nenusibodo xD
Na kai senokai apie samurajus žiūrėjau tai patiko :) visai smagiai suvirškinau :D
Veikia su vBulletin™ Versija 4.1.11 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Visos teisės saugomos.