Žiūrėti pilną versiją : Kimi Ga Nozomu Eien
<table width=700><tr><td><div align=justify>
http://www.ipix.lt/out.php/i16183_Kimiganozomueien.jpg
Kimi Ga Nozomu Eien
AnimeNFO (http://www.animenfo.com/animetitle,1243,ohjgii,kimi_ga_nozomu_.html) || AniDB (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=896) || ANN (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2570)
Metai: 2003
Žanras: drama
Studija: Studio Fantasia (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/company.php?id=19)
Oficialus puslapis (http://www.kiminozo.com/)
Panašūs anime: Anime-Planet (http://www.anime-planet.com/anirec/443.html)
Epizodų: 14 serijų
<p align="justify"> Tik pradėjus žiūrėti niekaip negalėjau atsikratyt žiovulio - eilinis mokyklinis romantinis anime. Dar vienas iš tūkstančio, su vienodais besikartojančiais personažais, kartkartėm jau pradedančiu įgrysti nuvalkiotu humoru. Ir greičiausiai būčiau metęs, tačiau po 2 eps viskas apsiverčia aukštyn kojom.
Sunku kalbėt apie kūrinį nespoilinus, bet kitaip nelabai ir išeina. Keturi draugai Takayuki, Haruka, Shinji ir Mitsuki lanko tą pačią mokyklą, šauniai leidžia laiką, galiausiai net Takayuki ir Hakura tampa porele. Po kažkiek pastangų jiems abiems viskas pradeda klotis puikiai, tačiau, atrodo kai viskas pradeda eitis gerai, mergina pakliuna į avariją ir pasineria į komą. Visas siužetas ir prasideda praėjus 3 metams...
Tai itin emocionalus ir slegiantis serjalas. Net gale kiekvieno eps gale rodomi 30 sekundžių juokingi kadrai susiję su buvusiu episodu neatstoja visame episode stūkstančios tylios įtampos bei slogios nuotaikos. Visi personažai atvaizduoti puikiai, net ir ne pagrindiniai. Jie labai realus kaip ir jų problemos. Tai ir yra didžiausias šio anime trūkumas ir pliusas: tu būsi sužavėtas, arba nesuprasi ir numesi šalin, o gal nežiūrėsi vien delto.
Apie garsą ir grafiką daug nėra ką ir sakyt, atlikta ši pusė nuostabiai.
Tiesiog prieš žiūrėdami Kimi ga nozomu eien gerai pagalvokite ar tai jums... aij ir tiesa, bent aš patarčiau nežiūrėti visų eps iš karto.
</p>
http://www.ipix.lt/out.php/i16179_kimiganozomueien01.jpghttp://www.ipix.lt/out.php/i16185_KimiGaNozomuEiengd.jpg
</td></tr></table>
Karakurt
2004-06-07, 18:29
sakyciau ce tox rimtos animos pavyzdelis, su kaip sakei slegiancia atmosfera ir pasiliekanciu karteliu
Labai geras anime, man labai patiko. Vienas iš geriausių :cry:
StaR{BooM}
2004-06-13, 05:09
kazkas mane aplenke norejau ir as aprasyti kazkaip senai nesilankiau cia ziuriu visia graziai padaryta nu ka teks cia aprasineti anime nes varganai atrodo anime listas :)
respect kas dirba cia (o tam kas sita anime aprase malku :D - malacius :D )
Keitaro_Urashima
2004-11-09, 12:44
Tikrai neblogas nesenai perziurejau, tiesa siuzeto visas idomumas ir itampa ira tame pasirinkime, tarp dvieju merginu ir vis delto viena liks iskaudinta mano nuomone Takayuki bego nuo realybes kai po tos avarijos ir per daug kaltino save. na bet siaip tai visa atmosfera tokia liudna ir gal tik vienas iki siol matytu animu buvo liudnesnis Kanon vadinas nenoriu spoilerint todel nesakysiu nieko bet siaip ten yra panasumu ir mano nuomone Kanon geresnis.
2003 nurove du ARC awardus uz geriausia Drama ir geriausia Romance. Ale as tai nesiryzhtu paziureti, nelabai megstu sita drama+romance derinuka ;]
Pitcher_
2004-12-22, 18:13
Kai pamaciau zanra (Drama, Romance, Schoolkids) atrode vienas is daugelio, bet pradejus ziulet norejosi pabaigt iki galo...tikrai geras anime,su savo ramia, niura, slegiancia atmosfera ir idomia istorija. Man atrodo jis vertas tu award'u kuriuos gavo.. :)
Tiek prisiverkiau ziuredama! iskart visas serijas perziurejau! pabaigos tokios ,tai tikrai nesitikejau! na,bet patiko....
Lamb_of_God
2005-09-24, 15:22
nerealus.. apsiverkiau... greazhu nors viso neperzhiurejas.... gera meiles istorija
Nu man tas anime pats geriausias....Labai patrauke siuzetas,per kai kuriuos epizodus /antram ir paskutiniam/ zliumbiau...Bet siaip tai 10 balu
:rant: oi kaip as pyyykau
kai tokia pabaiga pamaciau!!! jau geriau butu vienas likes (nei su viena) o cia, taip permete vargsele! ir bachuras ir drauge geriause! :mad: :rant:
tamagochi
2005-12-22, 22:22
Maciau keleta seriju, tai sugalvojom nauja zanro pavadinima siam anime apibudinti - PARNOGRAFIJA (nuo zodzio parintis). Nes parinasi ten chebra del visko... iki koktumo.
Nu kazkoks meksikieciu serialas tik anime stiliumi gaunasi.
Po triju alaus dar vietomis prikolnas ir galima ziureti - bet kitais atvejais tai siulyciau nesivarginti :)
ForGetFul
2006-01-07, 18:51
ai, jo. as rigi si anime maciau. preis kelis menesius :haha:
jo... susukta meiles istorija, kurioj gera pabaiga neimanoma.
viskas kas krito i aki tai maloni grafika. nu ir prie garso nebuvo ko kibti. dramu ir geresniu buna.
10 balu tai nedeciau...
(tas pats ka zmones sako, bet reikia juk pasireiksti :) )
Nors ir nemegstu visokiu meiles trikampiu ir tokio stiliaus dramu, taciau tai isties yra gilus, daugiau nei gyvenimiskas anime. Man ypac patiko dalis, kada buvo vaizduojamas tu dvieju gyvenimas, kai mieganti grazuole pabudo ;) Aisku as labai megstu hamletiskas situacijas, o cia vaikinui irgi tokia dilema didele: ar teseti meiles pazada merginai, kuri kelis metus buvo komoj, ar toliau gyventi su zmogumi, su kuriuo praleidai visus tuos metus. Pabaigoje isryskeja stiprus Haruka charakteris (kad pati jam pasake eiti pas Mitsuki). Jauciaus biski iskrypusiai, bet kai i pabaiga einant Mitsuki buvo liudna ir depresavo, man patiko ziureti, turbut labai meistriskai tokia atmosfera sukure :)
Visiems, kurie megsta melodramas ir meiles trikampius, nepaprastai patiks. Kitiems tai bus gera drama nestingant psichologizmo ;)
Paziurejes si anime visiskai pakeiciau nuomuone apie drama/romance. Aisku nepamegau taip labai, bet kgne padejo suprasti, jog buna tikrai idomiu sio tipo anime ar tai filmu. Aplamai neskaitant kai kuriu gana nuobodoku vietu viskas padaryta tiesiog super - grafika, igarsinimas ir pan. Manau daiktas vertas pamatyti nors karta. :)
man tai buvo... ko gero vienas geriausiu anime. Akane labai patiko :D ypac kai maza, "Onii-chan, You were thinking dirty thoughts right now, yes?" :D Po sito anime, labai pamegau love/romance zanra. Pradejo net labiau patikt negu horror
:eek: Net nežinau ką pasakyt... Iki šiol nebuvau mates nieko panašaus... 5 balai, afigienas anime.
Tikrai nemaniau, kad school life, drama anime gali būt tox ydomus. Ir tikrai nesitikėjau, kad anime, kuriame nedominuoja snukių daužymas, galvų kapojimas, kraujas, katanos, pistoletai ir panašus velnias, man taip patiks... Tiesiog stebėtina kaip gerai ir realistiškai perteiktos veikėjų emocijos ir išgyvenimai. Vot patinka man toki anime, visiškai gyvenimiški, visiškai realus, be jokių fantastikų (nors patinka ir su fantastikom :D ),viskas parodoma taip realiai, kad imi galvot ar nebus čia kokia dokumentika, ar nebus pagal tikrus faktus sukurta. Jiega anime. Puikiai perteikta animo nuotaika, siužetas nuostabus, ir dar pasikartosiu,kad nesu mates tokio realaus anime :malda: . Ir veikėjai ne koki superherojai, o realios asmenybės. Nebežinau kaip dar čia jį pagyrus... Šedevras :malda: , labai nestandartinis ir originalus anime.
Nepaisant to, kad šis anime nera mano mėgstamiausio žanro, nominuoju jį kaip geriausia iki šiol mano matyta anime. Dar op soundtrakas patiko, papildė mano anime saundtrakų kolekcija.
^sancta^
2007-01-07, 02:20
Diviškas anime ... Nežinau kodel zio sakei nežiūėt visų ep is karto ... :D AS č-ę dienas žiūrėjau berods ... :D Ir šiaip labai graudus anime ... :)
halogenas
2007-03-20, 23:27
tik pradejus ziuret jauciau kaip sitas multikas itraukia i savo begalini depresijos liuna. nervavausi ant jo koks jis lievas ir kaip kas gali toki ziuret, bet pats perziurejau iki galo. :) kadangi ziurejau su nusiteikimu pries sita zanra tai ir nepatiko jis man, jokiu jausmu irgi nesukele... :confused: man tai tik pilkas anime kurio geriau jau buciau ir neziurejes :hmm:
Čia aš susapnavau ar kažkoks pratesimas išeis šiemet :confused: "Haruka route" ar kažkas tokio. Čia pasak animeNFO.
P.s. Čia šiandien gal koks susirinkimas buvo kad šitiek narių susirinko :D ?
Čia aš susapnavau ar kažkoks pratesimas išeis šiemet :confused: "Haruka route" ar kažkas tokio. Čia pasak animeNFO.
P.s. Čia šiandien gal koks susirinkimas buvo kad šitiek narių susirinko :D ?
Em, kiek supratau OVA išeis
Hellsing_lover
2007-06-04, 11:09
gal galų gale atradau kažką panašaus į Air... Reiks pažiūrėt šitą anime būtinai, nes man kažkaip patinka liūdni dalykai... Būtinai einu ieškot! :malda:
lolester
2007-06-05, 07:42
Sis anime, man buvo vienas is emocingiausiu, nesu dar geresnio drama/romantic anime mates.. :)
Brutallica
2007-08-18, 16:55
5 balai, nuostabus anime, tik va opening ir endingas nelabai man ir piesimas toks siaip sau, bet siaip super susiziurejo :)
Killerbee
2007-09-26, 18:58
Shedevras blyn. Geriausia mano matyta drama/romatika. Visiskai ne vaikishkas ir tikrovishkas serialas. Pabaiga ideali. Viskas turejo baigtis taip ir ne kitaip. Net susigraudinau truputi.:neisitiki
chichirou
2007-09-29, 18:14
visu depresuchu karalius.... gal tik truputi per ilgas pabodo ziuret bet siaip labai labai grazu...
Mauneydy
2007-10-01, 20:46
Na kadangi visi taip giria ir siaip visai is aprasymo pasirode idomus tai reiks ir man pasiziuret. :)
Rosette*
2007-10-03, 18:45
Man tai patiko .Bet galas ;[..Biški pažliumbiau ;>
look what I found :3 xD http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5470
look what I found :3 xD http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5470
:0 WTF!!?? Negi prates ... parasyta , kad nuo 2007 12 21 , reix palaukt -.-
Killerbee
2007-10-25, 16:05
Koks ten pratesimas..... Isleis viena suknista ova ne i tema fanams paerzinti ir viskas.:rant:
Koks ten pratesimas..... Isleis viena suknista ova ne i tema fanams paerzinti ir viskas.:rant:
Nu nesakykit taip tiesiai šviesiai tiesos į akis. Duria. Be to gali traumuoti vaikus, arba jautresnius fanus. Aš to labai norėjau būtent šio anime tesinio, bet... kiek ten to tesinio :cry: belieka tik verkt :cry: taip kad paverkim :cry:
OVA, unknown number of episodes <--!
dar neaisku koki pratesima padarys. gali buti koks 3 seriju apie visa ju gyvenima poto..gali buti 1 serija kuri tik paerzins fanus ir nieko gero neparodys ><
Mauneydy
2007-10-28, 15:41
Bet bukime optimistai ir tikekimes kad bus gera ova. Btw pats anime buvo kazkas nerealaus. :w00t:
Geriausia drama kuria maciau, duociau 10/10. Smarkiai itakoja nuotaika, o jeigu anime itakoja nuotaika, vadinasi jis tikrai vykes. :malda: Bet i mano asmeninius topus nepatektu, nes man labiau prie sirdies kas nors mistiskesnio ir paslaptingesnio ;)
Labai jau liudnas ir nostalgija sukeliantis sitas geris :neisitiki
agreed. savo stajle tai vienas geriausiu
Risa_chan
2008-02-09, 20:25
kai žiūrėjau labai patiko, jau maniau, bus vienas mėgstamiausių, bet pabaigus jau po kelių minučių nuslūgo visas tas susidomėjimas. XD pabaiga nepatiko, užtat kantriai laukiam dabar antro ~Next Season~ epo. ^^
gera drama.gan pamokanti gyvenimiska istorija...patiko
kas del ovu,tai ju regis ir bus 3,ir kas menesy atyrodo iseis.wikipedioj daugiau info buvau skaites
+: Lengvai sužiūrimas, geras piešimas ir muzika, bei pabaiga.
-: Siužetas man kiek priminė meksikiečių serialą. Pasirodė gan ištemptas, ta prasme vietomis [ypač po 9ep] jau buvo pabodę žiūrėti tą patį ir laukti atomazgos. Pabodo tas meilės trikampis, kuris vėliau virto į keturkampį.. ir bla bla bla..
Kadangi nepaliko jokių gilių įspūdžių ar jausmų [nors pagal idėją tikėjausi, jog paliks] , o ir šiaip, maniau, kad šis anime bus kažkas toookio.. skyriau viso labo 3/5.
Apriliuke
2008-07-12, 13:59
Man jis labai patiko deciau i vienus is paciu geriaussiu anime sarasus o kuo tai :
+veikejai
+sukuriama atmosfera
+saundtrack
+Tempo kaita
+uz avarija
+uz jausmus
+uz asasras
+uz nezinomybe
+uz idomuma
+uz jauduly
+uz viska !!!!:cat1: Geresnio anime nerasi kaip sis !!!
db yra iseje 3 ovos ir tikrai bus daugiau nes neuzbaige 3 ovos.o pats anime man lb patiko. bet ovose pasakoja visai ka kita negu seriju pabaigoje.
db yra iseje 3 ovos ir tikrai bus daugiau nes neuzbaige 3 ovos.o pats anime man lb patiko. bet ovose pasakoja visai ka kita negu seriju pabaigoje.
O aš ir galvoju,kas per nesąmonė.Sužiūrėjau 3 ovas.":confused: o kur pabaiga? :confused: " -tepratariau aš.
Ovose pasakojama kas būtų ateityje,jei Takayuki būtų pasirinkęs Haruką,o ne Mitsuki.
Bet pagal idėja 4 ovos neturi būti,net info niekur apie tai nerašo.
Kalbant apie Kimi Nozo,tai sužavėjo.Siužetas gilus ir tikrai,būna ir tokių atveju realiame gyvenime.Pabaigos tokios ir tikėjausi,kitaip ir negalėjo būti.
Grįžtant prie Next season,tai man mieliau prie širdies originali pabaiga. Visgi manau kūrėjai nieko įdomaus neparodė 3-ose ova'ose.Bet taipogi,jei bus ketvirtoji teks pažiūrėti. įdomu ar pasitvirtins mano spėjimai,kad Takayuki liks su Haruka,o gal ir ne :D
Paskaičiau dar game'o aprašymą,tai turi likti su Haruka.
Palete raso info nueik i vikipedija,ova 4 isleista bus rugpjucio 22 diena
Man Hayase geriausia,jei ji taip rupintusi,as tikrai pasirinkciau Mitsuki,nes ji labai stengesi,o pastangu neivertinti negalima,o siaip nueik i ta angliska vikipedija bus ta 4 ova tikrai as jau senai ta zinau
Ačiū Mpryuu :D Atleiskit,nežinojau:malda:
Taip,Mitsuki šiaip gerai rūpinosi ir vat taip kaip kai kurie sakė "Aš nekenčiu jos" negalima sakyti.
Kaip sakė mano draugė,vargu ar mes pasielgtumėme tokioj situacijoj kitaip negu Mitsuki ir jos teisti negalima.
O kaip Mpryuu jums Next season?
P.s. neteisiu Mitsuki dėl tolesnio jos gyvenimo su Takayuki,bet tikrai ji negerai pasielgė kai prašė Narumi-kun nupirkti jai žiedą..
Man Next-season patiko,gal patinka Shinji jis uzsiemes ir saunus,dekui kad pasiteiravot,man patiko Hayase ir kaip moteris,gan atsakinga ir tvarkinga,rupestinga ir melyni plaukai,na man apskritai jos isvaizda pritrenkianti,nezinau kaip tas Narumi galejo pasirinkti Haruka,nors gal ka sukurs 4 ovoje idomaus,aisku prates viska,nes Haruka kazkaip per daug savanaudiskai elgiasi kazkiek,sutinku su jos seserimi Ayane-chan.Taip Mitsuki teisti negalima uz ka jinai padare
Bet toks tas likimas kad nupirko ta zieda,nieko cia jau nepadarysi,is tiesu noreciau kad Hayase liktu su Narumi,kartais net ovu nesinori paziureti,nes istraukas man patinka paziureti retkarciais,galejo nekurti is vis tu ovu nes Hayase palikta tik kaip papasakoti istorija ovoje 2,gaila is tiesu tokia miela,man tai Hayase tai super,zodziu nera :)
Aišku :D Man tai Mitsuki normali visai. Bet aišku Haruka labiau patinka (: gal dėlto,kad pati esu panaši į ją.
Na,galėjo ir nekurti tų ovų aišku,man net įspūdį sugadino visą. Nes vis dėlto kaip parodė pabaigoje ir Mitsuki su Takayuki tapo laimingi,ir Haruka taip pat. Nes kažkaip atrodo dramatiškiau ,įdomiau kai pabaiga yra originali.Galima padiskutuoti ir t.t. :D Šiaip tikėjausi,kad next season ovos bus pratęsimas jų gyvenimo,o ne alternatyvi pabaiga..
Na pazejus gerus keleta menesiu anime kur vien laksto galunes, skraido peiliai, griuna pastatai ir laksto pabaisos sitas anime buvo laaabai geras atsipalaidavimui. Lyg gryzimas i realybe. O seip istorija lb itraukianti ir idomi.
smlilium
2008-09-13, 11:12
paziurejau iki 9 epizodu. pirmam ar kelintam vos neapsiverkiau, tai po 2 isvis, visus epus praverkiau prie monitoriaus, mama nesuprato kame reikalas... bet anime man is romance ir drama pirmoj vietoj, niekad nemaciau tiek daug ir tokios dramos, ..T.T beje , gal kas galetu pasakyti kur galima butu gauti nuo 9 iki pabaigos epizodus? lb rejketuu T.T
beje , gal kas galetu pasakyti kur galima butu gauti nuo 9 iki pabaigos epizodus? lb rejketuu T.T
Yra linkomanijoj arba torrent lt. Parsisiusk is tenais jei turi acc. Nu ir as turiu. Bet kaip perduot reiktu tai nenumanau.
beje , gal kas galetu pasakyti kur galima butu gauti nuo 9 iki pabaigos epizodus?
Jei dar reikia, http://www.mininova.org/search/?search=kimi+ga+nozomu+eien (:
Gal žinote iš kur galima atsisiųsti kgne next season 4'ą ovą?
Jusuchina
2008-10-31, 01:28
Gera drama. Stipri. Ilgam, ar bent jau kuriam laikui palieka keistą ir slogų įspūdį, tarsi peržvelgus kažkieno realų gyvenimą. Veikėjų žmogiškumas, sakyčiau, pati stipriausia anime vieta.
Beje, labai graži endingo daina, vis sukasi mano fonotekoje, nors anime žiūrėjau jau senokai.
peržiūrėjau 5 epu's šiandien, nesilaikiau patarimo ir labai gailiuosi:cat1: nežinau teko vieną kitą ašarą nubraukt ryt reiks pažiūrėt epą ir taip kas dieną, nuostabu sugoiiiiiiiiii tikras auksas dramos ir romantikos megėjams 5/5 :cry::cry::cry: Haruka įsimylėjau:love::love::love: She is so cute;):love::love:
Бегущий пони
2009-01-25, 21:00
Nu jo,tipo aš irgi apsiverkiau anime gale taip sakant,buvo verta.Šis anime-tai ironiškiausia meilės istorija kokia man tik teko matyti.Buvo labai gaila visų gale,norėjosi,kad viskas išsispręstu ir visi liktu laimingi,bet taip ir žinojau,kad pasibaigs viskas nemaloniai ir morališkai žiauria tragedija.Jokių žiaurių kovų,super power ir globalinio masto dalykėlių,bet nepaisant visko įtampa tarp trijų žmonių tokia įkaitusi,tai džiugina,kad galima psichologiškai kažką vertingo sukurti naudojant realistinio gyvenimo elementus.
Nu jo,tipo aš irgi apsiverkiau anime gale taip sakant,buvo verta.Šis anime-tai ironiškiausia meilės istorija kokia man tik teko matyti.Buvo labai gaila visų gale,norėjosi,kad viskas išsispręstu ir visi liktu laimingi,bet taip ir žinojau,kad pasibaigs viskas nemaloniai ir morališkai žiauria tragedija.Jokių žiaurių kovų,super power ir globalinio masto dalykėlių,bet nepaisant visko įtampa tarp trijų žmonių tokia įkaitusi,tai džiugina,kad galima psichologiškai kažką vertingo sukurti naudojant realistinio gyvenimo elementus.
Kadangi baigei ziuret siuskis ova (http://www.linkomanija.net/details?67705:Kimi_ga_Nozomu_Eien_OVA_~Next_Season ~) ;)
Labai vykes ypac turint omeny kad paremtas hentai geimu
Killerbee
2009-03-14, 22:43
Buvo mintis antram sezonui padaryti aprašymą, bet apsigalvojau. Aprašinėti nėra ką. Čia alia fanfikas apie tai kad būtų jeigu būtų vaikinas pasirinkęs blogai.:D
Blankus pirmtako šešėlis. 6 balai ir nedaugiau.
Sadness...
2009-06-16, 19:12
idomus anime...man labaj gaila tu wisu weikeju:cat2: jie tiek prisikentejo...o kaltu kazkaip nera...na gal tik tas idiotas kuris sedejo uz wairo masinoj del kurios ta awarija iwyko...:cat15:
Daug gerų atsiliepimų, reiks būtinai pažiūrėt... :)
Niekada gyvenime ziuredama anime sitiek nezliumbiau.. tos problemos, visi tie zodziai kuriuos jie sako.. atrodo tokie .. tokie kzn... ypac sueme sirdi kai ji atsibudo is komos ir jie atejo jos aplankyt.. nzn.. nu ziauru tj..
bet anime yra vienas is mano mylymiausiu,, tiesa sakant uzima pirma vieta .. mano favuose..
Kurejej tiikrai labai gerai padirbejo. :sorry:
10 balu
ciombiukas
2011-02-28, 14:09
Tikrai labai geras anime, labai sužavėjo, viena geriausiu tokio žanro istorijų. Piešimas nėra labai geras, bet žiūrėti netrukdo, puikiai veikėjai pateikti, gera istorija, 4/5 nes jis to vertas.
demoniacman666
2011-06-22, 22:51
Turbut nepamenu tokio anime kurio pabaiga kad ir kokia galetu buti, butu liudna ir neteisinga. Taip, man sis kurinys labai patiko ir daviau 5/5, nes mano manymu jei anime suzadina kazkokius jausmus, jis tada tikrai yra geras. O sis nuo pat antros serijos vare i netgi savotiskai sizofreniska nevilty. Aisku mano pabaigos variantas butu kitoks, bet uz tai balu atimt neina, juolab kad galiu betkada suzaist geima ar paziuret OVA, ka turbut ir padarysiu. Turbut reiks paziuret ka nors kvailo ir atpalaiduojanciu, nes nervai itempti jau 3 vakara :)
Pažiūrėjau visą animą vienu prisėdimu. Pabaiga truputuką nuvylė, tiesiog atrodo kažkas blogai. Deja ašaros neišspaudžiau, trūko, trūko... Mane daug labiau shockino School Days, Clannad: After Story. Na ką, teks tęsti "traumuojančio" animo paiešką. Kaip ten bebūtų, Kimi ga Nozomu Eien yra rimtas ir stiprus savo žanro atstovas, duodu 5/5 drąsiai.
Pats pirmas rimtas anime kuri pražiurėjau.
Reikės peržiurėti antra karta kada nors.
Veikia su vBulletin™ Versija 4.1.11 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Visos teisės saugomos.