Žiūrėti pilną versiją : ANIME KLASIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
taj wat pagalwojau kad tokio thread'o wisai reikia
taigi rashykit anime pawadinimus (mazdaug nuo anime susikurimo
iki 1985 m) imeskit jei negaila kokiu screenshot'u parashykit koks zanras trukme ir pan.
o ponas admin jei chia bus daug anime galesi thread;a y aprashymu skilty perkelt
KRC klasika jega (nors nedaug jos maciau :rolleyes: )
Mildziux
2003-09-30, 20:08
Oooo, visi situos zinom... Candy Candy! Visos mano drauges kadaise buvo sito fanes, ir as buvau, ir labai buvo faiiiina, bet va neseniai bandziau per rusu TV ziureti, tai kazkaip nieko nesupratau...
Kas nors zino, apie ka is tiesu buvo Jetter Mars? As tai ne, nors buvau vaikystej baisiai isimylejus ta anime ir prisimenu, kad verkiau per kokia tai serija su robotemis tenisininkemis (ar ka panasiai), ir viena is ju pasiaukojo del to Marso, ir tai vienintelis dalykas, kuri prisimenu...
Is tos klasikos, kuria maciau budama blaivios samones, tai Galaxy Express 999. YO. Dabar rasau komentarus aprasymu skilty. Nuostabu, nuostabu. Laaaaaabai gerai. Laaabai faina.
urm....iki 85...Vampire Hunter D senas pirmas...nzn ar iki 85tu.
Nausicaa of the Valley of the Wind, Laputa berods...kas ten dar...
Jetter mars buvo apie robota su kazkokiu super varikliu (tipo jo sirdis).Pamenu kad ja vis kazkas norejo pagrobti.Sio anime nepavadinciau komedija,nei action,nei jokiu siuolaikiniam anime budingu aprasymu.Neskaitant to,kad to marso tokios fainos animiskos akys daugiau as asmeniskai nepasakyciau,gal nepamenu,o gal ir nera,anime budingu bruozu.Kazko as isivaizdavau,kad astro boy yra sis anime,nes labai panasus ,bert pasirodo skirias.Na tai tiek
Mildziux
2003-10-01, 14:06
Skaiciua kazka, kad turejo buti Astroboy tesinys, bet kurejai paskutine minute suzinojo, kad neturi teisiu ta tesini kurti, todel pakeite projekta. Nezinau, ar tiesa.
Zinai, isskyrus ta serija, as NIEKO nezinau apie Jetter Mars. Nei istorijos, nei kokie ten veikejai, nei kas ten isvis do daiktas... tik ta serija, kur labai labai verkiau ir vis dar sirdi skauda prisiminus...
visus? Rupan III filmus (nuo kuriu jie ten metu prasideda? 1978?)
galvojau galvojua kas tas Rupan, pasrodo Lupin gis :)
as tai kaip ir milda galvoju, tik dar prideciau ta daikta kur buvo su lenktyninem masinytem, bet taip senai cia buvo, kad net neatsimenu ne vieno dalyko ar pavadinimo
bet as ir darzeli candy candy fanartus paisydavau, dar du turiu
mylejau as ta anime, tokia maza tada buvau, atrodo per ltv rode...
geri laikai buvo.
Rode per tuometini tele - 3 (dabar tv3).
Gal ir nieko tik va labai depresucha paimdavo.Dar dabar prisimenu intro ar endinge.Stovi ta Candi,plaukai plaikstosi vejyje,akys tokios animiskos(liudnos),paziuriu pro langa tamsu.
ble nors nusisauk. :cool:
dziewuliz
2004-12-27, 04:04
Oooo, visi situos zinom... Candy Candy! Visos mano drauges kadaise buvo sito fanes, ir as buvau, ir labai buvo faiiiina, bet va neseniai bandziau per rusu TV ziureti, tai kazkaip nieko nesupratau...
Blemba man lygiai tas pac... Irgi prisimenu ta vieta, irgi zhliumbiau :cry: tada; krc "touching" serija... Ieskojau jos per ineta, nieqr ner, taj ishsiunchiau laiska tv3 klausdamas kada ar dar zada rodyt... :( Ten bichelis tox robotas marsas taj labai panasus i Atomic Boy, beje buwo kuriamas kajp jo tesinys bet negawus reikiamu teisiu, teko perdaryt pavadinima, heroju ir isleistas kajp wisaj ackiras serialas... Dvd lyg zada kazkada isleist, neajsq kada...
Jetter Mars...
Nelabai nusisekes klonas :| Isejo pries spalvotaji Astro boy, nezinau kaip ten buvo su juo bet dabar kokia info rast sunku :| bet faktas tas kad turbut papigiaja pardavinejo, nesi lietuvos televizija nupirkt sugebejo ;]]
BadBoyyy
2005-01-26, 14:41
Seip noreciau is kur nors gaut siuos anime... :cool:
Golgo 13 Movie abu...emm City Hunter viska..(daug bet noreciau) :p
Dar Capton Tsubasa (apie fulioka anime) gal zn is kur galima butu parsisiust? :)
P.S.butu gerai dar ir..Speed Racer :fifi:
turiu speed racer, ne viskas bet regis 3 ar 4 cd gaunasi, tiesa angliškai dubliuotas..
BadBoyyy
2005-01-27, 12:51
bet kaip nors is taves gaut jauciu neiseitu nebent pastu :D
jei gerą ryšy turi, ir mano labai gera nuotaika būtu, galėčiau įdėt į servuką.. seip del to per irc reiktu susitart..
BadBoyyy
2005-01-28, 12:10
tai va del rysio pas mane Baltixum inetas 128 kb/s tai nera geras rysis... :cool:
ir va pas mane per irc negalima nieko siust nes Balticum ten neleidzia nieko siust per irc :huh:
ne siūstis per irc, o su manim per irc susisiek..
amm..Best Old school man yra Leji Matsumoto darbai (Galaxy Express 999, Queen emeraldas, Captain Harloc, Harloc Saga ir pan...) Pishimo stilius labai patinka..daug skirtingai pieshtu charu ir t.t. :cool:
Evil_of_Darknesz
2006-11-02, 15:41
:mad: Dragon ball berods 1984 dar tinkamas rasyt i sita gija... :D :mad:
nepamirshkim ir Akira 1988 metu .
:malda:
Evil_of_Darknesz
2006-11-02, 17:04
nepamirshkim ir Akira 1988 metu .
:malda:
:mad: Rase iki 1985 o akira 1988.... :) :mad:
niekšas
2006-11-02, 20:03
Jetter mars,speed racer,voltron,candy candy ir t.t. kagi,as tikrai atsimenu kad kazkada tokius ziuredavau,bet faktas kad tai buvo taip seniai kad is siuzeto neatsimenu beveik nieko.
Kazkaip man labai ystriges atminty toks "saber rider",atsimenu apie jy kazka gero,iskyla tik geri prisiminimai,ir kiek atsimenu tai buvo tikrai kazko vertas serialas,bet ar jis padarytas iki 85 tai negaliu pasakyt,turbut bus velesnio laikotarpio.Siaip tai visa ta klasika iki 85 (gal as klystu,nes tokiu senu anime maciau labai mazai) buvo daroma tik vaikams,ydomu ar buvo tais laikais kazko rimtesnio,tipo suaugusiems?jei buvo, tai ydomu,kaip atrode rimti to meto anime.
niekšas
2006-11-02, 20:11
:mad: Dragon ball berods 1984 dar tinkamas rasyt i sita gija... :D :mad:
Dragonballas kiek zinau yra 89m. tai y ribas kaip ir nepatenka,nors as irgi sakau kad tai anime klasika,bent sio zanro tai tikrai.
Evil_of_Darknesz
2006-11-02, 21:20
Dragonballas kiek zinau yra 89m. tai y ribas kaip ir nepatenka,nors as irgi sakau kad tai anime klasika,bent sio zanro tai tikrai.
:mad: As rasau ne apie dragon ball z ar dragon ball gt o apie pati pirma dragon ball... :) tay gi i ribas patenka :mad:
Tamsos_Elfe
2006-11-02, 21:44
Kiek paziurejau internete tai "Saber rider and the star sheriffs" raso apie 1985-1989 metus. As irgi ji labai ziuredavau. Ir voltrona, ir Speed Racer, ir Marsa, o Candy Candy tai isvis visiska manija buvo apiemusi. Pas mus net muzika su pioninu mergaiciokes atkalusios buvo. Dainuodavom nors ir nzn apie ka :) Smagu budavo ziuret visus situos smagumus.
niekšas
2006-11-02, 22:02
:mad: As rasau ne apie dragon ball z ar dragon ball gt o apie pati pirma dragon ball... :) tay gi i ribas patenka :mad:
Nu gal as klystu,bet as irgi rasiau apie DB,ne Z ir ne GT .Lygtais DB yra 89 :confused:
Evil_of_Darknesz
2006-11-02, 22:13
Nu gal as klystu,bet as irgi rasiau apie DB,ne Z ir ne GT .Lygtais DB yra 89 :confused:
:mad: Nea dragon ball z yra 1986 - 1989 , dragon ball gt 1996 o dragon ball 1984.... :) :mad:
Dragon Ball yra nuo 1986 iki 1989 kurtas.Jezusmarija vos keli meteliai nuo 85,jums ka tik rast prie ko prikibt butinai:rant:
love and peace :malda:
Koks skirtumas kada tas DB sukurtas. Kažin ar klasika ir komercija galėtų susilieti. Be to Akira buvo pirmasis anime airintas JAV, iki to niekas tikrai nežinojo kas yra anime ir visi galvojo jog tai vaikams. Tad koks skirtumas kada DB sukurtas, jei jį rodė tik japonijoj.
voiceofdeath
2006-11-04, 17:46
saip is senesniu zinau Angel cop,Amon saga,Speed reacer (kazkada per tv3 rodytas) bet man kiestas topico autoriaus poziuris kad tik senas gali buti klasika pvz. man klasika tai Akira,Gits,Angel Sanctuary,Tsukihime:Lunar legend tai tiesiog labai geri anime nepriklausomai nuo ju isliedimo laiko
one-off_fan
2006-11-04, 22:17
Vienintele klasika yra Shounen-ai arba yaoi... T.y. Fake, Seikimatsu Darling (lietuviskai: Brangusis pasaulio pabaiga). :cool:
Ir aisku Drakonu kovos!
maiindeg
2006-11-25, 19:52
Ranma ½ 1987 – 1996 ir Dragon ball 1986 – 1989 va cia klasika :)
Pagal mane klasika butu Astro Boy (1951-1968)
(nors as tokio nesu maciusi :hmm: )
Likimo_Kalvis
2006-11-26, 11:17
ta Astro boy kazkada da per LNK ligtais rode man atroda
ranma 1/2, dragon ball, sailor moon gal... :D
bet vistiek akira geriausia klasika
Tsume200
2006-11-29, 17:49
rupan.....my neighbor totoro.....grave of the fireflies...
Veikia su vBulletin™ Versija 4.1.11 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Visos teisÄ—s saugomos.