PDA

Žiūrėti pilną versiją : Sony Vegas naujokams.



Squalleh
2009-03-02, 22:22
Atsirado langas laisvo laiko, tai kaip ir žadejau, idedu Sony Vegas tutorialą naujokams. Aišku galvojau, kad pirmas bus Adobe Premiere, bet kadangi AZ stipriau draugauja su Vegas tai.. na žodžiu, tikiuosi jis jums padės.

Kadangi Vegas dažniausiai yra sekantis etapas po Movie Maker, tai dauguma "amv tėvu" rekomenduoja butent jį nes jis yra paprastesnis. nžn kaip jums, bet aš jo išsigandau ;D aaaaanyway, šiame tutoriale bus aprašyta būtent naudojimo BAZE. jeigu ieškot kažkokiu gudrybiu su Vegas, tai youtube shall be your guide. taigi pradedam.

Visų pirma mums reikia sukurti naują projektą. norėdami tai padaryti, einam i [File > New] (arba tiesiog Ctrl+N) ir matom sekantį langelį:

http://akross.ru/pics/articles/17/01.jpg

Šitas langelis turi dar kelis langelius kuriuose jus galesit keisti projekto nustatymus.
Pakeiskit rezoliucija ir fps jeigu jie nesutampa su video failais kuriuos jūs naudosite.
Jeigu dabar užmiršot kažką pakeist, tai nereikia panikos. ieinam į [File > Properties] (Alt+Enter)
taigi jeigu viska padarėt kaip reikia, einam prie sekančio etapo musu AMV kurti.

Na va, turim mes savo projekta. dabar reikia pridėti 2 svarbiausius dalykus kuriuos turi turėti klipas. savaime aišku tai video ir garsas. Pasirenkam koki nors anime fragmentą. jeigu neturim fragmento, iškerpam, naudojant VirtualDub Mod (http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=3141). tai ikeliam juos į projektą naudojant [File > Import]. ta pati darom su muzika.
kaip default čia buvo pasirinktas fragmentas is 55-os serijos Naruto.

http://akross.ru/pics/articles/17/02.jpg

kontroliuoti video grojimą programoje galima naudojant šituos mygtukus: http://akross.ru/pics/articles/17/03.jpg. na o dabar ikeliam mūsų failus i timeline. tiesiog "pernešam" su pele ir viskas.

http://akross.ru/pics/articles/17/04.jpg

kiekvienas idėtas failas užima savo layer. nors tai aišku nesvarbu, nes viename layer'e gali buti ir keleta video failų. tas pats liečia ir muziką.

http://akross.ru/pics/articles/17/05.jpg

dabar iškils klausimas, kodėl įkeliant vieną failą jis užima 2 layerius??
atsakymas pats paprasčiausias, iskerpant klipuką is epizodo, palikom garsą. ir mūsų atvejų jį geriau istrinti. (nebent jeigu jis jums reikalingas tai aišku palikit). taigi ištrinam mums nereikalingą audio, (išrenkam, žymim, spaudžiam Delete)

dabar jums papasakosiu kaip nauduotis timeline kuriant klipus.

žymim pele mūsų ta video fragmentą ir traukiam pele ties jo ribos. turi atsirasti vietoj kursoro toks mažas symbolius kaip mažas ekranas su dvejais rodykliais i skirtingas puses. click ant peles ir traukiam į reiklaingą mums pusę. savaime aišku, kad traukiant į kairiąją pusę video fragmentas trumės ir atvirkščiai. http://i248.photobucket.com/albums/gg178/SquallyBoo/06.jpg

na kad galėtumem pažiūrėti ką mes čia prikūrėm, click į tą vietą, nuo kurios norim pradėti žiūrėti ir spaudžiam Play (space). norint sustabdyti ir grįžti į pradžią, spaudžiam Stop (space), tiesiog sustabdyti - Pause (enter).

http://akross.ru/pics/articles/17/07.jpg
http://akross.ru/pics/articles/17/08.jpg

norint pakeisti fragmento greitį, spaudžiam mouse 2 į norimą fragmentą ir einam į [Properties]. keičiam punkte Playback Rate. (mažiau - liečiau ir atvirkščiai)
norint kad mūsų fragmentas butų rodomas atvirkščiai (ta prasme nuo galo), tai mouse 2 ant reikiamo fragmento > reverse.

dabar kadro nustatymai.

http://akross.ru/pics/articles/17/09.jpg

[Position] - keisti kadro dydi, judinti.
[Rotation] - sukinėti
norėdami daryti Mask, žymim sitą punktą. paskui išsirenkam Anchor Creation Tool (D) kurį galima rasti Tools sektore. ir toliau darom mūsų Masks.
NOTE: būtent kaip dirbti su Masks parašysiu kitame tutoriale kai aprašysiu darbą su After Effects, nes masking procesai Vegase ir AE beveik vienodi.

Effects. čia trumpai, nes viskas gana paprastai.

http://akross.ru/pics/articles/17/10.jpg

Šitame langelyje išsirenkam reikiamą effektą ir "nešam" su pėle i reikiamą video fragmentą. pvz išsirinkom pixelate ir šitame langelyje galim juo manipuliuoti kaip mums reikia.

http://akross.ru/pics/articles/17/11.jpg

jeigu paskui reikės išjungti koki nors efektą, tai tiesiog žymim ta maąa langelį prie jo pavadinimo.
kaip jau jūs turėjot pastebėti, yra dar toks langelis.

http://akross.ru/pics/articles/17/12.jpg

jis reikalingas animacijai. tai daroma su rombais, kuriuos jus matote. taigi, išsirinkit vieną ir pakeiskit efekto nustatymus. "nuvažiuokit" toliau ir išsirinkit kitą ir ten pakeiskit efekto nustatymus. ir jau grojant video, matysit kaip keičiasi efektas. žodziu parodysiu paveiksliukais.

http://akross.ru/pics/articles/17/14.jpg
pirmas rombas
http://akross.ru/pics/articles/17/15.jpg
vieta tarp rombų
http://akross.ru/pics/articles/17/13.jpg
antras rombas



TAIPOGI(nuo Moon):
Pastebėjau dažniausia naujokų klaidą ir ne tik, kurie nepadaro vienos smulkmenos sukūrę video, tai norejau pasidalinti. Ant kadro spaudžiam dešinį pelės mygtuką, nueinam į properties ir padarom Disable Resample ant kiekvieno atkirpto kadro.


http://img.photobucket.com/albums/v440/rozhinis_drambliukas/Untitled1.jpg

Tai butina tam, kad video netaptų ghosted like this:

http://img.photobucket.com/albums/v440/rozhinis_drambliukas/Untitled2.jpg



na ir pagrindinis etapas kuri reikia pereiti, tai kai jau pabaigem klipą ir norim jį issaugoti. spaudžiam File > Render As.. spaudžiam Custom ir stebim sitą langą.

http://akross.ru/pics/articles/17/16.jpg

išsirenkam "video" ir ten išsirenkam reikalingą formatą. geriausiai būtų uncompressed o po to, naudojant AMVsimple (http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=2813&page=2) arba VirtualDub Mod (http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=3141) galim spausti ir koduoti mūsų klipuką.
Spaudžiam OK, išsirenkam kur norim matyti mūsų failą ir bėgam į virtuvę :blob: .... gert arbata su sausainiais ir medituoti kol pasibaigs rendering :cat23:

:cat19: na gale pakartosiu kad čia buvo tik baze naudojant Sony Vegas, ir kad jis turi dar daugiau visokių gerų ir reikalingų dalykelių, kuriuos jums reikes atrasti patiems, nes visada reikia tobulėti ir žiureti tik i priekį :cat22: or smth like that.

Lucion666
2009-03-02, 22:30
Buk zmogus idek karpyma, nes moku tik sony vegas'u ir tuo pasinaudot nemoku gerai, nes kai kurie dalykai tikrai uzknisa, kai bandau kirpt... ;(

Squalleh
2009-03-02, 22:33
Lucion666, butent koki karpyma? nes karpymui yra VDMod tutorialas.

Ignas
2009-03-02, 22:44
:malda::malda::malda: Žiauriai dėkui, jau nežinau kiek laiko vis norėdavau išmokt dirbt su Sony Vegas, bet vis neprisiversdavau mokytis.:D

Lucion666
2009-03-02, 22:47
kazkokio tai judancio objekto... tarkim pas tave tam koi amv(summer time ar pan.) 0,52-0,53 sekundese perbega veikejai... man mazdaug tokio cut'o reikia :)

Daan
2009-03-02, 22:49
Squall dėkui už pastangas, bet būt dar geriau jei naudotum LT raides ir netektu mum laužyti savo akių.

Squalleh
2009-03-02, 22:56
Daan, jei rytoj bus laiko, ištaisysiu.
Lucion666, aaa.. toks. na būtent ta fragmentą dariau su photoshop ir After Effects, kadras po kadro. man tiesiog taip patogiau. šeip tai ir yra Masks. kai rašysiu AE tutorialą, idėsiu dar keleta mini linkų į masking, paint ir t.t.

Lucion666
2009-03-03, 08:01
Daan, jei rytoj bus laiko, ištaisysiu.
Lucion666, aaa.. toks. na būtent ta fragmentą dariau su photoshop ir After Effects, kadras po kadro. man tiesiog taip patogiau. šeip tai ir yra Masks. kai rašysiu AE tutorialą, idėsiu dar keleta mini linkų į masking, paint ir t.t.

Vo vo.. man butent masks ir reikia :):cool:

Squalleh
2009-03-04, 20:21
ištaisiau kur galėjau ^^

Boots
2009-03-17, 14:04
pasinaudosiu

CvC
2009-03-17, 14:59
Dekui pasinaudosiu

Olasas
2009-03-17, 17:28
Tikrai pasinaudosiu
aciu

Crazu
2009-03-19, 20:47
Aciu uz tikrai gera pamokele :malda:
Bandysiu sukurti koki nors anime video
Zinau, kad nesigaus,bet as vistiek bandysiu :cat20:

Lucion666
2009-03-20, 22:18
Aciu uz tikrai gera pamokele :malda:
Bandysiu sukurti koki nors anime video
Zinau, kad nesigaus,bet as vistiek bandysiu :cat20:

Saunuolis,kad bandai.. pirmas visada prisviles gaunasi, bet stenkis ir tobulink technika! sekmes kuryboje! ;)

Dsqured
2009-04-14, 13:57
Sveiki, gal pasirodysiu kvailas, bet nelabai ir nusimanau apie kompiuterius, bet kai bandau ideti video man nerodo vaizdo, ta parasme kai idedu video jis neuzima dvieju lajeriu kaip turetu buti ir rodo tik kaip garso takeli, nors dejau video gal reikia sukonvertuoti, nors ant filo raso kad AVI formatas :(

Squalleh
2009-04-14, 20:37
Dsqured, permesk ta avi faila per VirtualDub mod. padaryk ji uncompressed ir bandyk dar karta.

ForestTiger
2009-04-15, 18:43
Ant sony vegas esu žalias, taigi norėčiau paklausti, kaip karpyti video su pačiu sony vegas, niekur nerandu, o man tas virtualdub nelabai patinka.

mdgzmustang
2009-04-15, 19:55
Ant sony vegas esu žalias, taigi norėčiau paklausti, kaip karpyti video su pačiu sony vegas, niekur nerandu, o man tas virtualdub nelabai patinka.

su "s" raide

uhura
2009-04-20, 13:20
Gal galit kas padėti!!
Kaip yra iškerpami judantys personažai? Kerpamas kiekvienas reikiamas kadras atskirai ar yra koks paprastesnis dalykas?
Gal yra koks būdas užtesti paskutinį kadrą? Nes dabar aš kerpu ir darau kopijas, bet įtariu, kad turėtu būt koks geresnis variantas.
Dėkui :)

TheMysticSsj
2009-04-28, 20:34
Gali paiimt to kadro gala laikyt kairy peles mygtukai ir trauk xD Tada klipas juda, ilgeja.To tau reikejo ??

Hikari_
2009-04-28, 20:41
Pasinaudociau, bet niekaip nepavyksta tos programos nukrekint... :(

TheMysticSsj
2009-04-28, 20:43
Kuri versija? duosiu crack....

Squalleh
2009-04-28, 21:45
uhura, jeigu tau reikia butent kadro dali kazkoki (pvz veikeja iskirpt) tai tada tau cia -> http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=3328
aprasytas atvejas su AfterFX, bet technika tokia pat.

uhura
2009-04-29, 18:26
uhura, jeigu tau reikia butent kadro dali kazkoki (pvz veikeja iskirpt) tai tada tau cia -> http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=3328
aprasytas atvejas su AfterFX, bet technika tokia pat.

Mat kaip, dėkui. Aš tikėjausi, kad yra koks kitoks metodas, nes dabar jei norėsiu, kad veikėjas judėtų kitame fone, labai daug kirpt reikės beto masking grubiai kerpa.

Hikari_
2009-04-29, 18:39
Kuri versija? duosiu crack....

Nezinau, as betkokia atsisiunciu, kad tik tureciau

karolisvis
2009-04-29, 20:05
Nezinau, as betkokia atsisiunciu, kad tik tureciau

Tai kai siunties ziuret reik kas prideda ,o kas ne nes per ziopluma gali virusiuku prisisiust :D:D

Squalleh
2009-04-29, 23:36
uhura, na taip, lyginant su After Effects tai Vegaso masking tiesiog vaikisko lygio ir nelb patogus. seip jeigu bijai dar dirbti su ae, tai vienintelis budas dar butu exportuoti norima fragmenta kaip kadru rinkini ir jau po kadra iskirpineti norima dali su photoshopu. iskart sakau kad procesas labai nuobodus ir ilgas, bet geriausia kokybe garantuota. pats taip darau jeigu masking per daug sudetingas gaunasi. po to kai pabaigi iskirpineti, tai paveiksliuka exportuok .png formatu, arba jeigu nuspresi dirbti su Premiere tai .psd, nes visos Adobe programos tarpusavy gerai bendrauja.

Lucion666
2009-04-30, 18:00
Sunku su tais kirpimais.. nevargau ir nevargsiu :D

daimonass
2009-06-11, 17:49
Nezinau ka blogai darau, AMV buna vos keliu minuciu bet kai isaugau, uzima virs 2 GB, nelogiska, prasau pagalbos... Isaugau uncompresed formatu, perleidziu per VirtualDubMod Bet vistiek pakankamai daug uzzima...

Squalleh
2009-06-11, 19:58
kai exportuoji i uncompressed tai ir turi tiek uzimti. idedi i VDM, ir pries issaugojant issirink Codec.

powilas
2009-06-24, 09:41
Tikriausiai kas nors pasigedo Sony Vegas 7.0 Simple (Ar Sample) kodo.Ji Galite atsisiusti is http://rapidshare.com/files/154251970/Kopi_af_Sony_Vegas_v7.0b_Keygen.exe.html :p

Zx-Shade
2009-07-06, 15:15
Nezinau ar praleidau, ar is vis tai imanomo, bet noreciau suzinot,kaip rasyti teksta ant vaizdo? :)

Olasas
2009-07-06, 16:19
Panarpliok patį Sony Vegas'ą.. gal surasi...
Bėje... Gal kas žinot iš kur nucrekint Sony Vegas 6.0? jau atsibodo su 7.0 dirbt... kažkoks lagas jis man....

Whitex
2009-07-21, 00:51
Panarpliok patį Sony Vegas'ą.. gal surasi...
Bėje... Gal kas žinot iš kur nucrekint Sony Vegas 6.0? jau atsibodo su 7.0 dirbt... kažkoks lagas jis man....

Atsisiusk standartini keygen, jis tinka nuo 6 iki 9 versijos man rodos.
Softexia.com tikrai turetu but

Whitex
2009-07-21, 00:55
Nezinau ar praleidau, ar is vis tai imanomo, bet noreciau suzinot,kaip rasyti teksta ant vaizdo? :)

Susikurk teksta ir dek ji i virsutini video layeri. neblogas teksto totorialas: http://www.youtube.com/watch?v=GC54uFI0kCE&feature=fvw.
O ji apatini idek norima vaizdo medziaga

Moon
2009-09-28, 15:53
Turiu tokia problemele, kuriu klipa ant 1280x720 rezoliucijos ir kai su vegas noriu padaryt still frame jis padaro screenus ant 655x480. Gal yra kokie nustatymai?

Prototipas
2009-09-28, 16:30
Turiu tokia problemele, kuriu klipa ant 1280x720 rezoliucijos ir kai su vegas noriu padaryt still frame jis padaro screenus ant 655x480. Gal yra kokie nustatymai?
Ant preview lango padaryk 1280x720 rezoliucija

Moon
2009-09-28, 17:02
Ant preview lango padaryk 1280x720 rezoliucija
O tai tiksliau butu, nes nerandu >.>
Aciu kad stengies padet.

Prototipas
2009-10-03, 22:11
O tai tiksliau butu, nes nerandu >.>
Aciu kad stengies padet.

nu dabar neturiu vegas kompe, tai kur tas langas kur matai savo video yra prie jo kampe toks kvadraciukas ji paspaudus atsidaro nustatymai ir ten parasai ta rezoliucija

Anime4 Eisteinas
2010-06-14, 12:54
Nesveikai aciu uz pamokele, man jos tikrai reikejo... :cat22:
Bandysiu kurt, bet aisku s gausis, nes pirmas kartas... aciu

hytoorttt
2010-06-20, 18:30
kaip padaryti capture video? ieskau devices bet mano kameros nerandu. be to kai idedu clipa i sony vegas isideda tik garso takelis o vaizdo nera

Olasas
2010-06-20, 18:49
kaip padaryti capture video? ieskau devices bet mano kameros nerandu. be to kai idedu clipa i sony vegas isideda tik garso takelis o vaizdo nera

tipo capture video su webcamera?

O dėl vaizdo tai pabandyk pakeist formatą. Pas mane tas pats buvo bet nuvariau į media-convert.com (ar tai org) ir pasikeičiau iš .mov (net jei pas tave ne .mov ten visokius formatus keičia.) į .avi ir viskas veikia

sakuraxx1
2010-11-21, 15:07
HELP! Aš nežinau kaip nuimti arba nukirpti arba paslėpti subtitrus.... Gal kas galit padėt? Būčiau labai dėkinga...

slicKrox
2010-11-21, 15:20
HELP! Aš nežinau kaip nuimti arba nukirpti arba paslėpti subtitrus.... Gal kas galit padėt? Būčiau labai dėkinga...
Tikriausiai atsisiuntei anime su hardsub. Įsitikink ar tarkime per MPC (Media Player Clasic) ar bet kurį kitą grotuvą galima atjungti subtitrus. Jei negali, vadinas pas tavi hardsub, kuriuos nenutrinsi kempine panorėjus. Rekomenduoju atsisiųsti kitą relizą, patartina mkv formato, kurio dėka galėsi atjungti subtitrus ir persikonvertuoti mkv -> avi ir lengvai dirbti su sony vegas.

Zx-Shade
2010-11-21, 18:48
HELP! Aš nežinau kaip nuimti arba nukirpti arba paslėpti subtitrus.... Gal kas galit padėt? Būčiau labai dėkinga...

Arba pamegink kai ikeli video i vegas'a priartinti biski, kad nesimatytu jie(zinoma jai nuo to smarkiai nenukentes kokybe)

Alex Sugar
2010-11-21, 21:38
Reikia siustis be subtitru geros kokybes ir no problems..

slicKrox
2010-11-22, 14:44
Arba pamegink kai ikeli video i vegas'a priartinti biski, kad nesimatytu jie(zinoma jai nuo to smarkiai nenukentes kokybe)
Tokiu atveju, manau, kur kas labiau tiktų crop funkcija. Bus video ne 16:9 aspect ratio, o ~ 2.39:1, arba kažkas panašaus. Nenukentės bent kokybė, o bus tiesiog kinomotografiškas aspect ratio, jei galima taip pavadint, kas vaizdo negadins.

Zx-Shade
2010-11-23, 10:03
Tokiu atveju, manau, kur kas labiau tiktų crop funkcija. Bus video ne 16:9 aspect ratio, o ~ 2.39:1, arba kažkas panašaus. Nenukentės bent kokybė, o bus tiesiog kinomotografiškas aspect ratio, jei galima taip pavadint, kas vaizdo negadins.

Nu jo, sitas variantas manau geresnis. Bet kaip alexiukas sake, geriau siustis iskarto be subtitru ir viskas bus okey.

shikigamijako
2010-12-05, 16:20
Iškilo man bėda su sony vegas 8. Prieš daugiau nei mėnesį įsirašiau šią programą, bet kaip bandomąją versiją ir jos dabar galiojimas pasibaigė. Ištryniau ir vėl iš naujo įrašiau ir nieko... Nebeleidžia pasijungt. Tai bandžiau keygen naudot, bet antivirusinė neleidžia naudot jo. Nežinau ką daryt. Gal kokių idėjų?

Aramis
2010-12-05, 16:23
Iškilo man bėda su sony vegas 8. Prieš daugiau nei mėnesį įsirašiau šią programą, bet kaip bandomąją versiją ir jos dabar galiojimas pasibaigė. Ištryniau ir vėl iš naujo įrašiau ir nieko... Nebeleidžia pasijungt. Tai bandžiau keygen naudot, bet antivirusinė neleidžia naudot jo. Nežinau ką daryt. Gal kokių idėjų?
Atsijungt nuo interneto, išjungt av ir paleisti keygen. Dėl šventos ramybės paskui gali patikrinti ir AV, t.y. skanuoti kompiuterį.

sakuraxx1
2010-12-06, 15:36
Gal kas galit man padėt? O ar galima per Sony Vegas uždėt keleta efektų ant vieno kadro ir jei taip tai kaip tai padaryti?

Zx-Shade
2010-12-06, 16:29
Spaudi raudonai pažymėtą mygtuką, ir paspausk ant norimo efekto 2 kartus. Kai viską išsirinksi spausk "okey" ar kažką panašaus. Ir vsio tau bus isimetę keli efektai.
http://i992.photobucket.com/albums/af41/AlchemyBoy/04.jpg

Whitex
2010-12-06, 17:25
Gal kas galit man padėt? O ar galima per Sony Vegas uždėt keleta efektų ant vieno kadro ir jei taip tai kaip tai padaryti?
Kaip uzdeti efekta - http://www.youtube.com/watch?v=TIwHQUSbLG8
Ju skaicius neribojamas.

sakuraxx1
2010-12-07, 17:36
O kaip padaryt is mkv formato avi formata?

Zx-Shade
2010-12-07, 18:03
O kaip padaryt is mkv formato avi formata?

Tau reikia video konverterio. Man asmeniskai geriausi allok ir format factory

Siuskis is cia: format factory (http://format-factory.en.softonic.com/) (stai pamokele kaip naudotis (http://www.animezona.net/forum/threads/4505-Pamoka-kaip-naudotis-programa-FormatFactory))

shikigamijako
2010-12-11, 16:51
Vis dar ta pato problema su sony vegas. Bandžiau pasileisti keygen, bet meta antivirusinė lenteles. Spaudžiu, kad nieko nedarytų ir tada išmeta eror entelę. Atsisiunčiau dar vieną keygen ir vėl tas pats. Praradau viltį kada nors dar įsirašyti Sony vegas.... :cat23: Patarkit ką daryt! (be windows perrašimo)

Zx-Shade
2010-12-11, 16:55
Vis dar ta pato problema su sony vegas. Bandžiau pasileisti keygen, bet meta antivirusinė lenteles. Spaudžiu, kad nieko nedarytų ir tada išmeta eror entelę. Atsisiunčiau dar vieną keygen ir vėl tas pats. Praradau viltį kada nors dar įsirašyti Sony vegas.... :cat23: Patarkit ką daryt! (be windows perrašimo)

Pirk orginalu, only $299.95

Aramis
2010-12-11, 17:06
Vis dar ta pato problema su sony vegas. Bandžiau pasileisti keygen, bet meta antivirusinė lenteles. Spaudžiu, kad nieko nedarytų ir tada išmeta eror entelę. Atsisiunčiau dar vieną keygen ir vėl tas pats. Praradau viltį kada nors dar įsirašyti Sony vegas.... :cat23: Patarkit ką daryt! (be windows perrašimo)

Kokia antivirusinė?

shikigamijako
2010-12-11, 17:12
Kokia antivirusinė?

ESET Smart Security

Aramis
2010-12-11, 17:16
ESET Smart Security
ESET SMART SECURITY
Double click on the system tray icon: to open the main application window.
Or via Start >> All Programs >> ESET >> ESET Smart Security.
Click on Setup >> Antivirus and antispyware >> Temporarily disable Antivirus and antispyware protection.
When prompted to confirm temporarily disable select Yes.
Note: Protection will be automatically started after a system reboot.

Plačiau: http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic114351.html

Tuo metu AV nieko neskenuos, todėl patariu nesėdėti internete.

shikigamijako
2010-12-11, 18:22
Žodžiu atjungiau aš antivirusinę ir veikia dabar keygen. Nu žodžiu darau viską kaip reikia ir kai galų gale reikia suvest tą ilgą kodą ir paspaust Finish išmeta, kad neteisingas kodas. Visaip bandžiau ir nesigauna. ik tikrinau tai kodai atitinka (pagal tai kokie yra keygen ir kokie yra registravimosi lange). Ką darau ne taip? (aš juk ir patch padarau ir nespaudžiu generate, kai reginuos)

Aramis
2010-12-11, 18:50
Žodžiu atjungiau aš antivirusinę ir veikia dabar keygen. Nu žodžiu darau viską kaip reikia ir kai galų gale reikia suvest tą ilgą kodą ir paspaust Finish išmeta, kad neteisingas kodas. Visaip bandžiau ir nesigauna. ik tikrinau tai kodai atitinka (pagal tai kokie yra keygen ir kokie yra registravimosi lange). Ką darau ne taip? (aš juk ir patch padarau ir nespaudžiu generate, kai reginuos)
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/88yaldkb9q0?fs=1&amp;hl=lt_LT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/88yaldkb9q0?fs=1&amp;hl=lt_LT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

shikigamijako
2010-12-11, 19:08
Radau kur klaidą dariau. Įsirašė, viskas gerai. :)

Miyata
2010-12-12, 22:17
Kokia versija geriausia naudotis? Nes kaip pastebejau daugelis prie 7 arba 8 versijos ir nesivargina nedgi isirasynet 10. Tai nejau 7/8>10? Kokia man geriau naudotis, as dar naujokas ir nesu sukures nei 1 amv. Ir pastebejau tutorial'ai vos ne visur daryti su 8 versija. Kaip manot?

Whitex
2010-12-12, 22:23
Kokia versija geriausia naudotis? Nes kaip pastebejau daugelis prie 7 arba 8 versijos ir nesivargina nedgi isirasynet 10. Tai nejau 7/8>10? Kokia man geriau naudotis, as dar naujokas ir nesu sukures nei 1 amv. Ir pastebejau tutorial'ai vos ne visur daryti su 8 versija. Kaip manot?

Pagal kompo galimybes ir asmeninius poreikius. Svarbiausia, kad raidele salia skaiciaus butu kuo arciau abeceles pabaigos, t.y. naujesne versija:) As turiu kompe tiek 7, tiek 8, tiek 9. Visi jie veikia tokiu pat principu ir skiriasi tik isdestymas.

Su 8-u daryti tutorialai todel, kad tuo metu Sony Vegas buvo arciausiai Adobe produktu ir sulaukdavo zymiai daugiau demesio, nei dabar.

Miyata
2010-12-12, 22:40
Pas mane Vegas Movie Studio HD Platinum 10.0 - nera jokios raides. Kompas tai isnesa bet ka, todel del to jaudintis nereikia. O ka turejai omeny sakidamas pagal poreikius? Kaip sakiau esu naujokas, tai...

Whitex
2010-12-14, 22:56
Pas mane Vegas Movie Studio HD Platinum 10.0 - nera jokios raides. Kompas tai isnesa bet ka, todel del to jaudintis nereikia. O ka turejai omeny sakidamas pagal poreikius? Kaip sakiau esu naujokas, tai...

Movie Studio apskritai nerekomenduociau naudoti. Tai lyg "light" versija originalios programos, su maziau funkciju ir ju nustatymu.
Pagal poreikius sakydamas turejau omenyje, skaitmenines kameras ir kitus panasius dalykelius, nes naujesnes versijos palaiko zymiai aukstesnes raiskos medziaga.:)

Miyata
2011-01-01, 20:31
Ar imanoma visa video timeline iskarto pajudint biski i prieki? Pavyzdziui daina tiesiog paemi ir su pele desiniau nuvedi, ir tau atsiranda laisvos vietos priekyje, ta pati noriu padaryt su video timeline, nes nelabai sekasi sudet video gabaliukus taip kaip buvo, o noriu kai ka dadet.

Edited: LOL, fail... Nesusiprotejau ctrl+a paspaust ir pajudint is tuomet xD

vytautas1313
2011-01-01, 21:12
pats naudoju jau senokai sony vegas. dekui Squall uz gera ir nebloga tema. Dsqured man ir taip yra buve bet kazkaip as ta problema issprendziau, bandyk tikrai atrasi iseiti :)

Sanijurg
2011-02-27, 10:17
Katik isirasiau sony vegasa,kodel man neleidzia video pernest i timeline,nieko daryt negaliu,toliau viska moku,bet kodel neleidzia?

Squalleh
2011-02-27, 11:49
Sanijurg, koks video formatas?

Sanijurg
2011-02-27, 17:44
AVI

Squalleh
2011-02-27, 17:46
Sanijurg, uncompressed ar užkoduotas? Jei antra, tai kuo?

Sanijurg
2011-02-27, 17:59
uzkoduotas,o kuo tai nzn kur pazet

Alex Sugar
2011-02-27, 19:59
Gi iskart aisku, kad jam formata reik keist 99.5% ;D

Moon
2011-03-24, 14:45
Pastebejau dazniausia naujoku klaida ir ne tik (pvz. slickrox), kurie nepadaro vienos smulkmenos sukure video, tai norejau pasidalinti. Ant kadro spaudziam desini peles mygtuka nueinam i properties ir padarom Disable Resample ant kiekvieno atkirpto kadro.


http://img.photobucket.com/albums/v440/rozhinis_drambliukas/Untitled1.jpg

Tai butina tam kad video netaptu interlaced like this:

http://img.photobucket.com/albums/v440/rozhinis_drambliukas/Untitled2.jpg

Squalleh
2011-03-24, 17:08
Nukopijuosiu į pagrindinį postą, dėkui. Tik ne interlaced o ghosted (;
Interlace kai ekranas "dryžuotas".

Moon
2011-03-24, 17:13
Nu ghosted >.>

slicKrox
2011-03-24, 23:07
Nesu tikras, bet tai atjungus ar tik nebus kur kas sunkiau padaryti kokybiškesnį ir sklandesnį slow motion?

Moon
2011-03-25, 14:39
Nuo to nepriklauso, uztat dbr tavo video kokybe prastesne nei galetu buti.

slicKrox
2011-03-25, 22:51
Nuo to nepriklauso, uztat dbr tavo video kokybe prastesne nei galetu buti.
Tačiau ir nėra tokia bloga, dėl ko reiktų kelti paniką.

Moon
2011-03-25, 23:33
O kas kelia panika? Paminejau tave tik todel kad visi atkreiptu demesi, o ne tik pradedantys. Pati ilga laika dariau sia klaida. Tai reikia priimti kaip paprasta patarima o ne pamoksla.

Kenčis-Himura
2011-07-02, 10:20
Labai ačiu padėjai pakloti pagrindus su "Sony Vegas", bei visu AMV.