riyo
2009-02-22, 17:46
Liko 6 dienos iki KOI Cosplay :3 (http://www.cosplay.lt). Daug kas atvažiuoja iš kitų Lietuvos miestų, ir neretam iškilo problema su nakvyne.
Esame įsitikinę, jog Anime tauta - labai svetinga. Tad jei tik turite galimybę nakvynei priimti kokį animietį iš svetur, praneškite apie tai šioje temoje.
Apie paieškas ir pasiūlymus nakvynei laisva forma skelbkite čia.
Pvz:
Esu vilnietis, gyvenu Žirmūnuose, nakvynei priimčiau iki dviejų žmonių, pažadu sofą miegojimui (telpa du). Turėkite miegmaišį. Ryte pavaišinčiau arbata ir sausainiais. Prioritetas teikiamas GITS veikėjams :) Kontaktuojam paštu segrio at cosplay.lt
Arba:
Esu laike pasiklydęs InuYasha. Reikia nakvynės po KOI Cosplay :3. Išsinešdinčiau anksti ryte, kadangi traukinys 10am. Prašyčiau pasitikti stotyje ir iki jos palydėti. Atsidėkodamas atvešiu naminio pyrago. Beje, į renginį važiuosiu iš Irkutsko pusės, gal kas kartu? Lauksiu PM.
Smagiai skambės, kai draugams galėsit skelt:
- Pas mane nakvojo Sangokas.
- Ką, tikras?
- Na taip, savo plaukais visą lovą susmaigstė. Tie sajanai...
Geranoriškumas atperka pats save.
Keep rockin'
Esame įsitikinę, jog Anime tauta - labai svetinga. Tad jei tik turite galimybę nakvynei priimti kokį animietį iš svetur, praneškite apie tai šioje temoje.
Apie paieškas ir pasiūlymus nakvynei laisva forma skelbkite čia.
Pvz:
Esu vilnietis, gyvenu Žirmūnuose, nakvynei priimčiau iki dviejų žmonių, pažadu sofą miegojimui (telpa du). Turėkite miegmaišį. Ryte pavaišinčiau arbata ir sausainiais. Prioritetas teikiamas GITS veikėjams :) Kontaktuojam paštu segrio at cosplay.lt
Arba:
Esu laike pasiklydęs InuYasha. Reikia nakvynės po KOI Cosplay :3. Išsinešdinčiau anksti ryte, kadangi traukinys 10am. Prašyčiau pasitikti stotyje ir iki jos palydėti. Atsidėkodamas atvešiu naminio pyrago. Beje, į renginį važiuosiu iš Irkutsko pusės, gal kas kartu? Lauksiu PM.
Smagiai skambės, kai draugams galėsit skelt:
- Pas mane nakvojo Sangokas.
- Ką, tikras?
- Na taip, savo plaukais visą lovą susmaigstė. Tie sajanai...
Geranoriškumas atperka pats save.
Keep rockin'