PDA

Žiūrėti pilną versiją : Bugai, klaidos ir kiti žvėrys



Puslapiai : [1] 2

technotrach
2008-11-13, 15:27
nelabai radau kur apie klaidas parašyt,
tai man bent jau nelabai veikia tiltas tarp portalo ir forumo, i portala iš forumo perkelia, bet atlikus kai kuriuos veiksmus (kad ir paspaudus po mano avataru naujos zinutes) atsilogina. Taip pat portale registruojant pasveikina prisiregistravus, bet vel atidaro langa kur esu nepriregistruotas. Šiaip labai netrukdo, kai naudoju beveik tik forumą, bet prie progos užmeskit akį kas ne tep tę yr.

Daan
2008-11-13, 16:11
na nieko panašaus nepastebėta, bandyk pravalyt cookies, temp failus, kita naršykle pažėk

Aivaras
2008-11-13, 16:58
Seniau buvo bugas, kad kai prisilogini per pagrindini puslapi ir bandai eit i foruma, vel praso logintis, tada prisilogint reikedavo forume virsuje desineje puseje, jog prijungtu.Db nesusiduriu su tuo, nes padares jog mane prisimintu, bet manau taspats dar vis yra.

Daan
2008-11-13, 19:32
na kaip rašiau, niekad nieko panašaus man nevyko

Killerbee
2008-11-13, 22:02
Seniau buvo bugas, kad kai prisilogini per pagrindini puslapi ir bandai eit i foruma, vel praso logintis, tada prisilogint reikedavo forume virsuje desineje puseje, jog prijungtu.Db nesusiduriu su tuo, nes padares jog mane prisimintu, bet manau taspats dar vis yra.

Taip, tikrai yra.:) Šeip čia smulkmė, gyventi netrukdo. :)

technotrach
2008-11-14, 08:53
išvalius firefox ir chrome naršymo istoriją ir slaptažodžius, problemos nebeliko

Souls
2009-04-25, 11:11
Nezinau kaip kitiems, bet esant portale ir is jo einant i skiltis Bendruomene ar i jos "potemes", sakykim, ismeta 404.

Miyata
2009-04-25, 14:00
Nezinau kaip kitiems, bet esant portale ir is jo einant i skiltis Bendruomene ar i jos "potemes", sakykim, ismeta 404.

Man tas pats.

hoshii
2009-09-15, 06:26
Problema:
kažkodėl man kai pakeičiau slaptažodį pradėjo rodyti oranžinę pastabos lentelę su užrašu:
"Sveiki hoshii. Matau, kad naujai užsiregitravot bet dar nepatvirtinot savo registracijos gautame el.pašto laiške. Nepamirškite patvirtinti!"

nors kai prisiregistravau viską buvau sutvarkiusi ir tokios lentelės nebuvo.
o to laiško su patvirtinimu jau senokai neturiu.
tai gal galima būtų kaip nors šią problemą sutvarkyti?

nes kai ši lentelė yra negaliu atlikti kai kūrių veiksmų.

amidau
2009-09-15, 08:05
Problema:
kažkodėl man kai pakeičiau slaptažodį pradėjo rodyti oranžinę pastabos lentelę su užrašu:
"Sveiki hoshii. Matau, kad naujai užsiregitravot bet dar nepatvirtinot savo registracijos gautame el.pašto laiške. Nepamirškite patvirtinti!"

nors kai prisiregistravau viską buvau sutvarkiusi ir tokios lentelės nebuvo.
o to laiško su patvirtinimu jau senokai neturiu.
tai gal galima būtų kaip nors šią problemą sutvarkyti?

nes kai ši lentelė yra negaliu atlikti kai kūrių veiksmų.Čia gal dėl to kad pakeitei slaptažodį, forumas tau išsiuntė laišką su naujo slaptažodžio patvirtinimu, kol jo nepatvirtinsi toliau rodys tą užrašą...

Čia tik mano teorija, gali būti ir kitaip

hoshii
2009-09-15, 19:50
na, ir tos žinutės nebeturiu, nes kažkada visas iki vienos ištryniau, tai pabandysiu dar kartą pasikeisti slaptažodį.
Gal susitvarkys, jei dėl to, kad slaptažodį pasikeičiau. (~_~)

hoshii
2009-09-17, 14:23
Labai atsiprašau už 2postą, bet pakeitus slaptažodį problema neišsisprendė (~_~)
visvien toji lentelė yra (T.T)

zxde
2009-11-17, 21:29
Pastebėjau klaidelių:) prie žinutės rašymo (o gal ir kitur)
„tam kad ištrinti...“
Niekada po „kad“ nevartojama bendratis, be to, prieš jį dar ir kablelio trūksta..
:)

Hellsing_lover
2009-11-17, 21:38
Siūlymas: Pataisykim į "Norint ištrinti" :)

v2: Norint ištrinti šią žinutę, pažymėkite atitinkamą punktą žemiau ir tada spauskite 'Ištrinti šią žinutę' mygtuką.

Aliyah
2009-11-17, 21:55
Susidūriau su tokia problemėle, kad negaliu ištrinti savų žinučių iš forumo. Kai pasirenku ''keisti'' tebūna tik ''išsaugoti'', ''eiti prie normalaus'' ir ''atšaukti''. Gal aš ne ten ieškau? :c

amidau
2009-11-17, 21:57
Susidūriau su tokia problemėle, kad negaliu ištrinti savų žinučių iš forumo. Kai pasirenku ''keisti'' tebūna tik ''išsaugoti'', ''eiti prie normalaus'' ir ''atšaukti''. Gal aš ne ten ieškau? :cKol neturi žalio niko neištrinsi... Keista, bet taip yra...

Aliyah
2009-11-17, 22:12
Kol neturi žalio niko neištrinsi... Keista, bet taip yra...
Mat kaip, viskas aišku. O kada aš turėsiu tą žalią nick'ą? ( :

Aramis
2009-11-17, 22:51
Mat kaip, viskas aišku. O kada aš turėsiu tą žalią nick'ą? ( :
Kai kurį laiką negausi neigiamos reputacijos.
Detaliau čia (http://www.animezona.net/forum/showpost.php?p=154375&postcount=1728)

FlameHaze
2009-11-18, 17:05
ne tai kad man to reikia labai bet "multi quote this message" neveikia..
tiesa jis suveikia jei spaudi greitai kol dar kraunamas thread..

edit: atrodo savo zinute galima multi quotinti bet kokiu atveju, bet savo zinutes quotinti nelabai prasminga heh edit2 hmm its random.. net nezinau nuo ko cia priklauso kada ji galima paspaust, kada jis nieko nedaro.

Spirit of Nightmare
2009-11-27, 11:27
http://thumbnails11.imagebam.com/5768/70a1b157677973.gif (http://www.imagebam.com/image/70a1b157677973)

Žiopla klaidelė.

Aramis
2009-12-01, 15:53
Kas čia per nesąmonė? Prie temos prisegti šeši tagai, vienas jų - su klaida, o ir jo deaktyvuoti neleidžia (pabraukta). Tema mano kurta.
http://thumbnails25.imagebam.com/5821/9c4d7c58203357.gif (http://www.imagebam.com/image/9c4d7c58203357/)

Evil_of_Darknesz
2009-12-01, 16:53
:mad: Ar man vienam rodo tokį laiką? Laikas rodomas GMT +4. Dabartinis laikas yra 18:52.
Jeigu ne, tai gal galima kaip nors tai sutvarkyti. :confused: :mad:

Red_Elf
2009-12-01, 16:58
man visad laikas rodomas netiksliai az, dabar yra 16.39, o ne 16.58 - 11 min vėluoja, neretai dar būna ir 10 min skubėjimas,

Aramis
2009-12-01, 17:05
:mad: Ar man vienam rodo tokį laiką? Laikas rodomas GMT +4. Dabartinis laikas yra 18:52.
Jeigu ne, tai gal galima kaip nors tai sutvarkyti. :confused: :mad:

Pagrindiniame portale ant savo paveikslėlio, keisti nustatymus, paeik žemyn ir rasi tai:
http://thumbnails15.imagebam.com/5822/ddcb6158210471.gif (http://www.imagebam.com/image/ddcb6158210471/)

Evil_of_Darknesz
2009-12-01, 17:08
Pagrindiniame portale ant savo paveikslėlio, keisti nustatymus, paeik žemyn ir rasi tai:
http://thumbnails15.imagebam.com/5822/ddcb6158210471.gif (http://www.imagebam.com/image/ddcb6158210471/)

:mad: Vistiek netiksliai rodo :mad:

Alex Sugar
2009-12-01, 17:08
Man irgi laikas skuba... Laikas rodomas GMT +3. Dabartinis laikas yra 18:04. Nors dabar 16:48 ;D

Pas visus skirtingai rodo :D

Aramis
2009-12-01, 17:10
:mad: Vistiek netiksliai rodo :mad:
Tiksliai ir nerodys, jei serverio laikas netikslus. Tačiau dabar skirtumas jau ne 2 valandos, o tik kažkiek minučių

djmindziulis
2009-12-01, 18:05
Tiksliai ir nerodys, jei serverio laikas netikslus. Tačiau dabar skirtumas jau ne 2 valandos, o tik kažkiek minučių

na dabar 25min paklaida manu vis tiek ne maza....

Sfinksaslt
2009-12-01, 23:53
Nu tai dar priklauso kur gyveni... Jei realiai, tai kaunas nuo vilniaus turėtų 5 lygtais minutėm skirtis... tai jei vzv viens gyvena palankoj, kitas vilniui, tj jiems ir skirsis laikas 20 min...

Red_Elf
2009-12-02, 00:12
Nu tai dar priklauso kur gyveni... Jei realiai, tai kaunas nuo vilniaus turėtų 5 lygtais minutėm skirtis... tai jei vzv viens gyvena palankoj, kitas vilniui, tj jiems ir skirsis laikas 20 min...

nesąmonė, kad mums laikas pagal miestą, kuriame esi skirstomas, visoje Lietuvoje yra viena laiko juosta ir 7.00 ryto bus tą pačią minutę visoje šalyje, tik saulės patekėjimas skirsis vos pora minučių, o ne visomis 20, logika papraščiausia

p.s. juk nuvaževęs n kilometrų į vieną ar kitą pusę nepuoli po minutę laikrodžio persukinėt

Airiz
2009-12-02, 00:20
Nu tai dar priklauso kur gyveni... Jei realiai, tai kaunas nuo vilniaus turėtų 5 lygtais minutėm skirtis... tai jei vzv viens gyvena palankoj, kitas vilniui, tj jiems ir skirsis laikas 20 min...
Laiko juostų schemas pažiūrėk....

Daan
2009-12-02, 11:26
matau ir čia pilnatis pasireiškė :\

Dj_Lord
2009-12-23, 22:58
Sveiki,

kodel negalima uzaplaudint avataro ar profilio paveiksliuko?
raso: unable to save image

Augis24
2010-01-09, 17:57
Nežinau ar čia pataikiau. Suprantu, kad forumas yra vis dar tvarkomas, bet kas nors galėtų apsiimti sąrašų tvarkymu? Paspaudžiu bet kokią raidę sąrašuose ir mane redirectina į pradžią. Galima sužinot, kada bus sutvarkyta?

Wishmaster
2010-01-11, 17:53
Sveiki. Ar čia tik man, ar niekam neleidžia tvarkyti jau parašytos žinutės? Krauna belekiek ir nieko nepadaro.

Bardakas
2010-01-18, 02:11
Būna ir baisiau, bet kol kas tik tiek, o tas picsas su ikona tai šiaip daugiau klausimas ar tep turi būt ar bugina? Atrodo gan negražiai ir praktiški nenaudingas.
http://thumbnails28.imagebam.com/6416/ded5ea64158896.gif (http://www.imagebam.com/image/ded5ea64158896) http://thumbnails.imagebam.com/6416/cf1a8864158897.gif (http://www.imagebam.com/image/cf1a8864158897)

Daan
2010-01-18, 07:53
Būna ir baisiau, bet kol kas tik tiek, o tas picsas su ikona tai šiaip daugiau klausimas ar tep turi būt ar bugina? Atrodo gan negražiai ir praktiški nenaudingas.
http://thumbnails28.imagebam.com/6416/ded5ea64158896.gif (http://www.imagebam.com/image/ded5ea64158896) http://thumbnails.imagebam.com/6416/cf1a8864158897.gif (http://www.imagebam.com/image/cf1a8864158897)
laba

avatars - taip sugalvota
txt išlipimas matomai bugas, kokia tavo naršyklė ir kur taip vyksta?

Bardakas
2010-01-18, 09:31
laba

avatars - taip sugalvota
txt išlipimas matomai bugas, kokia tavo naršyklė ir kur taip vyksta?

Firefoxas, prie privačių žinučių šitą rodo, bet būna ir kai kuriose gijose, ypač senesniuose aprašymuose.

Aivaras
2010-01-18, 09:41
Same, man irgi išlindęs, avataro irgi negaliu užsidėt.
Wishmaster, kai spaudi editint ir krauna tada dar kartą paspausk man bent jau užkrauna.

FreaK`aZ
2010-01-18, 09:51
neprisijungus prie forumo porą dienų, kažkaip reikia logintis iš naujo, nors ir užklickinta "Atsiminti Mane", anyway prisijungus ir paspaudus "kas naujo?" parašo there is no new posts tralialialialia (kas yra tikrai neįtikėtina šitam forumui), if you want to see older posts click "here". paspaudus "here" pasiūlo palaukti 20 sekundžių tarp paieškų, o tai ganėtinai užknisantis dalykas.

Izzo
2010-01-18, 12:35
WTF su traviano reklama?

bithuthe
2010-01-18, 12:47
ar čia man vienai tik ar čia irgi koks bug'as, jog spaudžiant "atskyti įgiją" numeta mane į "greitas atsakymas" langelį, tai tenka nervingai 2-3 kartus greit nepaspaust ir tik tada atsidaro tas pilnas atsakymui langas.
Šiaip mačiau, kad apčioj greito atsakymo lango yra mygtukas "eiti prie pilno", tai ale čia reikia spaust, bet tai data labai jau nepatogu. >___<

FreaK`aZ
2010-01-18, 13:00
WTF su traviano reklama?

vienok be traviano, tai dar visai neblogų būna ;) <a href="http://www.imagebam.com/image/b90da064203589" target="_blank"><img src="http://thumbnails.imagebam.com/6421/b90da064203589.gif" alt="free image host"></a>

ou.. dar ir avataro neberodo mano... nei iš šio nei iš to..

Daan
2010-01-18, 13:41
Firefoxas, prie privačių žinučių šitą rodo, bet būna ir kai kuriose gijose, ypač senesniuose aprašymuose.

sutvarkyta


ar čia man vienai tik ar čia irgi koks bug'as, jog spaudžiant "atskyti įgiją" numeta mane į "greitas atsakymas" langelį, tai tenka nervingai 2-3 kartus greit nepaspaust ir tik tada atsidaro tas pilnas atsakymui langas.
Šiaip mačiau, kad apčioj greito atsakymo lango yra mygtukas "eiti prie pilno", tai ale čia reikia spaust, bet tai data labai jau nepatogu. >___<

taip sugalvota, kad atsakyt - nebūtina krauti pilno psl, 90% užtenka greito atsakymo

---------
avatarai, albumai, etc jau turi leisti pasikeisti - jei kuris da neveik, prašom pranešt

catbuster
2010-01-18, 14:48
nzn bet tas avataras ishlindes tai blogai atrodo... kodel negali buti su frame susilygines? :D

Daan
2010-01-18, 14:53
nes taip sugalvota, kodė viskas turėtu būt standartiškai?

catbuster
2010-01-18, 15:02
nes atrodo neestetishkai :D nenoriu gincytis tiesiog mano tokia nuomone ^^

Ozis
2010-01-18, 15:46
Firefox'e nuspaudus "pereiti prie naujo pranesimo" nepermeta prie paskutinio neskaityto naujo pranesimo gijoje (permeta tik i teisingo puslapio virsu).

fasian
2010-01-18, 16:17
WTF su traviano reklama?

Reklama tikriausiai padeda islaikyti foruma :)
Mane irgi asmeniskai nervuoja, geriau jau padarytu koki counter kas menesi pvz 12/52LT surinkta ir donatina visi sms zinutem :) Nors seip su reklama maziau darbo

Dizzee
2010-01-18, 21:42
Neveikia avatar'o įkėlimas, net kai aitinka reikalavimus, eina pasirinkti tik iš duotų.

Daan
2010-01-18, 22:14
Neveikia avatar'o įkėlimas, net kai aitinka reikalavimus, eina pasirinkti tik iš duotų.

kaip dabar?

pinokio
2010-01-18, 22:45
kaip dabar?

viskas veikia:)

xipzo
2010-01-18, 23:43
Gal galima ta google reklama isnaikint? :o-ne: baisiai atrodo , kaip akzkas sake idek daan geriua donate :rukau: sumesin gi... beto virsui kampe avataras atsirado :baime: uzstoj az baneri ir enkaip atrodo , bent man :negirdziu: na siam kartui tiek :) (cia apie smailus) :D

Daan
2010-01-19, 11:33
tiems kas nemato, "donate - parama" visada buvo ir yra, jei nepatinka reklama - visad galit lokaliai užsiblokuot

Bardakas
2010-01-19, 12:31
Ką nervina reklamos:
http://adblockplus.org/en/

ciombiukas
2010-01-19, 12:49
O nera ko nors panausaus ant operos, kad reklamu nemetytu???

Augis24
2010-02-05, 03:29
Globalinėse taisyklėse radau klaidą:

2 dalis. Taisyklės ir apribojimai
Nėra arba nerodo 10 taisyklės

Aramis
2010-02-08, 19:49
Pas mane dabar gijose susijusiose su "manga" forumu dedasi nesąmonės - visą laiką rašant pranešimą man jį padvigubina, t.y. negalioja 120 sekundžių taisyklė tarp pranešimų, nors ir šiaip spaudžiu tik kartą.
http://img85.imageshack.us/img85/5744/croppercapture37.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=croppercapture37.jpg)
Ir tas tik mangos forume, tačiau nesvarbu kurioje jo temoje (atkreipkite dėmesį į postų laiką, jis identiškas). O čia nors nežinau kodėl, bet irgi du kartus mėgina siųsti pranešimą, bet suveikia 120 sekundžių taisyklė ir paskelbia tik vieną.

HellKid
2010-02-08, 20:31
Prie "Naujausi įrašai" paspaudus eiti prie pirmo naujo pranesimo jis tiesiog atidaro ta puslapi, bet nenukelia prie zinutes...(jau pradeda nervint)

Aramis
2010-03-11, 21:24
Pas mane dabar gijose susijusiose su "manga" forumu dedasi nesąmonės - visą laiką rašant pranešimą man jį padvigubina, t.y. negalioja 120 sekundžių taisyklė tarp pranešimų, nors ir šiaip spaudžiu tik kartą.
http://img85.imageshack.us/img85/5744/croppercapture37.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=croppercapture37.jpg)
Ir tas tik mangos forume, tačiau nesvarbu kurioje jo temoje (atkreipkite dėmesį į postų laiką, jis identiškas). O čia nors nežinau kodėl, bet irgi du kartus mėgina siųsti pranešimą, bet suveikia 120 sekundžių taisyklė ir paskelbia tik vieną.
Tas pats vis dar darosi, ir jau ima užknisti kai manga temose turiu trinti kas antrą savo žinutę, nesvarbu kokiame kompiuterį naudojuosi ar kokia naršykle.
testhttp://yfrog.com/1g80575727j
Kituose forumuose suveikia šitai.

Aišku dar kai greito redagavimo funkcija nedirba, neleidžia išsaugoti, tiksliau neparodo pranešimo, o rodo editor langą irgi nervina. Turiu eiti per pilną, ir tik tada suveikia išsaugoti. Gal tai susiję?

Dabar dar vienas bugas šiandieninis, visiškai neatidaro spoiler žymių.

edit: test

Daan
2010-03-11, 21:42
test
test
spoiler veikia, te pas tave nenorodytas joks failas viduje teisingas
edit: greitas redagavimas irgi veikia, einam bandyt double posto
edit2: jokio double posto nepavyko sukurti, kaip čia taip Aramis sekasi ?
edit3: nesisekė redagavimas tau, nes uzerio antraštė su unikodo neaiškiais ženklais kažkaip trukdė, pašalinus ją viskas veikia

Aramis
2010-03-11, 22:11
test
test
spoiler veikia, te pas tave nenorodytas joks failas viduje teisingas
edit: greitas redagavimas irgi veikia, einam bandyt double posto
edit2: jokio double posto nepavyko sukurti, kaip čia taip Aramis sekasi ?
edit3: nesisekė redagavimas tau, nes uzerio antraštė su unikodo neaiškiais ženklais kažkaip trukdė, pašalinus ją viskas veikia

Bus man neaiškius simbolius naudoti :D Kanji specialistas mat :) Ačiū už pagalbą :)

Ir ne matyt, bet Kanji matomai ir praeitą kartą kalti buvo, mat kiek matau antraštėje tas pats. Moralas - Jei esi toks nevykęs japonologas, nevartok Kanji :D

Bardakas
2010-05-02, 13:15
Ne pirmam poste jau pastebiu tokį dalyką, čia turi būt tokie milžiniški erdvės plotai palikti?
<a href="http://www.imagebam.com/image/5b296c78837144" target="_blank"><img src="http://thumbnails25.imagebam.com/7884/5b296c78837144.gif" alt="free image host"></a>
<br>
Po apačia dar lieka parašas, tai jis galėtų nusikelt realiai į tą tuščią plotą jei jau šone esanti statistika išplečia tą langą.

Daan
2010-05-02, 13:32
emmm kur ??
http://www.ipix.lt/thumbs/18605402.jpg (http://www.ipix.lt/desc/18605402)

ast.
2010-05-02, 14:02
emmm kur ??
http://www.ipix.lt/thumbs/18605402.jpg (http://www.ipix.lt/desc/18605402)

čia
http://www.ipix.lt/thumbs/19453107.jpg (http://www.ipix.lt/desc/19453107)

Daan
2010-05-02, 17:20
na kad nėra to ka rodot

amidau
2010-05-02, 17:21
na kad nėra to ka rodotYra
http://thumbnails23.imagebam.com/7887/c3c7e778865810.gif (http://www.imagebam.com/image/c3c7e778865810/)

Bardakas
2010-05-02, 17:38
Tikrai yra, visose žinutėse dabar taip matosi. Nuo naršyklės gal kas priklauso?

Daan
2010-05-02, 18:08
edit: visgi CSS bugs, jau kažkada buvo taip - lieka atsiminti/rasti kur.
teko hard refreš daryt, kad pamatyt.

Aramis
2010-05-02, 18:13
Naudoju Chrome ir vietomis normaliai, vietomis irgi atsiranda tas tarpas, tą pat ir su kai kuriomis savo žinutėmis pastebėjau

http://img222.imageshack.us/img222/6156/34139176.th.jpg (http://img222.imageshack.us/i/34139176.jpg/)

amidau
2010-05-02, 18:16
Naudoju FF 3.6.3 ir matau "kreivai"

Daan
2010-05-02, 18:22
psio - pašalinta

Aramis
2010-05-02, 18:30
Hm, dabar iššokinėjo viršuje esantys užrašai:

http://img688.imageshack.us/img688/862/21287694.th.jpg (http://img688.imageshack.us/i/21287694.jpg/)

Čia tik man taip ar daugiau kam? Vartotojo vardas pakilo, žinutės pakrito.

Daan
2010-05-02, 18:55
pastave išvis fontus neteisingai rodo, nei tipas teisingas nei storis

Aramis
2010-05-02, 18:59
pastave išvis fontus neteisingai rodo, nei tipas teisingas nei storis

Patarimų būtų? O_o

Daan
2010-05-02, 19:03
gal fontų trūksta, pabandyk su cleartype pažėt kaip atrodo, su kitom naršyklėm patikrint.
Turėtu taip žiūrėtis:
http://www.ipix.lt/thumbs/20800351.png (http://www.ipix.lt/desc/20800351)

Ozis
2010-05-04, 21:36
Anksciau zemiau profilio duomenu buves bruksnelis (pries pataisant ankstesne klaida, su tarpu po post, jis buvo tam paciam aukstyje kaip bruksnys virs paraso) dabar issoka ties avataru. (pvz (http://img294.imageshack.us/img294/2221/errm.png) (FF 3.6.3))

Daan
2010-05-05, 15:16
taip mačiau šitą juostelę ne vietoje :)

Futari
2010-05-05, 17:15
Čia tik man vienai startiniame puslapyje esančio laukelio "Naujausi įrašai" nuo užvakar neupdeitina?

Paskutinis "naujas" įrašas rodomas: Naruto manga (pirmojoje žinutėje naujausieji skyriai(490)) Blizzard, 22:18

Red_Elf
2010-05-05, 17:25
Čia tik man vienai startiniame puslapyje esančio laukelio "Naujausi įrašai" nuo užvakar neupdeitina?

Paskutinis "naujas" įrašas rodomas: Naruto manga (pirmojoje žinutėje naujausieji skyriai(490)) Blizzard, 22:18 Man viskas gerai, rodo tikrai naujausius įrašus :)

Aramis
2010-05-05, 17:43
Taip, naujausi įrašai tikrai atsilieka, pvz. dabar paskutinė Squal žinutė parašyta vakar dieną, nors kas naujo skiltis veikia gerai

Daan
2010-05-05, 19:10
kešuojama ir tiek

Killerbee
2010-06-07, 20:06
Kas nors kada nors pataisys aprašymų sąrašą, kad paspaudus ant raidės išmestų ne į titulinį puslapį, o ten kur reikia?

Daan
2010-06-08, 20:11
its broken, cant be fixed atm

Algirdyz
2010-07-02, 19:54
Ar čia tik man vienam nuo vakar visada įjungus AZ chrome nepraleidžia? :P

http://img686.imageshack.us/img686/5946/80441640.th.jpg (http://img686.imageshack.us/i/80441640.jpg/)

Kuroi Tsubasa
2010-07-02, 19:58
Dėl Chrome pakomentuot negaliu, bet warning dėl pure-anime yra pagrįstas, nes paspaudus ant nuorodos apačioje, tą puslapį blokuoja tiek Kaspersky, tiek Mozilla.
p.s. reikėjo kitoj gijoj apie tai rašyt.

Daan
2010-07-03, 11:08
na linka išmesim tada

bithuthe
2010-09-11, 17:18
čia man vienai taip lievai rodo laiką? o.O

Forumo laikas: GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:19
Realus laikas: 18:19

Turiu galvoj, tą kurį matau pačioj apačioj tinklapio.

holms
2010-09-11, 17:32
keistesnio daliko negu i'hard-paint'intas div'as ne esu mates gyvenime =DDDDDDDDD

http://d2.rygveda.lt/az/temp1000/1000-17.png

gal su css pagalbos reik =)?

Daan
2010-09-11, 18:16
holms - ne nereik, nes taip buvo sugalvoja ir tiek

giedriusonline
2010-09-17, 21:45
kas cia per velnias?
kad tamsus fonas tai dar nieko, viskas norma grazu, bet kodel raides tamsios?

Red_Elf
2010-09-18, 06:02
visiškai nesimato kuriame puslapyje esi, negali suprast 4-5 ar 6 sėdi, reiktų paryškinti, nes turiu grynai žiūrėt į užrašą "Puslapis 6 iš 6"... o dar čia tik man dabar puslapio plotis už ekrano plotį ilgesnis?

Kastetas
2010-09-18, 10:00
O kodel neberodo kampe naujausiu yrasu homepage?

varnass
2010-09-18, 11:28
ten kur keiti avatara parasyta
Pastaba: jei naudojate savo avatarą tai pasirinkus šį punktą, jūsų avataras bus itrintas

Augis24
2010-11-03, 16:53
Paaiškinkite, ar taip turi būti ar čia kokie bugai? (pažymėtos vietos)
http://img210.imageshack.us/img210/1521/81980323.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/5791/fullscreencapture201011.jpg
Įdėjau linkus, nes per dideli pic'ai.

Daan
2010-11-03, 18:17
hard refreš turėtu padėti

Aramis
2010-11-10, 17:14
http://img255.imageshack.us/img255/6517/20101110172205.th.png (http://img255.imageshack.us/my.php?image=20101110172205.png)

Aišku man nėra būtina, kas prisijungę žinoti, tiesiog įprotis, bet iki šiol veikė, dabar neveikia. Kažkokie pasikeitimai rangų sistemoje?
<hr>
Papildyta: Tuo metu testiniais tikslais sukurta paskyra kuo puikiausiai rodo tai, kas prisijungę, ir kas įdomiausia, ji neturi jokių rangų be naujoko.

http://img573.imageshack.us/img573/9218/20101110171707.th.png (http://img573.imageshack.us/my.php?image=20101110171707.png)

Daan
2010-11-10, 17:25
dėkui kad pranešei, reiks ištaisyti

edit: jau ištaisyta

Aramis
2010-11-10, 17:40
Tas pats velnias...

http://img245.imageshack.us/img245/6517/20101110172205.th.png (http://img245.imageshack.us/my.php?image=20101110172205.png)
http://img201.imageshack.us/img201/3034/20101110174122.th.png (http://img201.imageshack.us/my.php?image=20101110174122.png)

<hr> Papildyta. Dabar dar blogiau, nei vienas nemato.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BSI3R5YgATQ?hl=lt&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BSI3R5YgATQ?hl=lt&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object><object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1JE5lYuOBek?hl=lt&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1JE5lYuOBek?hl=lt&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Daan
2010-11-10, 18:46
na tai viskas gerai gi, dėkui kad parašei - ištaisėm ir jau niekam neberodo, nes ir neturėjo anksčiau rodyti, pražiopsojom ir tiek.