Žiūrėti pilną versiją : Dc++
:fifi: Gal kas zinot geru DC++ Hubu (ANIME) ? :) Labai reikia, labai reikia shitu Anime DN (Death Note) ir Bleach :)
Thank u! :)
Zmogau, naudokis torentais...
Eisas Kuperis
2007-10-29, 21:04
Žmogau, naudokis www.hublist.org ...
Taip, ten buvau atkases kelis konkrečiai anime hubus. O šiaip tai daugiau didesniu hub'u liste ir uztenka kad bet ką parsisiusti. Ir beja, naudotis reikia viskuo: DC, torentais, ftp, emule, oi ne, emulės geriau nereikia. O šiaip viskas kas siunčia tas yra gerai.
Na dabar daug kas naudoja torentus, todel ir tikimybe kazka ten rasti yra didesne nei DC, o tuo labiau ftp ;)
voiceofdeath
2007-11-02, 15:28
dchub://wizards-land.no-ip.info:4118
užeikit visi sharinsit anime bus vip'as
deja diskusijos cia tik vakarais vyksta nieko nepadarysi mokslai
p.s del vip rasykit man arba wizard
ne visiem iš torrentų labai optimalu siųstis
Mantuzas1333
2008-09-01, 15:24
man del kazko torrentai nepatinka, bet nieko nepadarysi reikia ju:kodama:
Mangamanas
2008-10-23, 18:17
per DC paieska varyk seni
per dc greičiau siunčiasi
Blizzard
2009-07-29, 14:13
per dc man asmeniskai geriau,nes ten mazesne tikimybe virusus pasigaut negu per torent, nors anime siunciu is torren.lt
taciau dc ++ nereikai nurasyt...
FrozenNote
2009-09-13, 14:10
Per DC siunciasi greiciau, o torrentai labai stabdo intika, nebent raketini intika turi... :dizzy:
Per DC siunciasi greiciau, o torrentai labai stabdo intika, nebent raketini intika turi... :dizzy:
jei uTorrent (ar kokia ten programa naudajat) tikkamai susikonfiguruoji, labai nestabdo
Klausykit seniau Apexa naudojau ir reikejo kazkokius nustatymus akeist kad nrm siustu db vel isirasiau ir lb apgailetinai siunciasi... gal galit pasakyk kokius pakeist reik?xD
Veikia su vBulletin™ Versija 4.2.5 Copyright © 2023 vBulletin Solutions, Inc. Visos teisės saugomos.