Žiūrėti pilną versiją : Ar atsirastu zmoniu is klp meetui? :P
Sveiki,yra klausimas,ar atsirastu cia forume Klaipedieciu,kurie sutiktu meet'a surengti? :D
Nes kazkaip epidemija ir mane uzkrete.. :D
Prijauciancius anime ir siaip anime geimams ar pan.. :P
Zodziu jei kas atsirastu,rasykit PM
Arba skype: arucard_2005
Hellsing_lover
2007-03-24, 16:21
Būtų visai nieko, bet kad laiko nalabai yra, nes esu visokiais būreliais užsivertusi... Gal nebent vasarą ir pavyktų susitikti :p
Tai vat,gal dar atsirastu ? :D
Nes manau tikrai butu visai neblogai Klaipedoj,meet'a surengti..Pakalbet ta tema,ir siaip apie viska,nes pastaruoju metu Klaipedoj poto anime klubo zlugimo (manau zlugo jis)
nieks neberengia nieko.. :P
na as galeciau :) bet pritariu kad geriausiai butu atostogu metu. :)
Tai kiek zinau,neuzilgo pavasario atostogos..Tai tada galetumem.. :)
bet tai gal reiketu daugiau nei treju zmoniu :)
O tai ka siulai? :D tai juk tik trys jus teatsiliepet.. :)
As gal dar atrasiu,is saviskiu tarpo zmoniu,kiek pamenu keli is ju taip pat megsta anime.. :)
tai jei kas lb nores susitikti nereiks ne meeto :] man visad smagu kokiam kabakely bokala pakilnoti :) na vienai nelabai smagu, bet dviese, triese ir t.t.t visai gerai butu :)
Bardakas
2007-04-12, 20:25
Tai, kad pas jus Klaipėdoj pilna tų animistų, tik rinkitės. Iš to savo ale klubo susirinkit aks eidavo ir viskas :)
tai visi matyt kurnors issilapste ir nesiviesina :] as asmeniskai tik viena pazystu :)
radament666
2007-04-12, 21:37
As ir gal atvaryciau
Tai tas ir esme,kad visi undergrounde sedi,kas is anksciau susirasydavo ir susimatydavo,o kai zlugo klubas ir pan..tai nzn..
Nzn bandysiu atrast,kelis pazystu dar,bet jie prapuole kazkur..
meow. aš būtinai sudalyvaučiau
Bardakas
2008-06-29, 20:41
O, kad skelbimas buvo daugiau nei prieš metus turbūt ir pastebėjai? Žinoma gali teleportuotis laiku gal...
Baaaah gaila kad skelbimas metu senumo (:
Perskaiciau ir visai susigundziau, bet deja deja.. :cat1:
Veikia su vBulletin™ Versija 4.2.5 Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. Visos teisės saugomos.