PDA

Žiūrėti pilną versiją : Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?

Puslapiai : [1] 2

Likimo_Kalvis
2006-08-27, 23:48
Ce paskaitinejau foruma, prisiziurejau darbu, nuomoniu ir man pasidare idomu, ar kas turi koki nors oieseje ar dailinka isislavinima, tarkim baige dailes mokykla.
As meniskai as tai ne :D

Laimonas
2006-08-28, 17:56
nieko as nelankiau atsikaleu piesdamas songokus ir db paisau ka galvoju ir visx ;) kitaip sakan "nepashlovintas namu dailininkas"

Likimo_Kalvis
2006-08-28, 18:03
nieko as nelankiau atsikaleu piesdamas songokus ir db paisau ka galvoju ir visx ;) kitaip sakan "nepashlovintas namu dailininkas"
Neatrastas talentas :D :D :D

Youka
2006-08-29, 14:06
tris su puse metu lankiau dailioske, neapsigyniau diplominio, nes jis man ideja butu kainavus daug pinigu, tad taip ir negrizau po akademiniu. dviem metam uzmeciau piesima. dabar kazkaip vel ima noras imtis piestuko, bet jau baisiai nedrasiai.
fanartu nepaisau. ir turbut nepradesiu.

Sasumi
2006-08-29, 14:50
3 metus lankiau dajles bureli,dabar ejnu i dajles mokykla 3 metus

Ozis
2006-09-01, 10:16
Kazkada berods metus ar du lankiau dailes bureli, bet paskui uzmeciau

hanaretsu
2006-09-01, 13:56
:sleep: aš per daug tingiu eit kad galėčiau. Tiesa, du metus lankiau nulinę klasę muzikos mokykloj , o tada mane išmetė:rolleyes: per daug nesisielojau:banana:

Likimo_Kalvis
2006-09-01, 14:05
Nu jo, mokotes bet nieka neismokstat :D :D As muzikalke siais metais baigsiu, bet systra saka ka ne i ta mokykla istojau, reikeje man i dailes ait, daugiau piesiu negu groju :D :D :D :D

SETA
2006-09-01, 16:08
as siais metais i dailes mokykla varysiu nes dailes mokytoja paskatino :hmm: nu pradinese klasese lankydavau bureli piesimo mokykloj tai mokytoja su prievarta turedavo isvaryti

FreaK`aZ
2006-09-01, 16:37
studinu architektura, tai te imo didelis debilishkas pieshimo burelis su mazochistine pakraipa. o del dailes mokyklu te baigiau kazhkokia nereikshminga, nieko tolkam neishmoke, tixliau tinginio neishware ibo kaip tingejau wisa laik piesht taip i daba tingiu.

beto tema neprokur neisipaisho i Mangos skilty.

SolidSnake
2006-09-01, 16:51
O ta tavo dailishke gal prie vingio parko ? FreaK`aZ?

Myojin`
2006-09-01, 20:11
liko vieneri metai daolioskei :blob: o toliau jau ziuresiu...

Youka
2006-09-02, 17:08

prie vingio parko ir vileikoj vienozinskio dailioskese turbut visi yra mokesi. visa kita - kvaili dailes bureliai, nieko neismoko isvis.

FreaK`aZ
2006-09-02, 17:22

nea, ne wisa gyvenima vilniuj gyvenau, tai tada kai dailes mokiaus ti buvau da provincionalas

Likimo_Kalvis
2006-09-03, 11:25
A gal kas audiovizualini mena studijuojat?

SolidSnake
2006-09-03, 11:48
Juo Youka tokios dailioshkes tai shu... 100% sutinku

Bestija
2006-09-08, 18:17
Aš 4 metus mokausi menų gimnazijoj...

Killerbug
2006-11-13, 19:56
na, ash jau pora metu+ dirbu "tabula rasa" leidykloj (ten leidzia knygeles ir zurnalus kjp pipiras, zirniukas ir pan.) tj nzn ar cia skaitosi prie issilavinimo.. (be to, man 15 XD)

random
2006-11-13, 21:04
dabar antrus metus einu i dailes bureli, kai pereisiu i gimnazija,greiciausiai pradesiu i dailes studija kulturos namuose eit. Gaila, bet pas mus nera dailes mokyklos:(

Surreal
2006-11-24, 23:05
Ketvirtus metus lankau dailės mokyklą :] Kitais metais ją pabaigsiu...

CeraS`VictoriA
2006-11-26, 15:00
na... as nors ir nelankiau dailes mokyklos ar panasiai, bet visad eidavau i burelius ir panasiai... visad megau mena :) o anime stailu pradejau tai irgi nuo songoku :D

niekšas
2006-11-26, 16:13
Neturiu nieko panašaus, bet piešti tikrai mėgstu,aišku piešiu TIK anime temomis, ir daugiausiai horror scenas.Šiaip nuo mažens neblogai piešdavau, dailės mokytoja,gal kokioj trečioj klasėj sakė, kad esu tam gabus, kad tipo iš manęs gali kas nors išeiti šioj srity, jei tobulinsiu sugėbėjimus,mano tevai tuo susidomėjo ir užrašė mane į dailės burely. iš pradžių aš tam neprieštaravau, bet palankes pora pamokų nusprendžiau mest :p .Nepatiko man ten todėl kad mokytoja man parinkdavo piešimo tema, kuri niekada nebuvo ta kuria norėčiau piešt :rant: .Ir "bendruomenė" man nepatiko, nenorėdavau piešti prie kitų.Neišėjo iš manes menininkas :haha: .Bet ne mano sritis piešimas, kai užeina noras piešt tai prisėdu, bet faktas kad sėdėjimas prie stalo,bent jau ilgas,kaip ir sedejimas prie kompo per ilgai, manęs netraukia. Negaliu išsėdėti visa dieną,būtinai turiu krosa prabėgt,boxo maiša padaužyt,atsispaudimų ir prisitraukimų padaryt, nes be to jaučiuosi tarsi diena veltui nugyvenęs :haha: .

Likimo_Kalvis
2006-11-26, 17:26
Neturiu nieko panašaus, bet piešti tikrai mėgstu,aišku piešiu TIK anime temomis, ir daugiausiai horror scenas.Šiaip nuo mažens neblogai piešdavau, dailės mokytoja,gal kokioj trečioj klasėj sakė, kad esu tam gabus, kad tipo iš manęs gali kas nors išeiti šioj srity, jei tobulinsiu sugėbėjimus,mano tevai tuo susidomėjo ir užrašė mane į dailės burely. iš pradžių aš tam neprieštaravau, bet palankes pora pamokų nusprendžiau mest :p .Nepatiko man ten todėl kad mokytoja man parinkdavo piešimo tema, kuri niekada nebuvo ta kuria norėčiau piešt :rant: .Ir "bendruomenė" man nepatiko, nenorėdavau piešti prie kitų.Neišėjo iš manes menininkas :haha: .Bet ne mano sritis piešimas, kai užeina noras piešt tai prisėdu, bet faktas kad sėdėjimas prie stalo,bent jau ilgas,kaip ir sedejimas prie kompo per ilgai, manęs netraukia. Negaliu išsėdėti visa dieną,būtinai turiu krosa prabėgt,boxo maiša padaužyt,atsispaudimų ir prisitraukimų padaryt, nes be to jaučiuosi tarsi diena veltui nugyvenęs :haha: .
kai kas paskytu ka tuos atsispaudimus ir prisitraukimus darydams laika swaistai :D
Bet as tave suprantu, pats be kacelkes daugiau 2 dienu neistveriu :D :D :D

Dorothy
2006-12-28, 15:04
Lankiau dailes bureli, siaip graziai piesiu, bet jau nebelankau to burelio...

blueangel
2007-01-02, 22:41
na...jeigu neuzbaigta 3 metu kankyne dailioskej galima priimti uz bilekoki issilavinima tai jo...turiu)))dar ir dabar mokausi...bet jau grafinio dizaino))

Kurotani
2007-01-03, 20:14
Senokai varstau dailės mokyklos duris,ir šiaip nuolat piešiu savo malonumui... gal kada koki nepaprastai įspudingą šedevrą sukursiu:confused: anime daugiau mėgstu žiūrėti nei piešti, labiau patinka rimta tapyba :cool:

yohdawn
2007-01-03, 21:24
as irgi nuo mazens piesiu,,ir tik anime,:),,siais metais bandysiu stoti i animacija,,,

lucy
2007-01-04, 12:11
As nuo pirmos iki kokios penktos ar sestos klases lankiau dailes studija ir tepliojau dazais. Po to perejau i grafika [piesdavau pati sau namie ir per dailes pamokas mokykloje]. Dabar studinu inzinerine architektura, tad piesti tenka, tenka... Neisivaizduoju savo gyvenimo nepiesiant ko nors arba nekuriant. O fanart'ai man neypac patinka - reikia kurt kazka savo, nes kai kurie piesiniai neatrodo to paties lygio kaip ir originalas [cia svelniai ;) ], bet pliusas tas, kad is geros sirdies ir susizavejimo piesti ^_^

[snyguracka]
2007-01-06, 22:57
lankius as ir muzikos ir dailes mokyklas, bet nei ten nei ten neissilaikiau.. pabosdavo ;D man dar turi uzplaukti vadinamas ikvepimas kad galeciau piest o ne is kart kada reikia. ir maloniau piest savo malonumui :) o muzikante...sake gera buciau bet nekeciau savo mokytojos:hmm: tai isejau... :huh: :)

blueangel
2007-01-06, 23:55
tai kur dabar eisi?))))

FreaK`aZ
2007-01-07, 01:10
As nuo pirmos iki kokios penktos ar sestos klases lankiau dailes studija ir tepliojau dazais. Po to perejau i grafika [piesdavau pati sau namie ir per dailes pamokas mokykloje]. Dabar studinu inzinerine architektura, tad piesti tenka, tenka... Neisivaizduoju savo gyvenimo nepiesiant ko nors arba nekuriant. O fanart'ai man neypac patinka - reikia kurt kazka savo, nes kai kurie piesiniai neatrodo to paties lygio kaip ir originalas [cia svelniai ;) ], bet pliusas tas, kad is geros sirdies ir susizavejimo piesti ^_^

kuriam tu kurse?

tomaz222
2007-01-07, 11:57
baigiau 3 klases dailes burelio jei skaitosi :D

Balioniukas
2007-02-10, 15:27
Studinu grafini dizaina ir menotyra, tad abu dalykai 100% susije su menu :) Dievinu tai!

Undying dilettante
2007-03-10, 21:29
esu anime gerbeja ir myletoja :malda: :love: bet pati nk panasaus i anime nenupiesciau, nors ir mokinaus, bet nk is to neisejo :cry: db lankau dailes bureli pradmenis, kury tuoj mesiu, nes nesuprantu kdl turiu taip toli eiti piest jej taip pat paprastai galeciau piesti ir namie :hmm:

psiox
2007-03-10, 23:59
Muzika - menas. Tad taip, turiu meniniko išsilavinimą.

Di
2007-03-11, 00:20
Studinu grafini dizaina ir menotyra, tad abu dalykai 100% susije su menu :) Dievinu tai!

Sakyk, ką tu veiki grafiniame dizaine? Įdomu, kokius dalykus moko, kur moko, kuo naudojatės, kokios perspektyvos? Dabar baigiu žurnalistiką ir noriu stoti į grafinį arba animaciją studijuoti.. įdomu.. Gali papasakoti?

chichirou
2007-03-11, 10:10
jau 10 metu lakstau po visokius dailes burelius,o dabar dailes mokykloj..........

Tom
2007-03-11, 10:33
baigiau dailes mokykla per 3 metus :D daugiau nieko, pieshiu per pamokas mokykloje nes jos labai nuobodzios :) nu kartais ir namuose kai nera ka veikti

sakura3
2007-03-12, 19:19
as turiu,esu muzikante,be to labai megstu piest,ypac tapyti
be to greit baigsiu muzikalke;D

Ledux
2007-03-13, 12:29
Einu jau 4 metelius i meno mokykla dar dveji ir baigsiu :)

Likimo_Kalvis
2007-03-13, 14:42
ce daugmaz tendencija tokia, jeigu mokeis piest tai jau yra ikireje :D o tie kas kitka dare pies is malonuma, tas pats kaip ir muzikalkej, kas tur pianinus tie negroj, okas netur tiesiog myl si instrumenta :D :D

Di
2007-03-13, 14:59
O man rodos, kad tai, kas tau skirta, negali nusibosti. Aš, pvz, pagal profesiją esu žurnalistė. Bet man kraujyje grafika. Galiu piešti parom. Nupiešiu, pailsiu ir vėl. Ir galva įdėjų pilna, ir šiaip - grafika sava sava tokia. Rodos, niekam neduočiau, o galėčiau, išmokčiau nemiegoti ir tik pieščiau.

Sasumi
2007-03-13, 19:07
O man rodos, kad tai, kas tau skirta, negali nusibosti. Aš, pvz, pagal profesiją esu žurnalistė. Bet man kraujyje grafika. Galiu piešti parom. Nupiešiu, pailsiu ir vėl. Ir galva įdėjų pilna, ir šiaip - grafika sava sava tokia. Rodos, niekam neduočiau, o galėčiau, išmokčiau nemiegoti ir tik pieščiau.

grinai...muni tas pats skia(kaip adamkus skia,skant X3)...kai pradedu,nors ir miegas traukt pradeda,bet piesiu,neisejna,piesiu,jau ir pasturgalis nutirpo,PIESIU :E:haha:

Di
2007-03-13, 19:11
Jo jo, kai pas tėvus grįžtu ir pradedu piešti, tai supyksta, sako, kad vėl nematys kelias dienas, nes aš nebejaučiu laiko. Esu kažkada piešus dešimt valandų, pamiegojus ir dar aštuonias - kol užbaigiau piešinį. O draugai sako, kad aplink oras kibirkščiuoja kai paišau :)

Ledux
2007-03-13, 19:18
ce daugmaz tendencija tokia, jeigu mokeis piest tai jau yra ikireje :D o tie kas kitka dare pies is malonuma, tas pats kaip ir muzikalkej, kas tur pianinus tie negroj, okas netur tiesiog myl si instrumenta :D :D

Na as lankau menuske bet vistiek dar ir namuos papaisau . Nors namuos pradedu piest kai gaunu ikvepima , sauna kokia mintis arba siaip naguciai niezti :haha:

Sasumi
2007-03-13, 19:20
Jo jo, kai pas tėvus grįžtu ir pradedu piešti, tai supyksta, sako, kad vėl nematys kelias dienas, nes aš nebejaučiu laiko. Esu kažkada piešus dešimt valandų, pamiegojus ir dar aštuonias - kol užbaigiau piešinį. O draugai sako, kad aplink oras kibirkščiuoja kai paišau :)

oho,10 hashu..??jooo...nesistebeciau jej aplink tave kas kibirksciuotu:haha: bet jauciu kaip subine nutirpoooo....???:haha: :D

Di
2007-03-13, 19:22
Na, negaliu pasakyti, kad nutirpo - nejaučiau jos ir tiek :D o kibirkščiuoja tai dėl to, kad labai smarkiai susikaupiu - man tada viskas aplink išnyksta. Todėl negaliu piešti gamindama valgyti, nes galiu ir namus padegti :D

Ledux
2007-03-13, 19:28
Nju jei tiek susikaupi tai ir nupiest iseina gal parodytum keleta piesinuku arba galerija :)

Di
2007-03-13, 19:43
Art scenej (http://art.scene.lt/process.php/page.userinfo;menuname.works_user;user.7710) mane galima surasti - Lady_Di. O anksčiau esu rodžiusi čia savo darbus kaip Di. Jei ką, tiesioginis priėjimas prie mano darbų yra nurodytas čia, skiltyje "mano namų puslapis".

Kai grįšiu namo, būtinai duosiu tiesiogines nuorodas į savo piešinius.

MiyazakiKen
2007-04-26, 15:54
as jau sestus metus mokausi dailes mokykloi liko dar vienas ir diplomas mano rankose

kypshius
2007-04-27, 14:24
as pradinei dailes bureli lankiau poto i ausros gimnazije nuejau, o ten sustiprinta daile tai ir peckalioju per pamokas. isvis man patinka piesti. :D

Lust
2007-04-27, 14:31
O kad mane kas butu leides i dales mokykla >.> Tobulinames savarankiskai, tik vat kad to progreso nelabai matos ir akiratis plecias tik siauria kryptim X.x

Jigoku_Shoujo
2007-04-27, 16:54
na mano mama mikrobiologe/bakterologe/dailininke tai kai turi laiko pamoko piest,na tiksliau as nupiesiu,o ji apvaro :haha: :haha: vat kazkas snekejo apie muzikalke :sick: YAK!! as ja pabaigiau nes tevai verte :rant: brr blogi prisiminimai :mad:

ketou
2007-04-27, 20:24
tris su puse metu lankiau dailioske, neapsigyniau diplominio, nes jis man ideja butu kainavus daug pinigu, tad taip ir negrizau po akademiniu. dviem metam uzmeciau piesima. dabar kazkaip vel ima noras imtis piestuko, bet jau baisiai nedrasiai.
fanartu nepaisau. ir turbut nepradesiu.

man su dailes baigimu tas pats bajeris buvo XDD puse metu liko ir i negryshtamas akademkes XDD toliau galvoju VDA baigaliot ir rimtesniu mokslu i rusija vazhiuot..%))kolkas esu namu gamybos vietinis dailininkelisXD

slicKrox
2007-04-28, 17:41
na... kas liecia menininko issilavinima, tai as jo oficialiai niekada nebuvau gaves, bet piesti ir kurti muzika visada zavejo, patiko ir patiks! AIsq piesimas gal kiek nors ir primirstas, bet visada liks mano sirdyje.. kaip bebutu, bet menininko issilavinima manau igautu kiekvienas, kuris idetu i tai pakankamai pastangu, noro, kantrybes ir meiles.

FainaruFantaji
2007-04-28, 22:28
Na du metus dailes bureli lankiau, ir dar metus su Flash mokiausi, nors i tai ieina ir piesimas ir dizainas ir programavimas ir panasiai...

Boygaara
2007-04-29, 19:50
ne neturiu

Erinija
2007-05-11, 18:46
Visada megau piesti..... Dabar tai jau peraugo i manija :haha: Draugai ir klasiokai sako, kad as labai graziai piesiu, bet as noriu piesti graziau......... Net dailes mokytojas kazkada klause, ar nelankau dailes mokyklos :haha: bet as nelankiau........... :( Nelankiau jokiu piesimo bureliu, piesiau vien del malonumo [dabar irgi] ......... Klasioke patare man pradet lankyt dailes mokykla, bet tevai neleido :hmm::rant::mad: bet mano atkaklumas nugalejo ir as pradesiu lankyti dailes mokykla :haha::D todel issilavinimo neturiu, bet turesiu, jei spesiu baigti dailes mokykla :D

Eisas Kuperis
2007-05-11, 19:56
Ir visgi labai reikia. Reikalingi bureliai, ir dailės mokyklos dar labiau. Savo laiku irgi labai gerai piešiau, konkursus mėgau, ir gerą vietą užimti ir kitų darbų pasidairyti, tik štai vėliau to savamokslio piešimo jau niekaip neužteko nei konkursams nei šiaip vadintis mokančiu gerai piešti. Taigi jei tik yra galimybė, ja reikia išnaudoti.

Lax..
2007-05-11, 20:48
Man daug kas siūlė stot į dailę, lankyt sustiprintą dailę etc...durnas buvau, nepaklausiau. Anyway, nėra kažkas uber, galima tobulėt ir savarankiškai, ypač jei pieši savo malonumui, o ne kitiems.

Džiro sesė
2007-05-11, 21:03
Man daug kas siūlė stot į dailę, lankyt sustiprintą dailę etc...durnas buvau, nepaklausiau. Anyway, nėra kažkas uber, galima tobulėt ir savarankiškai, ypač jei pieši savo malonumui, o ne kitiems.

Aukso žodžiai, Lax-san.

Na o ašen šiaip esu iš meninykų šeimos,
tai taip sakant meno dvasia nuo pat gimimo mane supo.
O dėl lankymų, kažką rimtesnio pradėjau lankyti prie trejis metus,
bet ten reikalai su kokybė suprastėjo, tai mečiau likus metams iki
diplomėlio. O dabar telankau piešimą ir akvarelė bei kompoziciją,
nes visgi reikia dailės egzams ruoštis.

Seraphita
2007-07-07, 20:26
Man taip pat daug kas siulo stoti i daile... Daug kas klausia, ar lankau, kai piesinius parodau... As labai noreciau savo zinias sustiprinti ir pasitreniruoti, taciau su mosikos mokykla visaj nera laiko.

Džiro sesė
2007-07-07, 20:58
Jei bandai piesti anime srityje, ir galvoji delto stot y daile, tai pamirsk, cia busi nesuprastas.

Neturėkite iliuzijų, kad dėl anime mėgimo ar juo
labiau anime piešimo kokioje nors meno mokykloje
jus labai gerbs. Netgi atvirkščiai, štai pavyzdžiui VDA, geriau
net neužsiminti, kad tu išvis žinai, kas tai yra. Nes dabar tai
labai paplitę tarp studentų (šitas faktas mane labai nustebino)
ir dėstytojai tuo labai labai nepatenkinti. Tad anime piešimą
pasilikite laisvalaikio piešimui ir geriau niekam apie tai nepasakokite,
nebent artimam draugų ratui arba draugui internetui tik prieš tai
pasislėpkite po kitu vardu ( ką ašen ir darau hi hi hi.....).

KoBalt
2007-07-12, 17:46
As tai is pradziu piesdauvau ivairius piesinius nors niekur pesimo nesimokiau tik sulej per dailes pamokas. bet dabar klasej geriausiai piesiu ir esu laimejes vienoj mokyklos parodoj du byletus i zalgerio rungtines:D:D o siai geriausiai piesias su puodeliu juodos kavos:DDD

Kablys
2007-07-12, 19:12
man taj dar dvi klases iki stojimo :DDD i seip jo, mokytoja dailes pastoviai sako pamatysiu tuos siaubingus japoniskus multikacinius zmones taj desimtuko nesitikekit ;DD ir seip stot ir mokytis kokius tris metus tapybos o paskui koki linearta daryt komiksam taj nemanau ar verta.As irgi va jau pora metu lankau akademini piesima :) nors ten mokytoja knyga iliustruoja taj ka zn cia gal panasiai i komiksus siek tiek :P

KoBalt
2007-07-13, 18:59
Man tai anime piesimas padejo gaut teigema pusmecio pazymi sulej is dailes ir tuo paciu bratki istraukiau ant teigemo:) bet manau kad Lietuvoj is anime piesimo tikrai nieko nepaseksi,jei nieko nebaigi,tad cia labiau hobis turetu but,na nebent vaziot i jeponija ar kita anime myletoju saly;DDD

Kablys
2007-07-13, 19:10
galima viska netu daryt jei moki ar turi talenta ;P lietuvoj gal ir nepadarysi, bet jei turi drauga uzsieny taj galima prasisukt, pvz as pazystu viena ciuva australijoj kuris zino kur reik kreiptis del printinimo ir t.t. tik reik turet ka spausdit :P

JTPedcsakas
2007-07-13, 21:30
Lankau mokykla, vadinasi "Tigro Uodega". Labai sunku i ja istoti, bet man pavyko. Nieks tos mokyklos nemato, tik as vienas. Kas jus?! Ka jus veikiate mano kambaryje??!! Jie VISUR! Jie nuolatos stebejo mus per kameras! Ne! JIE APLINK MANE! Ne! NEEE!

Briedis
2007-07-21, 00:56
Aš baigiau Šilutės dailės mokykla, su pagyrimu :D . Lankiau ja penkis metus, bet realiai ismokau piešt tik visokias puodynes, tuščias degtinės bonkes, visokius rakandus, neaskius "meniskus" ir kitoki panasu Šlamsta vadinamu MENU . Tad istikruju ten anime gerbėjams nėra ka veikt. :)

Aruturu
2007-08-31, 12:30
Nieko nelankiau,visko mokinuos pats.

WailfulDevil
2007-09-25, 18:30
jokio! whoa whoa..buta tik pamoku, bet tai cia nesiskaito sioje temoje ;DD

ramzas
2007-09-25, 18:44
VDA KDF taikomojoj grafikoj 1kurse sedziu, pries tai baigiau dailes gimnazija ir ka galiu pasakyti - akade rulina ir geriau but negali

rock-san
2007-10-03, 18:10
na as jokiu daile mokyku nelankiau tik puse metu lankiau dailes bureli ir tiek bet su piesimu turejau reikalu tiek profkei tiek kolegijoj ^^

Likimo_Kalvis
2007-10-03, 18:16
jo, nelabai kas ce is musu turi issilavinima dailes srityje :D

Džiro sesė
2007-10-03, 18:32
Ašen jau tęsiu mokslą, instojau į akadę ir
manau pasiliksiu čia blogiausiu atveju keturiems
metams, o geriausiu - šešiems. Tai vat va taip.

Youka
2007-10-04, 10:58
VDA ADF reiskias busim architektais

SeiSoraYu
2007-11-12, 16:36
kitais metais baigiu dailes mokykla ^_^"
jeeee

ramzas
2007-11-12, 18:42
VDA ADF reiskias busim architektais

ka reiskia ADF ? ir nuo kada architektai anime ziuri ir siaip menu domisi ? :]

Usotsuki
2007-11-12, 18:54

ir tokiu yra daugiau nei tu iki siol galvojai X]

Džiro sesė
2007-11-12, 19:07

ADF - Architektūros ir Dizaino Fakultetas.
Ir beje, ne tik architektai anime domisi, o vat frazė, kad "nuo kada architektai šiaip menu domisi" išvis mane pritrenkė, na ir duodi.

ramzas
2007-11-12, 19:20
gi juokavau :] nei vieno zodzio nera toje frazeje kury suprast rimtai reiketu.

Youka
2007-11-12, 22:21

Normalus santykiai tarp architektu ir anime yra.
O menu jie nesidomi. Niekada ir nesidomejo. :bored:

arna
2007-11-13, 00:08

čia didelė netiesa. geros architektūros iš principo nesukursi jei neturėsi kokio tai supratimo apie meną (beja, Menas, čia plačiaja prasme). kiek achitektas yra menininkas, galima suprasti iš jo kūrybos ir jos kokybės.

ne visada yra taip, jei tau iš šalies žiūrint, atrodo, kad archai tik ir kala "babkes" ir apie nieką kitą negalvoja;

Sable
2007-11-13, 00:20
Kad imho ta meniškumą truputį pervertinat. Ok, duoda savo pliusų ir panašiai, o gal kartais ir neduoda. Bet iš esmės kol dalykas yra estetiškai gražus, viskas yra puiku, tam meno net gali ir nereikėt, pakaktų supratimo kaip gražiau, stilingiau padaryt. Menas man nelygu grožis, grožis nelygu menas. :fifi:

arna
2007-11-13, 00:40
Menas man nelygu grožis, grožis nelygu menas. :fifi:

menininku galima laikyti bet kurį žmogų, kuris kažką kuria. tai gali būti ir verslininkas, ir matematikas, ir programuotojas, ir inžinierius, mokslininkas, ir dar daug kas... Tapytojai, skulptoriai ir kiti "a lia vizualinių menų" atstovai tėra tik dalelytė iš tos kūrėjų bendros Paletės, kurie (menininkai) šiais laikais yra per daug sureikšminti ir patys susireikšminę..

Menas Kurti... o jau ką kurti, tai jau kiekvieno individualus į tai požiūris ir priėjimas..

Youka
2007-11-13, 00:47
gi juokavau :] nei vieno zodzio nera toje frazeje kury suprast rimtai reiketu.

Taigi ir as cia bandziau tokiu pat tonu pajuokaut.

čia didelė netiesa. geros architektūros iš principo nesukursi jei neturėsi kokio tai supratimo apie meną (beja, Menas, čia plačiaja prasme). kiek achitektas yra menininkas, galima suprasti iš jo kūrybos ir jos kokybės.

ne visada yra taip, jei tau iš šalies žiūrint, atrodo, kad archai tik ir kala "babkes" ir apie nieką kitą negalvoja;

Architektura yra meno saka. Todel pilnai sutinku, kad be supratimo apie mena, jokia architektura neivyks. Ir babkiu niekas negaus.

Kad imho ta meniškumą truputį pervertinat. Ok, duoda savo pliusų ir panašiai, o gal kartais ir neduoda. Bet iš esmės kol dalykas yra estetiškai gražus, viskas yra puiku, tam meno net gali ir nereikėt, pakaktų supratimo kaip gražiau, stilingiau padaryt. Menas man nelygu grožis, grožis nelygu menas. :fifi:

Man estetika yra svarbiausias dalykas. Nors kiekvienas ta estetika supranta savaip. Tam ir skirtas meninis issilavinimas. Tam ir bruzinam mes akademinius dalykus (piesimas, tapyba, meno istorija).

menininku galima laikyti bet kurį žmogų, kuris kažką kuria. tai gali būti ir verslininkas, ir matematikas, ir programuotojas, ir inžinierius, mokslininkas, ir dar daug kas... Tapytojai, skulptoriai ir kiti "a lia vizualinių menų" atstovai tėra tik dalelytė iš tos kūrėjų bendros Paletės, kurie (menininkai) šiais laikais yra per daug sureikšminti ir patys susireikšminę..

Menas Kurti... o jau ką kurti, tai jau kiekvieno individualus į tai požiūris ir priėjimas..

I quote a building: Kiekvienas yra menininkas, bet tik menininkai tai zino.

FainaruFantaji
2007-11-13, 05:31
Menas gali but tiek ideja tiek, tai kas grazu.. Priklauso nuo skonio, seip ar taip nenoriu as isdirbt sito zodzio "menininkas", juk nepalyginsi kokio gero gero restauratoriaus su tinkuotuoju... Kuris usgebes geriau mena apdaryt? Manau akivaizdu... Nepykit, kad isikisau tiesiog pasijauciau keistai, kad "menininkas yra bet kas".. T_T

Sable
2007-11-13, 10:22
Menas gali but tiek ideja tiek, tai kas grazu.. Priklauso nuo skonio, seip ar taip nenoriu as isdirbt sito zodzio "menininkas", juk nepalyginsi kokio gero gero restauratoriaus su tinkuotuoju... Kuris usgebes geriau mena apdaryt? Manau akivaizdu... Nepykit, kad isikisau tiesiog pasijauciau keistai, kad "menininkas yra bet kas".. T_T

Šiaip sutinku, menas manau turėtų būt intenciali kuryba kažkokios estetinės vertybės. Bet ne kažkoks darbas, kuris metų metus atliekamas automatiškai. Galima aišku teigt, kad menas būtų kuryba kažko naujo, originalaus. Kuom tikrai nepasižymi daugelis save vadinančių menininkais ir kaip arnas sakė kažkiek susireikšminti yra, nors pagrindo tam gali ir nebūt. Ir jei grįžt prie meninio išsilavinimo, tai kyla toks klausimas, okej įgiji tu tą išsilavinimą, panaudoji galbūt darbe, bet kitas žmogus kuris natūraliai turi talenta tam 'kuria' žymiai geriau, gražiau, prasmingiau.. tai prie ko tas meninis išsilavinimas tada, jei tam kad galėtum kurt gal reik tik elementaraus techninio kurimo proceso išmanymo estetinio jausmo ir fantazijos. :huh:

arna
2007-11-26, 00:09
Šiaip sutinku, menas manau turėtų būt intenciali kuryba kažkokios estetinės vertybės. Bet ne kažkoks darbas, kuris metų metus atliekamas automatiškai. Galima aišku teigt, kad menas būtų kuryba kažko naujo, originalaus... Ir jei grįžt prie meninio išsilavinimo, tai kyla toks klausimas, okej įgiji tu tą išsilavinimą, panaudoji galbūt darbe, bet kitas žmogus kuris natūraliai turi talenta tam 'kuria' žymiai geriau, gražiau, prasmingiau.. tai prie ko tas meninis išsilavinimas tada, jei tam kad galėtum kurt gal reik tik elementaraus techninio kurimo proceso išmanymo estetinio jausmo ir fantazijos. :huh:

Jei pas mus suteiktų tikrai labai gerą meninį išsilavinimą, daug kam po to būtų žymiai lengviau gyvenime ko nors siekti.
Šiaip tokia samprata kaip "a lia menininkas", manau susiformavo su pirmųjų impresionistų banga. Va jie ir po jų sekusias visiškai naujas meno formas bei kryptis, jų atstovus galėtume vadinti tais menininkais-ledlaužiais, kurie kūrė, laužė visus stereotipus gyvavusius per amžius.

Subjektyvia savo nuomone būtent tokius, kažkokios tai naujos meno krypties pradininkus ir vadinčiau menininkais (nebijančiais išeiti už standartų, "rėmų", rizikuoti savo gerovės sąskaita, besivadovaujančių tik savosiomis revoliucinėmis, niekur dar negirdėtomis idėjomis); po jų seka tik "a lia menininkai"-jų stiliaus kopijuotojai.

O šiaip visi (tie, kurie nesukūria naujo stiliaus, naujos meninės bangos ar ko nors panašaus) kiti tėra tik AMATINIKAI. taip, amatininkai - tapytojai, skulptoriai, grafikai, tekstilininkai, vitražištai ir t.t.. Tarkim jei trumpai ir objektyviai tai iliustruoti, tai pvz. Renesanse tik Mikelandželas, da Vinčis buvo jau savo amžininkų pripažinti kaip genijais, kūrusiais, iškelusiais to meto meną (tapybą, skulptūrą) iki neregėtų aukštumų. o visi kiti tebuvo tik savo amato geri ir profesionalūs amatininkai.
Ir nereikia piktintis dėl žodžio "Amatininkas" - tai ir yra esmė to, kuom dižioji dauguma mūsų "menininkų" užsiiminėja. Tikro, Menininko, vardo nusipelno tik genialūs arba labai daug pasiekę savo profesijoje žmonės. Bet, tai žmonės iš didžiosios raidės. O visi kiti...

Youka
2007-11-26, 23:14
As tikiu, kad menininku gali drasiai vadintis tas, kuris kuria.
Amatininku - uzsiimantis amatais.
O genialus kurejas lai buna genijus.
Kam vienam zodziui sitiek daugiaprasmiskumo?

arna
2007-11-27, 00:43
Graži ir protinga galutinė, apibendrinanti, Youkos išvada.
Noriu jai už tai padėkoti.
Esu už tai, kad pasaulį valdytų protingos merginos ir Moterys!

Dekko13
2007-12-15, 10:26
Mokiausi du metus dailes mokykloj, bet turiu pasakyti nieko gero ten neismokau. Kazkaip pati nuo mazumes piesiau kas i galva uzeina:D Visur su savim tampiausi sasiuvini ir piestuka... Anime pradejau dometis pries 6 metus o piest pries 4.

SeiSoraYu
2007-12-15, 16:29
Mokiausi du metus dailes mokykloj, bet turiu pasakyti nieko gero ten neismokau. Kazkaip pati nuo mazumes piesiau kas i galva uzeina:D Visur su savim tampiausi sasiuvini ir piestuka... Anime pradejau dometis pries 6 metus o piest pries 4.

Puiku kad lankai dailės mokyklą, bet nesakyk kad nieko neišmoksi,nes kai ją pabaigsi pamatysi kad lengviau nupiešti tarkim žmogaus proporcijas ar perspektyvą :haha:
Aš asmeniškai nekenčiu dailės mokyklos nes ji suėda mano brangų laiką, bet žinau kad niesigailėsiu ją baigusi :fifi:

Dekko13
2007-12-15, 18:19
Manai? na gal teisybes yra, bet ten nieko neismoke naujo. Bet gal cia del to, kad jau nuo mazens turejau gerus dailes pagrindus:neisitiki Lankai dailes mokykla? kaip sekasi?:)

SeiSoraYu
2007-12-15, 18:41
Manai? na gal teisybes yra, bet ten nieko neismoke naujo. Bet gal cia del to, kad jau nuo mazens turejau gerus dailes pagrindus:neisitiki Lankai dailes mokykla? kaip sekasi?:)

Aha lankau...Kitais metais baigiu :w00t::w00t::w00t:
oh man ant pusmečio galo daug darbu reikia pabaigt, bet labai tingiu :cry::cry::cry:

Dekko13
2007-12-16, 12:21
As laikiau pernai dailes egzamina:) lengvas buvo. Kokius darbus ten tau padaryti reikia?:huh:

Tom
2007-12-16, 13:08
>_> ta dailes mokykla sugadina zmones as ten nieko neveikiau tik gryba pjoviau visa laika, o ten tie destytojai kadanori ateina isheina ir pan... geriausias budavo piesimo mokytojas ateidavo paziuredavo, "nu ka nosis shleiva pradek ish naujo" tada kai vel gryzdavo sakydavo "buvo anaip geriau pieshk kaip buvo" >_> jau geriau paciam kada noras yra tada ir pieshti

Dekko13
2007-12-16, 14:42
Tai tavo mokytojas kazkoks keistas buvo:huh: Siaip ar taip as bent asmeniskai darau viska pagal save:) Man kitu nuomone zinoma svarbi, bet tik taa kai pati to noriu. Pastebejau, kad dailes mokytojai kritiskai ziuri i anime.:hmm:

FainaruFantaji
2007-12-16, 16:16
Tai tavo mokytojas kazkoks keistas buvo:huh: Siaip ar taip as bent asmeniskai darau viska pagal save:) Man kitu nuomone zinoma svarbi, bet tik taa kai pati to noriu. Pastebejau, kad dailes mokytojai kritiskai ziuri i anime.:hmm:

Tai taip dailes mokyklose, haha mano dabartinej 3D arts akadej zmogenam patinka anime O_O

Dekko13
2007-12-17, 10:20
Tada tau pasiseke, nes manojoj mokykloj tai dar ir aprekdavo:hmm: