Innocent

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • JuusanKitsune
    Rimtas forumo narys

    • 2014 07 07
    • 187

    Innocent

    fjJ98pP.jpg
    Innocent
    イノサン




    Dailininkas/Autorius: Sakamoto Shinichi
    Leidykla: Young Jump
    Žanrai: Drama, Historical, Seinen, Psychological
    Publikacija: 2013-01-31 - 2015-04-16
    Apimtis: 9 dalys, 99 skyriai
    MAL reitingas: 8.20 (712)




    Sansonų šeima, jau šimtmečius tarnauja karališkajai giminei, Prancūzijai. Nukirsdina šalies priešus stebint liaudžiai. Nuo šios šeimos narių sklinda lavonų tvaikas, o paprasti valstiečiai jų bijo, juk šie yra prakeiktieji, tikrų tikriausios giltinės, mirties angelai. Vyriausiasis Sansonų sūnus - tyriaširdis Charles, nenori tapti egzekutoriumi ir būti nekenčiamas. Tačiau tokie jo norai laikomi kvailyste, todėl šiam tenka susitaikyti su savo lemtimi ir paimti į rankas kardą. Bet ar gali nekalta širdis atsilaikyti prieš likimo paruoštus siaubus?







    Kam patinka Prancūzija, žavingi veidai ir kraujas.

    Pirmas dalykas krintantis į akis - nuostabus piešimo stilius. Tai viena iš tų manga, kuri stengėsi realistiškai pateikti kūną, kraują ir išraiškas, nors ir gražūs veidai atrodo it porcelianinės lėlės, tačiau bjaurūs, prastuomenės veidai, atrodo... taip bjauriai kaip ir skamba jų žodžiai. Autorius mėgsta karts nuo karto įmesti simboliškus vaizdinius ir nuostabiai šiuos pateikti lape.
    Istorija ir veikėjai... Na, čia rasi visko, kankinimo įrankių, raštuotų, pustų suknelių, graudžių likimų ir akimirkų, taip pat ir romantikos, visko kas parodytų kokia bjauri Prancūzija buvo tais laikais. Pagrindiniai veikėjai yra tvirtos asmenybės ir nuostabu stebėti, kaip šie pasikeičia per laiką, jų požiūris, išraiškos ir kaip jie mato pasaulį. Taip pat atrasti kitų jų charakterio pusių kurių nė nemanai, kad šie jas turi.
    Nors manga ir remiasi tikrais vardais, tikrais įvykiais, nemanau, kad verta tai priimti kaip... istorinį veikalą, vis dėl to tai meno kūrinys, o šie juk ne visada atspindį tikrovę.
    Kaip bebūtų, eilinį kartą mane pakerėjo gražus piešimo stilius, tad nesugebu įžvelgti klaidų ir nesklandumų, kabinėtis prie pačios istorijos. Tad ir vėl... manga gaus aukščiausius balus iš manęs. Tačiau turbūt nebūsiu aš viena tokia, juk manga pretendavo į daugelį nominacijų.


    Nepamirškite, kad Innocent tęsinys yra Innocent Rouge.

    1
    5
    100.00%
    1
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...