Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • JuusanKitsune
    Rimtas forumo narys

    • 2014 07 07
    • 187

    Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge

    HS9GOJP.jpg
    Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge
    田中くんはいつもけだるげ




    Dailininkė/Autorė: Uda Nozomi
    Leidykla: Gangan Online
    Žanrai: Comedy, School Life, Shounen, Slice Of Life
    Publikacija: 2013-07-25 - ???
    Apimtis: Dar nebaigta
    MAL reitingas: 7.83 (534 )



    Abejingas Tanaka, nemėgstantis veiklos kuri reikalauja daug energijos, visada mieguistomis akimis, pasirėmęs savo ranka smakrą... Jis miega taip dažnai kaip, kad katinas ir jeigu ne jo geras draugas, šviesiaplaukis Ohta, turbūt ir liktų snausti tame pačiame mokykliniame suole kol saulė nusileistų už horizonto.








    KmSV6m0.jpgKam patiko Gekkan Shoujo Nozaki-kun, ir kas mėgsta nusnausti bei patinginiauti.

    Tai smagi situacijų komedija, kuri ne per seniausiai gavo anime adaptacija tuo pačiu pavadinimu. Tanaka primena katiną, o Ohta.... Jį ištraukia iš bėdų, kokios tos bėdos? Vėlavimas į pamokas, ašakų išėmimas iš žuvies, reikiamo pirkinio radimas ir kitos panašios bei kone viena svarbiausių - kad jo dienos būtų bent kiek įdomesnės. Prie dienų įdomumo (nors Tanaka visai netrykšta džiaugsmu jas daryti bent kiek įdomesnes) prisideda ir kiti veikėjai - Tanakos sesuo, Ohta sesuo, berniukiška šviesiaplaukio vaikystės draugė, smulkutė mergaitė kuri „įsipaišė“ į abejinguolio mokines ir mokyklos šauniausia mokinė, kuri yra įsižiūrėjusi tą patį tamsiaplaukį. Vėliau atsiranda ir kiti veikėjai.
    Veikėjai savaip keisti, bet tuo pačiu ir įdomus. Jeigu ne tai, turbūt... Turbūt nebūtų taip įdomu skaityti, vis dėl to juk tai situacijų komedija! Daugiausiai puslapių gauna pagrindiniai du draugai, nesijaudinkite, manga nelinksta į shounen ai pusę. Nors galima interpretuoti ir kitaip Tanakos tingius pasisakymus, kad negalėtų nieko daryti be šviesiaplaukio nešiko.
    Piešimo stilius paprastas, veikėjų dizainai mieli. Komedijai toks stilius kuo puikiausiai tinka. O daugiau apie šį nėra ką ir sakyti, atrodo gražiai ir tiek.
    Duodu šiai mangai aukščiausią įvertinimą, vis dėl to savo pokštais ir situacijomis priverčia mane šyptelį. Kone lengvas desertas po visų sunkių ir dramatiškų mangų.







    Tikiu, kad bent vienoje situacijoje, sugebėsite išvysti save... o galbūt ne? Vienaip ar kitaip tai smagi komedija kuri privers, jeigu ne juoktis, tai bent šyptelti.

    1
    5
    100.00%
    1
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...