Ayeshah's Secret

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • JuusanKitsune
    Rimtas forumo narys

    • 2014 07 07
    • 187

    Ayeshah's Secret

    v8Vc0GC.jpg
    Ayeshah's Secret
    Ayeshah's Forest, 艾莎的森林



    Dailininkė/Autorė: Zhang Jing
    Leidykla: Nežinoma
    Žanrai: Drama, Mystery, Psychological, Tragedy
    Publikacija: 2012-12-01
    Apimtis: 2 knygos, 11 skyrių
    MAL reitingas: 7.73 (120 )



    Mergaitės mama mirė ją gimdydama, o tėvas mirė vedęs antrą savo žmoną. Žinoma, moteriškė jau spėjo įsikurti ir dar kaip kraitį tris sūnus atvežė... Našlaitė buvo engiama iš visų pusių, bet jos gera širdis ir naivumas neleido šiai palūžti. Girdėta istorija? Na žinoma! Bet nesijaudinkite, kaip ir kiekviena našlaitėlės istorija... šioji taip pat taps kruvina.





    iuNKd9U.jpgDar viena pasaka? Apie našlaitę kuri gyvens laimingai? Ah... Prašyčiau, šita pasaka labiau primena brolių grimų siaubo istorijas.
    Pirmas dalykas kuris man patraukė akį - piešimo stilius. Pamačiusi viršelį... pamaniau, kad tik jis toks gražus bus, bet oi kaip klydau! Visa manga ar tiksliau, manhua, kadangi šioji kiniška, buvo kokybiškai nupiešta ir sušešėliuota... turbūt pirmą kartą išvydau tokiu stiliumi pateikta manga.
    Na užteks apie piešimą, turite akis, matote kaip puikiai padaryta... o dabar... apie veikėjus. Iš pradžių pagrindinė veikėja - Ayeshah, šviesiaplaukė našlaitėlė... prisipažinsiu ji erzino mane, kadangi maniau, kad siužetas nueis paprastutės pasakos linkme kur ji už savo patiklumą nebus nuskriaustą, bet kokia laiminga buvau kai supratau, kad klydau! O... O kaip pati veikėja? Turinti du veidus, tiek tik pasakyti galiu. Trys broliai... du šviesiaplaukiai ir vienas tamsus it varnas. Carlo - pikčiausias iš visų, kuris iniciavo visas tas patyčias... ir paskiau... jam per galvą kirto paauglystė ar tai kas. Nemo - mielas dailininkas, tylesnis, reiškiantis savo jausmus per meną ir galiausiai... Sean - atviriausias iš brolių, taip pat turintis keletą savų paslapčių. Ką apie juos galiu pasakyti? Jų būdvardžiai patys už save kalba, kaip bebūtų, Sean gavo daugiausiai lapų. Nereikia pamiršti ir piktosios pamotės - Sylvia, kuri yra pamišusi dėl savo vaikų... ir kaip kiekviena puiki pamotė engiantį savo įdukrą, tiesa pasakius, nesitikėjau, kad ji taip susimaus.
    Pati istorija... Pavadinimas yra „Ayeshahos paslaptis“ tad iškart kyla klausimas „kokia tai paslaptis?“ kaip bebūtų... Turbūt tik man nekilo tas klausimas, nes jeigu būtų kilęs... Būčiau susigadinusi sau visą istoriją, bet jums aš nepasakysiu kokia akivaizdi detalė yra tas spoileris... Jeigu mėgstate analizuoti jau spėjote sumesti keletą teorijų ir taip, viena jų teisinga. Kaip bebūtų, kadangi aš taip abejingai pažvelgiau į istoriją, tai buvau kiek nustebinta galutinio atskleidimo. Hm... Tiesa, kiek pritrūko man daugiau... Taip tariant priešistorės visos tos, kaip pavyzdžiui Sean perspektyvos buvo tik keletas puslapių! Na nejaugi jis toks neįdomus veikėjas Vien vieną manhua dalį būtų galima apie jį para- na bet tada jau nebe Aye paslaptis bebūtų. Pabaiga buvo miela, bet... net nežinau, eh, nežinau kokios pabaigos būčiau norėjus, manau tinka, bet pasijuto kiek pernelyg skubota.
    Žodžiu. Art nuostabi, istorija gera jeigu nesistengi numatyti kas bus paskiau, veikėjai tinkantys istorijai ir vis... Nors ir pabaiga... bet ta pabaiga buvo miela, tad nekyla ranka man rašyti mažesnio įvertinimo negu 10~

    2
    5
    100.00%
    2
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • dfsafsaf
    Beautiful Lies

    • 2010 05 13
    • 265

    #2
    Vienas twistas istorijoje gal kiek ir nuvylė, bei taip pat labai jau staigiai pasibaigė, tačiau suprantama tokia pabaiga. Visgi gaila, kad autorė nenorėjo, o gal nesulgavojo, kaip dar toliau pratęsti. Labai jau man patiko keli personažai ir norisi jų daugiau.
    Tikrai nuostabus piešimas, ypač palyginus su praeita autorės manhua. Nors ir toje jis nebuvo blogas.

    Comment

    Working...