Bokura no☆Hikari Club

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • JuusanKitsune
    Rimtas forumo narys

    • 2014 07 07
    • 187

    Bokura no☆Hikari Club

    6RlTOF8.jpg
    Bokura no☆Hikari Club
    Our☆Hikari Club, ぼくらの☆ひかりクラブ



    Dailininkas/Autorius: Furuya Usamaru
    Leidykla: pocopoco
    Žanrai: Drama, Horror, Psychological, Seinen
    Publikacija: Nuo 2011-04-15 iki 2012-03-15
    Apimtis: 2 knygos, 12 skyrių
    MAL reitingas: 7.95 (1170 )




    Užterštame, nepatraukliame Keikou mieste, geriausi draugai Dafu, Kaneda ir Tamiya, apleistoje gamykloje įkūrė savo slaptąją bazę. Pavadino šią Hikari (Šviesos) klubu. Visai nekenksmingas, sukurtas gerai praleisti laiką, žaidimams žaisti... Taip ir būtų likę, jeigu jos nebūtų atradęs - Tsunekawa iš pažiūros keistas ir lėtas berniukas. Įsileido vaikai jį į klubą, vis dėl to šis juk toks nekenksmingas ir silpnas! Galbūt toks ir būtų likęs... Jeigu ne ta senio pranašystė, kad vaikis turįs juodąją žvaigždę, kurios net pats Hitleris neturėjo, ir kad jis arba užkariaus pasaulį trisdešimties arba apgailėtinai mirs sulaukęs keturiolikos. Netrukus po to Tsunekawa nusprendė užkariauti pasaulį, sukurti neįveikiama robotą... kas jam tai padės padaryti? Hikari klubo nariai, kurių ėmė daugėti vos šiai idėjai išsiveržus iš berniuko lūpų.



    zYL0JFo.jpgTai Litchi☆Hikari Club priešistorė, pasakojanti kaip klubas susikūrė, taip pat atskleidžiantis šiek tiek daugiau apie veikėjus ir jų santykius.

    Kam patiko Musių Valdovas ar God‘s Child patiks ir šis kūrinys. Kaip nekalti berniukai tapo, žvėriukais, dviejų ne tokių šventų bendraamžių dėka. Susižavėję amžinos jaunystės idėją, pasaulio užkariavimu, nė nepagalvoję apie viso šito pasekmes...
    Kas man čia patiko tai... Piešimo stilius. Furuya Usamaru darbus lengvą atskirti, tos juodos lūpos, ilgos blakstienos ir aštrūs smakrai, veikėjai atrodantys tiesiog žavingai ir tas burnų išlenkimas ar išžiojimas.. Abejoju ar sugebėčiau šio stilių sumaišyti su kokios tai kitos mangakos.
    Veikėjai - pirmieji trys klubo nariai ir įkūrėjai - Tamiya - originaliojo klubo lyderis, jo geri draugai - nykštį kramtantis Kaneda ir Katsuya turintis raištį ant vienos iš akių. Tsunekawa (vėliau Zera) tapęs klubo imperatoriumi ir valdytoju. Mergaitiškas Raizou, klubo klounas Yamada, Niko pasišventęs padaryti bet ką dėl Zera, moksliukas Suda ir galiausiai žavingas psichopatas Jaibo, kuriam į akį krito Zera.
    Buvo įdomu matyti kaip jie tarp savęs bendrauja, žinoma, daugiausiai lapų gavo geriausių draugų trijulė, Niko ir... ekscentriška porelė - Zera ir Jaibo. Tų dviejų bendravimas buvo vienas įdomiausiu, vis dėl to jeigu ne jie, kas ten žino, gal ir klubas būtų likęs tik nekaltų žaidimų vieta. Gaila, kad iš trijulės tik Tamiya daugiausia gavo kaip ir vystymo, tai turbūt todėl, nes jis kaip ir pasakojo visą tą istoriją it prisiminimą.
    Man visada patiko istorijos kurios buvo perkreiptos, su iš esmės mielais veikėjais, kurie buvo priversti tapti kitokiais. Tamsi atmosfera. Tad nekyla man ranka rašyti mažesnio įvertinimo negu... 10? Suprantu kodėl kiti veikėjai nebuvo daugiau išnagrinėti, vis dėl to jie nebuvo tokie įdomūs ir abejoju, kad jų priešistorė būtų kuo pasitarnavusi pačiai istorijai.

    2
    5
    50.00%
    1
    4
    50.00%
    1
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • dfsafsaf
    Beautiful Lies

    • 2010 05 13
    • 265

    #2
    Esu skaitęs beveik viską, kas yra išversta iš Usamaru Furuya, tai šį, bei jos tęsinys, bent man, yra vieni geresnių jo darbų. Nors ir migloti atsiminimai apie jas, nes tai buvo vienos pirmųjų horror tipo mangų kurias skaičiau, bet tie atsiminimai tikrai geri ir manau, jog ši manga tikrai yra verta paskaityti šio žanro megėjams, juolab jog tai užtruktų tik maždaug apie valandą.

    Comment

    • Miesto_Druidas
      the journeyman



      • 2010 08 17
      • 1691

      #3
      O čia saugus skaitymui dalykas? Nepridėta visokio yaoi ir pan. turinio? Nes kažką tokio ar apie tęsinį (Litchi☆Hikari Club) girdėjau?

      Comment

      • dfsafsaf
        Beautiful Lies

        • 2010 05 13
        • 265

        #4
        Autorius Miesto_Druidas
        O čia saugus skaitymui dalykas? Nepridėta visokio yaoi ir pan. turinio? Nes kažką tokio ar apie tęsinį (Litchi☆Hikari Club) girdėjau?
        Tęsinyje šiek tiek yaoi yra. Pačiu scenų guy x guy tai berods tik kelios ir jos labai trumpos, todėl didelės bėdos jas skaitant nėra, nes jos ir nėra labai jau seksualizuotos, bei aišku cenzūra padeda skaitant. Ir dar jos yra tik tarp dviejų veikėjų.
        Pats pamenu abejojau ar skaityti ar ne, kai pamačiau yaoi tagą MAL'e , bet ten nieko rimto nebuvo, nes čia toks labiau šalutinis dalykas. Dabar net patikrinau MAL'e jau yaoi tagas net ir nuimtas.

        Comment

        Working...