Adekan

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • JuusanKitsune
    Rimtas forumo narys

    • 2014 07 07
    • 187

    Adekan

    v7EkvXq.jpg
    Adekan
    艶漢


    Dailininkė/Autorė: Nao Tsukiji
    Leidykla: Wings
    Žanrai: Action, Historical, Shoujo, Mystery, Supernatural, Comedy
    Publikacija: Nuo 2007 metų iki ???
    Apimtis: Dar nebaigta
    MAL reitingas: 8.31 (1338)


    Shiro - žavingas skėčių pardavėjas, nekenčiantis varžančių drabužių ir niekur pernelyg neskubantis. Kojiro - policininkas, nekenčiantis neteisybės, netvarkos ir tinginystės. Ir kaip gi šios, iš pirmo žvilgsnio, skirtingos asmenybės susipažino? Mieste kuriame gali rasti įvairaus plauko personų, tai padaryti buvo ganėtinai lengva... Policininkas užsuko į Shiro jaukų būstą, pamatė... ne kažin kokį vaizdą, kaip jaunasis juodapūkis išnaudojo vargšę mergelę kaip auklę! Neapsikentęs Kojiro pats „įsidarbino“ šio prižiūrėtoju, nes tokį beviltišką jaunuolį buvo baisu ir palikti. Tačiau užklupus bėdoms, netrukus pasirodė, kad tariamasis tinginys nėra jau toks tingus... O ir bėdos pas jį, kaip ir pas patį policininką, rodos, pačios ateina.




    VLx7hi3.jpgAr yra ecchi for girls? Na žinoma, prieš save dabar matote to pavyzdį! Na gerai, gal jau ne ecchi, bet fanservice čia apstu, o ką jau kalbėti apie vaikinų žavingas pozicijas ir kūno formas...

    Bet užteks apie tai. Kam patiko Petshop of Horrors ar The Tarot Cafe, su malonumu pasinersite ir šį darbą. Manga yra kupina įvairių istorijų, perkreiptų, keistų ir... žavingu. Grožio joms suteikia piešimas ir jo detalumas, scenų vaizdingumas... Galėsite prasėdėti prie vieno puslapio bent jau minutę, tiek detalių jame bus, žinoma, ne kiekviename. O veikėjų išraiškos! Pozicijos! Jos puikios, ypač kur šie išsigandę ar tai... Suirzę ar viso labo vijokliški.
    Nors tai yra detektyvas, bet svarbu ne „kas tai padarė?“, o verčiau „kodėl tai padarė?“ nusikaltėlių motyvai neretai būna įdomūs ir smagu pabandyti juos atspėti, tačiau daugelį kartų šie pasirodo... visai kitokie negu galėjai pagalvoti. Daug labiau iškreipti ar pernelyg paprasti.
    Pagrindinių veikėjų priešistorė taip pat atsiskleidžia, ar tiksliau Shiro ir vėliau... jo šviesiaplaukio brolio Anri. Kodėl gi jie taip puikiai kaunasi, kodėl jie vienas kitą medžioją ir... nereikia pamiršti tos ypatingos genties apie kurią bus atskleidžiame vis daugiau informacijos vėlesnėse dalyse. O Kojiro kam reikalingas? Na žinoma, kad parodytų to juodapūkio mieląją pusę! Ir kad išgelbėtų jį nuo pavojų, ar tai atvirkščiai, kad Shiro išgelbėtų jį. Tie du... pernelyg gerai vienas kitam tinka, o pati manga rodos tuoj taps shounen ai.
    Kas ten žino. Juk manga dar nėra baigta, nauji veikėjai ateina, istoriją tęsiasi~ O išverstos yra visos dalys, kurios... egzistuoja kol kas, tad su vertimais ir naujomis dalimis tenka laukti ilgokai.
    Kaip vertinu šitą mangą? Hm... dar pabaigos nėra, bet kol kas 10, nesugebėjo dar atsibosti, o ir paskaityčiau dar kartą, vien dėl art ir puikaus dueto ~ ♥
    1
    5
    100.00%
    1
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...