Goth

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Goth

    <img src="http://i.imgur.com/TGuRzzF.jpg" align=left hspace=13 width=249height=354 ></img><hr/>
    Goth
    <hr/>


    Metai: 2003
    Žanrai: Siaubas, mistika, psichologinis.
    Istorijos autorius: Otsu-Ichi
    Dailininkas: Kenji Ooiwa
    Apimtis: 1 tomas, 5 skyriai.
    Tipas: Manga
    || Anime - Planet || MAL ||

    Skaityti internete: Manga Fox

    Kiti šio autoriaus darbai: Calling you; F-sensei's Pocket; Faust; Hajime; Kimi ni Shika Kikoenai; KIZU;Shisso Holiday; Shounen Shoujo Hyouryuuki; Summer, Fireworks & My Corpse; The Book: JoJo's Bizarre Adventure 4th Another Day; Zoo.

    Aprašymas: Itsuki Kamiyama ir Morino Yoru. Tai du klasiokai, kurie turi keistą hobį. Jie domisi žmogžudystėmis, o labiausiai tomis, kurios nutiko netoli jų. Dėl analitinio mąstymo ir lašo sėkmės jiems pavyksta išaiškinti žmogžudystes. Kai kurias iš jų net policija paskelbė neišaiškinamomis. Tačiau kadangi bendraklasiai turi savitą teisingumo suvokimą dažniausiai nuskaltėliai lieka laisvi ir nenubausti. Ir vis dėl to, nors Itsuki's išsprendžia bylas iki mažiausių detalių, vienintelis jį dominantis dalykas yra kokiu būdu Yoru turėtų būti nužudyta.

    <hr/>

    <hr/>Kartais hobiai nelieka tik hobiais. . .
    Manga prasideda pakankamai efektingai, ir įsivažiuoja labai neblogai, nors visam darbui kiša koją piešimas. Man jis tikrai nepatiko. Tiesiog didelis riebus ne. Jau nekalbant, kad nėra atmosferos, detalių irgi vos lašas, o veikėjai tokie niekuom neišsiskiriantys, kad net nesuprantu ką piešęs asmuo galvojo. Patys veikėjai neblogi. Turi savo paslapčių, jas slepia ir atskleidžia, kenčia ir domisi. Tačiau jie visiškai neišpildyti. Ta menka informacija susijusi su motyvais tokia skurdi, kad tik suerzina. Užtat žudikai atskleisti žymiai įdomiau ir apibendrinti jie kruopščiau. Siužetas vis dėl to nėra auksu žibantis, bet nėra ir visiškai prastas. Tai viena iš tokių istorijų, kurios kaip ir sudomina, bet jokio įspūdžio neplieka, nublanksta, pradingtsa iš atminties.
    Vidinio kritiko balsas: Vidutinišką mangą vidutiniškai ir vertinu - 2,5/5 ir apvalinu iki 2.

    <hr/>

    <hr/><hr width=240 align=right />
    1
    5
    0%
    0
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    1
    1
    0%
    0
Working...