Monster Cage

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Monster Cage

    <img src="http://i.imgur.com/8E7tcmu.jpg" align=left hspace=13 width=246height=350 ></img><hr/>
    Monster Cage
    モンスターケージ
    <hr/>


    Metai: 2010
    Žanrai: Veiksmas, shounen, antgamtinis.
    Istorijos autorius: Chihiro
    Dailininkas: Chihiro
    Apimtis: 1-shot.
    Tipas: Manga
    || Anime - Planet || MAL ||

    Skaityti internete: Manga Fox

    Kiti šio autoriaus darbai: Dr.Psyche

    Aprašymas: Ką darytum jeigu būtum vampyras? Ar bandytum išsaugoti žmogiškumą iki kol visiškai išdžiūtum? Ar pultum tenkinti savo troškulį?
    Monster Cage [Siaubūnų Narvas] yra Vokietijoje esanti organizacija, kuri "renka" asmenis turinčius kažkokių antgamtinių sugebėjimų. Į šį projektą bandė savo trigrašį įkišti ir Japonija, tačiau nieko gero nesigavo, o likučiai vis dar kažkur šlaistosi elgdamiesi kaip nori, kada nori ir kur nori.

    <hr/>

    <hr/><img src="http://i.imgur.com/cKPYiGS.jpg" align=right hspace=13 width=239height=338 ></img>Piešimas: Piešimas tikrai labai patiko, nors vietomis pasirodė pertemptas. Be to, jis atrodė kažkur matytas. Individualiu jo nepavadinčiau. Daug kur matytas, daug kur regėtas. Bet tai nėra minusas. Bent jau man toks piešimas pasiteisino, nes supratau kas vyksta, kas su kuo bendrauja, kas su kuo kariauja.
    Personažai: Veikėjai - tragedija. Nė vienas neišplėtotas. Apie nė vieną nepapasakota. Vienintelį spėjimą turiu kodėl taip yra - tai turėjo būti įvadinis (ir bandomasis) skyrius. Nepasiteisinus idėjai taip ir liko 1-shot su nevykusiais veikėjais. Man jie visi iki vieno pasirodė visiškai nevykę. Tragedija chaoso fone.
    Siužetas: Nėra to siužeto. Na ir kas, kad minima organizacija, kai apie ją papasakojama trupiniais, kaip ir apie visą kitą. Nors esu ne kartą minėjusi, kad iš 1-shot nieko daug nesitikiu siužetine prasme, bet čia jo tikėjausi bent kažkokio. Na, jis kažkoks (gal) ir buvo, tačiau taip prastai pateiktas, kad net graudu. Norėta visus geros mangos elementus sukišti į keletą puslapių ir nieko nepavyko. Deja, deja. . .
    P.S. Ši manga labai, net labai, man dvelkė Trinity Blood odekolonu.
    Verdiktas: 1/5 ir tik dėl piešimo, kuris man pasirodė ganėtinai neblogas. Visa kita - (mano nuomone) visiška nesąmonė.

    <hr/>

    <hr/>
    Siųstis: Manga Traders
    <hr width=240 align=right />
    1
    5
    0%
    0
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    1
Working...