Tetragrammaton Labyrinth

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Tetragrammaton Labyrinth

    <img src="http://i.imgur.com/xvkto0m.jpg" align=left hspace=13 width=263height=337 ></img><hr/>
    Tetragrammaton Labyrith
    Danzaisha; 断罪者~Tetragrammaton Labyrinth~
    <hr/>


    Metai: 2006 - 2007
    Žanrai: Veiksmas, nuotykiai, demonai, fantazija, siaubas, vyrams.
    Istorijos autorius: Ei Itou
    Dailininkas: Ei Itou
    Apimtis: 6 tomai, 37 skyriai.
    Tipas: Manga
    || Anime - Planet || MAL ||

    Skaityti internete: Manga Fox

    Kiti šio autoriaus darbai: Brocon?!; Princess Propose; Shoujo Zukan; etc.

    Aprašymas:
    Rūko skandinamose Londono gatvėse gali ne tik būti šiaip apiplėštas, bet tavo kūną dar gali užvaldyti ir demonas. Jis ne tik nori pasiglemžti žmogaus gyvybę, bet siekia ir sielos. Tačiau jiems neretai sutrukdo dvi moterys - Meg, ginklų nebijanti vienuolė ilgom kojom, kurių nesidrovi rodyti; ir Angela - amžinai jauna jos partnerė besinaudojanti dalgiu ir taip demonams būdama vietoje giltinės. Deja viskas ne taip paprasta. Vienos kovos metu Angelos dalgis lūžta nepaisant visų galių kurias jis turi ir Meg su Angela iškeliauja ieškoti naujo ginklo. Su demonais juk nekovosi kumščiais. Nuo to ir prasideda kelionė į Angelos praeitį.

    <hr/>

    <hr/><img src="http://i.imgur.com/WkR7HGl.jpg" align=right hspace=13 width=211height=284 ></img>Nemirtingumas ne visada atneša laimę. . .
    Piešimas: Nelabai kuo ir galiu prisikabinti prie piešimo. Moteriškoji pusė daili, vyriškoji pusė vyriška, o kadangi daug aplinkos nėra piešta, tai kaip ir nėra ką daugiau tuo aspektu vertinti. Paminėti galiu nebent veiksmo vietas, kuriose kartais sunku susigaudyti, bet kaltę galiu versti "skanavusiems" mangą, nes patys puslapiai atrodo tragiškai. Neretai kraštuose esančio teksto net neidavo įskaityti. Tačiau pats piešimas, kaip minėjau, neblogas. Man patiko Angelos dizainas. Atrodo tokia paprasta, o perskaičius visą istoriją paaiškėja kitokios tiesos. Tiesa, vietomis nepagailėta "panty-shot'ų", bet nors jie ir atrodė kažkaip keistai, bet galima į tai pažiūrėti pro pirštus.
    Veikėjai: Angelos neįvardinčiau kažkuo išskirtine. Pagrindinė veikėja kuri turi ne tokią jau ir simpatišką kaip jos veidelis praeitį. Meg vėl kitokia persona, savaip įdomi, o kitų neaptarinėsiu bijodama atskleisti siužetą. Tačiau nors veikėjų mangoje "sukasi" daugiau nei du, bet mažiau nei dešimt, bet jie nekaip išplėtoti. Padoriai atskleisti veikėjai yra trys, na gal keturi geriausiu atveju. Likusiųjų motyvai lieka nepaaiškinti.
    Siužetas: Kaip ir minėjau daugelis veikėjų neatskleisti iki galo, tad tai minusas, nors pati pagrindinė šios mangos idėja išdėstyta labai neblogai ir esminių siužeto skylių nematyti. Paminėti kaip nepasisekimą galiu pabaigą. Visu pirmą autorius/ė sukuria tokią įtampą ir staiga ji dingsta, mano lūkesčiai buvo nepateisinti. Na ir žinoma paskutieji puslapiai iš kurių man nepasisekė išgauti kažkokios prasmės ar kažkokio padoresnio mangos užbaigimo. Taip ir liko klausimas - tai kaip viskas baigėsi? Bet tikriausiai čia iš tų mangų skyriaus, kur pabaigą gali interpretuoti kaip tik nori.
    Verdiktas: Mane "gąsdino" mergaičių meilės elementai, nors vėlgi juos galima labai savotiškai interpretuoti. Kadangi manga vyrams, tai gal čia toks "fanservisas"? Tačiau veiksmo scenos buvo gražios, siužetas įtraukė. Su nuviliančia pabaiga mangą vertinu silpnu 4/5.

    <hr/>

    <hr/>
    Siųstis: Manga Traders
    <hr width=240 align=right />
    1
    5
    0%
    0
    4
    0%
    1
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...