Hiiro no Marionetta

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Hiiro no Marionetta

    <img src="http://i.imgur.com/kpd1nfW.jpg" align=left hspace=13 width=225height=323 ></img><hr/>
    Hiiro no Marionetta
    緋色のマリオネッタ; La Marionetta dagli Occhi Scarlatti
    <hr/>


    Metai: 2010
    Žanrai: Mistika, fantazija, drama, siaubas, antgamtinis.
    Istorijos autorius: Kotetsu Akane
    Dailininkas: Kotetsu Akane
    Apimtis: 1 tomas, 5 skyriai.
    Tipas: Manga
    || Anime - Planet || MAL ||

    Skaityti internete: Manga Fox

    Kiti šio autoriaus darbai: Nana Mix!; Tubame Syndrome; Vandread; etc.

    Aprašymas: Visas gyvenimas tai gyvybės ir mirties ciklas. Tą labai skaudžiai suprato Jeanie po savo mylimosios Ericos mirties. Nematydamas priežasties toliau gyventi jis pasineria į depresiją, alkoholį ir kone baigia išprotėti dėl nevilties. Vieną dieną jis sutinka labai gražią, tačiau keistą merginą vardu Coppelia. Apimtas didžiulės širdgėlos jis tikisi, kad Coppelia yra mirties deivė ir nusiųs Jeanie pas jo mylimą Ericą. Deja, ne viskas taip paprasta, nes Coppelia turi savo tikslų, bei užmačių, kurios ne visai sutampa su Jeanie norais ir troškimais.

    <hr/>

    <hr/><img src="http://i.imgur.com/NEujDDP.jpg" align=right hspace=13 width=221height=329 ></img>Ne vien tik žmonės turi troškimų. . .
    Piešimas: Vietomis jis atrodo suskubėtas, kitur - pertemptas. Bet negaliu nemylėti Coppelios dizaino. Elegantiška, lengva, daili. Tikra marionetė tik virvelių trūksta. Visi kiti veikėjai tiek autorės dėmesio nesulaukė. Jie tiesiog padeda Coppelia'i pasakoti savo istoriją, todėl ir dizainas jų pasirodė ganėtinai atmestinas. Tiek detalių nesulaukę antraplaniai veikėjai vis dėl to nupiešti gražiai ir maloniai, nors kai kurie "langeliai" nesiderina su likusia manga.
    Veikėjai: Kaip jau minėjau antraplaniai veikėjai tik pasitarnauja istorijai. Žinoma, jie turi savo istorijas ir visa kita, o ir jų priežastys, bei pasėkmės labai gerai išbaigtos. Didesnių klaustukų nepalikta. Coppelia taip pat labai išbaigta veikėja, jos istorija nors ir trumpai, bet išsamiai paaiškinta.
    Siužetas: Gyvų lėlių tema nėra naujiena manga pasaulyje, tad tai ir nenustebins. Tačiau kiek tamsesnis siužeto vingis labai gerai pagardina istoriją ir suteikia jai šviežumo, naujumo ir man taip patinkančio blizgesio. Minusas tik tas, kad pabaiga labai, labai prasta. Be abjonės čia tik mano nuomonė ir manau, kad siužeto prasme pabaiga puiki, tačiau pateikimas mane piktina ir tikiu, kad autorė galėjo ir labiau pasistengti. Vis dėl to manga labai gerai įsiminė.
    Verdiktas: Labai skani manga tiek vizualiai, tiek siužetu, tačiau pabaiga gadina reikalą, tad vertinu 4/5.

    <hr/>

    <hr/>
    Siųstis: Manga Traders
    <hr width=240 align=right />
    1
    5
    0%
    0
    4
    0%
    1
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...