Yubikiri Hime

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Yubikiri Hime

    <img src="http://i.imgur.com/gWfAiCH.jpg" align=left hspace=13 width=252height=365 ></img><hr/>
    Yubikiri Hime
    Pinky Promise Princess; ゆびきり姫
    <hr/>
    Režisierius:


    Metai: 2009
    Žanrai: Siaubas.
    Istorijos autorius: Sumomo Yumeka
    Dailininkas: Sumomo Yumeka
    Apimtis: 1 - shot
    Tipas: Manga
    Anime - Planet ; MAL

    Skaityti internete: Animea

    Kiti šio autoriaus darbai: Bus Hashiru; Fuyu no Hana; Houkago Guitar; My Girl; Yoshinatsu; etc.

    Aprašymas: Kas yra mažojo pirštelio pažadas? Sakoma, kad jei jį sulaužysi turėsi praryti tūkstantį adatų, o tavo pirštas bus nupjautas. Maža mergaitė vardu Kiriko labai nuoširdžiai tiki šiuo pasakymu ir su visais daro mažojo pirštelio pažadus. Žinoma, žmonės lengvai sutinka pasižadėti už tai, kad Kiriko finansiškai juos parems kai jiems tik reikės, pati Kiriko kantriai laukia, kol "auka" nebeturės laisvų pirštų pažadams arba jau duotus pažadus sulaužys.

    <hr/>

    <hr/>Kiriko nėra paprasta mergaitė, į bendrą vaizdą neskaičiuojant didžiulo lagamino, kurį ji visada turi su savimi ir niekada nepalieka.
    Piešimas: Man jis pasirodė labai keistas. Keistos linijos, keisti veikėjų dizaino pasirinkimai. Detalių one-shot tipo mangai dažniausiai daug nereikia, tad čia jų ir nepasigedau. Didžioji dalis mangos mano akimis ganėtinai abstrakčiai, bet suprantamai nupiešta.
    Veikėjai: Nėra čia daug veikėjų. Elementaru, kad pagridinė veikėja yra Kiriko. Deja, nė vienas personažas neišplėtotas, gal kiek aiškiau apibrėžta Kiriko, bet mano skoniui per menkai.
    Siužetas: Net nežinau ką gero apie jį pasakyti. Didžiulės skylės gadina skaitymo malonumą, nes net neaišku iš kur Kiriko imasi tokius pinigus, kad galėtų patenkinti "aukų" poreikius. Žinoma, iš 1-shot idealaus siužeto tikėtis kvaila, bet bent šiokio tokio norėtusi. Visiškai prastai nevertinu istorijos, nes ji turi savyje šiek tiek potencialo.
    Verdiktas: Aš ne mėgėja teisti siaubo mangas, bet ši daugiau 2 nenusipelno.

    <hr/>

    <hr/>
    Siųstis: Manga Traders
    <hr width=240 align=right />
    2
    5
    0%
    0
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    2
    1
    0%
    0
Working...