Onani Master Kurosawa

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • inkognito
    Qwerty

    • 2007 11 16
    • 172

    Onani Master Kurosawa

    12370.jpg
    Onani Master Kurosawa


    Metai: 2005
    Žanrai: Komedija, drama, doujinshi, romantika,mokyklinis gyvenimas, seinen ,ecchi, psichologinis
    Autorius: Ise Katsura, Yoko
    Serijų: 4vol./ 31 skyriai





    Pirma tai yra doujinshi , fanai šį kūrinį pavadino FAP NOTE, kodėl taip?Palieku tai paslaptyje , gal jus tai sudomins ir pabandysite perskaityte šį kūrinį. Dar reiktų išsiaiškinti ką reiškia Onani ,tai masturbacija.Kai tą jau žinome iš pavadinimo galima numatyti, kas čia per manga gali buti. Tik neužbėkite įvykiam už akių jūs vistiek būsite neteisus.

    Visa ko pradžia yra vaikinukas, kuris po pamokų užsiiminėja „užklasine veikla“. Mažai naudojamame merginų tuolete kiekvieną dieną jis ten patenkina savo gyvuliškus troškimus , vis įsivaizduodamas kitą klasiokę ar kitą mokyklos mokinę.Jo dienos slinko lėtai ir niekas jo nevargino , kol vieną dieną jis buvo užkluptas išeinantis iš merginų tuoleto. Neilgai trukus jo vargai prasidėjo ir neužilgo užsimezga tokia velniava , kad niekas net negalėjo to tikėtis.


    Pagrindinis veikėjas
    Kurosawa, Kakeru . Perskaitęs pirmuosius skyrius apie jį vaizdą susidariau ne kokį.Gan arogantiksas , pasipūtęs , visus aplinkinius laikantis prastesniais už save. Uždaras nieko neprisileidžia prie savęs . Kaip sakant draugų klasėje neieško. Protelio jam netrūksta , tik paskatos neturi. Iš gyvenimo jis nieko nereikalauja , neturi nei svajų , nei jokio aukštesnio tikslo savo gyvenime. Jis tiesiok megaujasi savo užklasine veikla


    Mano nuomonė
    Šioje mangoje neišvysite nuogybių, tai nėra H manga. Šioje mangoje didesnę reikšmė teikiama tarpusavio santykiam, psichologinei pusei. Šioje mangoje išvysite skriaudžiamuosius ir skriaudėjus, klasės pažibas ir tylenius ir tuos kurie bet kokia kaina nori atkeršyti savo skriaudėjams. Sakysite tokių veikejų mangoje ar anime visą laiką galima rasti apstu. Jus gal ir teisūs , tačiau pateikimas mane sužavejo.Ši manka kažkuo kitokia nuo kitų kūrinių. Nors istorijos pradžia buvo lėtoka, niekas daug nešokiravo. Mangos viduryje tiesiok prilipau prie ekrano ir atsiplėšti negalejau. Istorija pradejo keistis radikaliai.Iš mangos kurioje aikinukas tik tenkino savo gyvuliškus poreikius peraugo į kažką daugiau.Ar viskas baigsis graziai ir laimingai?? O gal kas nors neiškęs patyčių ir ką nors padarys ??Meilė ??? Ir visiška nežinia ko galima tiketis pačiame mangos gale tiesiok nustebino .Net nesinori man duoti šiai mangai blogesnio įvertinimo nei 5/5



    17
    5
    82.35%
    14
    4
    17.65%
    3
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Nana_
    (;
    • 2008 07 28
    • 52

    #2
    Piesimas neman.ir aprasymas nelabai sudomino,bet jaigu nelabai bus ka veikt gal ir pabandysiu paskaityt ;D

    Comment

    • Hellsing_lover
      Purinsesu no Darukuneso




      • 2007 02 15
      • 1319

      #3
      Hehe, kaip tik prieš porą dienų baigiau skaityti. Išties įdomi ir kreizova manga, tik 5/5. Patiko, kaip sugebėjo tokį humorą suderinti su išties aktualiais ir rimtais dalykais, kaip patyčios ir užgauliojimas mokykloje, to pasekmės, skriaudžiamųjų mąstysena, pirmoji meilė, nusivylimai ir pan. Bet vienas dalykas nuvylė istorijoje:
      Spoileris:
      Kodėl ta mergikė jį paliko ir išėjo su kažkokiu tai otaku kopūstgalviu???!!! Vis tiek neatleisiu tokio dalyko >.< (nors ir gerai, kad bent jau bendrą kalbą atrado su buvusia mokyklos peštuke, tai buvo išties netikėta

      Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

      Comment

      • Sable
        The Hitchhiker





        • 2005 03 11
        • 1530

        #4
        Mhm, išties kažkiek nustebinanti istorijos eigoj manga. Pačioj pradžioj lyg ir nesitiki kažko ypatingai, dar ir piešimas tas nesuperinis, bet kažkodėl įtinkantis. Bet istorija įsibegėja ir intrigos atsiranda. O dar kaip trumpai ganėtinai mangai ir istorija išvystyta gavos deramai. Faktas, kad stipri psichologinė ir romantinė pusė mangos.

        Comment

        • pixel.hime
          pesimistė
          • 2013 01 13
          • 16

          #5
          Ši manga išties išsiskiria iš krūvos kitų skaitytų. Sukramčiau be pasigailėjimo. Patiko, kad palietė tikrai gana daug temų ir žanrų. Ir dar iš gana keisto kampo. 5/5 ir kitaip būti negali.
          dA | Tumblr

          Comment

          • Miesto_Druidas
            the journeyman



            • 2010 08 17
            • 1691

            #6
            Šiaip nė nebūčiau kada pagalvojęs šitą daiktą skaityti, bet po nusivylimo Aku no Hana mangos tolesniais įvykiais po adaptuotų į anime versiją, pagalvojau pabandyti šitą, kaip kažką panašaus, bet vertą dėmesio. Maždaug iki pusės pradėjau galoti - kokį aš čia šlamštą skaitau. Apskritai man nepatiko toks pagrindinio veikėjo vaizdavimas, jo užsiėmimai ir kitokie įvykiai vykstantys tarp klasiokų. Na patyčios, užgauliojimai tai natūralu, bet visokie kontraktai ir tokie hm planai negi tikrai gali suktis 14'mečių galvose(?), viena priežasčių kodėl man nepatiko Aku no Hana vėliau. Viskas buvo šiaip sau, bet autorius kažkaip meistriškai viską išsprendė vėliau - gal ir stebina tokie įvykių posūkiai siužete, bet tai daugiau ar mažiau turėjo įvykti, nepaverčiant mangos psichopatų festivaliu. Dabar viskas išsisprendė ir pabaigos įvykiai tiesiog gerai nuteikė, kad nors ir nevisai mano skonio kūrinys, bet visai įdomus ir gan vertas dėmesio, jei pavyksta peržengti per pusėtiną piešimą, krūvą nevisada reikalingo teksto (novelių formatas gal būtų labiau tikęs...) ir atgrasią tematiką (ji išties atbaidys silpnesnių nervų skaitytojus manau). Tačiau išties viduje slepiasi visai neblogas ir gerai pateiktas mokyklinis slice of life su psichologiniu prieskoniu.

            Comment

            • nemesis
              Super mega ultra rašytojas

              • 2010 11 08
              • 1186

              #7
              Nesu didelis mangų skaitovas ir galbūt neturiu tokio išlavinto skonio, tačiau šis darbas drąsiai keliauja į asmeninių favoritų sąrašą. Iš pradžių buvau kiek šokiruotas išvydęs pagrindinio veikėjo pomėgius, bet kažkaip vėliau sugebėjau tai priimti ir netgi toleruoti prievartavimo scenas, su sąlyga, kad tai fantazijos. Šiaip susukta visai puiki coming of age tipo istorija. Kurosawa labai įdomus personažas: iš pradžių anti socialus cinikas, stebėtojas, vėliau pasiryžta užstoti klasės draugę, tačiau tai daro savais metodais, kurie jį panardiną dar giliau į neviltį. Paskui tarsi atsiranda viltis - pirmoji meilė, kuri vėliau sunaikinama negailestingai ir visiškai sužlugdo pagrindinį veikėją. Galiausiai įvedamas atgailos motyvas, kuris ir atveda jį į teisingą kelią. Asmeniškai, seniai dar taip nepalaikiau pagrindinio personažo ir iš tikrųjų vietomis ir pačiam pasidarė gana liūdnoka dėl jo likimo. Patiko realistiškesnis santykių vaizdavimas ir tai, kad pagrindinis personažas ne visada gauna tai, ko nori. Taip pat būtina paminėti death note, code geass, akunohana parodinius elementus, kurie privertė nusišypsoti ne kartą.

              Comment

              Working...