Kimi ni Todoke

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • zhmogeliukas
    Super mega ultra rašytojas

    • 2007 03 21
    • 722

    Kimi ni Todoke

    Kimi ni Todoke



    Pavadinimas: Kimi ni Todoke / From me To you / Reaching you / 君に届け
    Metai: 2010
    Žanras: Drama, draugystė, romantika, mokykla, gyvenimiškas
    Prodiuseris: Takahiro Sato
    Vaidina: Miura Haruma, Mikako Tabe, Misako Renbutsu, Mirei Kiritani ir kiti.

    Oficiali svetainė: kimi ni todoke


    Kuronuma Sawako nuo pat gilios vaikystės buvo pravardžiuojama siaubo filmo "Skambutis" veikėjos Sadako vardu. Iš pirmo žvilgsnio ji gali pasirodyti tiktoka, ar primenanti vaiduoklį, tačiau iš tiesų Sawako yra labai geros širdies, miela, truputį per daug naivi mergina.Aplinkiniai jos prisibijo net nežinodami, kokia ji yra iš tiesų.

    Prasidėjus naujiems mokslo metams mergina sutinka populiariausią mokyklos vaikiną, savo klasioką Shotą Kazehayą. Jis su ja elgiasi draugiškai, kalba su šypsena, nekreipdamas dėmesio į aplinkinių šnekas. Vaikinas stengiasi ją po truputį "prisijaukinti" ir Sawako pamažu išmoksta šypsotis. Tuo pat metu ji susiranda dvi drauges, su kuriomis ima leisti laiką, tačiau vis dar neišmoksta parodyti savo jausmų. Mergina viską ima giliai į širdį, jautriai reaguoja į aplinkinių žmonių kalbas ir todėl nesugeba prisileisti arti žmonių, kuriems ji tikrai rūpi.


    Ar Sawako pavyks išmokti rodyti savo jausmus? Ar ji supras ką reiškia žodžiai draugystė ir meilė?



    Mano įspūdžiai kalbant apie šį filmą yra visiškai švieži, nes peržiūrėjau jį tik prieš kokį pusvalandį.

    Su manga ar anime palyginti negaliu, nes nesu su jais susipažinusi, tačiau vertinant jį tiesiog kaip filmą, galėčiau pasakyti, jog be galo patiko. Graži istorija, įdomus veikėjų charakteriai, gyvenimiškos situacijos.

    Iš tiesų, filmas yra tipiškas school-life'as, bet man būtent tai ir patinka. Paprasta, miela, gražu.

    Labai įsiminė scenos, susijusios su trijų merginų bendravimų. Jos visos - be galo skirtingos asmenybės, bet tokia draugystė, kuri buvo parodyta filme - tiesiog pagirtina. "This thing called "friendship...Before realizing it, you're already friends." - citata įsirėžusi man giliai į atmintį. Vis dėl to, manau mes kasdien pamirštame tokius paprastus dalykus, ir ieškome kažko per daug įspūdingo, nors tai kas gražiausia visai čia pat.

    Filmas yra mielas ir labai paprastas(bet ne prastas), taigi rekomenduočiau school-live ir shoujo gerbėjams.
Working...