Orthros no Inu - Orto šuo

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Red_Elf
    pandų karai :D


    • 2009 05 07
    • 1115

    Orthros no Inu - Orto šuo



    Orthros no Inu
    Orto šuo
    オルトロスの犬



    Prodiuseris: Mishiro Shinichi
    Televizija: TBS
    Žanrai: Drama, super galios
    Transliacija: nuo 2009-07-24 iki 2009-09-25
    Formatas: TV
    Trukmė: 9 x 46-60 min.
    IMDb reitingas: 8.5

    Papildoma Info:
    IMDb // DramaWiki // JDorama // Opening

    Ortas (Orthros) yra graikų mitologinė būtybė, tai šuo turintis dvi galvas. Šiame seriale jis sulyginamas su dviem vyrais, kurie yra susieti bendros, tačiau turinčios visiškai skirtingą rezultatą, galios. Ryuzaki Shinji yra šaltas ir iš pažiūros bejausmis, viską apskaičiuojantis nusikaltėlis, kuris laukia mirties bausmės, jis turi dovaną, vadinamą Dievo ranka. Vienu prisilietimu jis gali išgydyti bet kokią ligą ar sužalojimus, bet bėda ta, jog „gerąją rankelę“ turi blogasis vyrukas. Visiška Ryuzaki priešingybė yra paprastas mokytojas Aoi Ryosuke. Jis mielas, švelnus ir visais rūpinasi, bet turi galią, vadinamą Velnio ranka. Aoi vienas prisilietimas gali sukelti širdies smūgį ir nužudyti. Vaikiną tai labai trikdo ir graužia, juk kartais supykus nėra lengva susivalgyti, o pasekmės gali būti net labai liūdnos.
    Viskas prasideda kuomet nukenčia ir komos būsenoje atsiduria viena iš artimiausių Aoi mokinių, netyčia nugirdusi iš vietinių mafijozų ko neturėjo. Kadangi vaikinas žino kas čia yra atsakingas, jis eina aiškintis reikalų. Pasiekus kelionės tikslą tenka gelbėti iš blogiečių nagų šia bylą tiriančią policijos pareigūnę Hasebe Nagisa, kitaip ne tik jai, bet ir pačiam teks galvą palydėt. Deja, viskas neapseina be aukų, Aoi net bando prisipažinti dėl nužudymo, bet kas sodint už tai, kad kažką palietei, o jis nuo to krito negyvas. Susidomėjusių šiuo keistu atveju atsiranda ne vienas. Hasebe tyrimas galiausiai atveda iki Ryuzaki kameros, kur vėliau apsilanko ir Aoi. Naivusis mokytojas gražių pasakų prisiklausęs apie nekaltųjų gelbėjimą padeda Ryuzakiui ištrūksta į laisvę, o nuo tada ir prasideda visos linksmybės bei intrigos.


    Nors vaidyba neretai buvo kiek perspausta, bet tikrai palyginti yra nebloga, aktoriai parinkti labai taikliai. Morgo darbuotoja tikrai neeilinė asmenybė, dar nemačiau žmogaus, kuris taip grožėtųsi lavonu. Kai į kadrą įžengdavo Ryuzaki man seilė vos nepradėdavo tįst, sexiukas kaip reta. Didžiausias minusas yra mirtis nuo Velnio rankos, dar baisiau kažko sugalvot nebuvo galima, atrodė tikrai kvailai... Kartas nuo karto įterpiami anime intarpai atrodė puikiai, bet jų buvo daug mažiau nei norėtųsi. Skambanti muzika labai neblogai dėrėjo su ekrane vykstančiais įvykiais, o Ryuzakį suvaidinęs Takizawa Hideaki net įdainavo pagrindinę serialo dainą.

    Pabaigai: so... what will you do for me?


    4
    5
    50.00%
    2
    4
    50.00%
    2
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...