Ogre You Asshole

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • FreaK`aZ
    Rimtas architektorius




    • 2005 02 22
    • 532

    Ogre You Asshole




    Pavadinimas: OGRE YOU ASSHOLE / OYA /
    Žanrai: Indie rock / Post-punk
    Debiutas: 2001
    Label: VAP/OYA
    Panašios grupės: Qomolangma Tomato / The Novembers / The Telephones / 8otto
    Nuorodos:




    Grupės Nariai:

    Manabu Deto
    出戸 学
    Instrumentai:
    Vokalas, gitara

    Kei Mabuchi
    馬渕 啓
    Instrumentai:
    Gitara

    Norihito Hiraide
    平出 規人
    Instrumentai:
    Bosinė Gitara

    Takashi Katsuura
    勝浦 隆嗣
    Instrumentai:
    Būgnai


    Bio:
    Ogre You Asshole - Japoniškojo indie rock'o / post-punk'o grupė, susikūrusi Nagane, 2001 metais. Realiai gruoės istorija prasidėjo praėjusio amžiaus paskutiniojo dešimtmečio pabaigoje, kai Manabu ir vyresnysis jo brolis, kartu su būgnininku Arata Nishi grojo Nirvanos ir Beck koverius. Tuomet grupė vadinosi "Joy Division" (aišku labai nevykusi ideja, pasivadinti taip pat, kaip viena garsiausių visų laikų post-punk /new wave grupė.) Manabu brolis labai greitai paliko grupę, tačiau čia pat prie grupės prisdėjo Manabu vaikystės draugas Norihito Hiraide ir klasiokas Kei Mabuchi. Netrukus dėl ūmios ligos grupę paliko pirmasis būgnininkas Nishi, jį pakeitė Takashi Katsuura, nuo to laiko "Ogre You Asshole" kolektyvo sudėtis išliko nepakitusi. Pirmąjį demo albumą grupė išleido 2004, metais, ir pradėjo gastroles kaip apšildanti grupė tokiems muzikos grandams, kaip Asian Kung-Fu Generation, Foo Fighters, Art School, The Dresden Dolls ir Modest Mouse. Grupė aktyviai kūrė ir koncertavo, kol galop, 2009 metais juos pastebėjo stambi įrašų kompanija VAP. iki tol Ogre you Asshole įrašus leido po savo pačių sukurtu nepriklausomu label'u "OYA".
    Grupės pavadinimo istorija yra gan įdomi, būgnininkas Arata Nishi pamatė gatvėje visiškai girtą grupės Modest Mouse bosistą Eric Judy gatvėje, netoli muzikinio klubo ir paprašė jo sugalvoti pavadinimą jų grupei. Judy atsakė "Negaliu" ir užrašė "Ogre You Asshole" ant Nišio rankos. Vaikinukai tuo metu nežinojo, kad tai yra frazė iš komedijos "Moksliukų Kerštas". Šiaip ar taip, moksliukų įvaizdis ir Modest Mouse įtaka išties jaučiama grupės kūryboje.

    free image hostfree image hostfree image hostfree image host
    free image hostfree image hostfree image hostfree image host



    Diskografija:

    ALBUMAI:
    • OGRE YOU ASSHOLE / 2005
    • AlphaBeta vs. Lambda / 2007
    • Foglamp / 2009
    MINI ALBUMAI:
    • Demo / 2004
    • Heiken wa Sayuu Gyaku no Kitai / 2006
    • Shiranai Aizu Shiraseru Ko / 2008
    SINGLAI:
    • Tanishi / 2005
    • Pinhole / 2009
    free image hostfree image hostfree image hostfree image host
    free image hostfree image hostfree image hostfree image host




    Ogre You Asshole pavadinimas neturėtų būti svetimas anime fanams, žiūrintiems ar žiūrėjusiems anime "Souten Kouro", mat vakinai "paskolino" savo singlą "Pinhole" šio anime ending'ui. Grupės grojama muzika - post-punk / indie rock stiliaus, joje labai jaučiama Modest Mouse, Built To Spill, Fugazi ar Talking Heads įtaka. Muzika gana gyva, energinga, paremta paprastais gitariniais riff'ais, pakelianti nuotaiką. Ogre You Asshole - išties labai vykęs muzikinių moksliukų kerštas. Klausyti gali belekas, smagi muzikėlė, muzikai imliems žmonėms.


    Paskutinis pakeitimas nuo FreaK`aZ; 2009-12-27, 21:56.
    "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
    with a sick idea of world domination"
Working...