Karakai Jouzu no Takagi-san

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Karakai Jouzu no Takagi-san

    poster.jpgKarakai Jouzu no Takagi-san


    Režisierius: Hiroaki Akagi
    Studija: Shinei Animation
    Žanrai: komedija, romantika, mokykla, kasdieniškas
    Transliacija: 08.01.2018 - 26.03.2018
    MAL reitingas: 7.94
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube: Opening / Ending / AMV



    Aprašymas:
    Patyčios. Kam joms gali nepatikti? Pirmiausia tiems iš kurių yra tyčiojamasi. Vienas iš tokių nelaimėlių yra Nishikata. Truputi pokvailis berniukas, kuriam labai nepasisekė su Takagi, kuri yra trolė mažiausiai 80 levelio. Kai tokia draugę turi tai ir priešų nebereikia. Ir dar klasėje sėdi šalia. Niekam ne paslaptis , kad mergaitės bręsta greičiau, o meregaitė ir šiaip yra visai nekvaila. Nors nedaug proto ir reikia kai taikinys yra kaip atvira knyga, kuriam viskas ant veido parašyta. Beveik tiesiogine prasme. Vargšas berniukas nieko negali nuo Takagi nuslėpti. Vis tik reikia pagirti Nishikata bent jau už atkaklumą. Jis pralaimi visas lažybas ir varžybas, bet vis tiek atkakliai bando bent kartą nugalėti. Arba yra tiesiog per kvailas suprasti, kad jėgos yra per daug nelygios.







    Jauniems žmonėms sunku nuoširdžiai parodyti savo jausmus. Turbūt kiekvienas berniukas jaunystėje skriaudė patinkančią mergaitę. Tampė už kasų, kuteno ir dar kažką darė. Seniai tai buvo, jau nelabai atsimenu.^^ Taip jau berniukai rodė, rodo ir rodys savo meilę. Ir nieko čia nepadarysi, matyt genų lygmenyje taip įsiūta. Ši romantinė komedija kaip tik apie tai. Tik atvirkščiai.^^ Mat agresoriaus ir aukos vaidmenys yra sukeistos vietomis. Dėl didesnio komedijinio efekto porelės tipažai yra stipriai perdėti. Berniukas pabrėžtinai kvailas ir drovus, o jo sėkmės atributas yra turbūt -10. Jam nesiseka net ir tada kai atrodo negali nepasisekti, o bandymais apgauti yra pasmerkti žlugti. Yra jame kažkokio mergaitiškumo. Tai pabrėžia ir mėgstama shoujo manga. Takagi gi atvirkščiai, yra kažkoks monstras ir dar su sėkmes atributu mažiausiai +10. Kažkokiu stebuklingu būtu mergaitė visa atsiranda šalia kada to Nishikata'i visai nereikia. Man Takagi visai patiko, bet gali įsivaizduoti ir atvirkštinį efektą. Vis tik kažkokia chemija tarp personažų yra. Ko negaliu pasakyti apie tas tris drauges. Kurį laiką kentėjau, bet į pabaigą visus epizodus su jomis tiesiog prasukau. Kam jos čia buvo reikalingos taip ir nesupratau. Tiksliau suprasti tai gal ir supratau, bet manevras akivaizdžiai nepavyko. Piešimas.....na jis tiesiog yra.

    Reziumė:
    Pakankamai smagi mokyklinė komedija. Gal su per daug jaunais veikėjais, bet kita vertus taip lengviau pateisinti jų elgesį. 6 balus parašysiu. Labai jau paprastutis serialas, daugiau duoti ranka nekyla.

    Tai papai užaugs ar ne? Štai kur klausimas.....^^

    3
    5
    33.33%
    1
    4
    0%
    0
    3
    66.67%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    #2
    Nelabai smagiai žiūrisi tas antras Killerbee parinktas poster'is... Norisi naiviai tikėtis, kad tai komedija be begėdiškų ecchi elementų, prikištų kur to visai nereikia.

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Autorius Miesto_Druidas
      Nelabai smagiai žiūrisi tas antras Killerbee parinktas poster'is... Norisi naiviai tikėtis, kad tai komedija be begėdiškų ecchi elementų, prikištų kur to visai nereikia.
      Jo, fanserviškas "lengvai", bet kažkaip neradau geresnio. Šiaip nieko nepadoraus čia nėra, gali nebijoti.

      Comment

      Working...