Koi wa Ameagari no You ni

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Koi wa Ameagari no You ni


    poster.jpg
    Koi wa Ameagari no You ni




    Režisierius: Ayumu Watanabe
    Studija: Wit Studio
    Žanrai: kasdieniškas, romantika
    Transliacija: 12.01.2018 - 30.03.2018
    MAL reitingas: 7.69
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube: Opening / Ending / AMV



    Aprašymas:
    Žmonės labai nemėgsta kažką prarasti. Net ir labai jauni, kuriems lyg viskas dar prieš akis. Ir jei jau tenka prarasti tai žmonės stengiasi kažkaip tą praradimą kompensuoti. Akira Tachibana prarado savo mėgstamiausią užsiėmimą - bėgimą. Nelemta trauma per treniruotę užbaigė visai neilgą sportininkės karjera. Karjera galėjo būti tikrai neprasta ir dėl to tik dvigubai apmaudžiau. Kita vertus atsirado daug laisvo laiko ir kažkokia tuštuma širdyje. Laiką prastumti padeda darbas kavinėje, o tuštumą užpildė meilė. Kaip ir visai neblogas variantas būtų, bet Akira įsimyli savo viršininką, kuriam net 45 metai. Kaip ir jokių perspektyvų, bet mergaitei tai nelabai ir rūpi.


    poster_2.jpgTema gan pikantiška, net ir turint omenyje, kad mergaitės dažnai pirmenybe teikia vyresniems. Mat labai jau didelis amžiaus skirtumas. 10 ar net 15 metų dar daug maž pakenčiamai būtų, bet čia vos ne 30! Tokių santykių perspektyva artėja link nulio ir šiuo atveju kūrėjai viską padarė teisingai. Teisingai, bet kažkaip negrabiai.
    Pradžia yra apgaulinga. Ji žada, kad bus nemažai romantikos, bet antroje serialo pusėje jos beveik nebelieka. Kaip ir minėjau, tai turbūt buvo vienintelis teisingas kelias, bet šis virsmas įvyko per daug staigiai ir nemotyvuotai. Turbūt buvo norėta parodyti kaip du labai skirtingo amžiaus žmonės padeda vienas kitam susiprasti ir sugrįžti į teisingą gyvenimo kelią, bet vietoj to mes matom kažkokią klampią kasdienybę. Visa ta "siužeto" linija su drauge manęs kažkaip visai nesujaudino. Ir kas ten buvo per isterija lygioje vietoje festivalio metu? Vietoje to norėjosi daugiau santykiavimo tarp Akiros ir Masami Kondou. Kad ir tas virėjas man daug įdomesnis būtų, bet jis nėra baldas gal tik dviejuose scenose. Pati Akira aišku fainuolė ir į jos akis buvo sukišta turbūt pusė serialo biudžeto. Matyt dėl to ir kitas mergaites kukliau nupiešė, kad tik pagrindinė dar gražesnė būtų. Man dar užkliuvo labai jau lieknas ir ilgas Akiros kūnas. CLAMP'o bobos prie personažo dizaino tikrai rankų neprikišo? Aš nenustebčiau.... Šiaip pats piešimas man klausimų nekėlė. Tik nelabai supratau kam reikėjo tą koją rodyti gal 50 kartų. Aš jau po kelių kartų puikiai atsiminiau tą randą.

    Reziumė:
    Rimtos romantikos čia nerasite, bet negatyvo šis anime nesukelia. Yra net kelios vietos kur galima nusišypsoti. Vienžo žiūrėti galima. Jei jus tenkina slice of life su šiokia tokia mintimi. Ir kuriame pagrindinis personažas yra lietus.^^

    Visos bėdos dėl to, kad tėvo šeimoje nėra. Tai ir užsinorėjo tetuko...^^

    7
    5
    14.29%
    1
    4
    42.86%
    3
    3
    42.86%
    3
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    #2
    Gana tuščias ir nuobodus serialas, kuris visiškai neišpildė savo intriguojančios temos, bei užtruko 12 serijų tik labai mažai pastumti pagrindinius personažus iš pradinės pozicijos. Asmeniškai patiko Kondou, visai smagus personažas ir muzikine puse bei vizualiai serialas išpildytas nepriekaištingai.
    Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2018-04-24, 08:49.

    Comment

    • titanai
      Lietuviškoji anime svaja

      • 2012 11 14
      • 121

      #3
      Neturiu prie ko prikibt. Nuostabus anime. Vienuolika su puse iš dešimties.

      Comment

      • Miglaja
        Cute potato ~


        • 2007 12 16
        • 560

        #4
        Pirmiausia papirko oldschool'inė animacija (mados sukasi ratu ir grįžta ilgo veido didžiaakės merginos). Veikėjai irgi visai nieko, nors trūko tarpusavio chemijos. Truputį nusivyliau, nes tikėjausi daugiau romantikos ir dramos, bet gavom daugiau komedijos. Juk tiek daug geros medžiagos, o tiek mažai išspausta...(pagyvenęs vyras + traumuota paauglė = šiandieninės aktualijos, kai age is just a number)
        Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

        Comment

        • martcu

          #5
          Happiness is a subjective emotion that is unique to every individual.
          VoIP virtual phone number

          Comment

          Working...